| Çimlerin Üzerinde... | |
|
+19Reese Hilary Garcia Samantha Daria R. Wind Michelle Laura Whisper Sea Luna Lovegood David Kevin Malfoy Sinem Kobal Clarie Jane D. Reeser Carter R. Schwetzen G.Tarja Grenier Shakira Weasley Deborah P. Scarlett Fred Tom Weasley Rachel Krista Valancé Prof.Gökhan Özen Pelin V. Karahan Lisa Mina Lysse Jiména W. L'moné Pheobê Jane Weasley Nickholas Ryan Scofield 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 23:51 | |
| Cho mutsuzca güne başlamıştı.Çünkü bu aralar Çağkan'ı pek göremiyordu. Çimlerin üstünden bir papatya kopararak seviyor sevmiyor diye söylenmeye başladı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Paz Ara. 09 2007, 00:17 | |
| Cho böyle mutsuzken yanına Fleur geldi ve oturdu''Merhaba ben okula yeni geldim adım Fleur ''dedi |
|
| |
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Paz Ara. 09 2007, 00:20 | |
| Cho, Merhaba Fleur ben Cho okulda yenisin galiba tanıştığıma memnun oldum derken elindeki papatyayı uzaklara doğru fırlattı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Paz Ara. 09 2007, 00:22 | |
| ''Evet daha yeniyim ve arkadaş bulmakta sıkıntı çekiyorum seninle arkadaş olabiliriz''dedi ve bir taş bularak göle fırlattı |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Paz Ara. 09 2007, 00:26 | |
| Cho, gülümsedi."Neden olmasın ki sen yenisin ama bende arkadaş bulmakta sıkıntı çekiyorum" dedi.Gerçekten mutlu olmuştu çünkü her zaman kimse onunla fazla konuşmuyordu ve o ise bunun nedenini bilmiyordu. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Paz Ara. 09 2007, 00:27 | |
| Fleur yeni arkadaşının elini tutarak''Artık yalnız değilsin ben varım''dedi |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Paz Ara. 09 2007, 00:54 | |
| Cho gülümsedi ve bugün tanışmamıza rağmen iyiki varsın dedi.Ve Fleur'un elini sımsıkı tuttu. | |
|
| |
Shakira Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Londra Aile : weasley RP Partneri : barış potter:) Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Paz Ara. 09 2007, 20:59 | |
| shakira choyu görünce hemen yanına gitti.choyla daha temin görüşmüşlerdi ama içi rahat değildi ondan ayrılırken sanki o kötüydü.choya dönderek mrb.cho temin seni üzgünce orada bıraktım,içim rahat olmadı geldim ee ne dersdin biraz konuşalım mı dedi gülümseyerek.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Paz Ara. 09 2007, 21:25 | |
| Konuşalım istersen benim için fark etmez dedi Cho | |
|
| |
Shakira Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Londra Aile : weasley RP Partneri : barış potter:) Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Paz Ara. 09 2007, 21:35 | |
| shakira istersen boloya dönelim dedi biras üşüdümde dedi gülümseyerek | |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Salı Ara. 11 2007, 20:24 | |
| Louis gole dogru yurudu.Ilerdeki agacin altinda, cimlerin uzerine uzandi.Bulutlari izliyordu. | |
|
| |
Clarie Jane D. Reeser Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 944 Savaş Tarafın : En karanLık En Ateşli YerlerDen ;) Aile : POTTER... RP Partneri : HYR YOK... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (10/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Salı Ara. 11 2007, 22:58 | |
| Amy göle geldi. Çimlerin üzerinde gökyüzünü seyredecekti. Oraya geldi. Bill'in çimlerin üzerinde uzandığını gördü. "Selam Bill" dedi Bill'in yanına oturarak. | |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Çarş. Ara. 12 2007, 18:02 | |
| " aa nasilsin canim, " dedi Bill " ne zamandir yoksun " dedi. | |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Perş. Ara. 13 2007, 17:36 | |
| Ash mutsuz bir biçimde göle geldi.Çimlerin üstüne uzandı.Ders dışında kimseyle konuşmuyor hep susuyordu | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Perş. Ara. 13 2007, 17:55 | |
| Daren göl kenarına doğru bir gezintiye çıkmıştı bu sıralar çok meşguldü ama arada bir nefes almak için göl kenarına gitmek iyi oluyordu hem kafası dinleniyor hemde kendine geliyordu biraz . Göl kenarında tek başına Ashley'i görünce yanına giderek
"Merhaba , hayla hayattan bezmiyorsun değilmi ? " |
|
| |
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Perş. Ara. 13 2007, 17:59 | |
| Ash'ın ağzını bıçak açmıyordu.Dalıp gitmişti.Daha sonra suskunluğundan vaz geçip 3 gündür ilk kez biriyle konuşmuştu: ''Boşversene.Herkes hayatından çok memnun ama bana göre yaşamaya değmez.''dedi Ash ve çimleri yolmaya başladı | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Perş. Ara. 13 2007, 18:03 | |
| Daren bir Ashley'ye birde çimenlere baktı çimenler topluca kopuyordu biraz gülümserken
"Eh sana kim ne yaptı ki hayatı sevmiyorsun ? " dedi ve ekleyerek
"Kimse hayatını bu kadar kötü geçirmeni sağlamak istemez herhalde." dedi ve çimenleri yerlerine dikmeye başladı. |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Perş. Ara. 13 2007, 18:05 | |
| ''Birilerinin birşey yapmasına gerek yok.Hayat zaten sıkıcı.Bu arada Daren fazla yanılma dost dediklerin bile arkandan vurabilir.Ne demişler çocuktan al haberi buda benden bir haber''dedi ve çimenleri yolmaya devam etti konuşsa bile sesi fazla yüksek çıkmıyordu ve hala 1 kere bile olsun gülmemişti | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Perş. Ara. 13 2007, 18:54 | |
| Daren gülümsedi ardından çimenlere bakarak
"Sen hayatı seversen oda seni sever. Sen arkadaşlarını iyi seçersen arkandan vurmazlar . " dedi duraksadı ardından bir kaç demet çiçeği gömerken
"Kim seni arkandan vurdu , sormamın bir sakıncası varmı." |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Perş. Ara. 13 2007, 21:16 | |
| ''Ahh yapma Daren.Kim olduğunu çok iyi biliyorsun.''dedi Ash ve Daren'in gömdüğü çicekleride yolmuştu | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Perş. Ara. 13 2007, 21:22 | |
| Daren gülümseyerek başka çimleri tekrar gömdü topraklarını bastırırken
"Kayba mı ." dedi gülümseyerek. |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Perş. Ara. 13 2007, 21:38 | |
| ''Demekki o kadar zor biri değilmiş''dedi Ash üstünü silkeleyerek ayağı kalktı | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Perş. Ara. 13 2007, 21:42 | |
| Daren onunla birlikte ayağa kalkarak
"Senin için bu kadar önemliyse nedenintihar etmeye kalktın , ama tabiki işin kolay kısmı o yani geri kalanları hiç düşünmeden gitmek sen ölünce arkandaki o kadar kişiyi hiç düşünmüyecekmisin ?" dedi gülümseyerek ve çimenleri ayağıyla yerlerine götürerek. |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Perş. Ara. 13 2007, 21:45 | |
| ''Hayır!Hayır!Hayır!.O bana önem verdimide ben onu düşüneceğim o an düşündüğüm tek şey ailemdi ve atlamamın onunla bir ilgisi yoktu''dedi Ash ve tekrar çimenlere oturdu | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Perş. Ara. 13 2007, 21:52 | |
| Daren yere çömeldi içinden bir otur bir kalk ne bu ya diyordu sonra
"Sadece Kayba mı seni düşünecek sanıyorsun , başka kimse seni sevmiyormu sanıyorsun ?" dedi. |
|
| |
| Çimlerin Üzerinde... | |
|