| Göl Kenarında | |
|
+23David Kevin Malfoy Michelle Angelina Simpson Sarah Black Almina Lysse Justin Tımberlake Hayley Williams Melissa Amy Armstrong Michelle Laura Whisper Prof.Gökhan Özen Amy Lynn Lee Nickholas Ryan Scofield Melissa Lilith Armstrong Lisa Mina Lysse Fred Tom Weasley Jiména W. L'moné Hermione Granger Shakira Weasley Melodia Spinley Pheobê Jane Weasley Deborah P. Scarlett Emma Spinley Carter R. Schwetzen Clarie Jane D. Reeser 27 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ara. 11 2007, 19:09 | |
| Daren yürüyerek göl kenarına gelmişti Amy'ye dönerek
"Küçüklüğümden beri." dedi gülümserken . |
|
| |
Amy Lynn Lee 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1193 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lee ailesi RP Partneri : yoq... Kendimi mesleğime verdim x) Kayıt tarihi : 30/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ara. 11 2007, 19:14 | |
| amy de daren a gülümsedi snra sormakla sormamak arasında kaldığı bir soruyu sormaya karar verdi "ee hazal'la nası gidio" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ara. 11 2007, 19:18 | |
| Daren Hazal denince biraz kaskatı olmuş gibi hissetti kendini sonra
"Evleniyoruz.Ama daha ne zaman belli değil karalaştırdıüımızda söylerim." dedi kendinden emin bir şekilde omzundada gitarı vardı . Kabıyla kaplanmış halde. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1193 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lee ailesi RP Partneri : yoq... Kendimi mesleğime verdim x) Kayıt tarihi : 30/09/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ara. 11 2007, 19:21 | |
| "hmm" dedi amy "evleniosunuz demek..." snra gülümsedi ve "mutluluklar" dedi "mutluluklar" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ara. 11 2007, 19:37 | |
| Daren
"Teşekkür ederim . " dedi ve etrafına bakmaya başladı göle bir taş fırlattı . Canı sıkılmaya başlamıştı. |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ara. 11 2007, 19:41 | |
| amy daren a baktı "sıkıldın sanırım" dedi
out : bitirelim istersen | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ara. 11 2007, 20:02 | |
| out = Hyr sadece biraz meşgulüm :d
in :Daren sakince
"Hayır Hazal'ı düşünüyorum bir kaç gündür gözükmüyorda." dedi sakince göle bir taş daha fırlatarak ama aklına deniz halkının sinirlenip ona saldıracağı geldigüldü kendi kendine. |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ara. 14 2007, 20:23 | |
| Samara'nın soğuktan içten içe titriyordu. olduğu yerde sekerken taşlara tekme atıp onları gölün dibine gönderiyordu.
Balonun son günü mide fesatı geçirmişti ama şimdi çok daha iyiydi. Etrafta kimsecikler yok gibi gözüküyordu.İçinden birisi gelse diyede geçirmiyor değildi. | |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ara. 14 2007, 20:26 | |
| Ash her zamanki gibi mutsuz bir şekilde göle geldi.Kollarını birbirine bağladı.Üşüyordu.Balo ona hiç yaramamıştı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ara. 14 2007, 20:28 | |
| Samara duyduğu ayak seslerinden ötürü başını geriye doğru çevirdi ve gelenin Ashley olduğunu görünce yanına çöktü ve "Selam" dedi neşeyle. Sonra cevap beklemeden "Pek iyi görün müyorsun"dedi. Kendi suratıda asılmıştı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ara. 14 2007, 20:30 | |
| Ash Samara'yı görmüştü.Bu günlerde görmek istediği en iyi dost O idi.Konuşmakta güçlük çekiyordu.Çünkü günlerdir hiç konuşmuyordu ''Aslında pek iyi olduğum sölenemez''dedi ve oda Samara gibi taşları ayağıyla sürüklemeye başladı | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ara. 14 2007, 20:33 | |
| Samara kaşlarını kaldırarak Ash'in sürüklediği taşlara baktı ve sonra ona dönerek:
"İstersen anlatabilirsin, elimden geldiğince yardım ederim sana" dedi.
En iyi dostlarından olan Ash'e gerçekten yardım etmek istiyordu.Hatta onu üzen kişiyi bulup boğmak. Aslında bir tahminide vardı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ara. 14 2007, 20:38 | |
| Ash ardından taşları yuvarlamayı kesti.Derin bir nefes aldı ''Olayları biliyorsun.Sorunuda onun için pek fazla anlatmicam.Kayba yüzünden hayatım karardı diyebilirim''dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ara. 14 2007, 20:42 | |
| Samara'nın tahmini ne yazık ki doğru çıkmıştı.
"Kayba'nın yaptığı, bilmiyorum.Bence seni seviyor ve unutmaya çalıştı. " derin bir nefes aldı. "Fakat başarılı olmaıyor" dedi sonrada "Bak Ash çok iyi bir kızsın. Her şeye değer veriyorsun ve sonunda hep sen üzülüyorsun" dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ara. 14 2007, 20:45 | |
| ''Allah kahretsin.Neden herkes kadar kötü olamıyorum ki.Bütün bunlar iyiliğim yüzünden başıma geliyor.Ama bundan sonra kararlıyım.Bana bulaşanın hayatı cehenem olur.''dedi Ash daha sonra mırıldanarak ''İnşallah başarırım''dedi ve ekledi ''Sende çok iyisin Samara bir bilsen''dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ara. 14 2007, 20:49 | |
| Samara Ash'e bakarak
"Benim taktiğimi uygula, sana iyi davranana, değer verene hep gülen yüzünü göster, içinden geldiği gibi davaran. Ama yok öbür türlü olanlara," yüzüne bir sırıtma yerleşti "Hayatu zehir et. Cehennem zebanisi gibi ol." dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ara. 14 2007, 20:52 | |
| ''Yok canım fazla abarttın yoksa abartmadın mı.Kafam karıştı ya''dedi Ash gülerek.Eline bir taş aldı ve göle attı ''Geçen gün attığımdan daha uzağa gitti''dedi ve güldü ''Samara hayatım boyunca sahip olduğum en iyi arkadaşsın''dedi ardından göle taş atmaya başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ara. 14 2007, 20:56 | |
| Samara sevinmişti. Mutlulukla :" Sağol Ash'cim sende çok iyisin." dedi.
"Aslında doğru. Abarttık" dedi gülerek. "Sen yine bir problem olursa söyle keyfini bozma. Hepimiz sana yardım ederiz. Gerekirse zebani ben olurum"dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ara. 14 2007, 20:59 | |
| ''Aaa ben neciyim burda.Ben zebani olurum.''dedi gülerek.''Aslında arkamda bi sen varsın bide Si si''diye ekledi | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ara. 14 2007, 21:00 | |
| Samara'da gülerek "Sahi o nerde. Ya hastane kanadına götürdü beni.Mide fesadı geçirdimde" dedi gülerek. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ara. 14 2007, 21:02 | |
| ''Bilmem.Heralde Bill ile boş sınıftalar.Bu arada insan bir hesap verir niye baygın bıraktınız beni orda yemekten bayılmışım''dedi gülerek | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ara. 14 2007, 21:05 | |
| Samara aynen gülmeye devam ederek "Karnım nasıl şişti bir bilsen" bir yandanda eliyle gözteriyordu. Karnının üstünde eliyle bir kavis çizdi.
"PAnikten biraz unuttuk seni" dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ara. 14 2007, 21:07 | |
| ''Hımm.Ama galiba saat biraz geç oldu.Gölden canavarlar çıkmadan gitsek mi ''dedi Ash gülerek | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Ara. 14 2007, 21:10 | |
| Samara göle bir bakış attı ve kendi bakışına kendi gülerek :
"Hadi gidelim." dedi "Yoksa gölden Hogwarts gölü canavarı çıkacak ve bizi yiyecek" dedi ve gülerek ordan uzaklaştılar. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ara. 15 2007, 22:13 | |
| ash göl kenarına geldi.Kötü görünüyordu.Drace'yi gördü ve gülümseyerek nasılsın? dedi |
|
| |
| Göl Kenarında | |
|