| Boş Sınıf | |
|
+18Anahi Colucci Reese Hilary Garcia Hermione Granger Shakira Weasley Nickholas Ryan Scofield Lisa Mina Lysse Clarie Jane D. Reeser Pheobê Jane Weasley Sea Luna Lovegood Melissa Amy Armstrong Emma Spinley Carter R. Schwetzen Fred Tom Weasley Bill C.Weasley G.Tarja Grenier Harry Potter Jiména W. L'moné Pelin V. Karahan 22 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 08 2007, 21:04 | |
| " prof bir şeyler yapmalısınız prof gothella'nın sesini duyduk çığlık atıyordu! yasak orman'da!" | |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 08 2007, 21:05 | |
| "noluyor burada neden kavga ediyorsunuz gothellaya nolduuu sakın birdaha o ormana girmeyin yyoksaa gryffindor ve slytherin -5 puanla seneye başlarr"dedi profç pelin ve hemen yasak ormana doğru koştuu | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 08 2007, 21:07 | |
| " tamam puan kaybetmek istemeyiz herhalde" dedi ve ekledi " gölün yanına gidelim mi?" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 08 2007, 21:08 | |
| "HAYIR"diye bağırdı lily."İster gel ister gelme ama ben yasak ormana gidiyorum hiçbişi umrumda değil anladınmı" |
|
| |
Harry Potter Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (60/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 08 2007, 21:09 | |
| out:Lily_Potter biraz sakin bende rp sitelerinde kendimi tutamam ama -5 puanı almak istemeyiz lütfen | |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 08 2007, 21:10 | |
| Samara suratını astı "tmm" dedi " seni tek başına oraya gönderemem, geliyorum ve lanet olsun senin yüzünden slytherin puan kaybedecek." | |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 08 2007, 21:16 | |
| prof.pelin karahan nefes nefese kalmıştı ve "lily burda mı diye bağırdı" ama sınıfta lily yoktu prof.hızlıca ormana doğru koştu | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Boş Sınıf Salı Ekim 09 2007, 20:00 | |
| Lily çok mutluydu.Çünkü buraya gelirken Gryfindor sınıf başkanı olduğunu öğrenmişti artık ondan iyisi yoktu |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Boş Sınıf Perş. Ekim 11 2007, 15:12 | |
| Lily kimse gelmez diye düşündüğünden buraya gelmişti.DO başkanı olduğundan biraz çalışması gerekiyordu.Önündeki kitapı aldı.İlk gördüğü büyüyü yapmaya çalıştı.Bu arkandan konuşulanları duymabı sağlıyordu. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Boş Sınıf Perş. Ekim 11 2007, 15:15 | |
| Lily sanki dünyadaki herşeyi duyuyordu hatta duymak istemediklerini bile.Bu harry idi neler söylüyordu.Birden gözlerinden yaşlar inci gibi dökülmeye başladı.Herşeyi fırlatıp.Ağlayarak çıktı sınıftan. |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Boş Sınıf Perş. Ekim 11 2007, 15:29 | |
| gothella lily'i yakaladı "dur noooluyo"aynı şeyler kçken onnda başına gelmişti. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Boş Sınıf Perş. Ekim 11 2007, 15:39 | |
| Ama lily onu dinlemeden koşarak çıktı odadan |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: Boş Sınıf Perş. Ekim 11 2007, 15:55 | |
| gothella"umarm bnm gibi davranmaz"dedi ortak salona gitti | |
|
| |
Bill C.Weasley Slytherin Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 410 Savaş Tarafın : Ölümyiyen Aile : WEASLEY RP Partneri : ♥♥ Melis Özen♥♥ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: Boş Sınıf Paz Ekim 21 2007, 21:52 | |
| kayba hogwartsa girer girmez boş sınıfa girdi ve bi köşeye oturdu | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 410 Savaş Tarafın : Ölümyiyen Aile : WEASLEY RP Partneri : ♥♥ Melis Özen♥♥ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 22 2007, 18:22 | |
| kayba ve paerl içeri girdiler | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 22 2007, 18:23 | |
| pearl buraya ilk defa geliyordu ama kafa dinlemek için güzel bir yer diye düşündü |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 22 2007, 18:25 | |
| kayba ilk defa gelmemişti daha önceden birkez gelmişti "ee burası hem sıcak hemde yağmur yk"dedi ve güldü | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 22 2007, 18:26 | |
| evet haklısın bide toprak kokusu artık yok dedi |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 22 2007, 18:27 | |
| "evet ..ya sanırım kioko gelmicek bugün ama benm hala umudum var"dedi gerçektende onu çok özlemişti | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 22 2007, 18:29 | |
| kioko yha sana söyledim yha eminim gelicektir merak etme kayba |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 22 2007, 18:31 | |
| "ne biliyim saat kaç oldu gelmedi birde hava yağmurlu ya ne bilyim ne dediğimide bilmiyom"dedi kayba sırıtarak | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 22 2007, 18:33 | |
| bencede oooo kayba sen çok feci aşık olmuşsun dedi pearl |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 22 2007, 18:35 | |
| pearl bunları söyliyince kayba kıpkırmızı olmuştu çok utanmıştı "ya ne biliyim onu nerdeyse göremiyom 2 gündür özledim"dedi mızmızlayarak | |
|
| |
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 22 2007, 18:41 | |
| kayba bir süre bekledikten sonra "ee sustun"dedi | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Boş Sınıf Ptsi Ekim 22 2007, 18:41 | |
| hımm tmm yha öyle olsun bakalım dedi pearl |
|
| |
| Boş Sınıf | |
|