| Göl Kenarında | |
|
+23David Kevin Malfoy Michelle Angelina Simpson Sarah Black Almina Lysse Justin Tımberlake Hayley Williams Melissa Amy Armstrong Michelle Laura Whisper Prof.Gökhan Özen Amy Lynn Lee Nickholas Ryan Scofield Melissa Lilith Armstrong Lisa Mina Lysse Fred Tom Weasley Jiména W. L'moné Hermione Granger Shakira Weasley Melodia Spinley Pheobê Jane Weasley Deborah P. Scarlett Emma Spinley Carter R. Schwetzen Clarie Jane D. Reeser 27 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Şub. 22 2008, 20:02 | |
| Lisa çocuğun böyle birşey demesini beklemiyordu açıkcası. Ama yinede çok iyi bi insandı. Lisa yine geç cevap vermemek için hemen cevap vermeye koyuldu ve:
-Bence gereksiz bir konu ve ayrıca önemli değil. Eğer öğrenmek istersen evimi özledim... Aslında evimi değilde müzik aletlerimi ve çalmayı özledim...dedi. Ve birşey unutmuştu hemen sölemeye koyuldu:
-David biraz geç oldu ama sana Nasılsın demedim ebn sanırım evet Nasılsın? dedi.[i] | |
|
| |
David Kevin Malfoy Hogwarts Müdür Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Şub. 22 2008, 20:04 | |
| David: "Ben de iyiyim işte." dedi gülümseyerek. Sonra devam etti: "Sen Quidditch sever misin?" dedi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Şub. 22 2008, 20:15 | |
| Lisa hiç beklemiyordu böyle bir soru, şoke olmuştu. Ve cevap vermeye koyuldu:
-Aslında David ben fazla sevmiyorum, sadece süpürgede uçmayı biliyorum. Quidditch takımında bulunmadığım için pek bir bilgimde yok zaten! Ya sen? dedi mahcup bir biçimde çünkü biraz zıt gibi olmuştu sanki... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Şub. 22 2008, 20:16 | |
| David: "Ben çok seviyorum ve takıma seçilmek çok istiyorum.Ee, birazda sen anlat." dedi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Şub. 22 2008, 20:18 | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Şub. 22 2008, 20:20 | |
| out: Peki | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Şub. 22 2008, 20:49 | |
| out:yarın devam ederiz çünkü ödev yapcam | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Şub. 26 2008, 21:15 | |
| Lisa bir an ne diyeceğini şaşırmıştı. Çünkü kendini pek ifade edemezdi.Biraz kafa yormaya çalıştı biraz geçte olsa cevap vermeye koyuldu:
-Ben ve kendimden bahsetmek aslında David ben kendimi pek ifade edemem.Aslında büyük bir müzik tutkum var.Ve çeşit çeşit müzik aletim, yani benim müzikle aram çok iyi, senin? dedi.
Bunları söylerken cümleler boğazına tıkanmıştı resmen Lisa düşüp bayılacaktı hoşalndığı çocuğu fazla sıkıyor hissetti kendini. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Çarş. Şub. 27 2008, 18:40 | |
| David da: "Benim de aram çok iyi ve benimde bir sürü müzik aletim var ki en sevdiğim elektrogitarım. Hogwarts'tayken onu çok özlüyorum doğrusu. Harika çalarım da." dedi biraz kıkırdayarak ve beklemeye başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Çarş. Şub. 27 2008, 18:53 | |
| Lisa David'inde eloktra gitar çalamsına sevindi. Ama bakalıp oda onun çaldığı diğer aletleri çalıyo muydu acaba? Ardından :
-Aslına bakarsan küçüklüğümden beri büyük bir merakım var. O yüzden ailem birçok müzik aletini çalmayı öğrettiler. Örnek vermek gerekirse: 1.Eloktro Gitar 2.Yan Flüd 3.Gitar 4.Piyano 5.Bateri 6.Keman Aslında Bağlama, Kemençe ve Sazda çalıyorum ama kimseye söylemek hoşuma gitmiyor. Belki dalga geçerler diye söylemedim. Ailem bu duruma kızıyorlar. Her müzik aletine gerek var diyorlar. Ama ben 6 tanesini söylüyorum. Aslında hoşta bir sesim vardır, ama ben pek beğenmiyorum açıkcası. Arkadaşlarım hep söylüyorlar. Aslına bakarsan Muggle Okullarında yın sonu baloları veya arkadaşlar arasında hep şarkı söyletirler. Ama şöyle bir düşüncem var ki büyüyünce sesim değişecektir. dedi.
Lisa, derin bir "off" çekti. Kelimeler boğazına takılıyordu. David çok hoştu, muahbbetinede pek doyum olmuyordu doğrusu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Çarş. Şub. 27 2008, 19:00 | |
| David da: "Bende bateri ve gitar türlerinin hepsini çalıyorum; ama onun dışındakilerle pek ilgim olduğu söylenemez. Çünkü rock ve metal dinliyorum." dedi ve ekledi: "Ya sen ne tarz müzik dinlersin?" diye sordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Çarş. Şub. 27 2008, 19:34 | |
| Lisa, neredeyse bütün müzik türlerini dinlerdi ama en çok rock. Aslında rapte 2 beğendiği sarkı vardı okadar... Yoksa rapten nefret ederdi. DAvid'in sorusuna cevap vermeye koyuldu:
-DAvid aslında rap hariç hepsi diyebilirz. Rap'te sadece 2-3 tane var o kadar. Ama günün 24 saati rock dinliyorum. Kısmen rock oluyo. Çünkü diğer müzik türlerini radyodan televizyondan. Aslına bakarsan dyugusal müzikleri sık sık dinlerim... dedi. ardından bir derin nefes aldı ve kıkırdadı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Şub. 29 2008, 18:55 | |
| David Lisa'nın cevabı üzerine:
"Öyle mi? Sevindim. Bende rock delisiyimdir. Başka müzik dinlemem. Gerçi bazen popta dinliyorum; ama çok az."
dedi biraz gülümseyerek. | |
|
| |
Anahi Colucci BANLI!!
Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Fransa Aile : Colucci RP Partneri : İstemiyorum!!! Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Mart 01 2008, 17:28 | |
| Anahi bu gün baya sıkılıyordu. Çünkü Robi'yi hala görememişti. Ayrıca Diego'yu da hala unutmamıştı. Aslında Diego Robi'den hoşlanıyordu. Ama Anahi onu seviyordu. Bu çok ama çok acı verici bir durumdu. Miguel hak ediyordu aslında Anahi'yi... Ama Anahi Diego'yu seviyordu. Çok karışık bir durumdu bu... | |
|
| |
Roberta Colucci Ravenclaw 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 29 Savaş Tarafın : ZaY Aile : Colucci Ailesi RP Partneri : Harry Simpson Kayıt tarihi : 26/01/08
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Mart 01 2008, 17:44 | |
| Roberta bira hava almak için göl kenarına geldi.Harryi hiç görmüyordu.Onun ne yaptığını çok merak ediyordu.İleride Anahiyi gördü ve yanına koştu.Ona "Meraba kardeşim nasılsın canım nasıl gidiyor."diyerek gülümsedi.Onun suratının asık olduğunu görünce "Anahi neyin var neden suratın asık anlat bakalım."diyerek heyecanlı bir şekilde ona baktı. | |
|
| |
Anahi Colucci BANLI!!
Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Fransa Aile : Colucci RP Partneri : İstemiyorum!!! Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Mart 01 2008, 17:48 | |
| Anahi Roberta'nın geldiğini görünce doğruldu ve bir şey yokmuş gibi davranarak ; "Hiiçç... Yok bir şeyim... Nasılsın?" dedi ama yalan söylemeyi beceremediği için birden kızarmaya başladı. baktı ki Robi anlayacak, hemen şapkasını taktı. En azından kulakları gizleniyordu... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 29 Savaş Tarafın : ZaY Aile : Colucci Ailesi RP Partneri : Harry Simpson Kayıt tarihi : 26/01/08
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Mart 01 2008, 17:55 | |
| Roberta onun birşey gizlediğini anlayınca onun şapkasını çıkararak ona "Çıkar şu şapkayı ne oldu.Benden neden gizliyorsun ben senin ablanım hadi beni kızdırmadan söyle şu gizlediğin şeyi."diyerek elindeki şapkayı yanına koydu.Onun neden böyle yaptığını anlayamıyordu.Neden ondan gizlediğini öğremek istiyordu. | |
|
| |
Anahi Colucci BANLI!!
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Mart 01 2008, 18:00 | |
| Anahi şapkanın çıkmasıyla beton kesilmişti. kızardığını görünce yalan söylediğinide hayli hayli anlardı Roberta. Aslında Roberta geçmişte olanları biliyordu. Ama şu son olayı hiç bilmiyordu. Gizlemek yerine ağzında ki baklayı tercih etti Anahi... "Şey... Hani Diego varya. Biliyorsun... Ben ondan çok hoşlanıyorum. Ama bilmediğin bir şey var. Ben... Ben Hogwarts'a gelmeden onu gördüm. Ve... Ve onu öptüm!..." dedi ve alt dudağını ısırarak ; "Umarım kızmaz..." dedi içinden... | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Mart 01 2008, 18:04 | |
| Roberta olguyla karşılayarak ona "Bunda ne var bende daha çok önemli bir şey zannetmiştim bumuydu."diyerek içini çekti ve ona "Ben aslında biriyle çıkıyorum.Onuda çok seviyorum oda beni."diyerek ona gülümsedi.Acaba Anahi bu duruma ne diyecekti.Kızacakmıydı yoksa sevinecekmiydi. | |
|
| |
Anahi Colucci BANLI!!
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Mart 01 2008, 18:09 | |
| Anahi şaşırarak : "Ne yani sen şimdi biriyle mi çıkıyorsun? Bu okuldan mı? Ben tanıyor muyum? Hadi söyle!" dedi buna sevinmişti. Hem kendi adına hemde Roberta adına... | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Mart 01 2008, 18:12 | |
| "Evet var bu okuldan sen tanımıyorsun belki tanırsın adı Harry.Harry Simpson onu çok seviyorum çok tatlı biri eee sen ne yaptın.Senin çıktığın kişi Diegomuydu."diyerek ona baktı.Onunda çıktığı biri olursa çok iyi olacaktı. | |
|
| |
Anahi Colucci BANLI!!
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Mart 01 2008, 18:26 | |
| Anahi gülerek : "Hayır hayır... Biz Diego ile çıkmıyoruz... Hem o okula bile kayıt yaptırmadı. Nasıl görüşücez ki? O kayıt yaptırsa bile çok geç olur ve ben 2. sınıfa giderken o 1. sınıfa gider ve ben bundan hiç hoşlanmam... Ayrıca o seni seviyor Roberta..." dedi. Gülmeyi keserek önüne baktı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Mart 01 2008, 18:29 | |
| Roberta şaşırmış bir halde ona bakarak "Ne Diego benimi seviyor.Nasıl yani nasıl olabilir ama...ama sen onu seviyorsun."kafası baya bir karışmıştı.Ne diyeceğini şaşırmıştı.Onun Robiyi sevdiğini bilmiyordu.Şaşırmış bir şekilde Anahiye baktı. | |
|
| |
Anahi Colucci BANLI!!
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Mart 01 2008, 18:34 | |
| Anahi Roberta'ya hayretle bakmayı sürdürerek : "Nasıl olurda Diego'nun seni sevdiğini bilmezsin? Bunu davranışlarından kolayca anlayabilirdin!" dedi. Bir yandan da içinden : "Acaba söylemekle hata mı yaptım?" diyerek göle baktı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Mart 01 2008, 20:26 | |
| Roberta Anahinin bu söylediklerine inanamıyordu ve ona "Olamaz böyle bir şey ben onu arkadaş olarak görüyordum.Böyle bir şey yapması hiç beklemezdim ondan."diyerek göl kenarına baktı.Suratı beş karış asıktı,ondan hiç beklemezdi.Çünkü onu Anahi seviyordu.Sonra aklına Harry geldi ve içinden "Keşke Harry gelse ne güzel olurdu."onun gelmesini çok istiyordu ama belki gelemezdi. | |
|
| |
| Göl Kenarında | |
|