| Göl Kenarında | |
|
+23David Kevin Malfoy Michelle Angelina Simpson Sarah Black Almina Lysse Justin Tımberlake Hayley Williams Melissa Amy Armstrong Michelle Laura Whisper Prof.Gökhan Özen Amy Lynn Lee Nickholas Ryan Scofield Melissa Lilith Armstrong Lisa Mina Lysse Fred Tom Weasley Jiména W. L'moné Hermione Granger Shakira Weasley Melodia Spinley Pheobê Jane Weasley Deborah P. Scarlett Emma Spinley Carter R. Schwetzen Clarie Jane D. Reeser 27 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Anahi Colucci BANLI!!
Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Fransa Aile : Colucci RP Partneri : İstemiyorum!!! Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Göl Kenarında Paz Mart 02 2008, 11:07 | |
| Anahi sevinerek : "Yani sen ona karşı bir şey hissetmiyorsun öyle mi? Doğrusunu söylemek gerekirse sevindim... Bu arada Harry'le nasıl gidiyor?" dedi. Bir yandanda içinde kelebekler uçuşuyordu...
| |
|
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Perş. Mart 06 2008, 18:49 | |
| out: rplerinizi daha uzun yazmaya dikkat edin tabi bnce...
Lisa, David'le konuşmaktan hoşlanıyordu fakat biraz daha geç kalırlarsa derse alınmayacaklardı. Lisa kendi bir silkti ve: -Sanırım biraz geç kaldık biraz daha gecikirsek derse alınmayacağız... dedi ve kıkırdadı. Aslında klıp uzun uzun seyretmeyi ve ona ilan-ı aşk etmeyi öyle çok isterdi ki! | |
|
| |
David Kevin Malfoy Hogwarts Müdür Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Perş. Mart 06 2008, 18:56 | |
| David Lisa ile konuşuyordu; ama gerçekten bir daha kalırlarsa geç kalacaklardı. Bunun üzerine kendini toplarladı ve hemen: "Bence de, hemen gidelim." dedi ikisi birden yola koyuldular. Bu sırada David düşünceliydi. | |
|
| |
Pénolopé Tiffany Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts # İzmir Aile : LYSSE Ailesi Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 21/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (20/100)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Mart 11 2008, 14:42 | |
| Cho şimdi çok mutluydu ... Eğlenceli eğlenceli yürümeye başlamıştı.O yorulmuyordu ama Nicole yorulmaya başlamıştı.Haklıydı da bütün gün o ders senin bu sers benim hepsine giriyordu.Cho eski neşesiyle Küçükhanım yoruldularsa şuraya oturalım.Malum bütün gün Hogwarts turu attığınız için yorulmuş olabilirsiniz... dedi ve gülümsedi.Nicole başını onaylamış gibi sallayınca orada buldukları ilk yere oturdular.Tabii Cho'nun yatmasına oturmak denirse ikiside oturmuştu.Cho uzanmış ve bir o yana bir bu yana dönüyordu.Eteği varmıymış yok muymuş umrunda değildi.En sonunda Nicole Cho senin ortan yok mu canım.Yarım saat önce ağlamaktan komalıktın ..Şimdi gülmekten komalık olacaksın.Yeter artık.Hem sen bir kızsın ve altında eteğin var .Yaa biri görse deyince Cho Pardon anneciğim ..Sizinle konuşmak iyi gelince neşeme kavuşmuştum.Ama şimdi anne azarı yediğim için tekrar ağlayacağım dedi ve gülümsedi.Nicole ile vakit geçirmekten zevk aldığı herhalinden belliydi.Güneş tam tepedeydi ve Hogwarts'ı çok güzel aydınlatıyordu.. Keşke annem - babam da burada olsaydı diye düşündü.Sonra aklına Nicole'nin ailesinden hiç bahsetmediği geldi.Gerçektende o hep Cho'nun sırlarını alıyor ve onunla üzülüyordu.Ama ailesi kimdi ? Nasıl insanlardı ?Hiç bahsetmiyordu...Cho patavatsızlık yapmadığına emin olarak Nicole sana bir şey söyleyeceğim ama kızma ya da üzülme ... dedi Nicole'nin tepkisini aldı.Sonra Bu zamana kadar hep beni dinledin.Benim ailemi , yaşadıklarımı herşeyi biliyorsun.Ama sen bana hiçbir şey anlatmıyorsun.Ben senin hakkında hiçbirşey bilmiyorum diyerek merakını belirten bir bakış attı.Şimdi ise Nicole'nin cevabını bekliyordu. | |
|
| |
Rochelle Emilie Simpson Eski Yazılar & Zihinbend Profesörü
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Mart 11 2008, 15:01 | |
| Nicole Cho'nun arkasından gidiyordu...Yorulmuştu...O bütün dersler onu oldukça fazla yoruyordu... Çaresizce inledi...Offf sanırım yoruldum... Küçükhanım yoruldularsa şuraya oturalım.Malum bütün gün Hogwarts turu attığınız için yorulmuş olabilirsiniz... Ahh!!Kesinlikle iyi olur!!Sıkı bir Hogwarts turu attım gerçekten...Sanırım biraz yorgun düşmüş olmalıyım...Dedi gülümseyerek... Buldukları ilk yere oturmuşlardı...Hatta Cho oturmamış adeta uzanmıştı yeşil çimlere... Cho senin ortan yok mu canım.Yarım saat önce ağlamaktan komalıktın ..Şimdi gülmekten komalık olacaksın.Yeter artık.Hem sen bir kızsın ve altında eteğin var .Yaa biri görse... Nicole aslnda Cho'nun bu deli dolu halini seviyordu...Hatta hep böyle kalmasını isterdi..Hayatın tadını çıkarmayı biliyordu kısacası...
Pardon anneciğim ..Sizinle konuşmak iyi gelince neşeme kavuşmuştum.Ama şimdi anne azarı yediğim için tekrar ağlayacağım... Tamam küçük hanım siz yeter ki ağlamayın...Ben sizin böyle uzanmanıza razıyım...Dedi Nicole kıkırdayarak... Nicole sana bir şey söyleyeceğim ama kızma ya da üzülme ... Peki canım sor...Niye kızıyım...Sen benim en yakın arkadaşım değil misin??Diye sordu Nicole arkadaşna cesaret vermek istermişcesine... Bu zamana kadar hep beni dinledin.Benim ailemi , yaşadıklarımı herşeyi biliyorsun.Ama sen bana hiçbir şey anlatmıyorsun.Ben senin hakkında hiçbirşey bilmiyorum ... Ailem...Büyücü soyundan yani safkanız..Zay tarafındanız...Hmm...Soyumuz Peter Simpson'a dayanıyor... Bir abim var...Harry Simpson..Birde bir sürü kuzenim var...Breeze,,Angelina... Seherbaz birde kuzenim var...Claire...İşte bir de bildiğin gibi New York'ta bir evimiz var...Ailem böyle şekerim...Dedi gülümseyerek... Bunda kızacak birşey yok ayrıca...Benim hakkımda birşeyler bilmek tabiki isteyebilirsin...Dedi arkadaşına gülümseyerek.. | |
|
| |
Pénolopé Tiffany Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts # İzmir Aile : LYSSE Ailesi Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 21/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (20/100)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Mart 11 2008, 15:04 | |
| Cho mutlu olmuştu. Ne güzel safkansınız ... Bense ailenin ilk Cadısıyım...Off Off bunun zorluğu çok büyük dedi.Ama Şimdi eğlence zamanı.Gıdıklama yarışı başlamıştır dedi ve Nicole'yi gıdıklamaya başladı.İkiside top gibi çimlerde dönüyordu...Çığlıklar ve gülüşmeler ise ortama hakim olan tek sesti... | |
|
| |
Rochelle Emilie Simpson Eski Yazılar & Zihinbend Profesörü
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
| Konu: Geri: Göl Kenarında Çarş. Mart 12 2008, 19:27 | |
| Yani sen haklısın...Yani bu çok ağır olmalı...Bu yükü taşımak yani... Ama sen dayanıklısın...Bu yükü taşıyabiliyorsun... Nicole kendini konuşmaya kaptırmışken Cho: Şimdi eğlence zamanı.Gıdıklama yarışı başlamıştır
Diye bağırmıştı... Hey!!Çok kötüsün!!Sen seni koca bayan tembel!!!Neler yapıyosun sen öyle??? Ama Nicole'de çok eğleniyordu....İkiside çimlerde top gibi dönüyordu... Offf!!!Yorgunum ama ta- yet-....Nicole sözcüklerini bitiremiyordu bile.. | |
|
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Mart 18 2008, 19:59 | |
| out: biraz daha salla ilk cadısı deilsin sen Lysse ailesindensin!!! | |
|
| |
| Göl Kenarında | |
|