| Göl Kenarında | |
|
+23David Kevin Malfoy Michelle Angelina Simpson Sarah Black Almina Lysse Justin Tımberlake Hayley Williams Melissa Amy Armstrong Michelle Laura Whisper Prof.Gökhan Özen Amy Lynn Lee Nickholas Ryan Scofield Melissa Lilith Armstrong Lisa Mina Lysse Fred Tom Weasley Jiména W. L'moné Hermione Granger Shakira Weasley Melodia Spinley Pheobê Jane Weasley Deborah P. Scarlett Emma Spinley Carter R. Schwetzen Clarie Jane D. Reeser 27 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Almina Lysse Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 415 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lysse RP Partneri : şu an yok.... Kayıt tarihi : 08/01/08
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 22:27 | |
| Flora mutlu gibiydi sanki önünü görmüyordu gözü karanlıktan yavaş yavaş ilerledi ve sonra olan oldu ne yaptığını bilmeden kendini yerde buldu "Çok özür dilerim"dedi hala yerde olarak. | |
|
| |
Clarie Jane D. Reeser Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 944 Savaş Tarafın : En karanLık En Ateşli YerlerDen ;) Aile : POTTER... RP Partneri : HYR YOK... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (10/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 22:33 | |
| "Önemli değil." dedi Sidney sırıtarak. "Eee nasıl gidiyor. Seninle görüşemedik bayadır. Bir durum var mı?" dedi tekrar. Hala sırıtıyordu. out: ne karanlığı anlamadım... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 415 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lysse RP Partneri : şu an yok.... Kayıt tarihi : 08/01/08
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 22:36 | |
| "Ne durumu hayır yok neden ki ya" dedi Flora yerden kalkı Sidney'in yanına oturarak "gerçekten özür dilerim önümü gör müyordum pordan" dedi bir yandanda sırıtıyordu.
| |
|
| |
Clarie Jane D. Reeser Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 944 Savaş Tarafın : En karanLık En Ateşli YerlerDen ;) Aile : POTTER... RP Partneri : HYR YOK... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (10/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 22:38 | |
| "Aaaa yok diyor bir de ablaya yalan söylenir mi bakım?" dedi Sidney Flora'ya... "Kuşlar kulağıma birşeyler fısıldadı sanki benim" dedi Bart'ı kastederek... | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 23:17 | |
| "Ne yalanı ya Bartı kastediyorsan hiç derim daha teklif almadım sadece konuştuğumuz oluyor o kadar"dedi Flora biraz utanmış şekilde ama sonra kendini topldı ve "senin nasıl gidiyor hayat diye sordu"Ablasına sırıtarak. | |
|
| |
Melodia Spinley Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 23:26 | |
| Melodia yatakhaneden biraz hava almak için çıkmıştı. Önce bahçede biraz yürümüş daha sonra da göl kenarına gelmiştiç Orada oturmuş konuşan bir grup gördü. Yanlarına gidip "Merhaba herkese." dedi sevinç içinde ve kendini yere fırlattı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 23:32 | |
| "Merhaba"dedi Flora Melodia'ya "Nasılsın İyimisin?"dedi Flora gülümseyerek. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 23:36 | |
| "İyim, ya sen?" dedi Melodia Flora'ya | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 23:53 | |
| "İyi ne olsun canım okuyup gidiyorum"dedi sırtını çimlere yaslayıp gökzüzünü seyrederken."Sen muggle mi büyücü mü ailesindendin?"dedi gökyüzünü seyretmeye devam ederken. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Paz Ocak 13 2008, 00:20 | |
| Out = macerayı özledim yeni miniklerde geldi . ne güzel. Bak Harry bu sefer pek karışma.
Dm = Hava çok kararmıştı zifiri karanlık havayı soğutmaya başlamıştı gölün üzerinden esen rüzgar soğukluğu arttırıyordu karanlıkta duyulan tek ses yasak ormandan gelen ağaç hışırtıları idi ama o sırada bir başka ses daha yükselmiş bir insan çığlığı. |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Paz Ocak 13 2008, 18:25 | |
| Melodia Flora'ya "Safkanım ben." dedikten sonra yasak ormandan gelen hışırtıları ve insan çığlığını duydu. Bir an korkmuştu ve kendisi de çığlık atmıştı. Hemen asasına sarıldı. Her türlü şeye hazırlıklı olmalıydı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Paz Ocak 13 2008, 19:51 | |
| dm : Havadaki soğukluk biraz artmıştı karanlıkta yasak orman görülemiyordu ama başka çığlık çıkmamıştı sadece bir ağaca çarpma sesinden sonra sessizlik olmuştu. |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Paz Ocak 13 2008, 20:14 | |
| "Ben safkanım" dedikten sonra Melodia o çığlığı duydu Flora oda hemen ağa kalkıp asasını geçti ve sessiz bir şekilde Melodia'ya "İyi misin?" diye sordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Paz Ocak 13 2008, 23:01 | |
| "Sesi duymadın mı?" dedi Melodia endişeli bir şekile. Her hangi bir şey olabilir diye sarıldığı asasını şimdi çıkarmış ve kendi etrafında dönerek her yeri kolaçan ediyordu. | |
|
| |
Sarah Black BANLI!!
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Antalya Aile : şimdilik yok RP Partneri : Burak Potter Kayıt tarihi : 08/01/08
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ocak 14 2008, 16:07 | |
| Sarah buralara ilk kez geliyordu.Daha kimseyle tanışmamamıştı.Yalnızdı.İlerde tanımadığı iki kızı gördü."Merhaba ben Sarah Black Slytherın öğrencisiyim daha buralara yeni geldim sizinlede tanışmak istedim ya siz"diye sordu.Cevaplarını bekledi.Bir yandan gülümsüyordu.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ocak 15 2008, 17:32 | |
| out = Sen yenisin galiba . Sana bir şey olmamış .
dm : Bir süre sessizlik olmuştu sessizliği sadece yasak ormandan gelen küçük hayvan sesleri ve hışırtı bozuyordu ancak yasak ormanda insan konuşmaları duyuluyordu sadece "Bunu nasıl yaparsın ..." dendiği ses bağırılarak söylendiği için duyulabilmişti. |
|
| |
Deborah P. Scarlett Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 2171 Yaş : 31 Savaş Tarafın : ist Aile : Scarlett RP Partneri : Gaspard Ulliel Armstrong Kayıt tarihi : 21/11/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Perş. Ocak 17 2008, 19:20 | |
| Pearl dolaşmak ve birazda nefes almak için göl kenarına geldi.Burada kendini mutlu hissediyordu.Oturup göle taş atmaya başladı | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Perş. Ocak 17 2008, 19:42 | |
| out : yha biz tatildeiz hıwarts ta ne işimiz var ?
londrada biyerlerde rp yapalım | |
|
| |
Deborah P. Scarlett Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 2171 Yaş : 31 Savaş Tarafın : ist Aile : Scarlett RP Partneri : Gaspard Ulliel Armstrong Kayıt tarihi : 21/11/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Perş. Ocak 17 2008, 19:45 | |
| out:ok sen bilirsin önce sen yaz rp ben geliyorum o zmn | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 19 2008, 10:05 | |
| Samara göl kenarına geldi. Galiba biraz grip olmuştu. Öksürüp duruyor, bir yandan da baş ağrısını çekmeye çalışıyordu. Bir mendille burnunu silerken etrafına bakındı. Uykusu gelmişti, fakat uyumak istemiyordu. Hogwarts'ın kapanması onu yeterince üzmüştü. Derslerin Bitmesinden dolayı değil tabii ki ama eve gitmeke istemiyordu. Galiba bu Hogwarts'da ki son günlerinden biriydi. Gölün kenarına bağdaş kurarken gölün sakin sakin dalgalanması sinirlerini bozmuştu, bu ses bile yeterince gürültülüydü. Eliyle yavaş yavaş kıyıya vuran suyla oynamaya başladı. Canı sıkkın olduğu için, keşke biri gelse diye düşünmekten kendini alamamıştı. | |
|
| |
Shakira Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Londra Aile : weasley RP Partneri : barış potter:) Kayıt tarihi : 28/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 19 2008, 10:08 | |
| shakira göl kenarında oturan kızın yanınna giderek oturabilirmiyim dedi gülümseyerek kız çok mutsuz görünüyordu ve ardından sen iyimisin dedi kıza bakarak | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 19 2008, 10:11 | |
| Samara burnunu çekerken; " İyiyim, yalnızca grip!" dedi. Samara Shakira'yı sima olarak tanıyordu. Aslında bütün Weasley ailesini simayen tanıyordu ama bazılarıya, tıpkı Shakira gibi, daha tanışamamıştı.
"Ben Samara ve sen de Shakira olmalısın, tanışamamıştık!" dedi gülümseyerek. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Londra Aile : weasley RP Partneri : barış potter:) Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 19 2008, 10:14 | |
| shakira samara'ya gülümseyerek evet tanışamamıştık i ben shakira dedi kıza bakarak seni okulda görüyordum ama tanışmaya pek fırsat bulamamıştım dedi ve ardından gülümseyrek kısmet bugüneymiş dedi göle çevirdi kafasını | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 19 2008, 10:18 | |
| "İyi oldu, iyi" dedi gülümseyerek.
Açıkçası kendisine şaşırmıştı, yani bir dönem bitmiş ve zaten bir avuç ikinci sııf öğrencisi olmalarına rağmen tanışamamışlardı.
"Eee... Nasılsın?" dedi Samara. Sonra aklına yeni gelmiş gibi sordu:
"Tom, Jane ve Ron'un nesi oluyorsun? Kardeşimisin onların, yoksa kuzen felan mı?" | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 19 2008, 10:22 | |
| shakira kıza dönerek okul bitmek üzere öyle boş boş dolaşıyorum dedi gülümseyrek onların kuzeni oluyorum dedi ve ardından üşüdüm dedi istersen içeri girelim orada konuşmamıza devam edelim dedi okulun son günleri ikimizde hasta olmak istemeyiz herhalde dedi ve yerinden kaktı.. | |
|
| |
| Göl Kenarında | |
|