| Şarkı SözLeri | |
|
+14Rok Simpson Lisa Mina Lysse Michelle Laura Whisper Clarie Jane D. Reeser Senta Weasley Emma Spinley Hermione Granger Amy Lynn Lee Melissa Amy Armstrong Carter R. Schwetzen Jiména W. L'moné G.Tarja Grenier Pelin V. Karahan Carmen Alice Way 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:20 | |
| Masal
Biri basmış seksene Ötekisi doksanbeş Aga böyle olmaz ki Koca millet harcanmaz ki vay
Biri arap tayfası Ötekisi gavur mandası Aga böyle olmaz ki Koca millet aldanmaz ki vay
Biri sağdan Biri soldan asılınca Biri yasaya Biri kasaya karışınca
Evvel zaman içinde masl olduk Masal olduk yine |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:20 | |
| Melek
Kendisi bir garip melek Ardına düşmeniz gerek
Öyle bir an gelir melek Farkına varmanız gerek Öyle bir an gider melek Farkına varmanız gerek
Aldırmazsan aldırma Ama kendini kandırman gerek Kandırmazsan kandırma O zaman sana anlatmam gerek
Kendisi bir garip melek Ardına düşmeniz gerek
Aldırmazsan aldırma Ama kendini kandırman gerek Kandırmazsan kandırma O zaman sana anlatmam gerek Senden daha melek
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:21 | |
| Oje
Gidiyorum gözüm arkada Kaçamadık buradan baş başa Hangi oje yakışmaz ki kız sana Gidiyorum gözüm arkada Kaçamadık buradan baş başa Hangi oje yakışmaz ki kız sana Ver elini bana Gel yanıma gir koynuma Gel yanıma gir koynuma Doyamadım dönüp bakmaya Ne de güzel durmuş yan yana Hangi oje yakışmaz ki kız sana Ver ayağı bana Gel çök, oynaşma, kaykıl Son defa Gel yanıma gir koynuma Gel yanıma gir koynuma Hangi oje yakışmaz ki kız sana Gel yanıma gir koynuma Kaçamadık buradan baş başa Gel Yanıma gir koynuma Hangi oje yakışmaz ki kız sana
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:21 | |
| Olmadı Yar
Günler sessiz mahsun sensiz Günler herzamanki gibi telaşlı Yanlış nerde aklım sende Suçum neydi kimdi suçlu sormadım Çektin gittin dinlemeden Bana bir şey söylemeden Yıllar sonra dönsen de boş Son pişmanlık neye yarar Herşeyin bedeli var Olmadı yar Son pişmanlık neye yarar Herşeyin bedeli var Buraya kadar Firar eder aklım başımdan Uçar gider Ziyan olmuş yıllarım Varsın olsun beter |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:22 | |
| Özgürlüğün Ülkesi
Bu ne biçim bahane Yine düştün petrolün peşine Bu biçim felsefe Yine sıçtın insanın içine
Özgürlüğün ülkesi adaletin temsilcisi Teröristlerden kurtar bizi
O kadar cana değer mi Bu kadar acı diner mi söyle Bu adamlar siner mi Kafadan seni siler mi söyle
Özgürlüğün ülkesi adaletin temsilcisi Teröristlerden kurtar bizi
|
|
| |
Misafir Misafir
| Rüyanda Görsen İnanma
Arkadaş sen bu değilsin Görünüş sadece giysin Arkadaş niye gücendin Alıştım, karıştım ben sana Rüyanda görsen inanma
Arkadaş sen bu değildin Bilinen sadece ismin Arkadaş niye değiştin Alıştım, karıştım ben sana Rüyanda görsen inanma
Arkadaş seni bu değilsin Yaşayan sadece fikrin Arkadaş niye gücendin Alıştım, karıştım ben sana Rüyanda görsen inanma
Sana boynumuzu eğeriz sanma Hakkımızı gelir alırız zorla Saklayacak yüzün yok yok Rüyanda görsen inanma
| |
|
|
| |
Misafir Misafir
| Sadece Koklayacaktım
Ben ademin torunuyum Hem deliyim hem doluyum Yasak ormandan yem kaptım Tadına bakmayacaktım Sadece koklayacaktım
Gel bir türkü söyleyelim Hep beraber oynayalım Anlamazsan neyleyelim Buraya gelmeyecektin Sadece koklayacaktın
Bir acayip yarıştasın Hem öndesin hem rahatsın O zaman ne içim ağlarsın Ödülü almayacaktın Sadece koklayacaktın
Tadına bakmayacaktım Sadece koklayacaktım
Deli gönlüm kaynayınca Bir çiçek aldım koynuma Tepelerden düştüm takla Aşık olmayacaktım Sadece koklayacaktım
Sevenin gönlü dumandır Hem karanlık hem sıcaktır Böyle sevda akla ziyandır İçin çekmeyecektin Sadece koklayacaktın
Tadına bakmayacaktım Sadece koklayacaktım
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:23 | |
| Sayın Bayan
Dokunmayın başlasınlar Bir yere varmasınlar Gün gelir anlasınlar
Olmaz olmaz Böyle yanlış olmaz
Kim gider ortasından Bakmasın arkasından Sonradan uslanırsan
Olmaz olmaz Böyle yanlış olmaz
Sayın bayan Bir sorum var Sözünde durdunmu hiç Sen sözünde durdun mu |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:23 | |
| Sen Ben
Bir adam düşündü durdu Yüreği kederle doldu Yanına bir kuş konunca Düşünü bir an unutmuştu
Bilmeden bir aşka düştü Yeniden sevmem demişti Yüreği kanatlanınca Sözünü bir an unutmuştu
Sen ben içimde Cümle alem dışımda Sen ben biçiminde İyi ki varsın yanımda
Kaç sefer delindi gönlü İçine kapandı durdu Yarılan yürek olunca Yeniden bir aşka düşmüştü
Sen ben içimde Cümle alem dışımda Sen ben biçiminde İyi ki varsın yanımda
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:24 | |
| Seni Kendime Sakladım
Onu bunu bilmem anlamam Kim ne derse desin Arkanızdan yol almam Onlar ister alınsın İsterlerse darılsın
Onu bunu bilmem karışmam Kim ne derse desin Ben alınıp satılmam Onlar ister alınsın İsterlerse satılsın
Seni kendime sakladım Hepsini ben hesapladım
Onu bunu bilmem anlamam Kim ne derse desin İşte meydan işte can Onlar ister kapışsın İsterlerse barışsın
Seni kendime sakladım Hepsini ben hesapladım
|
|
| |
Misafir Misafir
| Senin Gibi
Önümde bir karanlık yol Benimle yürür müsün? Zemini meçhul bir yol Yanımda yürür müsün?
Gönlümün aşk parçası Kalbimi dinler misin? İlahi bir aşktır bu Şakayla karışmasın
Benim derdim seninle Kal yanımda hep böyle Benim derdim seninle Sorma sorma
Hiçbir kimse anlamaz beni senin gibi Hiçbir kimse inanmaz bana senin gibi Hiçbir kimse karışmaz kana senin gibi
Ruhumun ta dibinde Raks eder senin sesin Vurgun yemiş gönlüme Ne eylesen nafile |
|
| |
Misafir Misafir
| Yalnızlık Paylaşılmaz
Uzak dur yakınıma Bu mesafe beni bozar Kimseler yanaşmasın Yalnızlık paylaşılmaz
İnceden hatırlarım O eski dostlukları Şimdi herkes ayrı uçta Kaderini inkar eder
Kimi yerer kimi över Her biri ilgi bekler Aman abi bulaşılmaz Yalnızlık paylaşılmaz Herkesle kaynaşılmaz
Hiç mi yalnız kalmadın Şu garip dünyada? Ah o zaman anlarsın Yalnızlık paylaşılmaz
Bir şarap bir sigara Sonbahar koynumda Yalnızlığı kokluyorum Kurutulmuş yapraklarda Yağmur yemiş topraklarda
|
|
| |
Misafir Misafir
| Yanıbaşımdan
Sevemedim ben bu günü Sevemedim başından Göremedim geçtiğini Yanıbaşımdan heryanımdan
Gelemedim ben bu oyuna Gelemedim yaşımdan Kovaladım sevdiğimi Yanıbaşımdan heryanımdan
Yaşamadım ben bu günü Yaşamadım inadımdan Göremedim geçtiğini Yanıbaşımdan her yanımdan
Ellerin uzanmasın Uzak dursun dedim Sakın dokunmasın Hayal ettiklerim Bana yakışmasın İnancım yok benim
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:25 | |
| Yürekten
Sevdim sandım Sevildim sanırdım Sonra uyandım Sonunda ben anladım
Ayrı kaldım Ayıldım bayıldım Sonra uyandım Sonunda ben anladım
Öyle yürekten seviyorsan Aklı başından atacaksın Kimi yanında arıyorsan Önce içinde bulacaksın
Aklım nerde Kaçırdım seninle Sorma ne halde Sorulmaz bu kimseye...
(Eski sevgilimle benim şarkımdı...Hey gidi günler... xD) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:28 | |
| KARGO - SİL BAŞTAN
Herşey yeni baştan başladı Ezbedledim artık neden başlayalım yeniden geçmişi unutmadan sen hep güzel anıları hatırlıyorsun acı anıları ise baktım unutmuşsun yeni bir hayata eskiden kalma olursa eğer herşeye yeni baştan başlamak gerek sil baştan sil baştan olduk biz Sil baştan yeniden sil baştan olduk biz Sil baştan yeniden Neler yaptık neler ettik bir hatırla Az mı kavga ettik seninle bu yolda Sorunlar hep aynı Çözümlerse hic değişmedi Şimdi ise başlamak herşeye yeniden...
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:28 | |
| KARGO - ORTAKÖY
Akşam işten döndüm yorgun argın Ama icim heyecan heyecan dolu Televizyonu açtım bana uyan birşeyler aradım Ama yok Ne yapmalı dedim çıkıp dolaşmalı ortaköy ün barlarında ıslak sokaklar ve bira son paramı vermişim çoktan dolaştım durdum tüm gece bütün gece içmişim delice ama farkında bile değilim sabah sızıp kalmışım bir köşede yalnız işim bitti kovuldum gitti Anladım şimdi hayatın anlamını işe gitmek işten dönmek bunlar boş şeyler... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:29 | |
| KARGO - GÜNAYDIN PARİS
yürüyorum parkın ortası bir aldanış mermerden bir Jan D'arc heykeli havuzun içinde nilüfer çiçekleri aklım fikrim sıcak bir çayda bir parça simitle, martılarda ince belli olsun bardaklarımız porselen fincanlar olmasın asla günaydın paris paris güneş henüz doğmakta gecelerin mavisi son sarhoşlar sokakta pierrot ,san tatlı çocuk ve gözlerin ılık bir yalnızlığım ben sensiz sensiz sensiz bu ıssız parkta havuzun icinde nilüfer çiçekleri ölümün benden çok uzakta şimdi ...
|
|
| |
Misafir Misafir
| KARGO - YANIMDA SEN OLMAYINCA
sabah uyandım baktım bir çevreme herşey dün gece bıraktığım yerde anlamı yok herşey düzenli olsa bile sevgilimin resmi bana bakmıyor yine anladım bugün yalnızım tek başıma hava güzel çıkar dolaşırım sakin kafa bir oraya bir buraya eski dostlara özlemişim eskilerden bir hava çünkü çok güzel çok çok çok çok güzel yalnız dolaşmak çok güzel çok çok çok çok güzel yanımda sen olmayınca güneş battı çaresiz döndüm eve sensiz farketmez ne gündüz ne gece ne huzur kaldı ne rahat ne oldu bilmem bu resmin yeri artık en alt çekmece... |
|
| |
Misafir Misafir
| YILLAR SONRA
sarsam sarsam seni kollarımla duysam yine nefesini hatırla okul günlerimizi ayrılmaz bir çifttik senle şimdi ayrıldık ama hala seviyorum istiyorum seni yıllar sonra yıllar sonra yıllar sonra yine eskisi gibi beraber olalım desem sana bir tebessümle çıksam yine karşına beraber olalım desem yine eskisi gibi paylaşsak tüm sevgimizi .... şimdi anladım tüm gerçekleri suç belki bende belkide gizledim seni sevdigimi...
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:30 | |
| KİM BU İNSANLAR
Gecenin körü yatarken telefon çalıyor aniden kim acaba bu saatte telefon sapığım olsa gerek kim bu insanlar neden hep arıyorlar ilgiyi kestim eskiyle yeni aşklar arıyorum şimdi ben sabah yürüyorum yolda arabayla yanımdan geçen adam bana gülümsüyor uzaktan kim acaba bu adamdan diye düşünüyorum ama çıkaramıyorum bana asılıyor mu yoksa eski bir sevgili unuttum şimdi
|
|
| |
Misafir Misafir
| SON DEFA
Bir kez izin ver sen bana Yarınlar çok geç inanmaya Göreceksin kendini aşkın yanında Yeniden benimle kaçsan sonsuza Boşver sen onları bize bir şey kalmadı Boşver sen onları Sensizlik olmadı boşver sen Denizler gökyüzü sen ve ben Son defa - son bir defa
|
|
| |
Misafir Misafir
| BANA RUH VER
Bana ruh ver bana özgürlük Önce hükmet sonra üstünlük Bana can ver ya da cansızlık Önce tat ver sonra yanlışlık Bana ruh ver bana güçsüzlük Önce sev biraz sonra öksüzlük Önce hisset beni : işte karanlık Sonra yıprat beni :bu kez aydınlık Nefretle an beni uzak tut kendinden Bana aşk ver bana soysuzluk Önce kin tut sonra huysuzluk Bana ruh ver bana durgunluk Bana yüz ver sonra mutsuzluk Bana kan ver bana yorgunluk Önce söz ver sonra suskunluk Önce hisset beni: işte karanlık Sonra yıprat beni :bu kez aydınlık Nefretle an beni uzak tut kendinden
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:31 | |
| YARINA NE KALDI?
Her şeyi benden istedin Her şeyi bana yükledin Yarına ne kaldı? Bu kadar mı yakınsın Gündüzler çabuk biter Geceler gelip geçer Yarına ne kaldı? Bu kadar mı uzaksın Her şeyi benden istedin Her şeyi benden bekledin Nerde senin cevabın? Yarına ne kaldı?
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:31 | |
| KALAMIŞ PARKI
Bir çocuk parkıyım ,sessiz ve kederli Salıncaklar içinde ,yok hiç kimsesi Arsız bir çocuk gibisin ,şımarık ve tatlı Sana herşeyimi vermek ,içimdeki kıpırtı Gün gelir kapımdan bakıp içeri girersin Gün olur bu ıssız yeri terkeder gidersin Sessizliğin dışından bir ses -seni bana getirdi Karanlığın içinden bir ışık -gökyüzüne yükseldi 'Aşk bomboş bir park gibi' Yaşlı banklar üstünde bir kaç ıslak sayfa Bir hayaletin izinin taşıdı yarına Unuttugun kolyen bir bebeğin koynunda Senin silik ismini duyurdu yaşama 'Aşk bomboş bir park şimdi!' 'Aşk bomboş bir park şimdi...'
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:32 | |
| RENKLERİN İÇİNDE
İfadende karasızım Işıkların altında Seni tutan birşeyler var Korkuların yanında Renklerin içinde Düşlerin içinde Doğmaz sessizce Renklerin içinde Cennetin içinde Ölmek sessizce Anlaşılmaz bir yanın var Öldürmeye hevesli Kupkuru çiçek gibisin Biraz suya özlemli
|
|
| |
| Şarkı SözLeri | |
|