| Göl Kenarında | |
|
+23David Kevin Malfoy Michelle Angelina Simpson Sarah Black Almina Lysse Justin Tımberlake Hayley Williams Melissa Amy Armstrong Michelle Laura Whisper Prof.Gökhan Özen Amy Lynn Lee Nickholas Ryan Scofield Melissa Lilith Armstrong Lisa Mina Lysse Fred Tom Weasley Jiména W. L'moné Hermione Granger Shakira Weasley Melodia Spinley Pheobê Jane Weasley Deborah P. Scarlett Emma Spinley Carter R. Schwetzen Clarie Jane D. Reeser 27 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 19 2008, 10:26 | |
| Samara onaylarcasına başını salladı ve :
"Haklısın, gitmeliyiz! Giderken mutfağa da uğrayalım! Sıcak ir şeyler içmek istiyorum." dedi ve Shakira ile beraber oradan ayrıldılar.
Samara'nın kanı Shakira'ya kaynamıştı, demek ki bütün Weasley'ler böyle iyiydi. | |
|
| |
Almina Lysse Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 415 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lysse RP Partneri : şu an yok.... Kayıt tarihi : 08/01/08
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ocak 25 2008, 20:48 | |
| Flora içerde çok sıkılmıştı.Kendisini mutlu hissettii bir yere göl kenarına gitti.Yere uzandı ve gökyüzünü seyretmeye başladı. | |
|
| |
Michelle Angelina Simpson İksir Profösörü
Mesaj Sayısı : 2604 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Aile : Simpson RP Partneri : Nickholas Ronald Scofield=) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 25/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (30/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ocak 25 2008, 20:53 | |
| Angelina'nın canı sıkılmıştı.Genelde sıkıldığında hava almak,açılmak için göl kenarına gelirdi.Yavaş yavaş yürüyordu.Gözlerini çimlerin üzerinden etrafa doğru çevirdi.O anda yere uzunmış olan bir kız gördü.Bu haliyle çok sevimli görünüyürdu.Tanışmak istedi.Yavaş adımlarla yanıına giderek, "Merhaba"dedi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 415 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lysse RP Partneri : şu an yok.... Kayıt tarihi : 08/01/08
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ocak 25 2008, 20:58 | |
| Flora ona birinin "Merhaba" dediğini duydu ve birden irkti ama arkasını döndüğündü ona bakan ve ilk kez güzel bir kız gördü oda ona;
"Merhaba ben Flora Nerissa Lysse" dedi ve ekledi
"Otursana" | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2604 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Aile : Simpson RP Partneri : Nickholas Ronald Scofield=) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ocak 25 2008, 21:04 | |
| Angelina kızın onu iyi karşılamasına sevinmişti.Çimler biraz nemli gibiydi.Çantasından ceketi çıkarıp onun üzerine oturdu ve gülümsedi. "Ben de Angelina.Tanıştığıma memnun oldum.Bu arada Ravenclawdanım."dedi.Flora'nın yüzüne bakarak. Sonra çantasını bir daha karıştırmaya başladı.İçinden kaç parça çikolata çıkardı.Yarısını Flora'ya uzatarak, "Almaz mısın?Can sıkıntısına birebir."dedi gülümseyerek. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ocak 25 2008, 21:10 | |
| "Bende memnun oldum.Ayrıca Gryffindorluyum" dedi.Yeni biriyle tanıştığına çok seviniyordu gerçekten.Angelina ona içten gelmişti. "Teşekkür ederim Angelina" dedi ve uzattığı çikolatayı yerken ağızında şunları geveledi; "Safkan aile mi yoksa muggle'den misin? | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ocak 25 2008, 21:15 | |
| Angelina gülümsedi.Evet safkandı ama asla bununla övünüp gurur duymazdı.Ailesi gibi o da safkanlığın diğerlerine karşı bir üstünlük olduğunu düşünmezdi. "Evet safkanım.Ya sen?"dedi. Flora gerçekten çok iyi biriydi.Hogwarts'taki ilk arkadaşı sayılırdı.Bir de David vardı tabi.Ama onun yeri ayrıydı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ocak 25 2008, 21:19 | |
| Flora Angelina'nın safkanlığıyla övünmediği için çok mutlu olmuştu oda safkandı onun gibi ama oda onun gibi övünmezdi bununla kendini beyenmişlik yapmazdı hiç. "Evet bende safkanım "dedi sonra düşünceleri bir yana bırakıp ve ekledi: "Yeni geldin galiba seni ilk kez görüyorumda" | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ocak 25 2008, 21:23 | |
| Angelina yeni gelmişti ve okula yeni alışıyordu.Birkaç arkadaşı vardı tabi. Floraya döndü. "Evet daha çok yeniyim.Aslında arkadaş bulmayacağımdan korkuyordum.Seninle karşılaştığım çok iyi oldu."dedi gülümseyerek. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ocak 25 2008, 21:30 | |
| "Burda arkadaş bulmak kadar zor değil aslında" dedi Flora gülümseyerek.Elindeki çikolatayı bitirdi bunları söylerken.Angelina'yı sevmişti.İyi bir arkadaş olcaklarından emindi. "Nerden geldin Hogwarts'a Angelina? " dedi bir merakla. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ocak 25 2008, 21:34 | |
| Angelina elindeki çikolatanın son parçasınıda ağzına atıp yedikten sonra, "Londra'da oturuyoruz.Muggle kentinde.Aslında mugglelarla yaşamak çok güzel.Birçok muggle arkadaşım var orada.Onlara bir cadı olduğumu söylemeyi çok isterdim."dedi gülümseyerek. Sonra devam etti. "Peki sen nerede oturuyorsun?"dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ocak 25 2008, 21:38 | |
| "Bende Londrada oturuyorum ama büyücü yerlerinde seninle orda karşılaşmak isterdim" dedi ve gülümsedi. "Ailen nerden mezun Hogwarts'tan mı?"dedi ona gülümsedi her zaman ki gibi | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ocak 25 2008, 21:44 | |
| Angelina hemen cevapladı. "Evet annem Ravenclawdan mezun,babam Gryffindor'dan.Ben anneme benziyorum galiba..."dedi gülümseyerek. Biraz bekledi ve, "Seninkiler de Hogwarts'tan mezundur herhalde.Anladığım kadarıyla karanlık tarafla mücaadele içindesiniz değil mi?"dedi.Öyle tahmin etmişti.Zaten Flora da hiç kötülük yapıcak birine benzemiyordu.Ayrıca Gryffindorluydu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ocak 25 2008, 22:10 | |
| "Evet benimkilerde Hogwarts'tan mezun ikiside Gryffindorluydu" dedi ve ona gülümsedi. "Evet ailelemden bir çok seherbaz çıktı ve hep karanlık taraflarla savaştık" dedi kendinden emin bir şekilde. "Peki ya senin ailen?"diyede ekledi elinde olmayarak. | |
|
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Paz Şub. 17 2008, 21:36 | |
| Lisa acayip şekilde sıkılmıştı.Patavatsız bir şekilde Harry'den ayrılmıştı. Ashley'den nefret ediyordu. Sanırım Lİsa duygularını tamamlayamıyordu. Ama bildiği birşey vardı sanırım yeniden Harry'e dönmek istiyordu. Ama son pişmalık neye yarar! Onu telafi edecek bir erkek arkadaşa ihtiyacı vardı. Çünkü Harry ona asla dönmezdi ki! Ashley'le çifte kumrular gibiydiler . Hemde aralarını bozmak istemezdi. Lİsa yere eğildi ve oturdu yerden bir taş alarak göle fırlattı ardından derin bi "Off" çekti. Ardından birilerinin gelmesini bekledi... | |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Paz Şub. 17 2008, 21:44 | |
| Jane'nin canı iyice sıkılmıştı.Dersler,ödevler,dersler,ödevler...İyice bunalıma giricek hale gelmişti.Kendine doğru düzgün vakit bile ayıramıyordu...Yan flütünü aldı.Belki boş bir yer bulursam çalarım umuduyla..Muggle lar gibi müzik aleti çalmayı ve şarkı söylemeyi çok severdi ama aksilikler birbirlerini bulurmuş doğru dürüst vakit ayırmazdı.Hogwarts'tan çıkıp göle doğru ilerledi.Göl boş değildi açıkcası.Lisa ordaydı.Koşarak yanına geldi.Galiba biraz gergindi ve morali bozuktu.
''Vov sinirliyiz galiba.Moralini bozan biri mi var yada birileri söyle hallederiz.''
dedi ve gülümsedi Jane.Yan flütünün kabını yanına koydu.Lisa göle taş fırlatıyordu..
''Hadi yardım ediyim sanada sinirin çabuk geçsin.Anlatmak ister misin Lisa.''
dedi ve taş alıp göle fırlattıktan sonra mavi gözlerini Lisa'ya çevirip bakmaya başladı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Paz Şub. 17 2008, 21:51 | |
| Lisa yerden yeniden bir taş aldı ve göle arrı ardından yanına gelen Jane'e:
-Yarama merhem olucak şeyi bi erkek arkadaş hemde eloktro gitar ve piyano olur...Eloktra Gitar ve piyanoyu çalmayalı baya oldu! dedi...Ardından Jane'e bakarak: -Jane birşey sorabilir miyim senin eloktra gitar veya piyanon var mı? dedi meraklı bir şekilde... | |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Şub. 18 2008, 10:10 | |
| Jane Lisa'ya bakarak onu anlamaya daha doğrusu dinlemeye çalışıyordu.Onun anladığı kadarıyla Lisa Harry'le ayrılmıştı. ''Lisa hayatta hiç birşey takmaya gelmez.Ben taktımda ne oldu.Sonunda herkes tarafından sorunlu olarak bilinen bir kız oldum...Erkekler çok meraklılardan kavga çıkarmaya..Sende takmicaksın..'' dedi Jane...Ardından oda göle taş atmaya başladı.Lisa ''Jane birşey sorabilir miyim seninde elektro gitar veya piyanon var mı?'' demişti.Jane gülmemek için kendini zor tutuyordu. ''Ben 8 yaşımdan beri aklına gelebilecek herşeyi çaldım...Şuan pianom,yan flüdüm,kemanım,elektro ve normal gitarım var..Hatta hepsini Hogwarts'a getirmeyi düşündüm ama sadece elektro gitarımı ve yan flüdümü getirebildim..Ne sinir bozucu birşey'' dedi Jane ve kafasını iki yana salladı.Ardından Lisa'ya bakıp yan flüdünü gösterdi. ''Biliyorsan çalabilirsin..'' dedi ve yanına koydu ardından göle taş atmaya devam etti.İçinden ''Bu göl taşlar yüzünden taşmasa bari '' diye düşündü ve ardından kendi kendine gülümsemeye başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Şub. 18 2008, 21:49 | |
| Lisa Jane'e bkarak:
-Aaa Ne tesadüf... Bende sadece yan flüt, piyoano, gitar, eloktro gitar, bateri ve keman çalıyorum... Evet çalıcam ! dedi...Eline yan flüdü aldı... Love Me Tender'ı çalmaya başladı. Gerçekten rahatlamıştı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Şub. 19 2008, 22:09 | |
| Lisa yan flüdü çalmıştı ona bir rahatlık vermişti... Hemen ayağa kalktı ve:
-Üzgünüm Jane... Derse gitmem gerek! dedi ve oradan koşarak ayrıldı... | |
|
| |
David Kevin Malfoy Hogwarts Müdür Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Şub. 22 2008, 19:23 | |
| David can sıkıntısından olsa gerek göl kenarına geldi. Canı biraz hava almak istemişti. Bu sırada, eline asasını aldı öylesine. Göl kenarına gitti ve oturdu. Sevgilisnde yeni ayrılmıştı, biraz hüzünlüydü; ama unutmuş gibiydi. Beklemeye başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Şub. 22 2008, 19:30 | |
| Lisa, sitres atmak için göl kenarına geldi. Uff keşke evde olsaydı müzik aletlerinden çalırdı. Baterisini özlemişti. Göl kenarına doğru ilerledi ardından birini görmüştü sanırım... Çocuk çok hoştu, sanırım 1. sınıftı yoksa onu tanırdı. Olsun 1. sınıf olsa bile 1 yaştan bişey olmazdı ... Çocuğun yanına doğru ilerledi ve:
-Merhaba, şey tanımak ister misin? Ben Lisa... Pff, işte ya sen kimsin? dedi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Şub. 22 2008, 19:38 | |
| David yanına gelen bir kız öğrenci üzerine kafasını ona çevirerek: "İsterim, bende David. 1. sınıfım. Sen? Bu arada nasılsın?" dedi. Kız çok güzeldi. David içi, çöken bir aşkın ardında kıpırdanmıştı bile. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Şub. 22 2008, 19:51 | |
| David bunun üzerine: "Sorunlarını bana anlatabilirsin, istersen tabi?" dedi. Kızı ilk andan beri beğenmeye başlamıştı. | |
|
| |
| Göl Kenarında | |
|