| Göl Kenarında | |
|
+23David Kevin Malfoy Michelle Angelina Simpson Sarah Black Almina Lysse Justin Tımberlake Hayley Williams Melissa Amy Armstrong Michelle Laura Whisper Prof.Gökhan Özen Amy Lynn Lee Nickholas Ryan Scofield Melissa Lilith Armstrong Lisa Mina Lysse Fred Tom Weasley Jiména W. L'moné Hermione Granger Shakira Weasley Melodia Spinley Pheobê Jane Weasley Deborah P. Scarlett Emma Spinley Carter R. Schwetzen Clarie Jane D. Reeser 27 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Fred Tom Weasley Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ara. 29 2007, 18:38 | |
| Tom her ikisininde ellerine bakarak:"ya yok iyi-"dedi.Sonra elini geri çekti ve ayağa kalktı:"Ben gitsem iyi olucak,sakın gene ağlamaya başlama"dedi.Yavaş adımlarla okula girdi. | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ara. 29 2007, 18:58 | |
| Samara giden Tom'un ardından 'hıı... kolaydı o dediğin' bakışı attı ama tabii Tom gittiği için görememişti. Şimdi yalnız başına istediği kadar ağlayabilirdi. Az önce Tom'dan aldı ğı paketten bir mendil daha çıkardı ve burnunu kuvvetli bir ses eşliğinde sildi. Ağlayamadığı zamanların acısını şimdi çıkarıyordu. Ağladı da ağladı. 'offf... Zırlak olmaya başlıyorum' diye iç geçirdi. Sonra başka bir mendil çekti paketten ve yürüyerek oradan uzaklaştı. | |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ocak 01 2008, 14:37 | |
| Ash uzun süre sonra ilk defa dışarı çıkmıştı.Ailesinin olan biteni öğrenmesi Ash'ı dahda üzmüştü.Ash mutsuz mutsuz göle geldi.Taşlar ayağına çarparak göle sürükleniyordu.Hava biraz esiyor gibiydi.Ama her zamanki gibi yine ince giyinmişti Ash.Hastalığındanda bir türlü kurtulamamıştı.Öksürüp duruyordu.Biran yüzünün ıslanmış olduğunu farketti.Ağlıyordu.Yaşadığı her şeyden kendini sorumlu tutuyordu.''Neden hayat istediğim gibi davranmıyor bana.Neden herkese acı çektiriyorum.Neden bu kadar ağlak oldum?''diye düşünüyordu.Biran gözlerini göle dikti.Yüzünde bir kıpırtı yoktu.Sadece gözlerinden yaşlar akıyordu o kadar.Şuan birini görmek istemiyor gibiydi.Çünkü her gören noldu diye soracaktı.Ama Ash bunları yanıtlicak kadar kendini iyi hissetmiyordu.Sadece bir kişi dışında. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ocak 01 2008, 14:44 | |
| Samara Ash'i gördüğünde içinden 'İşte aradığım insan' diye düşündü. Ash için gerçekten üzgündü. Şimdi gidip ona 'Selam Ash ne oldu, neden ağlıyorsun?' demeyecekti. Samara yavaşça Ash'in yanına geldi ve sadece " Selam" dedi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ocak 01 2008, 14:52 | |
| Ash görmek istediği kişinin sonunda sesini duymuştu.Hemen gözyaşlarını sildi.Ardından Samara'ya döndü ''Sanada selam.Eee bakıyorum son zamanlarda ortalıklarda yoksun''dedi Ash.Aslında son zamanlarda dışarı çıkmayan kendisiydi | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ocak 01 2008, 14:56 | |
| "Aslında bir kaç gndür buralardayım... " Samara aklına gelmiş gibi " Aslında kimse senin ölmeni istemiyor. Şey bak Ash... Anladığım kadarıyla bir denemede daha bulunmuşsın." Samara acı acı gülümseyerek " Sende baya inatçısın. Tanrı ölmeni istemiyor Ash! Senin yaşaman gerek. Eğer mutlu olmak istiyorsan önce mutlu olmayı öğrenmen lazım! Gerekirse herkesi karşına al ama vazgeçme!" | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ocak 01 2008, 15:03 | |
| Ash biran durdu.Acaba tekrar atlamak istediğini kimden öğrenmiş olabilirdi.Ama çok geçmeden Ash sorunun yanıtını buldu ''Tom anlattı dimi.Bak Samara.İnatçı olduğum doğru.Bu zamana kadar kimseyi üzmek istemedim.Ve istemiyorumda.Tanrı yaşamamı isteyebilir.Peki ya yanımdakiler.Bu dünyadakiler.Onlar istiyor mu?Hiç sanmıyorum.Birkaç gün ortalıkta yoktum.Ve beni kimse arayıp sormadı.Demekki ölsemde aynı şey olcak.Bence ölmem daha iyi.Dünya koca bir aptaldan kurtulmuş olur.Bende dünyadan''dedi ve göle doğru balmaya başladı | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ocak 01 2008, 15:09 | |
| Samara gözlerini devirerek "Ah... hayır Tom söylemedi. Böyle bir şeyi söyleyebileceğini de sanmıyorum. Yalnız ben sadece onun suratına bakınca anladım. Bilirsin işte. O da kendini sorumlu tutuyor ve bu onu bitiriyor." Samara Ash'in göle doğru attığı bakışları farketmişti, kendiside üşümeye başlamıştı bu arada. "Ash... Ben senin yaşamanı istiyorum, Tom da Bill'de istiyor ve emin ol Ron'da bunu istiyor. Bak Ash eğer ölmeni istesem, ya da seni takmasam burada olmazdım." dedi. Aklında hala Ash'in kayalıklardaki sahnesi vardı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ocak 01 2008, 15:14 | |
| Ash Samara'ya döndü ''Off..lütfen Samara bari sen yalan söyleme.Zaten birsüre sonra benden kurtulcaksınız.Tom yani abim bu olanlardan sorumlu değil.Ona bunları yaşattığım için asıl sorumlu benim.Herkese bunları yaşattığım için asıl sorumlu benim.''dedi Ash ve dizlerinin üstüne oturdu ''Anlıyor musun benim''dedi ama bu sefer sesi dahada yüksek çıkmıştı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ocak 01 2008, 15:17 | |
| Samara şaşkın şaşkın bakarak: "Ahhh... Ben ve yalan ! Alakası olmayan iki kelime! İşte şimdi kırdın kalbimi" Samara abartılı hareketlerle kalbini tuttu ve Ash'in yanına çöktü. "Sana bir hikaye anlatayım mı Ash? Kendi hikayemi." dedi. Ciddi olmayan ama son derece sakin bir sesle. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ocak 01 2008, 15:25 | |
| Ash Samara'ya baktı ''Aman Samara.Öyle demek istemediğimi ikimizde biliyoruz''dedi ve tekrar göle baktı.''Hayatımı yazsam roman olurlara mı geçtin sende.Anlat bakalım ne tür bi hikayeymiş bu''dedi ve gülümsedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ocak 01 2008, 15:38 | |
| "Bak şimdi ben küçükken yani bu halimden baya bi küçükken muggle bir arkadaşım vardı, ismini bende hatırlamıyorum" dedi. Şimdi suratının şekli deişmişti. Derin bir nefes alarak devam etti: "Sonra o sıralar arkadaş kıtlığı çekiyordum. Malum bizim ev biraz büyük." dedi. "Neyse işte aldım arkadaşımı eve getirdim. Sonra ona her şeyi anlattım. Cadıları, büyücüleri, büyüleri,iksirleri. Hiç korkmadı biliyor musun? Onun için farklı bir dünyaydı. Her neyse şatoyu gezerken zindanlara indik. Şu meşhur Armstrong Zindanları. Orda bir kaç maskeli insan, ölümyiyenmiş onlar sonradan anladım, birine işkence yapıyorlardı. Çok korkmuştuk. Sonra arkadaşım bir çığlık attı. Adamlardan biri bize doğru döndü. Lanet olsun, görülmüştük işte." Samara dinlenmek için bir kaç saniye sessiz kaldı. Şimdi daha güçlü bir sesle devam ediyordu. "Sonra adam geldi, asasını arkadaşıma doğrulttu ve iki kelime sonra öyle bir arkadaşım kalmamıştı. 'Avada Kedavra!' En son hatırladığım şey, o ölümyiyenin maskesini çıkardığı an. O adam kimdi Ash biliyor musun? 'Babamdı' Beni asla sevmeyişlerinin nedeni bu, benim onlarla hiç anlaşamamamın nedeni bu." Samara göle bir taş fırlatırken: "Ama ben ölmeyi hiç düşünmedimm,i düşündüm. Denemelerimde oldu. Ama ben ölürsem onlar daha mutlu olacaklar. Gerçi senin durumun daha farklı. Sen ölürsen her şey bizim için daha kötü olacak!" | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ocak 01 2008, 16:09 | |
| Ash ellerini yüzüne dayamış sessizce Samara'yı dinliyordu.Biran duraksadı.''Arkadaşına gerçekten bunları anlatmış olamazsın.Gerçekten sen benden dahada delisin.''dedi ve gülmeye başladı.Ardından sessizce dinliyordu Sanara'yı.Hikaye bittiğinde şaşkınlığa uğradı.Şaşırarak ''Avada Kedavra mı?'dedi ama sesinin yüksek çıktığını anlıyınca alçaltarak ''Avada Kedavra mı?Ama şuan babanın Azkaban'da olması gerekmiyor mu?Bildiğim kadarıyla affedilmeyen lanet uygulanınca öyle oluyor.Hem kafana takma bence.Baban senin iyiliğin için yapmıştır onu.Bir Mugglelın bizim dünyamızı öğrenmesi senin sonunu getirebilirdi.Hem durumumuz aynı.Ben ölsem herkes dahada mutlu olurdu eminim.Amaan yine başlamıyalım.Ölürsem birgün arkamdan üzülmeyin o kadar işte''dedi ve ardından merakla ''Abimi son zamanlarda göremiyorum.Bir haber var mı?''diye sordu | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ocak 01 2008, 16:09 | |
| Ash ellerini yüzüne dayamış sessizce Samara'yı dinliyordu.Biran duraksadı.''Arkadaşına gerçekten bunları anlatmış olamazsın.Gerçekten sen benden dahada delisin.''dedi ve gülmeye başladı.Ardından sessizce dinliyordu Sanara'yı.Hikaye bittiğinde şaşkınlığa uğradı.Şaşırarak ''Avada Kedavra mı?'dedi ama sesinin yüksek çıktığını anlıyınca alçaltarak ''Avada Kedavra mı?Ama şuan babanın Azkaban'da olması gerekmiyor mu?Bildiğim kadarıyla affedilmeyen lanet uygulanınca öyle oluyor.Hem kafana takma bence.Baban senin iyiliğin için yapmıştır onu.Bir Mugglelın bizim dünyamızı öğrenmesi senin sonunu getirebilirdi.Hem durumumuz aynı.Ben ölsem herkes dahada mutlu olurdu eminim.Amaan yine başlamıyalım.Ölürsem birgün arkamdan üzülmeyin o kadar işte''dedi ve ardından merakla ''Abimi son zamanlarda göremiyorum.Bir haber var mı?''diye sordu | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ocak 01 2008, 16:10 | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ocak 01 2008, 16:12 | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ocak 01 2008, 16:13 | |
| Samara Ash'e "Hayır Ash, babam ölümyiyen olduğu için her türlü muggle katliamı ona cazip geliyor. Kızın hafızasını silebilirdi ama yapmadı. Her neyse. Evet şey Tom'u galiba bir iki gün önce gördüm" dedi."Son derece üzgündü." | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ocak 01 2008, 16:32 | |
| Ash ''O küçük şeyi atlamışım galiba.Her ölümyiyen öyledir.''dedi pis pis bakarak.''Bir dakika bir dakika.Tom üzgün müydü yani.Offf...kendimden nefret ediyorum.Şamarcı söğütün altında hiç intihar etmeye kalkışmamalıydım.O günden sonra zaten benlede hiç konuşmadı.''dedi.Ardından ''Birde bana ölme diyorsun.Herkesi üzüyorum işte''dedi ve taşları göle atmaya başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ocak 01 2008, 16:33 | |
| Ash ''O küçük şeyi atlamışım galiba.Her ölümyiyen öyledir.''dedi pis pis bakarak.''Bir dakika bir dakika.Tom üzgün müydü yani.Offf...kendimden nefret ediyorum.Şamarcı söğütün altında hiç intihar etmeye kalkışmamalıydım.O günden sonra zaten benlede hiç konuşmadı.''dedi.Ardından ''Birde bana ölme diyorsun.Herkesi üzüyorum işte''dedi ve taşları göle atmaya başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ocak 01 2008, 16:39 | |
| "Bak Ashcim, canım anlatamıyorum! Herkesi üzüyorsun ,evet ,doğru. HErhalde üzmek istemezsin sende.Ama üzmenin nedeni ise şu: Sen ölmek istiyorsun. Ölmek istemen onu çok üzdü. Hele sırf onun yüzünden ölmek istediğini sanıyor." dedi. | |
|
| |
Shakira Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Londra Aile : weasley RP Partneri : barış potter:) Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ocak 11 2008, 23:21 | |
| shakira kafasını dağıtmak için göl kenarına geldi ve bankalardan birine oturdu..havanın soğuk olduğunu hissedince üstüne en sevdiği hırkasını giydi ve gölün güzelliğini izlemeye başladı.. | |
|
| |
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ocak 11 2008, 23:27 | |
| Shakira'nın arkasından Hazal'da gölün kenarındaki banklara geldi. Yanlız oturan bir kız görünce yanına oturdu ve "Birini beklemiorsan, oturabilir miyim?" dedi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Londra Aile : weasley RP Partneri : barış potter:) Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ocak 11 2008, 23:31 | |
| shakira yanına gelen kıza gülümseyerek yok birini beklemiyorum oturabilirsin dedi.. nasıslın nası gidiyor dedi ardından dalgın dalgın... | |
|
| |
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ocak 11 2008, 23:33 | |
| "Teşekkürler, iyiyim. Senin nasıl gidior ve adın ne?" die cevap verdi Hazal. Kızın dalgın bakışlarına bir anlam verememişti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ocak 11 2008, 23:40 | |
| shakira yanında oturan kıza gülümseyerek.. ismim shakira canım sanırım seninde hazal dedi kendinden emin bir tavırla çünkü kızın ismini önceden duymuştu tekrar kıza bakarak hava soğudu canım okula dönmem lazım dedi ve ardından iistersen beraber gidebiririz dedi hazala bakarak | |
|
| |
| Göl Kenarında | |
|