| Boş Sınıf | |
|
+18Anahi Colucci Reese Hilary Garcia Hermione Granger Shakira Weasley Nickholas Ryan Scofield Lisa Mina Lysse Clarie Jane D. Reeser Pheobê Jane Weasley Sea Luna Lovegood Melissa Amy Armstrong Emma Spinley Carter R. Schwetzen Fred Tom Weasley Bill C.Weasley G.Tarja Grenier Harry Potter Jiména W. L'moné Pelin V. Karahan 22 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Shakira Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Londra Aile : weasley RP Partneri : barış potter:) Kayıt tarihi : 28/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Boş Sınıf Paz Ara. 09 2007, 21:20 | |
| shakira öedevlerini yapmak için sessiz bir yer arıyodu ve sonunda boş bir sıınf bulup oraya girdi ve derslerini yapmaya koyuldu başıda çok ağrıyordudu aklı cho da kalmıştı bu düşünceleri kafasından uzaklaştırmaya çalışıyordu ama olmuyordu bir türlüü.... | |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Boş Sınıf Perş. Ara. 13 2007, 17:04 | |
| Ash boş sınıfa girdi.Bir yere oturdu.Ve pencereden dışarıyı seyretmeye başladı.Balodan sonra 3 gündür morali bozuktu.Hep susuyordu | |
|
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Boş Sınıf Cuma Ara. 14 2007, 16:19 | |
| Cho içeri girdi ve merhaba Ahsley Sorunun Nedir İstersen Çözebiliriz dedi Cho Tatlı bir gülümsemeyle. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: Boş Sınıf Cuma Ara. 14 2007, 16:24 | |
| Ash merhaba anlamında başını salladı zor konuşuyormuş gibi bir ses tonuyla ''Merhaba Cho.Boşwer pek önemli bir sorun değil''dedi ve ellerini camın önüne başınıda ellerinin üstüne koydu | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Boş Sınıf Cuma Ara. 14 2007, 16:34 | |
| Tipinden belli bi sorun varrr! dedi Cho | |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf Cuma Ara. 14 2007, 16:47 | |
| ''Ya önemli bir sorun yok.''dedi Ash somurtarak daha sonra ekledi ''Aslında evet var.Balo bana hiç yaramadı diyebilirim''dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf Cuma Ara. 14 2007, 17:04 | |
| Cho üzgün bir şekilde gitmem gerek gerçekten bugünü telafi edicem sonra görüşürüz dedikten sonra oradan ayrıldı. | |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Boş Sınıf Cuma Ara. 14 2007, 20:49 | |
| Louis koridorlardan yavas yavas yuruyordu.Koridorlardan dolasmak onu biraz yormustu, geldigi yerde bos sinifin oldugu koridordu.Hemen kapilara baka baka bos sinifi buldu ve iceri girdi.bos bir sinifti ama biraz daginikti.Siralardan birine turarak disaryi izlemeye basladi. | |
|
| |
Clarie Jane D. Reeser Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 944 Savaş Tarafın : En karanLık En Ateşli YerlerDen ;) Aile : POTTER... RP Partneri : HYR YOK... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (10/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Boş Sınıf Cuma Ara. 14 2007, 20:52 | |
| Amy boş sınıfa girdi. İçeride Louis'in oldunu gördü. Bill'i arkadan dürtükledi. "Selam, Napıyorsun. Canın mı sıtkın?" Diye sordu. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Boş Sınıf Cuma Ara. 14 2007, 20:55 | |
| Louis arkdan bir ses duyunca biraz irkildi, arkasina donerek " yok canim sıkkın degilim ben " dedi ve devam etti " sen nasilsin canim, gel yanima otur " dedi ve penre kenarina dogru ileri kaydi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 944 Savaş Tarafın : En karanLık En Ateşli YerlerDen ;) Aile : POTTER... RP Partneri : HYR YOK... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Boş Sınıf Cuma Ara. 14 2007, 21:06 | |
| Amy Bill'in yanına oturdu. "İyim. Eee sen takıma alındın mı?" diye sordu Amy Louis'e meraklı meraklı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf Cuma Ara. 14 2007, 21:12 | |
| " ya ben alimlari unuttum giremedim, eger bir acik cikarsa girecem. Yani tam olarak belli degil " dedi.Biraz bekleyerek " balo da seni goremeyince cok merak ettim " dedi Lou. | |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf Cuma Ara. 14 2007, 21:14 | |
| "Ashley'in yanındaydım" dedi Amy. "Biliyorsun Kayba ile olan olayları tıkınıyorduk sonnrada onları revire götürdüm" dedi sırıtarak. "Ama hallerini görseydin. Gülmekten ölürdün." dedi tekrar sırıtarak Amy. | |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf Cuma Ara. 14 2007, 21:16 | |
| " ya ben kacirdim desene" dedi gulerek" balodada yangin cikmisti, yanginin ortasinda kaldim.Sende balodaydin bisey olmus mu diye merak etmistim" dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf Cuma Ara. 14 2007, 21:21 | |
| "Aaa" dedi Amy şaşırarak. Duraklayarak "Benim yangından haberim yok san bir şey oldu mu veya birine?" diye sordu Amy telaşlı telaşlı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf Cuma Ara. 14 2007, 21:28 | |
| " bilmiyormusun sen? " dedi sasirarak " baloda bilinmeden yangin cikti, ben kacamadim arada kaldim.Kollarim yandi " dedi o yangini hatirlayarak. | |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf Cuma Ara. 14 2007, 21:51 | |
| Amy üzülmüştü. "Yazık Sana" dedi Louis'in kollarını sıvazlayarak. "Acıyor mu??" diye sordu Amy Bill'e.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf Cuma Ara. 14 2007, 21:59 | |
| " yani aciyor biraz ama sen dokununca geciti " dedi gulerek " aslinda seninde orda oldugunu dusunmustum ama allahtan orda degilmssin " dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf C.tesi Ara. 15 2007, 19:52 | |
| "Keşke, sende olmasaydın." dedi Amy Louis'e. "O ara Samara ve Ashley'le uğraşıyordum." dedi gülerek Sidney. | |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf C.tesi Ara. 15 2007, 20:20 | |
| " ama uzulme ya canim, ben yinede basvurumu yaptim secilirsem artik secilirim " dedi gulerek | |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf Paz Ara. 16 2007, 01:16 | |
| "Hadi çıkallım mı?" diye sordu Sidney Lou'ye. | |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf Paz Ara. 16 2007, 20:18 | |
| " tam m " dedi lOu ve ayaga kalkarak kapiya yoneldi " buyrun Amy hanım " dediLou gulerek. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ara. 17 2007, 18:09 | |
| ashley sınıfa girdi cam kenarına bir sıra çekip oturdu ve sınıfın gerçektende çok kötü göründüğünü düşündü. |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ara. 17 2007, 18:14 | |
| ron koridorlarda avare avare dolaşmaktan sıkılmıştı ilerdeki boş odanın kapısının aralık olduğunu gördü oraya doğru ilerledi kapıyı iice araladı ve içeri girdi karşısında daha önce görmediği bi kız oturuordu "aa slm" dedi "daha önce tanışmadık sanırım" rp out : yha biz snle rp yapmışmıydık daha önce ? yani rp de tanıştıkmı ?
En son tarafından Ptsi Ara. 17 2007, 18:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ara. 17 2007, 18:16 | |
| out:hayırr
in:selam ben ashley sen de ron olmalısın dedi ashley otursana ayakta kaldın...
ashley elini koyduğu sıradan çekti ve oturmasını işaret etti |
|
| |
| Boş Sınıf | |
|