| Şarkı SözLeri | |
|
+14Rok Simpson Lisa Mina Lysse Michelle Laura Whisper Clarie Jane D. Reeser Senta Weasley Emma Spinley Hermione Granger Amy Lynn Lee Melissa Amy Armstrong Carter R. Schwetzen Jiména W. L'moné G.Tarja Grenier Pelin V. Karahan Carmen Alice Way 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Carmen Alice Way 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 31 Savaş Tarafın : HoLLYoAkSS HiGH ScHooLL Aile : =WaY= RP Partneri : Yoxx :D Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Şarkı SözLeri C.tesi Eyl. 29 2007, 19:02 | |
| buraya sevdiğiniz şarkıların sözlerini paylaşabilirsiniz...
Incubus-Dig
We all have a weakness But some of ours are easier to identify. look me in the eye, And ask for forgiveness. We'll make a pact to never speak that word again. Yes, you are my friend. We all have something that digs us, At least we dig each other.
So when weakness turns my ego up I know you'll count on the me from yesterday.
If i turn into another Dig me up from under what is covering The better part of me. Sing this song Remind me that we'll always have each other When everything else is gone.
We all have a sickness That cleverly attaches and multiplies No matter how we try. We all have someone that digs at us, At least we dig each other.
So when sickness turns my ego up I know youíll act as a clever medicine. If i turn into another Dig me up from under what is covering The better part of me. Sing this song! Remind me that we'll always have each other When everything else is gone. Ok, each other when everything else is gone | |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri C.tesi Eyl. 29 2007, 19:46 | |
| Şebnem Ferah-Bu Aşk Fazla Sana
Denize açıldım sevmeye,sevilmeye Anladım sevmek gibisi yok Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok
Yokluğum varlığım bir Dünüm yok yarınım sır
Nasıl inanırım sana Bu yürek ağır bana Sevgin öyle uzaklarda Nefes alsanda yanımda Bu aşk fazla sana | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri C.tesi Eyl. 29 2007, 19:57 | |
| evanescence_good enough under your spell again i can't say no to you crave my heart and its bleeding in your hand i can't say no to you
shouldn't have let you torture me so sweetly now i can't let go of this dream i can't breathe but i feel
good enough i feel good enough for you
drink up sweet decadence i can't say no to you and i've completely lost myself and i don't mind i can't say no to you
shouldn't have let you conquer me completely now i can't let go of this dream can't believe that i feel
good enough i feel good enough its been such a long time coming, but i feel good
and i'm still waiting for the rain to fall pour real life down on me cause i can't hold on to anything this good enough am i good enough for you to love me too?
so take care what you ask of me cause i can't say no |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri C.tesi Eyl. 29 2007, 20:15 | |
| ooooooooo şebo ve eva hastasıym buda bnm ki
Evanescence-bring to my life (feat. Paul McCoy)
how can you see into my eyes like open doors leading you down into my core where i've become so numb without a soul my spirit sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home wake me up inside wake me up inside call my name and save me from the dark bid my blood to run before i come undone save me from the nothing i've become
now that i know what i'm without you can't just leave me breathe into me and make me real bring me to life
wake me up inside wake me up inside call my name and save me from the dark bid my blood to run before i come undone save me from the nothing i've become bring me to life
frozen inside without your touch without your love darling only you are the life among the dead
all this time i can't believe i couldn't see kept in the dark but you were there in front of me i've been sleeping a thousand years it seems got to open my eyes to everything without a thought without a voice without a soul don't let me die here there must be something more bring me to life | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Ptsi Ekim 01 2007, 21:28 | |
| Green Day yolluyorum bkz. bir Punk Operası: Jesus of Suburbia
Part 1]
I'm the son of rage and love The Jesus of suburbia From the bible of none of the above On a steady diet of soda pop and Ritalin No one ever died for my sins in hell As far as I can tell At least the ones I got away with
And there's nothing wrong with me This is how I'm supposed to be In a land of make believe That don't believe in me
Get my television fix sitting on my crucifix The living room or my private womb While the moms and brads are away To fall in love and fall in debt To alcohol and cigarettes and Mary Jane To keep me insane and doing someone else's cocaine
And there's nothing wrong with me This is how I'm supposed to be In a land of make believe That don't believe in me
[Part 2: City Of The Damned]
At the center of the Earth In the parking lot Of the 7-11 were I was taught The motto was just a lie It says home is where your heart is But what a shame Cause everyone's heart Doesn't beat the same It's beating out of time
City of the dead At the end of another lost highway Signs misleading to nowhere City of the damned Lost children with dirty faces today No one really seems to care
I read the graffiti In the bathroom stall Like the holy scriptures of a shopping mall And so it seemed to confess It didn't say much But it only confirmed that The center of the earth Is the end of the world And I could really care less
City of the dead At the end of another lost highway Signs misleading to nowhere City of the damned Lost children with dirty faces today No one really seems to careeeeee
[Part 3: I don't care]
I don't care if you don't I don't care if you don't I don't care if you don't care [x4]
I don't careeeeeeeeee
Everyone is so full of shit Born and raised by hypocrites Hearts recycled but never saved From the cradle to the grave We are the kids of war and peace From Anaheim to the middle east We are the stories and disciples Of the Jesus of suburbia Land of make believe And it don't believe in me Land of make believe And I don't believe And I don't care! I don't care! [x4]
[Part 4: Dearly beloved]
Dearly beloved are you listening? I can't remember a word that you were saying Are we demented or am I disturbed? The space that's in between insane and insecure Oh therapy, can you please fill the void? Am I retarded or am I just overjoyed Nobody's perfect and I stand accused For lack of a better word, and that's my best excuse
[Part 5: Tales of another broken home]
To live and not to breathe Is to die In tragedy To run, to run away To find what you believe And I leave behind This hurricane of fucking lies I lost my faith to this This town that don't exist
So I run I run away To the light of masochist And I leave behind This hurricane of fucking lies And I walked this line A million and one fucking times But not this time
I don't feel any shame I won't apologize
When there ain't nowhere you can go Running away from pain When you've been victimized Tales from another broken home
You're leaving... You're leaving... You're leaving... Ah you're leaving home... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Salı Ekim 02 2007, 20:34 | |
| Şebnem Ferah -Yağmurlar
Sokaklar sakin geceler karabasan Ellerim titrer Kim bu ben mi kim bu susan Ne soran var ne bilen Sebebim yok bana kıyan Erkeğim sendin Vazgeçtim rüyalardan Beni sevmezsen yağmurları sev Bulutlar ağlasın sen gül güneş doğsun yeniden Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime Gidiyorum gözüm yaşlı Ah yine yol yol üstüne Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın yüzüme... | |
|
| |
David Bo Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Perş. Ekim 04 2007, 12:10 | |
| Yildiz Tilbe - Seni o sanmistim Hande Yener - Üzgünüm o kadin ben degilim Çelik - Afedersin Izel - Eyvallah ___________________________________________ Berksan - Öpüselim mi Petek Dinçöz - Git isine Kenan Dogulu - Bir kereden hiçbirsey olmaz Gülben Ergen - kandiramazsin beni
___________________________________________ Çelik - Benimle evlenir misin Kayahan - Neden olmasin Gülben Ergen - Tesekkür ederim Tan - Rica ederim ___________________________________________ Bomb - Sen hiç sevdin mi Hülya Avsar - Sevdim Tarkan - Kimdi Kutsi - Sana ne Ibrahim Tatlises - Haydi söyle Sezen Aksu - Adi bende sakli Ebru Gündes - Erkeksen söyle Seda Sayan - O kendini biliyor Özcan Deniz - Yalvaririm Ibrahim Tatlises - Sabuha A. Nur Yengi - Ay inanmıyorum Ajda Pekkan - O benim dünyam Petek Dinçöz - Zevksiz sende ___________________________________________ Dj Yilmaz - Bir kere versen nolur yani Kenan Dogulu - olmaz Candan Erçetin - Neden Yildiz Tilbe - Arkadasimin askisin Gülsen - Canin sagolsun |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Paz Ekim 07 2007, 21:53 | |
| fovori şarkıLarımdan birtaneside bu
Aslı - Yardımcı Olmuyor
yeni başlayan bir gün yardımcı olmuyor uykusuz geçen gece yardımcı olmuyor aldığım ilaçlar, gittiğim doktorlar vücudumdaki yaralar yardımcı olmuyor
gittiğim şehirler, tatiller yeni yüzler yardımcı olmuyor aldığım kararlar, bozduğum kurallar kendime yenildiğim günler yardımcı olmuyor
şırıngayla çekip alsınlar seni tüm vücudumdan ruhumdan kırıntın bile kalmasın beynimde ki ben yine ben olayım
yeni yüzler yardımcı olmuyor geçen aylar, geçen zaman hayatına uzaktan bakmak yardımcı olmuyor olmuyor, yardımcı olmuyor
En son tarafından Cuma Ekim 12 2007, 13:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
David Bo Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Perş. Ekim 11 2007, 11:58 | |
| -EMRE AYDIN _ DAYAN YALNIZLIGIM
karlar karışık yar hüzün hüsran üstüm başım hep uzun kollu benden iyi bilirsin anlatmama lüzum var mı? gözlerim senden sonra hep parçalı bulutlu sen de baksan görürsün bakmaya yüzün var mı?
mutlu muyduk ki sade nefes aldık bıktım artık uzatma yaslan bana ,ağla
kal yanımda böyle sonbahar gelince sonsuzlar içinde kalma yanlızlığım
bak yenildik işte zamanı gelince kalkarız belki de dayan yanlızlığım
uzun yola gitmeden iki koltuk ayırttım seninkisi cam kenarı sormana lüzum var mı? farkı yok ki geçmişten ilk kez görmüş değilsin hiç kur'aya girmeden hep kısa çöpü çekmişsin
mutlu muyduk ki? sade nefes aldık bıktım artık uzatma yaslan bana ağla
bak yenildik işte zaman hep gelince kalkarız belki de dayan yanlızlığım
kal yanımda böyle sonbahar gelince
bak yenldik işte kalkarız belki de dayan yanlızlığım
bak yenildik işte zamanı gelince kalkarız belki de dayan yanlızlığım |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Cuma Ekim 12 2007, 13:15 | |
| Avril Lavigne - When You're Gone
I always needed time on my own I never thought I'd need you there when I cried And the days feel like years when I'm alone And the bed where you lie is made up on your side
When you walk away I count the steps that you take Do you see how much I need you right now?
When you're gone The pieces of my heart are missing you When you're gone The face I came to know is missing too When you're gone All the words I need to hear to always get me through the day And make it OK I miss you
I've never felt this way before Everything that I do Reminds me of you And the clothes you left they lie on the floor And they smell just like you I love the things that you do
When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?
When you're gone The pieces of my heart are missing you When you're gone The face I came to know is missing too And when you're gone The words I need to hear to always get me through the day And make it OK I miss you
We were made for each other Out here forever I know we were Yeah Yeah
All I ever wanted was for you to know Everything I do I give my heart and soul I can hardly breathe I need to feel you here with me Yeah
When you're gone The pieces of my heart are missing you When you're gone The face I came to know is missing too When you're gone The words I need to hear will always get me through the day And make it OK I miss you | |
|
| |
Carmen Alice Way 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 31 Savaş Tarafın : HoLLYoAkSS HiGH ScHooLL Aile : =WaY= RP Partneri : Yoxx :D Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Cuma Ekim 12 2007, 13:41 | |
| Linkin Park-Numb I`m tired of being what you want me to be Senin istediğin gibi olmaktan sıkıldım
Feeling so faithless lost under the surface Yerin altında inançsız bir sekilde kaybolumuş hissediyorum.
Don`t know what you`re expecting of me Benden ne beklediğini bilmiyorum
Put under the pressure of walking in your shoes Ayakkabinin içinde yürümenin baskısı altındayım
Every step I take is another mistake to you Attığım her adim sana göre yeni bir yanlış
Nakarat :
[ I`ve become so numb I can`t feel you there O kadar hissizleştim ki senin burada olduğunu fark edemiyorum
I`ve become so tired Çok yoruldum
So much more aware I`m becoming this Ne hale geldiğimin çok daha fazla farkına vardım
All I want to do is be more like me and be less like you Tek istediğim daha cok benim gibi, daha az senin gibi olmak ]
Can`t you see that you`re smothering me Beni boğduğunu göremiyormusun
Holding too tightly afraid to lose control Kontrolu kaybetme korkusu ile çok sıkı tuttuğunu
Cause everything that you thought I would be Çünkü benim olabileceğimi sandiğin her şey
Has fallen apart right in front of you Dağılıverdi gozünün önünde
Every step that I take is another mistake to you Attığım her adim sana göre yeni bir yanlış
And every second I waste is more than I can take Ve harcadiğim her saniye dayanabileceğimden fazla
Nakarat
And I know Ve biliyorum
I may end up failing too Hüsrana da uğrayabilirim
But I know Ama biliyorum
You were just like me with someone disappointed in you Sende hayal kırıklığına uğrayan biriyle tıpkı benim gibiydin
| |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Ptsi Ekim 15 2007, 21:56 | |
| TIMBALAND-The Way I Are
I ain't got no money I ain't got no car to take you on a date I can't even buy you flowers But together we'll be the perfect soulmates Talk to me girl
[Bridge: Keri Hilson] Oh, baby, it's alright now, you ain't gotta flaunt for me If we go there, you can still touch my love, it's free We can work without the perks just you and me Thug it out 'til we get it right
[Chorus: Keri Hilson & (Timbaland)] Baby if you strip, you can get a tip 'Cause I like you just the way you are (I'm about to strip and I want it quick Can you handle me the way you are?) I don't need the cheese or the car keys Boy I like you just the way you are Let me see ya strip, you can get a tip 'Cause I like, I like, I like
[Verse 2: Timbaland] I ain't got no Visa I ain't got no Red American Express We can't go nowhere exotic It don't matter 'cause I'm the one that love you best Talk to me girl
[Bridge 2: Keri Hilson] Oh, baby, it's alright now, you ain't gotta flaunt for me If we go there, you can still touch my love, it's free We can work without the perks just you and me Thug it out 'til we get it right | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Paz Ekim 21 2007, 12:53 | |
| Emre Aydın-Belki Bir Gün Özlersin-
Belki bir gün özlersin Başka adamlarla Başka şehirlerde yürürken
Okuduğun ilk roman Sevdiğin ilk adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Belki dolar gözlerin Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin
Seçtiğin bu hayat Geçtiğin son adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Sessiz harfler seçersin Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin
Belki bir gün özlersin
Sil gözünün yalnızlıklarını O an fısılda duvarlara adımı Bin bıçak var sırtımda Biniyle de adaşsın Herbiri hayran sana |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Paz Ekim 21 2007, 12:54 | |
| Emre Aydın-Bu Kez Anladım- Bu kez anladım Kuru dallardan yapma Bi köprüden geçiyorum
Ben ordaydım Erbabı yalnızları Yutan kentler biliyorum
Bu kez anladım Hüzünlerden bozma Mutluluklar yaşıyorum
Ben ordaydım Acemi aşıkları Boğan sular biliyorum
Ne müttefik belli Ne sığınakların yeri
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim
Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz...
Bu kez anladım Kartonlardan yapma Siperlere pusuyorum
Ben ordaydım Huzurlu zamanları Yıkan sonlar biliyorum |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Paz Ekim 21 2007, 12:55 | |
| Emre Aydın-Unut Gittiğin Bir Yerde-
Unut gittiğin bir yerde
Adının karşısında acı yazıyor bütün sözlüklerde Ne desen küfür gibi , senden yana cümleler bile
Gülüşlerim vardı benim ... Ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim
Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende
Tabirim caiz değil , numunem yok , sende kalsın aslım Müstakil bir masaldı , bitti işte , ben aynı haytayım
Gülüşlerim vardı benim ... Ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim
Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Paz Ekim 21 2007, 12:57 | |
| Şebnem Ferah-Çakıl Taşları-
benim çakıl taşlarım var irili ufaklı kaybolduğumda yere yayıp yol yaptığım çakıl taşlarım var her yerden topladığım boşluğa düştüğümde oyunlar yaratıp oynadığım
benim bir sözlüğüm var yanmış sanki sayfası oysa ki içinde her şeyin anlamı gizli benim bir gözlüğüm var sol camı kırıldı taktığım zamanlarda içini gösteren adeta
sen hiç hiç oldun mu, birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? düştün mü sen?
benim hiç boyanmamış dört duvarım var çatlaklarından sızıp içinden geçtiğim benim hiç yıkılmamış duvarlarım var dikkatle baktığımda ardını gördüğüm adeta
sen hiç hiç oldun mu birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? düştün mü sen?
benim bir hikayem var sonunu yazmadığım benim bir sevgilim var henüz tanışmadığım benim umudum var benim umudum benim umudum var benim umudum
sen hiç hiç oldun mu birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen?
hiç oldun mu birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? düştün mü sen? |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Ptsi Ekim 22 2007, 21:03 | |
| Ooooo Şebocu musun??(bende ve güzel şarkılarından biri; Ben bir Mülteciyim şarkısıda müthiş) | |
|
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Ptsi Ekim 22 2007, 21:38 | |
| Çilekeş-Siyah Yorgunsun , hep hastasın Vaziyetin farkındasın Yalnızsın hep mutlusun Belki de umarsız duyarsınız Böyle geçmez anla,ömrüne yazık etme Kaybetme kendini,kendi rengini Bari sen solma her yer siyah
Simsiyah yine her taraf yanlış düzen yanlış zaman Yitip giden bu umutlara bir ben miyim hep kan ağlayan
Bazı şeyler var,kayıtsız kalmaya gelmez ,affetmez Kaçtığın yerde hiç olmaz belki derdine yanan Farkında olmak,üzülmek çözmeye yetmez her şeyi İtiraz etmek,hesap sormak gerek bazen karanlığa
Hiç sabrın kalmasa bile(vazgeçersen kaybedersin) Her şey değişir birdenbire
Simsiyah yine her taraf yanlı düzen yanlış zaman Sönüp giden bu ışıklar tek ben miyim hep kan ağlayan Ahlaksız sahtekar ziyankar onlar hep düzenbazlar
İnanma söylenenler hep yalan Kaybetme kendini kendi rengini Bari sen solma,yok olma Şansın varken anla Bari sen anla
Simsiyah ,her yer siyah
Vazgeçersen kaybedersin,vazgeçersen yitip gidersin Vazgeçersen kaybedersin,vazgeçersen solup gidersin!!!.... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Salı Ekim 23 2007, 13:16 | |
| GRİPİN-SUSTUKLARIN BÜYÜR İÇİNDE
BENCİL,RUHSUZ VE BOŞ GÖZLERLE KARŞIMDASIN YABANCI HALİNLE BU İLK DEĞİL AMA DAHA ÖNCE BU SON DEMEN BU KADAR KOYMAMIŞTI NİYE?
TERKEDERKEN YANINA AL KARA KAPLI DEFTERİNİ AKITIRSIN KALEMİNDEN SON SÖZÜNÜ İKİ YÜZÜNÜ
HER NEREYE GİDERSEN KENDİNLE YÜZLEŞİRKEN KİMSE DUYMAZ YALAN SÖYLE TERKETTİĞİN ŞEHİRLER YARIM KALMIŞ ŞİİRLER SUSTUKLARIN BÜYÜR İÇİNDE
NEDEN DURUR MASANIN ÜSTÜNDE BOMBOŞ BİR KAĞIT SEVDİĞİN KALEMLE ERKEN GELMESEYDİM YAZACAKMIYDIN ÜSTÜNE BIRAKTIĞIM YERDE AMA MUTLU KAL DİYE
TERKEDERKEN YANINA AL KARA KAPLI DEFTERİNİ AKITIRSIN KALEMİNDEN SON SÖZÜNÜ İKİ YÜZÜNÜ
HER NEREYE GİDERSEN KENDİNLE YÜZLEŞİRKEN KİMSE DUYMAZ YALAN SÖYLE TERKETTİĞİN ŞEHİRLER YARIM KALMIŞ ŞİİRLER SUSTUKLARIN BÜYÜR İÇİNDE | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Salı Ekim 23 2007, 16:02 | |
| Evanescence-Away From Me
I hold my breath as this life starts to take its toll I hide behind a smile as this perfect plan unfolds But oh, God, I feel I've been lied to Lost all faith in the things I have achieved And I
I've woken now to find myself In the shadows of all I have created I'm longing to be lost in you (away from this place I have made) Won't you take me away from me
Crawling through this world as disease flows through my veins I look into myself, but my own heart has been changed I can't go on like this I loathe all I've become
Lost in a dying world I reach for something more I have grown so weary of this lie I live
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Paz Ekim 28 2007, 13:09 | |
| Nev Suküt-u Hayal
Ne baslayabildik dogru dürüst Ne de bitirebildik Ne vazegecebildim Bilirsin beni Ne de anlatabildim
Ah bu ask iflah etmez beni Onunsa umrunda degil Biliyorum Zaman sen diyorlar caresiz Gec de nasil gecersen Gec bildigin gibi
Ah su gönlüm hic kimseyi böyle sevmedi Hic kimseye böylesine yenilmedi Ne yapsam ne söylesemde degismedi Al dedim vur demedim ki
Ayakta hislerim Dilimde dügümler Söz gecmiyor kendime Mecalim yok Anlat diyorsun ya Bendeki usul kiyameti
Hani birisi daha cok sever ya Bizimkisi o misal Meger o vefasiz coktan gitmis Gel de anlat kendine Gel de anlat ellere
Ah su gönlüm hic kimseyi böyle sevmedi Hic kimseye böylesine yenilmedi Ne yapsam ne söylesemde degismedi Al dedim vur demedim ki
Kirilmis gururum Hic aman vermiyor Ne söylese hakli Isin asli bende sakli[/b] |
|
| |
Amy Lynn Lee 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1193 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lee ailesi RP Partneri : yoq... Kendimi mesleğime verdim x) Kayıt tarihi : 30/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri Paz Ekim 28 2007, 13:12 | |
| Flyleaf _ I'm So Sick i will break into your thoughts with what's written on my heart i will break, break
i'm so sick, infected with where i live let me live without this empty bliss, selfishness i'm so sick i'm so sick
if you want more of this we can push out, sell out, die out so you'll shut up and stay sleeping with my screaming in your itching ears
i'm so sick, infected with where i live let me live without this empty bliss, selfishness i'm so sick i'm so sick
hear it, i'm screaming it you're heeding to it now hear it, i'm screaming it you tremble at this sound
you sink into my clothes this invasion makes me feel worthless, hopeless, sick
i'm so sick, infected with where i live let me live without this empty bliss, selfishness i'm so, i'm so sick
i'm so sick, infected with where i live let me live without this empty bliss, selfishness i'm so (i'm so) i'm so sick (i'm so sick) i'm so (i'm so) i'm so sick (i'm so sick)
| |
|
| |
Hermione Granger Hogwarts Şifacısı
Mesaj Sayısı : 422 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : yok RP Partneri : Aranıyorr :) isteyen öm atabilir. :) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri C.tesi Kas. 10 2007, 01:30 | |
| Sinem-- Yağmur
Senden çok uzakta bir yerlerdeyim Bazen sevinç kederlerdeyim İnan tatlım kandım senin aşkına Her yağmur yağdığında Gözlerin hep aklımda Adını ne zaman ansam Yağmur yağar buralara Kısacık bir aşktı bu yaşadığımız Tatlı bir oyundu oynadığımız Sence başka ne olabilir bu Bence üzerimize Yağan bir yaz yağmuru Bence üzerimize Yağan bir yaz yağmuru | |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri C.tesi Kas. 10 2007, 12:11 | |
| Biraz da türkçe şarkı dinleyin aa RAP FOROWER Cash Flow - Hayata Küstüm Yaşamak sorun oldu hayallerim kayboldu cash flow doldu bu gece olumune hissettim kiskanc gozleri mahfettim cigerime cektim koşeme cekildim koc kefenin cebi bile boş cildin cok hoş ya aydinliklara koş sonra evlat bize yanliş yapani hep yak komur olsun geri giden omur olsun gozler dolsun sozler acilara konsun anam, avradim olsun alirim girtlagini sabir et allahini inkar etme şukret, yaşamak cok gec cunku reddettim kendimi kestim poyraz ile karanliklarin uzerine estim zivanayi test ettim vurdum cigaralik oluyorum allahim yaralandik bir baktim yalniz kaldik iki yarali kadere bulali dert, cile cekmek sokakta surtene ekmek yok devriye gezen memurlar şok oluyor rap doluyor kalbimin odalarina zorlama beni, eviri cash flow'u beynine kaz izmir, kiş, yaz farketmez yer altinda kimseyi affetmez coluk, cocuk katletmez savaşimiz asla bitmez kendini bilmez isyankar neye fayda son pişmanlik duşmanlik besliyoruz biz kalmadi dostum ne de aklimda bir iz herşey ustuste gelmedi mi? [x2] paralar dertleri vermedi mi? [x2] derbeder olmedi mi? [x2] cevap verin [x2] o senin vatandaşin, askerin [x2] rastgele maskenin arkasina saklandin [x2] belki aklandin [x2] cunku haplandin [x2] oluyorsun, kanin akiyor koc [x2] sen de goruyorsun [x2] gulmek bu kadar zor olmamali isyan var ama allaha degil baktim baktim pencereden dalmiş gitmiş ruhum gokyuzune bunalimin esiri oldum ciktim agladim her gece tek başima yaralarima merhem olacak birini bulamadim ariyorum hala olumu duşundum her gece bedenim yatsin artik cansiz ve birini duşundum beni tutsun, ceksin bu adam hep şanssiz biliyorum beni duşunen birileri var ebedi sabrim abartisiz yaşiyorum her gunumu dupduru su gibi cok ciddi yalansiz anlam veremedim veremiyorum insanlar yapiyor hep rol benim gibi iyiler sayiyo yerinde kotuler aliyor hep yol iyi niyetime hep kendimi verdim degişemez artik cok zor durumuna baktim kendime dikkat dostlari tanimak cok zor yalancinin mumu yandi, sondu kullar goremedi, hep kordu yaşama sevincimi kaybettim ve tutkum sondu cevreme kendime baktim inanamadim muşkul hayrete duştum kaldim yine tek başima bomboş dunya ahiret dunyaya kustum herşey ustuste gelmedi mi? [x2] paralar dertleri vermedi mi? [x2] derbeder olmedi mi? [x2] cevap verin [x2] o senin vatandaşin, askerin [x2] rastgele maskenin arkasina saklandin [x2] belki aklandin [x2] cunku haplandin [x2] oluyorsun, kanin akiyor koc [x2] sen de goruyorsun [x2] kısa şarkı pek sevmiyorum |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı SözLeri C.tesi Kas. 10 2007, 18:33 | |
| Gökçe - Böğürtlenli Reçel Ben senin böğürtlenli reçelin Meleğin, bebeğin, herşeyin
Ben senin böğürtlenli reçelin Meleğin, bebeğin, herşeyin
Dedim ya nasıl bitti Herkes hep bunu istedi
Of...Biter.. Bu acı beklemeye değer...
Of...Biter.. Bu acı beklemeye değer...
Ben melek yüzlü şeytan Yalancı, düzen bozan Hep uçlarda yaşayan Hayatın umursamayan
Of... Biter.. Bu acı beklemeye değer... |
|
| |
| Şarkı SözLeri | |
|