| Çimlerin Üzerinde... | |
|
+19Reese Hilary Garcia Samantha Daria R. Wind Michelle Laura Whisper Sea Luna Lovegood David Kevin Malfoy Sinem Kobal Clarie Jane D. Reeser Carter R. Schwetzen G.Tarja Grenier Shakira Weasley Deborah P. Scarlett Fred Tom Weasley Rachel Krista Valancé Prof.Gökhan Özen Pelin V. Karahan Lisa Mina Lysse Jiména W. L'moné Pheobê Jane Weasley Nickholas Ryan Scofield 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Paz Ocak 13 2008, 13:00 | |
| Hazal yine hava almak için gölün karşısındaki çimenliğe geldi. Biraz ilerisinde Shakira'nın çimenleri acımasızca kopardığını gören Hazal, onu ilk defa böyle görmenin verdiği şaşkınlık ve çimleri böylesine kopardığı için biraz da kızgınlıkla onun yanına gitti. " Selam Shakira. İyi misin cnm? " dedi ve yanına oturdu. | |
|
| |
David Kevin Malfoy Hogwarts Müdür Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 19 2008, 09:24 | |
| David o sabah çimlerin üstüne oturmak için gelmişti. Güzel bir sabah gibi görünse de hava biraz kapalıydı. Çimlerin üzerine oturdu ve gölü izlemeye koyuldu. Gölden gelen soğuk bi rüzgar onun biraz üşümesine neden olmuştu. David 1. sınıftı ve okulla ilgili düşündüğü hiç bir şey yoktu. Ne de olsa safkan bir aileden geldiği için bir sürü büyü biliyordu. Öylece gölü izliyordu. | |
|
| |
Hayley Williams Kehanet Profesörü
Mesaj Sayısı : 61 Savaş Tarafın : ... Aile : .... RP Partneri : D'leh Woldemort :) Kayıt tarihi : 02/01/08
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 19 2008, 09:28 | |
| Prf.Hayley Williamsı uyku tutmamıştı bahçeye çıtkı ve göle doğru yürümeye başladı biras ilerde çimlerin üzerine yatan bir öğrenci gördü ve yanına giderek
''Merhaba canım'' dedi.
Sonra öğrencinin yanına oturdu ve gölü izlemeyi sürdürdü. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 19 2008, 09:32 | |
| David yanına gelenn profesörü fark etti ve: " Merhaba profesör, nasılsınız?" diye sordu. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 61 Savaş Tarafın : ... Aile : .... RP Partneri : D'leh Woldemort :) Kayıt tarihi : 02/01/08
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 19 2008, 09:35 | |
| Prf.Hayley ona doğru döndü ve
''İyiyim Canım sen nasılsın dedi'' sonra gölü izlemeyi sürdürdü göl sabahları çok güzel gözüküyordu sessiz ve cansız sanki hiç hareket etmiyordu | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 19 2008, 09:38 | |
| " Bende iyiyim profesör" dedi ve David de gölü izlemeye koyuldu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 19 2008, 09:41 | |
| Hayleyde gölü izliyordu sonra bir ara davidin iyiyim dediğini duydu sonra döndü ve 22 ocakta aşı varmış gidecekmisin dedi gülümseyerek çünkü aşıdan korkan çok kişi tanıyordu | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 19 2008, 09:43 | |
| David : " Evet tabiki katılıcam. Aşıdan hayatta kormam." dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 19 2008, 09:46 | |
| Hayley ona gülümsedi ve
''Korkmaman gerek saten dedi sonra biras durdu ve hava biraz soğudu içeriye girelimmi dedi sonra durdu ve istersen sen kalabilirsin benim biraz işlerimde varda ne dersin dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 19 2008, 09:47 | |
| " Bende size aynı şeyi sorucaktım. Bende içeri gidiyorum benimde ufak tefek işlerim var." dedi ve oradan ikisi beraber ayrıldılar. | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 19 2008, 12:47 | |
| Samara burnunu çeke çeke buraya geldi. Shakira ile ayrıldıktan sonra tekrar dışarı çıkmıştı. Öksürürken çimlerin üstüne oturdu. Etrafı seyretmeye başladı. 'Keşke kalın giyinseydim' diye düşünüyordu. | |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 19 2008, 12:50 | |
| Jane yatakhanede yat yat sıkılmıştı.Dışarı çıkmanın iyi bir fikir olduğunu düşündü.Nereye kadar yatabilirdi ki?Hem kendinide iyi hissediyordu.Yatakhaneden çıkıp göl kenarına doğru yürüdü.İlerde çimlerin üstünde oturan Samara'yı gördü.Yanına yaklaştı. ''Oturabilir miyim acaba?''dedi ve yanıt bekledi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 19 2008, 12:57 | |
| "Jane? Gel... Tabii otur!" Samara şaşkınlıkla ona bakıyordu. Jane'i görmek onu şaşırtmıştı. O sırada öksürerek yanını gösterdi ve inlerken: "Grip oldum!" dedi dramatik bir edayla. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 19 2008, 13:00 | |
| Jane Samara'nın yanına oturmuştu.Samara'nın ''Grip oldum''demesiyle gülmeye başlamıştı. ''Yaz mevsimindeyiz.Ne gribi.Gerçi artık grip olmayan kalmadı ama neyse ''dedi daha sonra susmuştu ''Eee napıyorsun''dedi Samara'ya dönmüştü. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 19 2008, 13:03 | |
| Samara gülen Jane'e bakarken:
"Ya ne bileyim işte, yaz ama" sesi artık hastalğında etkisiyle çatlak çatlak çıkıyordu,
" Herhalde Tom'un bütün mikropları bana geçti artık!" sonra Jane'ye:
"İyiyim de seni sormalı asıl" dedi şüpheyle karışık endişeyle ona bakarken. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 19 2008, 13:06 | |
| Jane ''Olabilir aslında''dedi ve güldü.''İşte çocukluğun bedeli kolundan olmakmış.Hangi kafayla yaptıysam bunu.''dedi ve daha sonra göle döndü.''Bu arada abimi gördün mü?''dedi merakla.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 19 2008, 13:08 | |
| "Geçenlerde gördüm" dedi Samara başını sallayarak. "Ya bak ne diyorum, siz birbirinize tavır yapmıyorsunuz, değil mi?" Samara Jane'ye bakarken. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 19 2008, 13:12 | |
| Jane ''Hımm..Tamam anladım''dedi daha sonra Samara'ya döndü.Samara ''Ya bak ne diyorum,siz birbirinize tavır yapmıyorsunuz,değil mi?''demesiyle Jane şaşkına dönmüştü.Neden abisine tavır yapsın ki.Yani onun öyle bir amacı yoktu ''Yoo nereden çıktı bu şimdi?Benim öyle bir amacım yok.Tom'un varsa bilemem''dedi ve tekrar göle döndü.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 19 2008, 13:16 | |
| Samara hapşurduktan sonra; "Yok yok, Tom'un öyle bir şeysi yok! Ne bileyim uygun kelmeyi bulamadım galiba! Hatahane kanadında olanlardan sonra... Ben şey, olanlara bir anlam veremedim açıkçası!" | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 19 2008, 13:27 | |
| Jane Samara'ya dönerek ''Aslında olanları bende anlayamadım.Tek anladığım Lisa ve Tom'a bir özür borçlu olduğum.Lisa'dan özür diledim ama abimi göremiyorum biliyorsun..Bu arada senden de özür dilemem gerek galiba.Kusura bakma''dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 19 2008, 13:30 | |
| "Aaa... Lisa var değil mi?" Samara alt dudağını ısırırken. Kendiside Lisa'ya bir özür borçluydu! Sonra Jane'ye bakarak:
"Boşver benden özür dilemeyi de, bir daha yapmayacaksın, değil mi?" | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 19 2008, 13:32 | |
| Jane gülerek ''Şaka mı yapıyorsun.Bir daha asla intihar etmeye kalkışmicam.Hem zaten büyüdüğümü anlasam iyi olucak''dedi.Ardından 'Bencede birilerine özür borçlusun''dedi.Samara hala özür dilememiş ti Lisa'dan.Hem de kuzeniydi yani. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 19 2008, 13:37 | |
| "Ya tamam ilk fırsatta! Ayrıca tabii bir daha seni öyle kanlar içinde görürsem, seni ben öldürürüm!"
Samara kötü kötü Jane'ye baktı. Bazen bakışları caydırıcı olurdu ama şu an komik göründüğünden emindi.
"Çok korktum ben! Sen biliyor musun? Az kalsın ben ölüyordum orada!" | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 19 2008, 13:47 | |
| ''Tamam özür dile bak unutma.Kız kötü birşey yapmadı ki.Neyse'' dedi Jane.Bir yandanda Samara'nın kötü bakışlarına bakıyordu. ''Ya bakma öyle.Çocukluk yaptım dedim ya.Korkuyorum ama ben'' dedi ve gülmeye başladı. ''Ben hiçbirinize kıyamıyorum ya.Niye uyandım sanıyorsun''dedi hala gülüyordu. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 19 2008, 13:49 | |
| ....Arkadaşlar okul kapalı.Siz hala okulda rp yapıyorsunuz.Olmaz!.... |
|
| |
| Çimlerin Üzerinde... | |
|