| Boş Sınıf | |
|
+18Anahi Colucci Reese Hilary Garcia Hermione Granger Shakira Weasley Nickholas Ryan Scofield Lisa Mina Lysse Clarie Jane D. Reeser Pheobê Jane Weasley Sea Luna Lovegood Melissa Amy Armstrong Emma Spinley Carter R. Schwetzen Fred Tom Weasley Bill C.Weasley G.Tarja Grenier Harry Potter Jiména W. L'moné Pelin V. Karahan 22 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Boş Sınıf C.tesi Eyl. 29 2007, 18:55 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Boş Sınıf Çarş. Ekim 03 2007, 14:22 | |
| Bu boş sınıf ne için değerlendirin |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: Boş Sınıf Çarş. Ekim 03 2007, 19:43 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Boş Sınıf Paz Ekim 07 2007, 21:19 | |
| lily ödevlerini bitirmiş tüm derslerini en az üç kere tekrar etmişti.Hiç arkadaşı olmadığından derslere daha çok vakit ayırabiliyordu.Ama bu durum canını sıkıyordu.Bu can sıkıntısıyla kendini koridorlarda buldu.Tam bu sırada da bi kapıyı farketti.Galiba bi sınıftı acaba kimse varmıydı diyerek kapıyı açtı. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Boş Sınıf Paz Ekim 07 2007, 21:26 | |
| Ama sınıfta kimse yoktu.Sadece bir ayna.Eski tozlu bir ayna.Yavaşça aynaya doğru yürüdü.Aynada tek kendisi yoktu, kendi yaşında birsürü öğrenci hepsi ona sevgiyle bakıyordu.Lily dakikalarca saatlerce bu mutlu tabloya bakakaldı |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Boş Sınıf Paz Ekim 07 2007, 21:53 | |
| samara avare avare dolaşırken önüne gelen bir kapıdan içeri daldı. içeride bir kız aynaya bakıyordu | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Boş Sınıf Paz Ekim 07 2007, 21:59 | |
| lily içeri birinin girdiğini farketmeden öylece bakmaya devam ediyordu |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: Boş Sınıf Paz Ekim 07 2007, 22:00 | |
| samara kızın yanına gidip " meraba " dedi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Boş Sınıf Paz Ekim 07 2007, 22:04 | |
| lily korkuyla döndü.Bu Syltherin den samara idi.Onu masada görmüştü.Doğrusu bu kadar şeker birinin Syltherin den olmasına şaşıyordu.En sonunda gülümseyerek cevap verdi "meraba" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Boş Sınıf Paz Ekim 07 2007, 22:19 | |
| Ama samara yanıt vermedi.Galiba lily nin kim olduğunu anlamıştı.Son zamanlarda lily hakkında bir sürü söylenti çıkmaıştı.Çoğuda hakaret içeriyodu.Samarada tek bir söz söylemeden gitmişti.Tıpkı diğerleri gibi.Lily yine yalnızdı.Koşarak çıktı o boş sınıftan.Arkasına bile bakmadan. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 08 2007, 20:32 | |
| Lily o kadar hızlı koşmuştu ki sınıfa geldiğinde ancak arkasına bakabildi |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 08 2007, 20:33 | |
| nefes nefese samara lilynin arkasından sınıfa hızlı bir dalış yaptı | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 08 2007, 20:38 | |
| "Peki şimdi ne yapıcağız bi fikrin varmı??" |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 08 2007, 20:41 | |
| samara yere bakıp düşündü" ginnyi bulabiliriz" dedi. moralini bozmamaya çalışıyordu yoksa rhunu kolyeye kaptırabilirdi "sence prof. gothella' ya ne oldu?" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 08 2007, 20:43 | |
| "bak başka birini bu işe bulaştırmıyıcaz bana söz ver" |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 08 2007, 20:47 | |
| " ginny zaten bu işin içinde tamam mı? bende içindeyim! sen sonradan bulaştın! bilmelisin bende tam olarak ne olduğunu bilemiyorum. Anlatma işini ise pro. gothella'ya bırakmalıyım!" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 08 2007, 20:49 | |
| "Bana bağırma.Ginny umrumda değil ve şimdi onu bulacak zamanımız yok.Bunu kafana sok" |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 08 2007, 20:51 | |
| " tipik bir gryffindor sun. Tamam bağırmıyorum! yasak ormana dönemeyiz. Prof.lar nerede bilmiyorum. en iyisi gölün yanına gidelim ve ormanı gözleyelim!" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 08 2007, 20:54 | |
| "Eğer bana böyel hakaret ediceksen burda kal ve işime karışma.Hem gothella ya zarar verenler muhtemelen slyterin ler Gryffindor lar değil"[/b] |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 08 2007, 20:56 | |
| " bak seninle kavga etmek istemiyorum! faretmedin galiba ama şu an aynı taraftayız!Ayrıca ben kimseye hakaret etmem! senin gibi ön yargılıda değilim.Bir armstrong olmam benide kötü yapmaz!" | |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 08 2007, 20:58 | |
| prof.pelin karahab boş sınıfa sinirli bir şekilde daldı ve "burda neler oluyorr" dedi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 08 2007, 20:59 | |
| "BANA Bİ DAHA BAĞIRMA.kAVGA ETMEK İSTEMİYOKEN BÖYLEYSEN NORMALİNİ DÜŞÜNEMİYORUM" |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 08 2007, 21:01 | |
| Samara kıza bi tane kafa gömmemek için kendini zor tutuyordu ama prof. gothella'yı düşündü ve bir yanıda aynı anda kıza hak verdi sakince ekledi bu sefer sesi düşmanlıktan uzaktı " gölün yanına gidiyorum geliyor musun?" prof. pelini fark edince sustu.
En son tarafından Ptsi Ekim 08 2007, 21:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 08 2007, 21:02 | |
| "size noluyor dedim hemen benimle odama gelin ikinizdee"dedi prof. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 08 2007, 21:04 | |
| Lily tam samaraya asası olup olmadığını soracakken pelin i farketti."Profesör, Gothella tehlikede bişeyler yapmanız lazım" |
|
| |
| Boş Sınıf | |
|