| Çimlerin Üzerinde... | |
|
+19Reese Hilary Garcia Samantha Daria R. Wind Michelle Laura Whisper Sea Luna Lovegood David Kevin Malfoy Sinem Kobal Clarie Jane D. Reeser Carter R. Schwetzen G.Tarja Grenier Shakira Weasley Deborah P. Scarlett Fred Tom Weasley Rachel Krista Valancé Prof.Gökhan Özen Pelin V. Karahan Lisa Mina Lysse Jiména W. L'moné Pheobê Jane Weasley Nickholas Ryan Scofield 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Samantha Daria R. Wind Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1040 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Aile : Wind Ailesi RP Partneri : Teklifleri deerlendirebülürüm... xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Paz Ocak 06 2008, 12:42 | |
| ''Evet bu muhteşem olacak''dedi Ginny gülümseyerek.Güzel bir arkadaş kazandığını düşünüyordu binalarına doğrı giderken.''İyi geceler Hazal''dedi.2 kızda birbirlerine gülümsedi.Bu yılın onların yılı olduğunu düşünüyorlardı her ikiside....=) | |
|
| |
Reese Hilary Garcia Biçim Değiştirme Profesörü & Şifacı Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 401 Savaş Tarafın : Ölüm Yiyoruz xD Aile : Garcia RP Partneri : Yok!.. Aranıyor!.. Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Paz Ocak 06 2008, 12:51 | |
| Rihanna sabahın ilk saatlerinde ordaydı. Serin ama ılık bir hava vardı. Çimleri üzerine yatıp dinlenmeye başladı. | |
|
| |
Shakira Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Londra Aile : weasley RP Partneri : barış potter:) Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 12 2008, 00:21 | |
| shakira hava almak için dışarı çıktı ve çimlerin üstüne oturdu hava soğuktu en sevidği hırkasını giyerek ileride çok az gözüken gölü izlemeye başladı dalgın dalgın | |
|
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 12 2008, 16:02 | |
| Lisa olanlardan sonra tekrar göl kenarına geldi.Neden böyle olmuştu ki?Üstelik yardım etmesine rağmen bütün suç onun üstüne yığılmıştı.Kafası allak bullak olmuştu.Nerde hata yaptığını düşünüyordu.Kuzenine tokatı atmakta haklı değildi ama oda Jane'in öldüğünü söyleyip duruyordu.Birinin onu durdurması gerekiyordu.Lisa olduğu yer oturdu.Çimenlerin üstüne gelmişti.Sinirinden çimleri yoluyordu... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 12 2008, 16:11 | |
| Lisa bir süre orda kaldı.Gözlerindn yaşlar süzülüyordu.Çimenlerin üstünden elini çekti ve dizlerine doladı.Daha sonra bağdaş kurdu ve gölü seyretmeye başladı.Hiç olmadığı kadar üzgün ve kırgındı.Yalnız kalmaya ihtiycı vardı bu yüzden burdan ayrılmayı düşünmüyordu. | |
|
| |
Fred Tom Weasley Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 12 2008, 16:13 | |
| Tom elleri her zamanki gibi cepte,gözleri hafif şişmiş bir şekilde göle geldi.O sırada Lisayı faketti.Yavaş adımlarla yanına yaklaştı:"Lisa,konuşabilir miyiz biraz?"dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 12 2008, 16:16 | |
| Lisa yaşlı gözlerle yanına gelen Tom'a baktı.Ona çok kırgındı.Ama biryandan onada hak veriyordu.Sonuçta bayılan onun kardeşiydi.Elleriyle göz yaşlarını sildi ve ve "Tabi.Otursana" dedi Tom'a yanını işaret ederek. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 12 2008, 16:20 | |
| Tom onun gösterdiği yere oturarak:"Şey biliyorum bak özür dilerim..Çok fazla üzerine geldim,ama Jane benim kızkardeşim ona birşey olucak diye çok korkuyorum,çünkü o her an bir yerden atlıycak ölücek veya başına birşey gelicekmiş gibi geliyor bana...İnan bana bir kızkardeşinin olması çok zor.Ona sataşan birine karşı koymak,arkadaşlarını bilmek bile çok önemli....Gerçekten o anda çok sinirli ve kötüydüm,üzgünüm"dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 12 2008, 16:27 | |
| Lisa "Seni anlıyorum Tom.Bak aranızdaki sorunlar beni ilgilendirmez.Ama Jane çok hassas biri.Ona dikkat etmen gerekiyor.na karşı biraz daha anlayışlı olmalısın.Ona onu anladığını göstermelisin.Orda yaralıydı ve birinin birşeyler yapması gerekiyordu.Samara'da sende şaşkın br şekilde duruyordunuz.Bende bişeyler yapmak istedim sadece.Evet Samara'ya tokat atmam doğru değildi biliyorum.Ama o an Jane öldü demesine sinirlenmiştim.O benim kuzenim nasıl ona zarar vermek isteyeceğimi düşünebilirsiniz.Ben sadece onu kendine getirmek için atmıştım o tokatı.Yalnıştı biliyorum.Sanırım benimde ondan özür dilemem lazım.Sendende özür dilerim.Orda yatan senin kardeşindi.Biraz fazla üstüne gelmiş olabilirim.Kusura bakma." dedi.Tüm bu olanlardan dolayı çok üzgündü.İstemediği şeyler yapmıştı.Bakışlarını gölden tekrar Tom'a çevirdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 12 2008, 16:29 | |
| Tom başını salladı,yaralı eli sızlamıştı gene:"Tamam aramızdaki sorun bitsin seninle...Arkadaşlığımıza devam ediyor muyuz?"dedi yüzünde tüm bu olanlara rağmen 3 saatten beri ilk defa gülümseme belirmişti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 12 2008, 16:32 | |
| Lisa hafif bir gülümsemeyle "Tabikie devam ediyor." dedi.Sonuçta kuzenin sevgilisiydi bir yerde onunla iyi anlaşmak zorundaydı.Yaşanan sorunlar yüzünden arkadaşlığını bitirmek istemiyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 12 2008, 16:37 | |
| Tom gülümsedi:"O halde ben artık gideyim,görüşürüz Lisa"dedi.Ayağa kalkıp koşarak ordan gitti. | |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 12 2008, 16:39 | |
| Jane kolunu tutarak çimenlerin üstüne geldi.''Şey bende özür diliyebilir miyim Lisa''dedi uzaktan bakarken.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 12 2008, 16:42 | |
| Lisa "Görüşürüz" dedi giden Tom'a bakarken.O sırada Jane'i gördü."Jane saçmalama lütfen senin hiçbir suçun yok ki.Aslında senin burda olmaman lazım.Dinlenmelisin.Kolun hala iyilşemedi.Üstelik çok kan kaybettin.Yatıp uyusan iyi olur.İstersen sana yardım edebilirim." dedi.Ayağa kalktı ve Jane'e yaklaştı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 12 2008, 16:45 | |
| ''Beni dinlemezsen şurdan şuraya gitmem.Sen suçlandın biliyorum.Ama o anki sinirim abimeydi.Yada kendime kızıyordum.Orda yaşananlardan dolayı özür dilerim.Sen çok iyisin.Eğer bunları unutup benimle tekrar arkadaş olursan rahatça uyucam''dedi Jane kolunu tutarak hafifte gülümsemişti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 12 2008, 16:48 | |
| Lisa gülümseyerek "İçin rahat olsun.Kesinlikle sana bir kırgınlığım yok.Arkadaşlığımız bu sebeple kesinlikle bitmez.Sana hiçbirşekilde kızmıyorum.Lütfen kendini bu yüzden üzme tamam mı?" dedi.Olanlarda Jane'in hiç suçu yoktu.Hatta belki de aralarındaki en masum olanıydı Jane. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 12 2008, 16:49 | |
| ''Tamam o zaman.Ben iyiyim.Bak şu an konuşmak istersen konuşabilir tamam mı?Beni ayakta tutan şey sevgi bu kolda ne ki''dedi Jane gülerek bir yandanda kolunu tutuyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 12 2008, 16:53 | |
| Lisa "Hayır canım.Bak dinlenmen gerekiyor.Lütfen git ve uyu bende gidicem zaten.Daha iyi olduğun zaman konuşuruz.Ama şimdi dinlenmelisin.Hadi sana eşlik ediyim." dedi.Yaralı olmayan kolundan tutarak. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 12 2008, 16:56 | |
| ''Tamam o zaman hadi gidelim.Zaten kolumda acıo çaktırma ''dedi ve gülmeye başladı.Ardından yürüyerek okula gittiler | |
|
| |
Hayley Williams Kehanet Profesörü
Mesaj Sayısı : 61 Savaş Tarafın : ... Aile : .... RP Partneri : D'leh Woldemort :) Kayıt tarihi : 02/01/08
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ocak 12 2008, 22:47 | |
| Fiona çimlerin üstüne gelmişti buraya normalde sıkkınken gelirdi bugünde öleydi ama çok önemli bir şey değildi çimlerin üstüne oturdu hava soğuktu ama o üşümüyordu yıldızlara baktı ve bir yıldızın kaydığını gördü hemen bir dilek tutu daha sonra bunun gerçek olmayacağını düşünerek yıldızlara bakmaktan vazgeçip aykkablarına bakmaya başladı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Londra Aile : weasley RP Partneri : barış potter:) Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Paz Ocak 13 2008, 12:41 | |
| shakira çimenlerin üstüne oturarrak çimenleri kparmaya başladı...biraz canı sıkkındı...zatenburasına hep canı sıkkınken gelirdi..
En son tarafından Paz Ocak 13 2008, 12:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Paz Ocak 13 2008, 12:43 | |
| - Shakira Weasley demiş ki:
- marry çimenlerin üstüne oturarrak çimenleri kparmaya başladı...biraz canı sıkkındı...zatenburasına hep canı sıkkınken gelirdi..
marry? |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Paz Ocak 13 2008, 12:47 | |
| rp out:pardon ya öbür sitedeki rumuzum bu alışmışım | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Paz Ocak 13 2008, 12:50 | |
| out: tabiki öyledir.bundan hiç şüphem yok. |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Paz Ocak 13 2008, 12:57 | |
| rp out hiç kimseyi inandırmak zornda değilim ayrıca sen beni öbür sitede tanıyorsun fiona rumuz:marry potter | |
|
| |
| Çimlerin Üzerinde... | |
|