| Şarkı SözLeri | |
|
+14Rok Simpson Lisa Mina Lysse Michelle Laura Whisper Clarie Jane D. Reeser Senta Weasley Emma Spinley Hermione Granger Amy Lynn Lee Melissa Amy Armstrong Carter R. Schwetzen Jiména W. L'moné G.Tarja Grenier Pelin V. Karahan Carmen Alice Way 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Ocak 09 2008, 01:32 | |
| Yalın - Zalim (Ellerine Sağlık)
Ellerine sağlık hadi durma kutla bu zafer senin Yüreğine sağlık yalan dünyada tek safirin Onu kaybetme onu kirletme hırsınla süsleme
Hadi seni sevdim diyeli bir daha Gözümü karartıp yeniden taptım da Değişecekmisin söyle değişebilecek misin Zalim
Zalim oyun bozan sen de bu büyü de yalan Gelip de birtanem olmaya ne hakkın var Zalim oyun bozan sen de bu büyü de yalan Gelip de bu canda hükmetmeye ne hakkın var
Gelip de birtanem olmaya ne hakkın var | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Ocak 09 2008, 01:37 | |
| Yalın - Sonsuz Ol
Sen sözsüz bir şarkı gibi duruyorsun öyle Ne söyledim de bana hala dargınsın Ben gördüm hatamı, paylaştım seninle Ne söyledim de bana hala kızgınsın
Dün sabah erken uyandım Gittim sana güller aldım Mutlu ol diye Mutlu ol diye
Bu sabah gittiğini anladım Ağladım sana şarkı yazdım Sonsuz ol diye Sonsuz ol diye
Unutulsan mı Unutmasam mı Saklansan da bir köşede benle Yaşlansan mı | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Ocak 09 2008, 01:39 | |
| Yalın -Değmez
Söz aşka gelmişken iki yabancıyız hala Duygular uçuşurken gizleniyoruz yanında Ayrılalım unutalım Hep üzüldük biraz durulalım Gencecik kalbimiz yıllandı sonunda
Değmez değmez zorlamaya Değmez değmez dayanmaya Değmez değmez ağlamaya Değmez değmez gözyaşına değmez
Yazık değil mi eridik tükendik Kandırdık kendimizi yıllarca | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Ocak 09 2008, 01:41 | |
| Yalın - Sahte
Siyahına pembe inandırılmış birliktelik Gündüzüne mumlar yaktırmış emanet aşk yenik Ben ki sıcaklığın heveslisi Ben ki gözyaşımın katili Terkedip gururumu ağlıyorum şimdi
Sahte sahte Herşey sahte Kalp yenik, akıl kanmıyor, sözler sahte
Bir küçük oda Sevgilerim içinde Kilit vurmuşum kapısına Çaresiz aşk eli kolu bağlanmış Nöbete duruyor dışarda | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Ocak 09 2008, 01:43 | |
| Yalın - Günaydın
Besbelli uzun zamandır Aynayı kendine döndürmüyorsun Yitirilenler apaçık ortada Sen hala yüzüme gülümsüyorsun
Aşk içinde misafir olmaz Ya yalnız sen ve ben İki gönül arasına üç saklanmaz Ya yalnızlık ve ben Ya o ya ben Ağlaya ağlaya Senden vazgeçiyorum
Yasaklandın Hep saklandığın bu kalpten kovuldun sen Isınıp uyumayı unut Sarılıp ağlamayı da Günaydın gittim ben | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Ocak 09 2008, 01:46 | |
| Yalın - Aşkta Telafi Olmaz
Bittiyse söyle, Boş yere savaşmayalım Canın çekmiyorsa, Yılları boş yere harcamayalım
Bittiyse söyle, Sevgili rolü oynamayalım Adımız karalanmışsa Aşkı, boşuna kandırmayalım
Yakmam resimlerini odama Işık yaparım emin ol Bu hayat biterken de Aklımda hep sen olcaksın
Zorlama gözyaşını akmaz Mecburen üzüntü olmaz Bana bir borcun yok Aşkta telafi olmaz | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Ocak 09 2008, 01:50 | |
| Yalın - Son Aşkım
Deli oluyorum Belki de aklımı çoktan kaybettim Artık benim olmasan da, Ömrümü sana tükettim
Seveceğini bilseydim Yalvarır sana "ne olur dön" derdim Döneceğini bilseydim Yoluna milyonlarca gül sererdim
Zamansız geldin biraz, Ben de tam ağlıyordum Elimde bavulum Burdan çekip gidiyordum
Yanımda bana aldığın ufak oyuncağım Sorma neden diye Sen anlamazsın Son aşkım olacaksın
Canımdan kopuyorsun Geceler uzadıkça gündüzü yok ettim Sana anlatamasam da Gururumu hapsettim
| |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Ocak 09 2008, 01:51 | |
| Yalın - Tek Gecelik Aşk Masalı
Yemin ettim sevmemeye Aşka son bir şans veremem Bağlar hala ellerimi O geceden sonra hepsi
Tek gecelik aşk masalı Sonuna kadar yalancıyım Tek gecelik aşk masalı Ölene kadar aşkınlayım
Başka koku başka ten Alışık değil buna bu beden Başka koku başka ten Alışık değil buna bu beden | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Ocak 09 2008, 01:53 | |
| Yalın - Seni Buralarda Bir Özleyen Var
Ben taptıkça o hepten kaçar gider Küçücük dertleri dev yapar küser
İşte böyle bir aşık canından bezer Ve böyle bir kuş sürüden uçar gider Niye canım yansın yine Yarım mı kalsın birinde Sarılırım bırakmam yuvaya dönse
Seni buralarda bir özleyen var Kalp denilen yerinde yeller eser Seni buralarda bir bekleyen var
Hiç anlamaz üzülmez o taştan beter Bugünü ılıksa yarını soğuk eser
Çiçek bile bazen toprağına küser Unutma geri gelmez eskiyen saatler | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Ocak 09 2008, 01:55 | |
| Yalın - Meleklerin Sözü Var
Dünya üzemez beni Ölüm korkutabilir mi Sen olmadan bu kalp Hissedebilir mi
Güneş batmış bana ne Ellerin yok kime ne Yerine koyamadım Razı olamadım sensizliğe
Kalpler yanmış Yağmur ıslatmış Tanrı korumuş ya Sevenleri...
Son nefesimde Elimi sen tutacaksın Son sözlerimi bir Sen duyacaksın Meleklerin sözü var... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Ocak 09 2008, 01:58 | |
| Yukarda yazmış olduklarım, Yalın'ın "Ellerine Sağlık" albümündeki bütün şarkılardır. Yalın'ın albümündeki tüm şarkılarının, Söz ve Müziği kendisine aittir. | |
|
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Ocak 09 2008, 16:43 | |
| Severim Yalın'ı
Yalın-Aşk Ne Demek
Seviyorum seviyorum da Senden hiç haber yok Yanıyor ağlıyorum da Senden çıt yok Eriyorum görüyorsun ama Sıcaklığından eser yok Hemen hemen bitiriyoruz ama Senden adım yok
Aşk ne demek Aşktan yanmak ne demek Kenarından bile geçmiyorsun Öğretemedim sana Senden öğrendim Savaşmak ne demek
Bir anım olsa O an ahım tutsa Yine istemem incinme sen Bir hayal kursam İçine seni koysam Hiç gitme sen | |
|
| |
Rok Simpson Hufflepuff 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 33 Savaş Tarafın : İstanbul Aile : yok RP Partneri : yooooooook. Ne olduysa. Kayıt tarihi : 27/01/08
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Salı Şub. 05 2008, 12:53 | |
| Korn Ya'll Want A Single
Y'all want a single say fuck that Fuck that…Fuck that Y'all want a single say fuck that Fuck that…Fuck that Y'all want a single say fuck that Fuck that…Fuck that Y'all want a single say fuck that Boom…Boom…Boom…Boom
What's going on today? (Today) We gotta break away (Away) We got a problem and I think it's gonna to make us go down They think we're all the same (The same) As always we're to blame (To blame) Horse-Shit, I think it’s lame (It’s lame) It's time to stop the game (The game) I think it's time to pay for everything you made me say
Y'all want a single say fuck that (Fuck that) Fuck that…Fuck that (Fuck that) Y'all want a single say fuck that (Fuck that) Fuck that…Fuck that (Fuck that) Y'all want a single say fuck that (Fuck that) Fuck that…Fuck that (Fuck that) Y'all want a single say fuck that (Fuck that) Fuck that…Fuck that (Fuck that)
What's going on today? (Today) Why must it be this way? (This way) We're going nowhere and then it’s still my game, the need to bow down They think we're all the same (The same) As always we're to blame (To blame) Horse-Shit, I think it’s lame (It’s lame) It's time to stop the game (The game) I think it's time to pay for everything you made me say
Y'all want a single say fuck that (Fuck that) Fuck that…Fuck that (Fuck that) Y'all want a single say fuck that (Fuck that) Fuck that…Fuck that (Fuck that) Y'all want a single say fuck that (Fuck that) Fuck that…Fuck that (Fuck that) Y'all want a single say fuck that (Fuck that) Fuck that…Fuck that (Fuck that)
We are the ones breaking you down We are the hope to drown out your sounds All across the world you’re fed what you’ve found All across the world you're breaking you down
Y'all want a single say fuck that Fuck that…Fuck that shit Y'all want a single say fuck that Fuck that…Fuck that shit Y'all want a single say fuck that Fuck that…Fuck that shit Y'all want a single say fuck that Fuck that…Fuck that shit Fuck!
Y'all want a single say fuck that Fuck that…Fuck that …Want a single say fuck that Fuck that…Fuck that Y'all want a single say fuck that (Fuck that) Fuck that…Fuck that (Fuck that) Y'all want a single say fuck that (Fuck that) Fuck that…Fuck that (Fuck that) Y'all want a single say fuck that (Fuck that) Fuck that…Fuck that (Fuck that) Y'all want a single say fuck that (Fuck that) Fuck that…Fuck that (Fuck that)
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:11 | |
| Duman - Ah yarışmadı yenilmedi açık seçik sizle oynamadı gerilmedi
sanılmasın yine basmış onu bulantılar yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar
ah eğleniyor kendi başına ah neşesi yeter ah umurunda mı sandın bu dünya ah neşesi yeter
konuşmadı hiç duymadı açık seçik sizle takılmadı daralmadı
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:15 | |
| Duman - Bebek geri gel beri gel geri bebek gözleri sürmeli bebek ısırır ısıtır dudakları ıslak ıslak öpmek gerek
geri gel beri gel geri bebek saçları altın bebek ısırır ısıtır bakışları dönüp dönüp bakmak gerek gel
gitme yalvarırım yalnız koma beni bebek dünyalar güzeli, biricik bebek hasret ateşiyle kül olmuşum ben bebek alem yıkılsa ararım
bebek güzel bebek tatlı bebek nazik bebek narin bebek güzel bebek tatlı bebek nazik bebek narin bebek
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:15 | |
| Duman - Hatun
güzeli gördümü kalbini çalmalı sebebi yoktur anam canını sıktımı hatunu salmalı sebebi yoktur anam
hatunun canı çeker şeytan aklının başından alır kaçar gider satar seni o dilbere
yüzüne baktımı gönlünü yakmalı sebebi yoktur anam canını sıktımı hatunu salmalı sebebi yoktur anam |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:17 | |
| Bal
Aşkım sen benim canımsın Kanıma karışmış kanın Söyle kimlerden kaçarsın Boşuna durmadan ağlarsın
Yavrum sen benim balımsın Tadına alışmış canım Aaah güzelkuşum gir kanıma Ben zaten sarhoşum
Nerdesin...sevgilim...
Söyle nerdesin bal Artık benlesin bal Söyle nerdesin bal Artık benlesin bal
Artık sen benim canımsın Canlı kalan tek yanımsın |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:17 | |
| Belki Alışman Lazım
Orada bir adam var Adamın içi dapdar Beyni başı patlar Kendinden geçer
Onu bunu bilmez Bildiğini görmez Görmeden inanmaz Kendinden geçer
Yeter yeter
Yalnız mı kaldın Bir tek sen mi varsın Yalnız mı kaldın
Belki alışman lazım Bu yalnızlığa Belki katlanman lazım
Orada bir kadın var Kadının içi dapdar Beyni başı patlar Kendinden geçer
Onu bunu bilmez Bildiğini görmez Görmeden inanmaz Kendinden geçer
Yeter yeter
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:18 | |
| Bu Akşam
Kendime geldim geleli dostlar Olamam kimseye düşman Bi şüphem yok kefenim sağlam İçerim ben bu akşam
Sesleri duydum duyalı dostlar Yola çıktım yeni baştan Acelem yok hedefim sağlam İçerim ben bu akşam
İçerim ben bu akşam İçerim ben burda bu akşam İçerim ben
Sizleri gördüm göreli dostlar Hemen hergün bana bayram Yarınım yok sevenim sağlam İçerim ben bu akşam |
|
| |
Misafir Misafir
| En Güzel Günüm Gecem
Kafadan attım salladım Türkülerden de çaldım Sahnelere çıkıp içtim oynadım Ben gönülden inandım
Şarkını seç gel benimle Beraber bağıralım Dalganı geç sen benimle
Elini verdin sıkmadım Boynundan sarıldım Tekme tokat öne geçtin bıkmadın Sen gönülden inandın
Şarkını seç gel benimle Beraber bağıralım Dalganı geç sen benimle
En güzel günüm gecem sizinle Bu nasıl sevgidir böyle En güzel günüm bu gece |
|
| |
Misafir Misafir
| Geçmiş Olsun
Yoruldum, sıkıldım peşinden koşa koşa Ben anlamam güzelim, sen anlat külahıma Yasakmış, günahmış konuşsun doya doya Zorlama güzelim, karışmam aranıza
Aranızdan çıkmadı bir adam Yolunuza ermedi hiç kafam Kaçamadım o da benim hatam Geçmiş olsun şimdi her şey yalan
Daraldım usandım Elinden kaça kaça Ben anlamam güzelim Uzak dur yakınıma
Zararmış ziyanmış Konuşsun doya doya Elde mi güzelim Alıştım acısına |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:19 | |
| Haberin Yok Ölüyorum
Bakma bana öyle derin İşim olmaz senle benim Hiç bu kadar sevilmedin Gözlerinden okuyorum Haberin yok ölüyorum
Sorma bana nerelisin Ne içersin ne giyersin Derdim sana derman olsun Ben gönülden okuyorum Haberin yok ölüyorum
Azdı yine deli gönül Üzerine geliyorum Geçti yine boş bir ömür Gözlerinden öpüyorum Haberin yok ölüyorum
Haberin ben yok ölüyorum Sen gelirken ben gidiyorum Dermanım yok ben ölüyorum Ayrılırken ben içiyorum
|
|
| |
Misafir Misafir
| Halimiz Duman
Giderek dağı duvarı aştık Yardan uzak aleme daldık Aman aman çaresiz kaldık Halimiz duman aman
Giderek kanımız zehir dolmuş Yoldan çıkan kurda yem olmuş Dost dediğin kalbini soymuş Halimiz duman aman
Nerede yaşarsan yaşa babam Sevgi aşk hepsi yalan
|
|
| |
Misafir Misafir
| Kırmış Kalbini
Kahpe dölün soyu Ele vermiş seni Nice yıllar boyu Kırmış kalbini
Aynı yolun eri Çekemezmiş seni Gördüğünden beri Kırmış kalbini
Yolun ardına bakmadık yorulmadık Bak hala burdayız Belki delirdik de delirdik Bak hala burdayız Biz neler içtik neler yedik Bak hakla burdayız Sen hiç üzülme hiç ağlama
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:20 | |
| Manası Yok
Akıldan geçen yolu kazmışlar Ben geçer miyim yok Ah bu diyarda kimi yakmışlar Haberin var mı koç
Saygıdan geçen yolu yakmışlar Ben geçer miyim yok Ah bu diyarda kimi asmışlar Haberin var mı koç
Solumdan geçen yolu asmışlar Ben geçer miyim yok Komşu toprağa kimi gömmüşer Haberin var mı koç
Gönülden geçen yolu gömmüşer Ben geçer miyim yok Ah bu diyarda kimi kesmişler Haberin var mı koç
Sanattan geçen yolu kesmişler Ben geçermiyim Karşı köprüden kimi atmışlar Haberin var mı koç
Manası yoktur yok Yok bu alemin Alası yoktur yok Yok bu gafletin |
|
| |
| Şarkı SözLeri | |
|