| Şarkı SözLeri | |
|
+14Rok Simpson Lisa Mina Lysse Michelle Laura Whisper Clarie Jane D. Reeser Senta Weasley Emma Spinley Hermione Granger Amy Lynn Lee Melissa Amy Armstrong Carter R. Schwetzen Jiména W. L'moné G.Tarja Grenier Pelin V. Karahan Carmen Alice Way 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri C.tesi Kas. 10 2007, 18:35 | |
| Duman - Beni Yak Beni yak kendini yak herşeyi yak, Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak, İster öp-okşa İstersen öldrür. Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk... AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK...
Seni içime çektim,bir nefeste. Yüreğim tutuklu,göğsüm kafeste. Yanacağız ikimizde ateşte, Bir kıwılcım yeter hazırım baq, AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK...
Allah'ım,Allah'ım,ateşlere yürüyorum.. Allah'ım-acı ile,aşk ile büyüyorum...
Beni yor hasretinle,sevginle yor, Sewgisizlik ayrılıktan daha zor. Dilediğin kadar acıt canımı, Varlığında,yokluğunda yetmiyor... Varlığında yokluğunda yetmiyor...
Allah'ım,Allah'ım,ateşlere yürüyorum.. Allah'ım-acı ile,aşk ile büyüyorum... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri C.tesi Kas. 10 2007, 18:36 | |
| Duman - Aman Aman nereye gider başını alıp sorarsın kimbilir durmadan nasıl susarsın bilmeden boşuna atıp tutarsın su gibi akıp geçer zaman
gezdin tozdun aman aman aman sazdın sözdün aman aman aman giderek üzdün bizi zaman(2x)
yazdın çizdin aman aman incecik izdin aman aman sıraya dizdin bizi zaman(2x)
hep kaçıp yeni bir adım atarken dibine kadar çileye batıp çıkarken içine atıp atıp yoluna basıp giderken su gibi akıp geçer zaman gezdin tozdun aman aman aman sazdın sözdün aman aman aman giderek üzdün bizi zaman(2x)
yazdın çizdin aman aman incecik izdin aman aman sıraya dizdin bizi zaman(2x)
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri C.tesi Kas. 10 2007, 18:39 | |
| Duman - Köprüaltı denizler aştım geliyorum bilirsin derdim seninle yolumdan döndüm kopuyorum bilirsin derdim seninle
denizler aştım geliyorum ister eğlen benimle yüzünü bir görsem yeter yolumuz ayrı biliyorum ölmeden son bir defa belini kavrasam yeter
hadi gel bulusalim eski köprünün altinda kimseler görmesin mehtaba karsi uzanalim eski köprünün altinda kimseler bilmesin kimseler duymasin
|
|
| |
Emma Spinley Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri C.tesi Kas. 10 2007, 18:45 | |
| Gökçe-Ben neymişim vay be
kim görmüş kim sevmiş benim kadar mucize aşklar yaşadım. kim ölmüş benim kadar kim gömüş kim sevmiş benim kadar mucize aşklar yaşadım.
şarabı şişeden içmişim balı peteğinden yemişim. hergün şarkı söylemişim bunu bir ben bilmişim.
şarabı şişeden içmişim. balı peteğinden yemişim. hergün şarkı söylemişim bunu bir ben bilmişim.
vay be, ben neymişim vay be, ben neymişim vay be, ben neymişim vay be, ben neymişim vay be...
hiç kimse, hiç kimse benim kadar tanıyamaz asla seni, sen kendinde buldun beni hiç kimse, hiç kimse benim kadar tanıyamaz asla seni, sen kendinde buldun beni
şarabı şişeden içmişim. balı peteğinden yemişim. hergün şarkı söylemişim bunu bir ben bilmişim.
vay be, ben neymişim vay be, ben neymişim vay be, ben neymişim vay be, ben neymişim vay be...
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Paz Kas. 11 2007, 12:09 | |
| Ben Ağlamazken Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken dert üşüştü Oldu mesken bana dünya zevk ü sefa içinde kaldım her zaman ben Mengenem bu evren her zaman dar her halukarda kara geçtim Her zaman gülen ben oldum asla bakmadım ki arkama ben emri verdim Onlar yaptılar silahla kimde para var anne onunla güldüm Emme mezara girdim öncem akıllandım sandı nafile Ben ağlamazken her sebeple güldüm insanoğlu kardeşim hep ölmüş Her zaman savaş felaket herbir yerde bana ne beşibiryerde olsun isterim Ben hiçte dalmam derde... Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken Herkes üzgün herkes elden bir şey gelir diye şşş bekleyişler Haremde curcunam çok hadi naş ben ağlamazken...
Ben ağlamazken havada savaşın rüzgarlarımı esiyor acaba Ancak başta söyleyeyim bu sancak devrilmez salıncak koptu Zincirlendi idealizm hep sınırlı kaldı faydasız kararla hep karardı tarlalar Sarayda kaldı naralar değerli oldu mağralar Genç yaşta göz yuman bu yaşama ikinci hak yok Yaş sınırı yok karaca ahmet kapıda bekler rahmet çok Çoğumuz aç ve çoğumuz tok onbinlerce foık ihanet etti ademe Cümle aleme bu rapte isyanım var medcezir var ey ademoğlu nefsimiz köreldi Tospembe bakmadık bu dünyaya ve ecel ağlamazken geldi... Resmedil ve resmol kansız rap bu tek yol gördüğüm bu herşey hep rol Varsa yoksa petrol kaybeder her despot underground da yektik hem efekttik Renkli dünyamızda yok güneş kaybettik bu hastalıklar epidemik Mikropsa diplomalı bir program işte problem burada akademik hologram Kaç kilogram edebilir bu progressive deneyler hadi ordan andımızmı vardı Karlı yoldan geçmeyi biz seçmedik bu buzlar eriyecektir elbet Bir gün gelir savaşlar aynı tablolarla ağlatır diken ve gül çok ağlamış bu dünya bahçesinde Dağlanır bu gözler barış yalan savaşsa gerçek savaşma gerzek anlaşmış herkes Dayanmış hançer kafanda mavzer önünde panzer mezarsa mahzen Felaketi bir bilsen istemezdin erken vakit gelir melek alır canı ben ağlamazken... Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken Herkes üzgün herkes elden bir şey gelir diye şşş bekleyişler Haremde curcunam çok hadi naş ben ağlamazken... |
|
| |
Senta Weasley Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 88 Yaş : 30 Savaş Tarafın : HOGWARTS Aile : YOK RP Partneri : YOK Kayıt tarihi : 20/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Paz Kas. 11 2007, 15:50 | |
| Rihanna
Please don't stop the music
It's gettin late I'm making my way over to my favorite place I gotta get my body moving shake the stress away I wasn't looking for nobody when you looked my way Possible candidate (yeah) Who knew That you'd be up in here lookin like you do You're makin' stayin' over here impossible Baby I must say your aura is incredible If you dont have to go don't
Do you know what you started I just came here to party But now we're rockin on the dancefloor Acting naughty Your hands around my waist Just let the music play We're hand in hand Chest to chest And now we're face to face
I wanna take you away Lets escape into the music DJ let it play I just can't refuse it Like the way you do this Keep on rockin to it Please don't stop the Please don't stop the
Please don't stop the music
Baby are you ready cause its getting close Don't you feel the passion ready to explode What goes on between us no one has to know This is a private show (oh)
Do you know what you started I just came here to party But now we're rockin on the dancefloor Acting naughty Your hands around my waist Just let the music play We're hand in hand Chest to chest And now we're face to face
I wanna take you away Lets escape into the music DJ let it play I just can't refuse it Like the way you do this Keep on rockin to it Please don't stop the Please don't stop the Please don't stop the music
Please don't stop the music | |
|
| |
Senta Weasley Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 88 Yaş : 30 Savaş Tarafın : HOGWARTS Aile : YOK RP Partneri : YOK Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Paz Kas. 11 2007, 15:53 | |
| Rihanna Cry (UK Bonus Track) Lyrics Another attack to give my heart broken Another attack to get up say and cry 'Cause it never leave my heart open Never hurts me say goodbye Belesion shup song it deep to me Never got the holing of thing As I'm walk inside the love me truly But everytime it didn't mean a thing
My mind is gone I'm spinnin 'round And deep inside my tears are dryinI'm losin' grip, what's happenin? I stray from love, This is how I feel
This time was diffrent, Feel like I was just a victim And it cut me like a knife When you walked out on my life Now I mean this condition And I got of the sentence Of a girl with a broken heart But no matter what you never sin me cry
Did it happen when we first kiss? Cause it's hurted me let it go Maybe 'cause we spend so much time And I know that it's no more I should've never let you hold me baby Maybe why I'm satisfies to part I didn't gave it to you on porpose (?) Got figure out how it's on my heart
My mind is gone I'm spinnin 'round And deep inside my tears are dryinI'm losin' grip, what's happenin? I stray from love, This is how I feel
This time was diffrent, Feel like I was just a victim And it cut me like a knife When you walked out on my life Now I mean this condition And I got of the sentence Of a girl with a broken heart But no matter what you never sin me cry
How did I get here with you I never know And never met to let it guess so person know And after all l I try to do Stay away from love with you And broken heart that I can let you know And I want let it show You won't sin me cry
All my life | |
|
| |
Clarie Jane D. Reeser Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 944 Savaş Tarafın : En karanLık En Ateşli YerlerDen ;) Aile : POTTER... RP Partneri : HYR YOK... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (10/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Salı Ara. 18 2007, 23:51 | |
| LaFee-Du Lebst - LaFee
Du lebst in mir Du bist noch hier Ich spüre dich immer noch So tief in mir Sie sagen mir Du bist für immer weg doch ich glaub ihnen nicht Du hast dich nur versteckt Ganz weit weg Komm zu, komm zu, komm zurück
Du lebst nicht in meinen Träumen Du lebst, ich weiß das ganz genau Du lebst, kommst irgendwann wieder Du lebst, ich kann dir doch vertraun Du lebst tief in meiner Sehnsucht Du lebst ganz allein nur für mich Du lebst, ich warte für immer Du lebst und ich weiß du findest mich
Du fehlst, du fehlst so sehr Dein letzter Kuss ist schon so lange her Konnten wir zurück Wir werden glücklich sein Und dann findest du mich Lass mich nie mehr allein Wir werden glücklich sein Komm zu, komm zu, komm zurück
Du lebst nicht in meinen Träumen Du lebst, ich weiß das ganz genau Du lebst, kommst irgendwann wieder Du lebst, ich kann dir doch vertraun Du lebst tief in meiner Sehnsucht Du lebst ganz allein nur für mich Du lebst, ich warte für immer Du lebst und ich weiß du findest mich
Irgendwo und irgendwann Wirst du wieder kommen, versteht sich Dann siehst du mich an Ich werd mit dir gehn, mit dir gehn
Du lebst nicht in meinen Träumen Du lebst, ich weiß das ganz genau Du lebst, kommst irgendwann wieder Du lebst, ich kann dir doch vertraun Du lebst tief in meiner Sehnsucht Du lebst ganz allein nur für mich Du lebst, ich warte für immer Du lebst und ich weiß du findest mich | |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Paz Ara. 23 2007, 12:00 | |
| Tokio Hotel
Love Is Dead
I hold your letter in my frozen hand The last line was long As long as it burns My look carries on
With every word another feeling dies I'm left here in the dark No memories of you I close my eyes Its killing me
We die when Love is dead Its killing me We lost a dream we never had The world in silence should forever feel alone Cause we are gone and we will never overcome Its over now
Vultures are waiting for what's left of us What can we take It all is not worth if we lose our trust There coming closer Want you and me I can feel their claws Let me go now Try to break free Its killing me
We die when Love is dead Its killing me We lost a dream we never had The world in silence should forever feel alone Cause we are gone and we will never overcome Its over now now now Its over now now now Its over now Its over now Its over now
Vultures are waiting for what's left of us Taking the less of you And the less of me Its killing me
We die when Love is dead Its killing me We lost a dream we never had The world in silence should forever feel alone Cause we are gone and we will never overcome Its over now now now Its over now now now Its over now Its over now
| |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Paz Ara. 23 2007, 12:07 | |
| CINEMA BIZARRE
LOVESONGS[THEY KILL ME]
The curtain's closed No way home The nectar of life run dry These tainted words Made to hurt Cut in me with its' knife
Eating my mind And with each bite I'm begging "Please Lord, no"
This place is a mess The one has gone
Lovesongs, they kill me They kill me... Now Love songs are killing me Are killing me... Right now
Trained to attack Bull eye shot in black I never thought they'd get me These pictures in my head... Lying in my bed... These whips make me bleed
This place is a mess My one has gone
Love songs, they kill me They kill me... Now Love songs are killing me Are killing me... Right now Love songs are killing me Are killing me... Right now
I can't hear the sceneries Of constant tragedies Of what I meant to feel no more 'cause I'm already dead And I just cannot bear To hear another word no more
Love songs, they kill me They kill me... Now Love songs are killing me Are killing me... Right now Love songs are killing me Are killing me... Right now
Love songs are killing me Are killing me... Right now
~Not~ Bu sarkiyi dinlemenizi istiyorum cok guzel bir sakidir....Tokio Hotel'den snraki en sefdüüm gruplardan biri oldular..
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 944 Savaş Tarafın : En karanLık En Ateşli YerlerDen ;) Aile : POTTER... RP Partneri : HYR YOK... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Paz Ara. 23 2007, 13:34 | |
| BEN TÜRK YAZIYIM Bİ ADET (sefdüğüm bi şarkıdır :w )
GÖKÇE-Vay BE..
Kim görmüş kim sevmiş benim kadar Mucize aşklar yaşadım. Kim ölmüş benim kadar Kim gömüş kim sevmiş benim kadar Mucize aşklar yaşadım.
Şarabı şişeden içmişim Balı peteğinden yemişim. Hergün şarkı söylemişim Bunu bir ben bilmişim.
Şarabı şişeden içmişim. Balı peteğinden yemişim. Hergün şarkı söylemişim Bunu bir ben bilmişim.
Vay be, ben neymişim Vay be, ben neymişim Vay be, ben neymişim Vay be, ben neymişim Vay be...
Hiç kimse, hiç kimse benim kadar Tanıyamaz asla seni, sen kendinde buldun beni Hiç kimse, hiç kimse benim kadar Tanıyamaz asla seni, sen kendinde buldun beni
Şarabı şişeden içmişim. Balı peteğinden yemişim. Hergün şarkı söylemişim Bunu bir ben bilmişim.
Vay be, ben neymişim Vay be, ben neymişim Vay be, ben neymişim Vay be, ben neymişim Vay be... | |
|
| |
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Perş. Ara. 27 2007, 20:09 | |
| Timbaland - Apologize
I'm holding on your rope, Got me ten feet off the ground. And I'm hearing what you say but I just can't make a sound. You tell me that you need me, Then you go and cut me down, but wait... You tell me that you're sorry, Didn't think I'd turn around and say...
That it's too late to apologize, it's too late I said it's too late to apologize, it's too late...
I'd take another chance, take a fall, Take a shot for you. And I need you like a heart needs a beat, But it's nothing new. yeah yeah
I loved you with the fire red, Now it's turning blue and you say... "Sorry" like the angel heaven let me think was you. But I'm afraid...
It's too late to apologize, it's too late I said it's too late to apologize, it's too late... whoa...
It's too late to apologize, it's too late... I said it's too late to apologize, it's too late... I said it's too late to apologize... yeah I said it's too late to apologize... yeah
I'm holding on your rope, got me ten feet off the ground... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Perş. Ara. 27 2007, 20:27 | |
| Avril Lavigne - I'm With You
I'm standing on the bridge, I'm waiting in the dark. I thought that you'd be here, by now.
There's nothing but the rain, No footsteps on the ground. I'm listening, but there's no sound...
Isn't anyone trying to find me? Won't somebody come take me home? It's a damn cold night... Tryin' figure out this life... Won't you, take me by the hand, take me somewhere new? I don't know who you are but i, I'm with you... I'm with you...
I'm looking for a place, I'm searching for a face. Is anybody here? I know... Cause nothings going right and Everythings a mess, And noone likes to be alone...
Isn't anyone trying to find me? Won't somebody take me home? It's a damn cold night... Tryin' to figure out this life... Won't you, take me by the hand, take me somewhere new? I don't know who you are but i, I'm with you... I'm with you...Yeah yeah
Oh, why is everything so confusing? Maybe I'm just out of my mind... Yeah yeah, yeah yeah...
It's a damn cold night... Tryin' to figure out this life... Won't you, take me by the hand, take me somewhere new? I don't know who you are but i, I'm with you... I'm with you...
Take me by the hand, take me somewhere new, I don't know who you are but i, I'm with you... I'm with you
Take me by the hand, take me somewhere new, I don't know who you are but i, I'm with you... I'm with you, I'm with you, I'm with you...
*Hayatımın şarkısı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri C.tesi Ara. 29 2007, 18:59 | |
| Nicht nur du Auch ich steh neben mir Ich schwimme Warum zitter ich so Dass der Boden vibriert Ich spinne Was - Was ist das Was hier passiert Was da einfach explodiert Hab ich so noch nie erlebt Was hier mit mir abgeht Was - Was ist das
Ich heb ab Kenn keine Grenzen mehr Ich schwebe Mein Kopf läuft planlos meinem Herzschlag hinterher Ich lebe
Was - Was ist das Was hier passiert Was da einfach explodiert Hab ich so noch nie erlebt Was hier mit mir abgeht Was - Was ist das
Was - Was ist das Was in mir schreit Und mir sagt ich bin bereit Ich soll's heute noch riskiern Was ist los mit mir
Was ist das und wer bin ich Ich erkenn mich selber nicht Ich bin doch klein und fühl micht groß Was ist nur mit mir los
Was - Was ist das Was hier passiert Was da einfach explodiert Hab ich so noch nie erlebt Was hier mit mir abgeht
Was - Was ist das Was in mir schreit Und mir sagt ich bin bereit Ich soll's heute noch riskiern Was ist los mit mir Was - Was ist das | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Ocak 02 2008, 18:48 | |
| Yalın - Meleklerin Sözü Var
Dünya üzemez beni, Ölüm korkutabilir mi. Sen olmadan bu kalp, Hissedebilir mi.
Güneş batmış banane! Ellerin yok kime ne! Yerine koyamadım, Razı olamadım sensizliğe...
Kalpler yanmış, Yağmur ıslatmış, Tanrı korumuş ya Sevenleri...
Son nefesimde, elimi sen tutacaksın. Son sözlerimi bir sen duyacaksın. Meleklerin sözü var, Meleklerin sözü var...
| |
|
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Ocak 02 2008, 19:43 | |
| Avril Lavigne-Girlfriend- TÜRKÇE [Chorus] Hey! Hey! Sen! Sen! Kız arkadaşından hoşlanmıyorum Olmaz! Olmaz! Bence yeni birine ihtiyacın var Hey! Hey! Sen! Sen! Kız arkadaşın olabilirdim Hey! Hey! Sen! Sen! Benden hoşlandığını biliyorum Olmaz! Olmaz! Hayır bu bir sır değil Hey! Hey! Sen! Sen! Kız arkadaşın olmak istiyorum
[Verse 1] Çok iyisin Benim olmanı istiyorum Çok tatlısın Hep seni düşünüyorum Bağımlılık yapıyorsun Seni iyi hissettirmek için neler yapabilirim biliyor musun? Benim acayip değerli olduğumu bilmiyormuş gibi yapma Kahrolasıca, evet! Kahrolası bir prensesim ben! senin de benden hoşlandığını söyleyebilirim ve haklı olduğumu biliyorsun
[Bridge] O çok sıradan Çok daha iyisini bulabilirsin Bence artık beraber olmalıyız Ve herkes de bundan bahsediyor!
[Chorus] Hey! Hey! Sen! Sen! Kız arkadaşından hoşlanmadım Olmaz! Olmaz! Bence yeni birine ihtiyacın var
Hey! Hey! Sen! Sen! Kız arkadaşın olabilirdi Hey! Hey! Sen! Sen! Benden hoşlandığını biliyorum Olmaz! Olmaz! Hayır bu bir sır değil Hey! Hey! Sen! Sen! Senin kız arkadaşın olmak istiyorum
[Verse 2] Bana nasıl baktığını görebiliyorum Uzaklara baksan bile beni düşündüğünü biliyorum hep benim hakkımda konuştuğunu biliyorum Şimdi buraya gel duymak istediğim şeyi söyle Kız arkadaşını ortadan kaybetsen iyi olur Bir daha adını andığını duymak istemiyorum Bir daha ,bir daha ,bir daha!
[Bridge] O çok sıradan Çok daha iyisini bulabilirsin Bence beraber olmalıyız artık Herkes de bundan bahsediyor! [Chorus] Hey! Hey! Sen! Sen! Kız arkadaşından hoşlanmadım Olmaz! Olmaz! Bence yeni birine ihtiyacın var Hey! Hey! Sen! Sen! Kız arkadaşın olabilirdim Hey! Hey! Sen! Sen! Biliyorum benden hoşlandığını Olmaz! Olmaz! Hayır bu bir sır değil
Hey! Hey! Sen! Sen! Senin kız arkadaşın olmak istiyorum Bir saniyede avucumun içinde & kontrolüm altında olacaksın Çünkü ben yapabilirim,ben daha iyisini yapabilirim başka kimse yok Benim yaptığımı yapabilecek O kız çok aptal Sen ne sanıyorduk ki? | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Ocak 02 2008, 23:23 | |
| Ben Nası Büyük Adam Olucam Görmezdim önümü görmezdim, okudum yıllarca hep okudum Okumaktan boynumu büktüm yoruldum Bilmezdim adımı bilmezdim aradım her şehirde aradım Koştum dere tepe aştım dolaştım
Kimin uğruna, ne uğruna
Herkes köşesini kapmış iyi ama ben nası büyük adam olucam Bir tek seni bana çok gördü dünya İyiler bu savaşı kaybetmiş peki ben nası büyük adam olucam Kötü olmak seni geri getirir mi acaba
Sevmezdim okulu sevmezdim, okudum yıllarca hep okudum Okumaktan boynumu büktüm yoruldum Bilmezdim oyunu bilmezdim denedim her şekilde denedim Denemekle olmadı zaten yenildim
Kimin uğruna, ne uğruna
Herkes köşesini kapmış iyi ama ben nası büyük adam olucam Bir tek seni bana çok gördü dünya İyiler bu savaşı kaybetmiş peki ben nası büyük adam olucam Kötü olmak seni geri getirir mi acaba
Ben nası büyük adam olucam | |
|
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Perş. Ocak 03 2008, 20:55 | |
| Gitmiş Gibisin Yeni yelkenlere açıldın, kıyıdan uzaklaşmadan Ağlamak yeter sandın Şimdi sağlam gibisin,ben de mutlu ol isterdim
Sen çoktan gitmiş gibisin Beni bırakıp incitmişsin Ben daha yalnız yüzmeye korkarken Beni salmış gibisin
Ben de isterim yalnız koşmayı Hayata karşı dimdik durmayı Sensiz başka tenleri bulmayı Alışmayı, yaşamayı, yalnızlığımdan korkmamayı
Sen çoktan gitmiş gibisin Beni bırakıp incitmişsin Ben daha yalnız yüzmeye korkarken Beni salmış gibisin | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Perş. Ocak 03 2008, 20:55 | |
| Dans Etmeye İhtiyacım Var Seni düşündüm dün gece yine Bir bıçak gibi kestin ince ince Anlamsız geldi cevapları Sen yerine yine ben verince Aklım yerinde Biraz fazla içtiysem kime ne,kime ne,kime ne Yazılı kuralı mı var bu dünyanın kimde? Kim demiş aklımdan zorum var Dans etmeye ihtiyacım var Kim demiş aklımdan zorum var Dans etmeye ihtiyacım var Seni büyüttüm belki gözümde Herkes sen gibi çok içince Anlamsız geldi savaşların Her birinde yenilince Ahlak beyinde Bel altında arayan zihniyetten bana ne,bana ne,bana ne Yazılı kuralı mı var bu dünyanın kimde? | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Perş. Ocak 03 2008, 20:56 | |
| Yardımcı Olmuyor Yeni başlayan bir gün yardımcı olmuyor Uykusuz geçen gece yardımcı olmuyor Aldığım ilaçlar,gittiğim doktorlar, Vücudumdaki yaralar yardımcı olmuyor
Gittiğim şehirler, tatiller Yeni yüzler yardımcı olmuyor Aldığım kararlar,bozduğum kurallar Kendime yenildiğim günler yardımcı olmuyor
Şırıngayla çekip alsınlar seni, tüm vücudumdan ruhumdan, Kırıntın bile kalmasın beynimde Ki ben yine ben olayım...
Yeni yüzler yardımcı olmuyor Geçen aylar,geçen zaman Hayatına uzaktan bakmak yardımcı olmuyor Olmuyor,yardımcı olmuyor... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Perş. Ocak 03 2008, 20:56 | |
| Su Gibi
Beni yanlış anlama Mutluyum ben dünyamda Bir küçük renk katsak ya Hatırlarsın arada Yarışmak zor zamanla Kim masumki dünyada Geçer gençliğin hızla Pişman olsan ne fayda
Bir adama gel demek zor Ben de diz çökmem aslında çok zor ama Sorma, sorgulama Aşkı sende tatmaya geldim, bir sebepten cismine geldim Bende kalsın sırların, seni su gibi içmeye geldim
Seni baştan çıkarmam Mutluysan hayatından Bir kumar oynasak ya Kalbin kaldırır korkma Yarışmak zor zamanla Kim masumki dünyada Geçer gençliğin hızla Pişman olsan ne fayda | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Perş. Ocak 03 2008, 20:57 | |
| Tüm Şehir Ağladı
Gece ıslak çıktım yola Söz verdim sana hız yapmamaya ama, Annem hıçkırdı yıllar sonra Babam yenik düşmüş yıllara Sen hep dersin bana sevgin yalan Senin gibiler hayatta geç yaşlananlardan Yutkunup sustum, hassastı ruhun Onarmak çok mu zordu gidenleri
Tüm şehir ağladı sen gittin diye Mecbur musun hep en uzağa gitmeye
Gece ıslak bastım gaza Söz verdim sana hız yapmamaya ama, Annem hıçkırdı yıllar sonra Babam yenik düşmüş yıllara | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Perş. Ocak 03 2008, 20:57 | |
| Ölüm Kapımı Çalmasada
Gözyaşlarına esir olma Akıt onları nefretin gibi, Bir sır ver ta derinden Anlatsın gözlerin gizemini! Ellerin bedenimde Biliyorum yasak bize Gitmeden belki son kez Dokun, dokun bana Sonsuz aşk yoktu ya! Ölüm kapımı çalmasa da Kalbim seni bekler gibi Fırtına öncesi sessizliği Biz, aşkın esirleri Bir kadın üzülürse Üçümüzün oyununda Bırak ben olayım Atlatırım zamanla Bir gün gelir belki Kavuşuruz seninle Meydan okuruz dünyaya Kaybolan geçmişe Sonsuz aşk yoktu ya! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Perş. Ocak 03 2008, 20:58 | |
| Nerdesin Gecenin karanlığında Ellerim hapsolmuş Gözlerim mecbur mu Gözlerine bakmaya Gecenin boşluğunda İçimde binbir fırtına Kalbim mecbur yalanlarına Nerdesin aşkım burda Bir ses ver kalbim zorda, nerdesin Nerdesin aşkım burda Bir şans ver, kalbim zorda Gecenin sonsuzluğunda Kulağımda bir ses daha Hiç bitmesin bu macera Gecenin sonunda Kokularım sır burda Merakımsa gecenin doğurduğuna Sevgimi sakladım senden Nereye kadar? İnkar ettim, savaştım Kendimle hep uğraştım Anlamı yoksa bile yaşananların… | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Perş. Ocak 03 2008, 20:59 | |
| Benim gibi Aslı sevenler için en sevdiğim şarkılarını koydum dinlemeyenlere tavsiye ederim... | |
|
| |
| Şarkı SözLeri | |
|