| Göl Kenarında | |
|
+23David Kevin Malfoy Michelle Angelina Simpson Sarah Black Almina Lysse Justin Tımberlake Hayley Williams Melissa Amy Armstrong Michelle Laura Whisper Prof.Gökhan Özen Amy Lynn Lee Nickholas Ryan Scofield Melissa Lilith Armstrong Lisa Mina Lysse Fred Tom Weasley Jiména W. L'moné Hermione Granger Shakira Weasley Melodia Spinley Pheobê Jane Weasley Deborah P. Scarlett Emma Spinley Carter R. Schwetzen Clarie Jane D. Reeser 27 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Perş. Ara. 20 2007, 19:22 | |
| Ash daha fazla yalan söyliyemicekti.Dün gece intihar ettiğini söylemek zorunda kaldı ''Ya bak dicem ama kızmicaksın''dedi Ash önceden önlemini almalıydı.''Aslında soğuktan oldu.Yok aslında dün gece dışarı çıktığımdan oldu.Ayy üff tamam söylüyorum.Dün gece şamarcı söğütün altında intihar edip kolumu çizdim.Oldu mu?''dedi Ash ve dönüp göle doğru oturdu.Gölü izlemeye başladı.Bir yandanda acaba söylemekle doğru mu yaptım diye düşünüyordu | |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Perş. Ara. 20 2007, 19:28 | |
| Bill kardesinin soylediklerine anlam veremedi Ne sen samarci sogut altinda intihar mi ettin, bunu yapacak kadar dengesiz olamazsin demi " dedi biraz sinirli birazda kuskulu tavirla.." Ash boyle bir sey yok ve bunuda yapmadim de! " dedi ve Kardesine bakamya basaldi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Perş. Ara. 20 2007, 19:31 | |
| Ash Bill'e doğru döndü ''Evet bunu yaptım.Bu arada ben dengesiz değilim.Sadece...sadece.Öff bilmiyorum abi ya sadece o an ölmek istedim o kadar.Lütfen Tom gibi bana bağırma''dedi ve bacaklarının üstüne ellerini koydu.Başınıda ellerinin üstüne.Hayatında ağlamayı sevmezdi ama son birkaç gündür hep ağlıyordu.Yine gözlerinden yaşlar süzülüyordu... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Perş. Ara. 20 2007, 19:43 | |
| Bill, Ash'in soyledikleri uzerine uzulerek " Oyy kardesim sen neden bu kadar delisin-ki"dedi ve ona simsıkı sarildi." yaramaz ve basa dert biri olsanda seni seviyourm kardesim " dedi ve gozunden bir yas akti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Perş. Ara. 20 2007, 19:52 | |
| Ash Bill'in sarılması üzerine kardeşine oda karşılık vermişti.Ardından göz yaşlarını sildi ''Bana deli diosunda sen nie ağlıyorsun''dedi ve güldü ardından ''Bende seni seviyorum.Bu arada başa belayım öylemi.Hıh öyle olsun''dedi ve suratını çevirdi | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Perş. Ara. 20 2007, 20:05 | |
| Bill bu konu uzerine gulerek " Ya kardesim sen n bakiyorsun bana ben seni gercekten seviyorum "dedi ve yuzune dogru bakti.Basa belasin tabi hangi insan giderde intihar eder akli basindaysa tabi"dedi masum tebessumle.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Perş. Ara. 20 2007, 20:08 | |
| Ash ''Sen bana deli mi demek istiyorsun.Zaten herkes öyle diyo.Küstüm hepinize''dedi ve tekrar suratını çevirdi ''Hem ben başına bela değil miyim niye seviyorsun beni''dedi ama hiç o tarafa bakmıyordu | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Perş. Ara. 20 2007, 20:19 | |
| Bill Ash'e bakarak " Ya sacmalama ben seni seviyorum, ne olursa olsun seviyorum "dedi ve kadesine bakmaya deva metti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Perş. Ara. 20 2007, 20:21 | |
| Ash kardeşine göndü ''Üzgünüm eski küçük prenses değilim artık ama bende seni seviyorum.''dedi ve Bill'e sarıldı ''Delide olsam beni seviyor musun''dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Perş. Ara. 20 2007, 20:27 | |
| Bill Ash'in sorusunu biraz anlamsiz buldu."niye sevmeyeyimki.Sen benim kardesimsin"dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Perş. Ara. 20 2007, 20:32 | |
| Ash gülmeye başladı ''Benim ailemde herkes bana çekmiş.Sende delisin ya onun için dedim.Sağın solun belli olmaz''dedi ardından kıkırdamaya başladı.Daha sonra eline bir cam parçası gelmişti.Eli birazda olsa sıyrılmıştı ''Bu camlar yüzünden az kalsın ölüyodum şimdide elime battı''dedi eline bakarak | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Perş. Ara. 20 2007, 20:38 | |
| Bill"Ash benim gitmem gerek, sende bu cmlardan uzak dur"dedi ve gulumsuyerek orda n ayrildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Perş. Ara. 20 2007, 20:40 | |
| Ash gülmeye başladı ''Ben bir yerimi kesmeyi tercih ederim''dedi ardından ''Ama insan çevresindekiler yüzünden ölemio onun için daha kalkışmicam zaten bende onları kaybetmek istemiyorum''dedi ve ''Tamam abicim güle güle''dedi ve gülümsedi | |
|
| |
Fred Tom Weasley Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ara. 29 2007, 17:12 | |
| Tom göle yavaş adımlarla sağ eli sargılı bir şekilde yürüyordu.Adımları hızlıydı,başını Şamarcı Söğüt'e çevirir gibi oldu.Burnundan soluyordu,göle yaklaştıktan sonra kısa bir süre göle baktı ve olduğu yere dizlerinin üzerine çöktü. | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ara. 29 2007, 17:18 | |
| Samara 'bu sefer kesin koptum ben ağlıyorum galiba' dedi içinden çünkü gözünden akan sıvı - göz yaşı diyemiyordu çünkü ağladığını kabul etmiş olurdu- bütün yüzünü ıslatmıştı. Neden göle geldiğini bilmiyordu, içindeki ses konuşmuş , ona göle git demişti. Sorgusuz sualsiz kabul eden Samara işte buradaydı. Etrafında birileri var mı yok mu pek ilgilenmiyordu. Peki ya bu gölde Tom ölmüş olsa gelir miydi yine buraya? Göle bakmak istemiyordu ama son derece odaklanmış göldeki kıpırdanmayı izliyordu. Keşke ağlamayı kesebilseydi. Aslında ne ağlarken sarsılıyor ne de yüzü şekilden şekile giriyordu. Gözyaşları akıp gidiyordu o kadar. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ara. 29 2007, 17:20 | |
| Tom gözü göle dalmış gitmiş bir halde gözünden yaşlar akarken birinin geldiğini farketti.Hemen sol elini yüzüne sürdü,gözyaşlarını sildikten sağ tarafta ilerideki Samara'yı farketti.Birşey demeden dizlerinin üzerinde ona bakıyordu. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ara. 29 2007, 17:26 | |
| Samara olduğu yere çöküverdi, daha fazla dayanamazdı. İçinden bir ses : 'mutlu olmalısın!" dedi Samara bağırarak: " NEDEN? NEDEN MUTLU OLYIM Kİ O ÖLÜYORDU!" 'Ama ölmedi..." "YA ÖLSEYDİ!" sonra kendisi kendisini cevaplayarak "ölmedi ama" dedi. Her şeyden nefret ediyordu. Nedense bir tek Tom'dan nefret edemiyordu, işte bu nedenle kendinden de nefret ediyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ara. 29 2007, 17:30 | |
| Tom,Samara'nın onu farketmediğini görünce içini çekti.Bağırarak birşeyler söylediğinide duyunca dikkatle onu dinledi ama birşey anlamamıştı.Ayağa kalktı,onun arkasından dolaşarak cebinden mendil paketi çıkardı.Sesinde özür dilercesine bir tonla:"Mendil ister misin?"dedi.Sağ elini gizlemek için cebine sokmuştu.Gözlerini Samara'nın saçlarına dikmişti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ara. 29 2007, 17:33 | |
| Samara 'Yok artık olamaz!' derken. Boğuk bir sesle "Evet" dedi ve elinden paketi kaptı içinden bir tane çekti baktı yetecek gibi değil "Paket bende kalsın" dedi mırıldanarak. O sırada Tom'a dönmüştü. Sanki bir şey saklıyordu ama Samara alışmıştı artık. Otusana falan diyemedi nasılsa oturur bu diyerek içinden göle döndü. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ara. 29 2007, 17:35 | |
| Tombir süre onu izledikten sonra sakince yanına oturdu hiç çekinmeyerek:"Elim kesildi"dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ara. 29 2007, 17:37 | |
| 'Buymuş demek... amma düşünüyorum... nolmuş anlamadım, elimi! Ne olmuşki eline... aptal söylediya az önce elim kesildi diye.... NE ELİMİ KESİLMİŞ!"
Samara başını çevirirken "2 dakikaya yalnız bırakamıyoruz, nasıl oldu desem... Ne dersin?" dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ara. 29 2007, 17:39 | |
| Tom gözlerini Samara'ya çevirdi:"Ya aynaya yumruk attım biraz-"dedi.Bir an içinden gülmek geldi.Sonra ayaklarına bakmaya başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ara. 29 2007, 17:41 | |
| Samara ters ters bakarak "Aman ne komik" dedi. Aslında o da gülümsemye başlamıştı ama çaktırmıyordu. Çok bozulmuştu çook... | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ara. 29 2007, 17:43 | |
| Tom hafif gülümserken,Samara'ya baktı:"Ama komik işte.."dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ara. 29 2007, 17:46 | |
| "Olabilir" dedi. Yan gözle Tom'un eline bakmaya çalışıyordu ama saçlar görmesini engelliyordu. Sonunda dayanamadı Tom'un elini kaptığı gibi incelemeye başladı. Sargının üstünden ne görmeyi bekliyorsa artık! "Derin mi?" diye sordu kaytsız bir şekilde sormak istedi ama neden beceremiyordu? | |
|
| |
| Göl Kenarında | |
|