| Göl Kenarında | |
|
+23David Kevin Malfoy Michelle Angelina Simpson Sarah Black Almina Lysse Justin Tımberlake Hayley Williams Melissa Amy Armstrong Michelle Laura Whisper Prof.Gökhan Özen Amy Lynn Lee Nickholas Ryan Scofield Melissa Lilith Armstrong Lisa Mina Lysse Fred Tom Weasley Jiména W. L'moné Hermione Granger Shakira Weasley Melodia Spinley Pheobê Jane Weasley Deborah P. Scarlett Emma Spinley Carter R. Schwetzen Clarie Jane D. Reeser 27 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Melodia Spinley Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ara. 08 2007, 23:37 | |
| "Sevindim." Lou'nun arkasından ayağa kalktı, eteğini düzeltti ve" Bence dinlenmen lazım, otur biraz daha" dedi. | |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ara. 08 2007, 23:42 | |
| " tamam acaba Amy nerde merak ettim simdi" dedi Lou agacin alti,na oturaralk | |
|
| |
Melodia Spinley Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ara. 08 2007, 23:43 | |
| "Eminim yatakhanede dinleniyodur. Sen sakin ol biraz ama ben gitmek zordundayım. Üzgünüm." edi ve ordan uzaklaştı. out: Babam gelcek diye çok korkuyorum. | |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ara. 08 2007, 23:44 | |
| Ash Bill'i görmüştü.Kolunu tutarak yanına gitti ''Yangından çıkabilme-ne sevi-in-dim''dedi Ash zor konuşuyordu | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ara. 08 2007, 23:46 | |
| " Ash seni gordugume sevindim, kurtuldum ama zor oldu " dedi " sen nasil oldu n" dedi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ara. 08 2007, 23:48 | |
| Ash kolunu saklamaya çalışıyordu ''Ben sü-perim se-n-ni görünce da-ha s-ü-per oldum''dedi vve gülmeye çalıştı | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ara. 08 2007, 23:53 | |
| Louis Ash'in sakladigi koluna dikkat ederek " N'oldu kolkuna ?" dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ara. 08 2007, 23:55 | |
| 'Kolum mu nerden çııktı koluma bişey olmadı hem kim çıkardı seni yangından''die sordu konuyu dağıtmak istiyordu | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ara. 08 2007, 23:58 | |
| Daren sakin sakin göl kenarına gelmişti nasıl olsa yangın sönmüştü çocukların yanına giderek
"Merhabalar herkez iyi dimi." dedi. |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ara. 08 2007, 23:59 | |
| " benimi aslinda zor oldu ama...Daren ilerden yangini azicik sondurmustu bende Yanginin arasindan yana yana kosa kosa gedlim " dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Paz Ara. 09 2007, 00:05 | |
| Ash kolunu gösterdi ''İşte kolum bu halde.Profesör Gothella'yı çok yanlış tanımışız.Ne kadar güzel bir profesör aslında.Onun için herşeyi göze aldım ve onunla birlikte derimi yırttım artık kimseyi o mutlu yüzünden mahrum bırakmayacağına inanıyorum canım çok yanıyo kan kaybından ölmek istemiyorum''dedi gülerek ama yarası daha çok kaçılmıştı | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Paz Ara. 09 2007, 00:08 | |
| " sen delisin valla " dedi gulerek. | |
|
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Paz Ara. 09 2007, 00:09 | |
| Cho göl kenarına geldi ve düşünmeye başladı.Çünkü balodan erken çıktığı için kurtulmuştu.Ama arkadaşlarının çoğu yaralanmıştı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Paz Ara. 09 2007, 00:10 | |
| ''Deli değilim mutluyum hem ben artık hastane kanadına gidim.Yoksa burda ölücem.Hadi kendine iyi bak canım.''dedi Ash ve kolunu tutarak hastane kanadına gitti | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Paz Ara. 09 2007, 00:17 | |
| " bende iceri gitcem dur beraber gidelim " dedi ve beraber satoya girdiler.. | |
|
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Paz Ara. 09 2007, 00:17 | |
| Cho daha sonra oradan uzaklaşarak çimlerin üzerine doğru yürüdü. | |
|
| |
Melissa Lilith Armstrong Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 337 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Pff sanane yha... Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Keşke olsaydı... Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 23/09/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ara. 10 2007, 18:21 | |
| Rachel yavaşça göle doğru yürüdü ve vardığında ise yere oturarak göle küçük taşlar fırlatmaya başladı.Bu sıralar konuşacak birine ihriyacı vardı. | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ara. 10 2007, 18:38 | |
| ron ilerde gölün kenarında bi kız gördü daha önce görmediği bi kız tanışmak için yanına gitmeyi düşündü snra ilerledi ve kızın yanına geldi bayaa düşünceli görünüprdu umarım raharsız etmem die düşündü "selam" dedi "bn ron sni ilk defa görüorum" | |
|
| |
Melissa Lilith Armstrong Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 337 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Pff sanane yha... Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Keşke olsaydı... Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 23/09/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ara. 10 2007, 20:56 | |
| Rachel önce genç adamın sesiyle irkildi daha sonra başını kaldırıp baktı ve 'Eh beninmde seni görmüş olduğum söylenemez.Ah bu arada benim adım da Rachel' dedi.'Göründüğü gibi Gryffindor'a gidiyorsun demek, peki cesurmusun?' | |
|
| |
Clarie Jane D. Reeser Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 944 Savaş Tarafın : En karanLık En Ateşli YerlerDen ;) Aile : POTTER... RP Partneri : HYR YOK... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (10/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ara. 10 2007, 21:56 | |
| Amy göl kenarına geldi. Biraz kalabalık gibiydi. yerdeki taşlardan göle fırlatmaya başladı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ara. 10 2007, 22:01 | |
| Daren büyük anka şeklinde göl kenarına indi ve insana dönüştüğünde farketmişti ki biraz ilerisinde bir kız dalgın dalgın göle taş atıyordu yanına giderek
"Merhaba ." dedi sevecen bir şekilde. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 944 Savaş Tarafın : En karanLık En Ateşli YerlerDen ;) Aile : POTTER... RP Partneri : HYR YOK... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ara. 10 2007, 22:04 | |
| Amy onun geldinin farkında değildi. Sesiyle birden irkildi. "Meraba" dedi. Elinde ki taşları yere bıraktı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ara. 10 2007, 22:09 | |
| Daren gülümseyerek
"Bir sorunun mu var . " dedi meraklıcasına . |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ara. 10 2007, 22:12 | |
| "Hayır" dedi Amy. "Bir sorunum yok sadece sıtkın, canım sıkılıyor kimseyi bulamıyorum" dedi üzgünce. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ara. 10 2007, 22:46 | |
| out ben çıkıom
Sidney 1Hoşçakal" diyerek gitti. | |
|
| |
| Göl Kenarında | |
|