| Göl Kenarında | |
|
+23David Kevin Malfoy Michelle Angelina Simpson Sarah Black Almina Lysse Justin Tımberlake Hayley Williams Melissa Amy Armstrong Michelle Laura Whisper Prof.Gökhan Özen Amy Lynn Lee Nickholas Ryan Scofield Melissa Lilith Armstrong Lisa Mina Lysse Fred Tom Weasley Jiména W. L'moné Hermione Granger Shakira Weasley Melodia Spinley Pheobê Jane Weasley Deborah P. Scarlett Emma Spinley Carter R. Schwetzen Clarie Jane D. Reeser 27 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 14:43 | |
| "Bence şifacılardan birine göster!" dedi Samara kayıtsızca. | |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 14:43 | |
| ''Ahh yapma abi yalan söylediğini ikimiz hatta üçümüzde biliyoruz..''dedi Jane ardından ''Hep benim yüzümden oldu biliyorum''dedi | |
|
| |
Fred Tom Weasley Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 14:44 | |
| Tom ikisinede baktıktan sonra:"Ya endişelencek birşey yok boşverin.."dedi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 14:50 | |
| ''Ben sen değilim tamam mı?Kimseyi boş filan veremem.İstersen bağır ama söle neden yaptın bunu''dedi Jane | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 14:51 | |
| Tom:"Ben kimseyi boşvermiyorum...Hıh siz öyle düşünüyorsanız ayrı!!"dedi.Sonra ayağa kalkıp hızlı adımlarla okula yürümeye başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 14:53 | |
| ''Seninle bütün sorunumuz bu abi.Hep beni yüzüstü bırakıp gidiyorsun.Sonrada ben intihar edince ağlıyorsun.Bazen suçu kendinde ara''dedi Jane abisinin arkasından bağırarak | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 14:55 | |
| Samara unutlmuş olarak bir köşede oturuyordu. "İşte yine başlıyor, ne kadar harka" diye mırıldandı ve çimleri yolmaya başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 14:56 | |
| Tom olduğu yerde durup bir süre öylece kaldıktan sonra,geri dönerek:"Haklısın ben buyum işte kötü bir abiyim..Sağol bunu yüzüme vurduğun için.He bu arada istersen artık abin olmayabilirim,nede olsa bir işe yaramıyorum,sadece ağlıyorum ya.."dedi.Sonra arkasını dönüp göl kenarından yürümeye başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 14:59 | |
| Samara derin bir iç çekti. Çimlri yolmaya devam ederken bir solucan buldu ve onunla oynamaya başladı. Bir süre sonra sıkılınca onu doğaya saldı ve çimleri yolmaya devam etti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 14:59 | |
| ''Ben öyle birşey demedim.Herşeyi yanlış anlayan sensin.Zaten seni üzdüğüm için seni kardeşin ben olmamalıyım''dedi ve yerden cam kırıkları buldu ''Bunu yapmak istemezdim''dedi ve kolunu tekrar kesti.Artık tam olarak yere düşmüş bayılmıştı | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 15:00 | |
| SAmara olduğu yerde çakılıp kaldı: "JANE! TOM BİR ŞEY YAP!" | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 15:01 | |
| Tom bir an arkasını dönücekmiş gibi olduysade eline sanki birşey batmış gibi acıyla bağırdı.Sonra arkasına yavaşça dndü,çimlerin üzerine yığılmış olan Jane'i görünce,koşarak oraya gitti.Dizlerinin üzerine çöktü,geçen seferki gibi eliyle kanayan yere bastırmaya başladı:"Lütfen yapma bunu lütfen"diye mırıldanıyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 15:04 | |
| Samara sadece ayağa kalkabilmişti, bir şey yapamıyordu. Jane'i daha önce hiç böyle görmemişti. Korkmaya başladı. Galiba ağlamayada başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 15:06 | |
| Tom daha fazla bastırmamak için kanlanmış ellerini Jane'den çekti.Bu sefer kzıa tokat atmaya başlamıştı.Bu sırada elleri titriyordu:"LÜTFEN JANE YAPMA BİZE BUNU SENİ SEVİYORUM"dedi.Sonra kardeşine sıkıca sarılmaya başladı:"Tanrım lütfen..."diye mırıldanıyordu. | |
|
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 15:08 | |
| Lisa hızlı adımlarla buraya gelmişti.Jane öylece kıpırdamadan yerde yatıyordu.Başında Tom diz çökmüş kanıyan yeri durdurmaya çalışıyordu.Samara ise öyleze şaşkın bir şekilde ayakta ağlıyordu.Lisa hemen Jane'nin yanına diz çöktü."Ne bekliyorsunuz?Hemen bir doktora görünmesi lazım.Hadi gidelim." dedi ve Jane'i tutarak kaldırmaya çalıştı.Birinin ona yardım etmesi gerekiyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 15:09 | |
| Jane gözlerini yavaş yavaş aralamaştı ''Böyle olmasını istemezdim ama ben seni haketmiyorum abi''dedi ve tekrar gözlerini yumdu | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 15:10 | |
| "Lisa, o ölüyor!" Samara hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. " Bir şeyler yapsanıza!" | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 15:10 | |
| Tom afallamış bir şekilde kıza baktı.Jane'in konuştuğunu duyunca:"Jane lütfen.."dedi.Ama biraz sonra:"O Öldü mü.."dedi.Gözleri dolmuş ve Tom'un ellerinden akan kanlar yere damlamaya başlamıştı.Olduğu yere çöktü. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 15:12 | |
| Lisa Samara'ya baktı."Saçmalamayı kes Samara biran önce doktora gitmesi gerekiyor.Böyle şeyler düşünmemelisin." dedi ve kızı kaldıran Tom'un ardında oda hızlı bir şekilde koşmaya başladı.Ama Tom yine diz çökmüştü. "Kafayı yemişsiniz siz.Onun gitmesi lazım anlamıyor musunuz?" dedi ve kızı kuzakladı.Kız çok ağır değildi.En azından okula kadar taşıyabilirdi.Hızlı adımlarla birazda zorlanarak yürümeye başladı.Kucağında baygın duran Jane'e bakıyordu.
En son tarafından C.tesi Ocak 12 2008, 15:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 15:13 | |
| "Ölemez ki! ÖLMEDİ!" Samara bu sefer Lisa'nın yanına gelmişti. Yere çöktü ve Jane'i dürttü. " Jane... Uyansana!" | |
|
| |
Deborah P. Scarlett Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 2171 Yaş : 31 Savaş Tarafın : ist Aile : Scarlett RP Partneri : Gaspard Ulliel Armstrong Kayıt tarihi : 21/11/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 15:13 | |
| Pearl koşarken nefes nefese kalmışrı Tom'un Jane'i kucağına aldığını görmüştü hemen yanındaki Samara'ya dönerek: ''Samara neler oluyor? diyebildi.Sonra Jane'in kolundaki kanları görünce ağlamaya başlayarak dizlerinin üzerine çöküverdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 15:15 | |
| Tom ayağa kalkıp Jane'in yanına gitti:"Lütfen Jane"diyordu.Ağlamaya başlamıştı. out:yanlışlık odlu biz burdayız... | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 15:17 | |
| " Öldü mü? BİRİ BİR ŞEYLER SÖYLESİN!" Herkese teker teker baktı. Neden kimse ölmedi demiyordu? | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 15:18 | |
| Lisa sinirli bir şekilde "Ağlayarak onu iyileştirmessin Tom.Önden koş ve birilerine çağır lütfen.Tabi kardeşinin iyileşmesini istiyorsan" dedi.Hızlı bir şekilde okula gitmeye çalışıyordu.Yanındakilerinde işe yarar bişeyler yapmasını istiyordu.
Out:Millet hastane kanadına gidiyom ben orada devam edelim... | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Ocak 12 2008, 15:20 | |
| Tom elleri titreyerek başını iki yana sallıyordu.Hala ağlıyordu:"Öldü o öldü benim yüzümden"dedi Samara'ya dönerek. | |
|
| |
| Göl Kenarında | |
|