| Şarkı SözLeri | |
|
+14Rok Simpson Lisa Mina Lysse Michelle Laura Whisper Clarie Jane D. Reeser Senta Weasley Emma Spinley Hermione Granger Amy Lynn Lee Melissa Amy Armstrong Carter R. Schwetzen Jiména W. L'moné G.Tarja Grenier Pelin V. Karahan Carmen Alice Way 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:32 | |
| AYRILIK ŞARKISI
O gün konuştuk seninle Yaşananların üstüne O an bitmesin istedim Senle son kez konuşmak Dinledin beni sessizce Unutmak çözüm değil Kabullendin gizlice Anlamak kolay değil Seni almak isterdim,alamadım Belki yorulduk, belki sıkıldık Ağlamak çözüm değil , sonra utandık Güçlü olmak isterdim, olamadım Bu bir ayrılık şarkısı Seninle kayboldu Yazmak kolay değil Duymaksa zor oldu |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:32 | |
| SEN BİR MELEKSİN
Denizler durulunca Işıklar kapanınca Unut yıktığın günleri Gel,gir rüyama Bembeyaz bir söz ol Unuttur kendini Utandıma özlemi Gel , gir rüyama Uzun bir sessizlik ol Bekleme sözleri Razıyım susmaya Gel,gir rüyama Sen bir meleksin ,meleksin Herşeyi affedersin Sen bir meleksin, meleksin Her şeyden güzelsin |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:33 | |
| SEVDA SÖZLERİ
Sevda sözleri söylerim ben Gördüklerimden sonra Zamansız itiraflar Kaybolan pişmanlıklar Dürüstlük sonum oldu Başka birinin ellerindesin Yaptıklarımdan sonra Bakışlar gülüşler Hepsinden daha özel Rüyalarımda benimlesin Sevgiyi onda buluyorsun Hatalarımdan sonra Gerçekler hiç değişmez Oynansa bile Bana çok acı veriyorsun Dünyanın sonu olmasada Duygular beni aldatsada Görmesemde,duymasamda İnanmakta zorlansamda İstesemde,bulmasamda Yanında hiç olmasamda
|
|
| |
Misafir Misafir
| TÜM BENLİĞİM
Senin düşlerinden geçtiğim anda Nasıl oldu anladım İçimdeki suçluluk duygusuyla Gerçekleri sakladım Defalarca kaybolan hayatının İzlerine rastladım Tüm yolların kesiştiği mekanda Sensizliği anladım Korkular içindeki sürüklenirken Kimseye dokunmadım Geçmişe baktığım zamanlarda sen Yanımdaydın ne acı... Tüm benliğim ölse de Yaşam nedir unutmaz Tüm sözlerin ölse de Gurur nedir unutmaz Tüm benliğim ölse de... |
|
| |
Misafir Misafir
| FARKLI RÜYALAR
Zaman hep senin yanında Sıcak bir donukluk kanında Onunla gelmiştin bana Gözlerin hep uzaklarda İlk kez gibi buluştunuz Son kez gibi seviştiniz Sen istersen sonu gelir Hyatına bir yön verir Farklı rüyalar gibi Farklı dünyalar gibi Mutsuzluğun ortasındasın Ne yapsan da kurtulamazsın Delirdi sen gittin diye Bana ağladı , sordu yine Cevapları hiç bulamadın Neden, nasıl soramadın Gerçeklerin arkasında Çelişkiler var sonunda |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:34 | |
| Ateş ve su
Kalbimdeki bu acı Yüzüme yansıyor Kankırmızı gökyüzü Üstüme damlıyor
Etrafımda bir hüzün Dalgası alıp gitmiş Karbeyaz hayallerim Kül olup bitmiş
İçimde bu Alevler su İsterler ki Sönebilsinler
Ateş gibi bedenler Birbirine kaynıyor Beklenmedik bir anda Beni de çağırıyor
Herşey çok anlamsız Geliyor istemeden Bu yangını ancak sen Durdurabilirsin
İçimde bu Alevler su İsterler ki Sönebilsinler |
|
| |
Misafir Misafir
| Senle ya da sensiz
Sen mi hayatla oynuyorsun Yoksa hayat mı senle Burada neden bulunuyorsun Durma oyna kendinle
O ince çizgide
Senle ya da sensiz Dünya döner durur Senle ya da sensiz Dünya döner durur
Sen mi sabırla bekliyorsun Yoksa hepsi mi eğlence Sorma cevabı biliyorsun Durma oyna kendinle
O ince çizgide
Senle ya da sensiz Dünya döner durur Senle ya da sensiz Dünya döner durur
Döner durur
Dünya seni tuttu en sonunda Dünya geçti kendinden Dünya ayaklarının altında Dünya değişti seninle
O ince çizgide
|
|
| |
Misafir Misafir
| Son Kez
Seni sevdim Çok sevdim Bir melek zannettim
Seni gördüm Aşık oldum Kadınım zannettim
Hayatta kaç kez Yanılır insan Geçmişe baktığında kaç kez Vurulur insan Aşkın büyüsüne kaç kez Kapılır insan
Son kez Yanılmışım Son kez Aldanmışım
Seni sevdim Çok sevdim Bir melek zannettim
Seni buldum Bekledim durdum Benimsin zannettim
Hayatta kaç kez Yanılır insan Geçmişe baktığında kaç kez Vurulur insan Aşkın büyüsüne kaç kez Kapılır insan
Son kez Yanılmışım Son kez Aldanmışım
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:35 | |
| Sonbahar
Yapraklar solmuş Yerlerde ölü yatarken Yağmurun altında Şemsiye misali ıslanırken
Soranlar oldu Nerede bu yalnız sonbahar Günler geçti Sonra geldi sonbahar
Uyudum uyandım Geldi sonbahar
Dilimin ucunda Bu mevsim seni beklerken Umurumda mı dünya Kalbini hissederken
Soranlar oldu Nerede bu yalnız sonbahar Günler geçti Sonra geldi sonbahar
Uyudum uyandım Geldi sonbahar
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:35 | |
| Elmas
Görgüsüz ve densiz Bencil olmasaydın O elmasları sana Teker teker takmak isterdim
Kırmızı ve mavi Moru olmasaydı O elbiseyi sana Beşer beşer almak isterdim
Bugüne kadar bana verdiğin sözler Yokolup gittiler Bugüne kadar sana aldığım şeyler Yokolup gittiler
Görgüsüz ve densiz İnatçı olmasaydın O elmasları sana Teker teker takmak isterdim
Bugüne kadar bana verdiğin sözler Yokolup gittiler Bugüne kadar sana aldığım şeyler Yokolup gittiler
Kelimeler yetmez Birer birer Beni anlatmaya
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:36 | |
| Yalnız Başına
Bir ışık uzakta Sana yol gösterirken Son kez ufukta Sana kendini gösterirken
Hislerine hiç aldırma Yüzün güneşe bakarken Umutsuzluğa kaptırma
Kendini, kendini, kendini...
Son kez durduğunda Tek başına Aksilikler peşinde dolaşmaz
Bir gölge peşinde Seni takip ederken Son bir adımla Sana kendini gösterirken
Hislerine hiç aldırma Yüzün güneşe bakarken Umutsuzluğa kaptırma Kendini, kendini, kendini...
Son kez durduğunda Tek başına Aksilikler peşinde dolaşmaz
Son kez durduğunda Tek başına Pişmanlıklar peşinde dolaşmaz
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:36 | |
| Dur gelir bir an
Kelimelerin arasında Yolun var, çıkasın yok
İçindeki sesi dinle Yalanlardan kaçasın yok
Yaza sanki kış gibi Başka pencereden bakasın yok
Kırdığın kalplerin Hesabını sormadan isteğin çok
Dur gelir bir an Çekilir duygular Dur gelir bir an
Suçluluk duygusuyla
Arzuladığın herşeye İsteğin var, yapasın yok
Kendini bulma yolunu Sorasın var, sapasın yok
İlahi adelet diye birşey var Senin haberin yok
Hayallerinin peşinden Gitmekten başka çaren yok
Dur gelir bir an Çekilir duygular Dur gelir bir an Hep olur zamansız
Dur gelir bir an Çekilir duygular Dur gelir bir an Suçluluk duygusuyla
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:37 | |
| Seni Seviyorum
Bırak mucizeler Yaratayım sana Hergün arayayım seni Etrafında dolanayım
Çünkü Seni seviyorum Çünkü Seni seviyorum
Uzak durma Sarılayım sana Herkes görsün Çiçek yollayayım Şaşırtayım seni
Çünkü Seni seviyorum Çünkü Seni seviyorum
Kimseyi sevme Sadece benim ol lütfen
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:37 | |
| Fani Dünya
O dağların arkasına saklansan ne olur Kendini hep suçlamaktan vazgeçsen ne olur
İnsanoğlu dönmüş durmuş istese de kaçamaz Gerçeklerden, özlerinden, sözlerinden kaçamaz
Önce sen vardın Bu fani dünyada Korkma ne olur Korkma burada
Karanlıkta yürümekten kaçmazsan ne olur Beklemekten kim ölmüş ki sabretsen ne olur
Düşlerini kimler çaldı hepsi sende üzülme Sesler ne der kalbindeki sesler ne der derinde
Önce sen vardın Bu fani dünyada Korkma ne olur Korkma burada
Hiç olur mu mükemmel bir dünya hiç olur mu? Hiç olur mu sensiz bir dünya hiç olur mu?
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:38 | |
| Sen uyurken
Sen uyurken Oturdum tek başıma Düşünmek zor geldi Daldım yalnızlığa
Sen uyurken Kelimeler dudağımdan Döküldüler damla damla Yatağıma
Sen uyurken rüyalarında Ben var mıyım? Sen uyurken rüyalarında Ben var mıyım?
Sen uyurken Oturdum tek başıma Düşünmek zor geldi Daldım yalnızlığa
Sen uyurken Uyandın birden Gülümsedin bana Düşündüklerimi bilmeden
Sen uyurken rüyalarında Ben var mıyım? Sen uyurken rüyalarında Ben var mıyım?
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Çarş. Şub. 06 2008, 18:39 | |
| Yaklaşman lazım
Loş bir salonda İnsanlar karşısında Boş baş bakan gözler Anlamsız gelen yüzler
İstesen de kaçamazsın Cevapları kolay bulamazsın İstesen de kaçamazsın Kendini kolayca bulamazsın
Yaklaşman lazım... Yaklaşman lazım...
Bin bir masalla Hayallerin ortasında Yapayalnız kalınca Gizli,saklı duygularla
İstesen de kaçamazsın Cevapları kolay bulamazsın İstesen de kaçamazsın Kendini kolayca bulamazsın
Yaklaşman lazım... Yaklaşman lazım...
Sıkıldım artık gel bir olalım Gönül ister ki tek olalım
|
|
| |
Bethany Joy Galeotti Ravenclaw 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 32 Savaş Tarafın : İNGİLTERE Aile : Simpson Ailesi RP Partneri : Aranıyor!! Kayıt tarihi : 08/02/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri C.tesi Şub. 09 2008, 20:59 | |
| Avril Lavigne-Things I'll Never Say la la la la la [Verse 1] I'm tugging at my hair I'm pulling at my clothes I'm trying to keep my cool I know it shows I'm staring at my feet My cheeks are turning red I'm searching for the words inside my head 'Cuz I'm feeling nervous Trying to be so perfect 'Cuz I know you're worth it...you're worth it...yeah
[Chorus] If I could say what I want to say I'd say I want to blow you... away Be with you every night Am I squeezing you too tight? If I could say what I want to see I want to see you go down on one knee... Marry me today! Guess I'm wishing my life away... With these things I'll never say
[Verse 2] It don't do me any good It's just a waste of time What use is it to you, what's on my mind? If it ain't comin' out We're not goin' anywhere So why can't I just tell you that I care? 'Cuz I'm feeling nervous Trying to be so perfect 'Cuz I know you're worth it...you're worth it...yeah
[Chorus] If I could say what I want to say I'd say I want to blow you... away Be with you every night Am I squeezing you too tight? If I could say what I want to see I want to see you go down on one knee Marry me today! Guess I'm wishing my life away... With these things I'll never say
[Bridge] What's wrong, with my tongue These words keep slippin' away... I stutter...I stumble Like I've got nothin' to sa-ay... I'm feelin' nervous Tryin' to be so perfect 'Cuz I know you're worth it... You're worth it...yeah
la la la la la la la la la... La la la la la la la la la...
Guess I'm wishing my life away With these things I'll never say
If I could say what I want to say I'd say I want to blow you... away Be with you every night Am I squeezing you too tight? If I could say what I want to see I want to see you go down on one knee Marry me today Guess I'm wishing my life away With these things I'll never say
With these things I'll never say
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 32 Savaş Tarafın : İNGİLTERE Aile : Simpson Ailesi RP Partneri : Aranıyor!! Kayıt tarihi : 08/02/08
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri C.tesi Şub. 09 2008, 21:01 | |
| Avril Lavigne-He Wasn't There's not much going on today. I'm really bored, it's getting late. What happened to my Saturday? Monday's coming, the day I hate.
Sit on the bed alone, staring at the phone. He wasn't what I wanted, what I thought, no. He wouldn't even open up the door. He never made me feel like I was special. He isn't really what I'm looking for.
This is when I start to bite my nails. And clean my room when all else fails. I think it's time for me to bail. This point of view is getting stale.
Sit on the bed alone, staring at the phone. He wasn't what I wanted, what I thought, no. He wouldn't even open up the door. He never made me feel like I was special. He isn't really what I'm looking for.
Na na na na na, we've all got choices. Na na na na, we've all got voices. Na na na na na, stand up make some noise. Na na na na, stand up make some noise.
Sit on the bed alone, staring at the phone. He wasn't what I wanted, what I thought, no. He wouldn't even open up the door. He never made me feel like I was special. He isn't really what I'm looking for. He wasn't what I wanted, what I thought, no. He wouldn't even open up the door. He never made me feel like I was special. Like I was special, cuz I was special.
Na na na na na. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri C.tesi Şub. 09 2008, 21:02 | |
| Avril Lavigne-Get Over It Sliping down a slide, I did enjoy the ride, Don't know what to decide, You lied to me You looked me in the eye It took me by surprise Now are you gratified You cried to me
LaLaLaLaLaLa
Don't turn around, I'm sick and I'm tired of your face Don't make this worse You've already gone and got me mad It's to bad I'm not sad, it's casting over, It's just one of those things you'll have to get over it.
When I was feeling down, you'd start to hang around, And then I found your hands all over me, And that was out of bounds, you filthy rotten hound, It's badder than it sounds, believe me,
LaLaLaLaLaLa
Don't turn around, I'm sick and I'm tired of your face, Don't make this worse, You've already gone and got me mad, It's to bad I'm not sad it's casting over, It's just one of those things you'll have to get over it.
Hey yeah, you gotta get over, hey yeah, you gotta get over it. To bad I'm not sad it's past and over, Just one of those things you'll have to get over it.
Aww
Don't turn around, I'm sick and I'm tired of your face, Don't make this worse, You've already gone and got me mad, Don't turn around, I'm sick and I'm tired of your face, Don't make this worse, You've already gone and got me mad, To bad I'm not sad it's past and over, Just one of those things you'll have to get over it. You'll have to get over it. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri C.tesi Şub. 09 2008, 21:04 | |
| Evanescence-Lithium Lithium, don't want to lock me up inside. Lithium, don't want to forget how it feels without... Lithium, I want to stay in love with my sorrow. Oh but God I want to let it go.
Come to bed, don't make me sleep alone. Couldn't hide the emptiness, you let it show. Never wanted it to be so cold. Just didn't drink enough to say you love me.
I can't hold on to me, Wonder what's wrong with me.
Lithium, don't want to lock me up inside. Lithium, don't want to forget how it feels without... Lithium, I want to stay in love with my sorrow.
Don't want to let it lay me down this time. Drown my will to fly. Here in the darkness I know myself. Can't break free until I let it go. Let me go.
Darling, I forgive you after all. Anything is better than to be alone. And in the end I guess I had to fall. Always find my place among the ashes.
I can't hold on to me, Wonder what's wrong with me.
Lithium, don't want to lock me up inside. Lithium, don't want to forget how it feels without... Lithium, I want to stay in love with my sorrow. Ohh I'm gonna let it go | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri C.tesi Şub. 09 2008, 21:06 | |
| Metallica-Fade To Black Life it seems, will fade away Drifting further every day Getting lost within myself Nothing matters no one else I have lost the will to live Simply nothing more to give There is nothing more for me Need the end to set me free
Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gone
No one but me can save myself, but it to late Now I can't think, think why I should even try
Yesterday seems as though it never existed Death Greets me warm, now I will just say good-bye | |
|
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Perş. Şub. 21 2008, 20:43 | |
| Mor ve Ötesi - Deli
Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm Direniyor faili tutkunun Kızmış ve küçülmüş
Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm Direniyor direniyor direniyor
Beni büyütün, ağlatmayın Sevginiz nerde övündüğünüz Beni büyütün, ağlatmayın Sahte düşlerle oyalamayın
Bir akıllı bir yarım deli Dört yanım akıllı bir yanım deli Herkes akıllı bir ben deli Bir ben deli bir ben deli
Beni büyütün, ağlatmayın Sevginiz nerde övündüğünüz Beni büyütün, ağlatmayın Sahte düşlerle oyalamayın | |
|
| |
Pénolopé Tiffany Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts # İzmir Aile : LYSSE Ailesi Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 21/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (20/100)
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri C.tesi Mart 08 2008, 17:56 | |
| Şebnem ferah-Gözyaşlarımızın tadı aynı...
Gördüğüm rüyanın etkisinden olsa gerek, Garip bir hisle uyandım bu sabah... Ya bugün o günse?Hayatın son günüyse? İçimi korku sardı bu sabah...
Sediğim şeyleri düşündüm,sevdiğim insanları... Gördüğüm ve görmediğim yerleri... Son kez uyandıysam,yapamadığım şeyler varsa? İçimi korku sardı bu sabah...
Ya çok yalnızsam? Ya da bomboşsam? Zaten bıkmışsam.. Zamanı harcamışsam?!!!
Sen ben o.. Herkes aynı hikayede... Başı ve sonu aynı gerisi farklı..
Biryerden tutunduysak hayata, Boşa geçirmemeli.. Bırakmamalı...
Derdimiz,yaramız,acılarımız farklı olabilir.. Gözyaşlarımızın tadı aynı... Değişik çok başka gibi gözüken yaşamlar varsa da, Pişmanlık herkes için acı olmalı..
Ya çok cahilsem? Hiç sevmemişsem? Cesur olmamışsam? Zamanı harcamışsam??!!!!
Biryerden tutunduysak hayata, Boşa geçirmemeli.. Bırakmamalı... | |
|
| |
Catherine Zeta Jones Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 35 Savaş Tarafın : İzmir Aile : Cvp Gelmedi... RP Partneri : ARANIYOR!!!! Kayıt tarihi : 19/05/08
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Salı Mayıs 20 2008, 21:40 | |
| Belki Bir Gün Özlersin - Emre Aydın
Belki bir gün özlersin Başka adamlarla Başka şehirlerde yürürken
Okuduğun ilk roman Sevdiğin ilk adam Yasal acılardan Hatta yalnızlıktan Belki dolar gözlerin Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin Belki bir gün özlersin Sil gözünün yalnızlıklarını O an fısılda duvarlara Adımı Bin bıçcak var sırtımda Biniyle de adaşsın Herbiri hayran sana Belki birgün özlersin Başka adamlarla Başka şehirlerde yürürken Seçtiğin bu hayat Geçtiğin son adam Yasal acıların hatta yalnızlıktan Sessiz harfler seçersinBaşka adamlarla Başka şehirlerde Belli etmezsin Belki bir gün özlersin] | |
|
| |
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Salı Haz. 03 2008, 10:12 | |
| Sil Baştan
Gücün Var mı Sevgilim Derin Sularda İnci Tanesi Aramaya Cesaretin Kaldıysa Hala Benle Aşktan Konuşmaya Söyle Canım Sevgilim Hayat Bize Oyun Oynuyor Olabilir mi Yorgun Gibi Bir Halin Var Duyguların Karışık Olabilir mi Sil Baştan Başlamak Gerek Bazen Hayatı Sıfırlamak Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Herşeyi Unutmak Sanki Bugün Son Günmüş Gibi Dolu Dolu Yaşamak İstiyorum Ben Her Ne Çıkarsa Yoluma Selam Verip Yürümek İstiyorum Ben Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Hayatı Sıfırlamak Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Herşeyi Unutmak... | |
|
| |
| Şarkı SözLeri | |
|