| Göl Kenarında | |
|
+18Sea Luna Lovegood Rihanna Wizard Melodia Spinley Fred Tom Weasley Senta Weasley Hermione Granger Pheobê Jane Weasley Clarie Jane D. Reeser Melissa Lilith Armstrong Barış Potter Jiména W. L'moné Pelin V. Karahan Emma Spinley Bill C.Weasley G.Tarja Grenier Carter R. Schwetzen Nickholas Ryan Scofield Harry Potter 22 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Emma Spinley Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:54 | |
| "Tamam artık bu konuyu kapatalım isterseniz olur mu" dedi gergin bir yüz ifadesiyle | |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:56 | |
| gothella yavaşça geldi... hazal'a "selam ii misn yani dünden sonra??????" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:56 | |
| "Emma ama bende tam 3 kere bayıldım.Başımdaki yarayı görmedin sanırım.Bir daha başımı çarparsam beyin kanaması geçirmekten korkuyorum.Bunların hepsinin ardında voldemort'un olduğunu düşünüyorum" dedi profesör |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:57 | |
| "Sağol Gothella dünden daha iyiyim" dedi profesör |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:57 | |
| voldemort sözünü duyunca gothella birden ürperdi voledmort demişti ilk defa biri...
"kesinlikle ardındaki o"
En son tarafından C.tesi Kas. 03 2007, 19:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:58 | |
| Ned düşünmeye başlamıştı acaba dün akşamda Kim-olduğunu-bilirsin -sen dün akşam da gelmişmiydi olabilirmiydiki "Özür dilerim Emma ama bir sorum olacak." dedi ve ekledi"Proffesör acaba dün akşam hatta gece ." dedi ve soluklandı "Gene gelkmiş olabilirmi?" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:59 | |
| "Bilmiyorum:(" dedi profesör |
|
| |
Emma Spinley Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:59 | |
| "Ben gidiyim artık" dedi yerden kalkarak "Sonra görüşürüz" dedi ve oradan ayyrıldı | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 20:00 | |
| gothella transa geçmiş gibi "SAVAŞ YAKIN"dedi... ve "eee hazal baloya kimle gitçen:)" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 20:01 | |
| "Valla şimdiye kadar beni davet eden olmadı.Tek başıma giderim heralde." dedi profesör yüzündeki bir gülücükle. |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 20:02 | |
| bnde tek gitçem
sonra somurttu bütün hayatım gibi yalnız olaraka... | |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 20:03 | |
| Ned Emma'ya "görüşürüz." diyerek gülümsedi ardından önüne dönerek "Öyleyse Kim-olduğunu-bilirsin-sen çok güçlendi." dedi ned. Gayet ciddi bir şekilde ardından gelen proffesöre "Merhaba ben Ned." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 20:04 | |
| "Voldemort'un şuanda ne halt ettiğini bilmiyorum ama benimle sorunu ne onu öğrenmek için çıldırıyorum!" dedi daha önce hiç sinirlenmediği kadar sinirlenmişti. |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 20:05 | |
| sorunu seninle değil... öğrencilerle fazla ilgilenenlerle sorunu çünkü sürekli potter'ı kollaman falan onu gıcık ediyor... | |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 20:06 | |
| "Tamam proffesör boşverin." demişti biraz avutmak için |
|
| |
Harry Potter Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (60/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 20:08 | |
| harry ''ben- özrü dilerim herşey benim yüzümden ''dedi ve karanlık ormana koştu. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 20:10 | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 20:11 | |
| out:şimdi hepberaber peşinden | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 20:11 | |
| out:boşuna msnden daha demin ben çıkıyorum dedi. |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 20:13 | |
| Ned hızlıca koşarak harry'nin peşinden gitti diğerlerine göre daha hızlıydı. |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 20:19 | |
| | |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 20:28 | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 20:45 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 22:45 | |
| Profesör Hazal Kaya Voldemort'u aramış ama bulamamıştı.Sinirlenmiş ve göl kıyısına gelmişti.Bütün bayılmaları burada gerçekleşmişti.Belki burada bulur diye düşünmüştü. |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 22:50 | |
| Ned derslerden çıktığında biraz kendine gelebilmek için göl kıyısına rahatlamaya geldi biraz gezindikten sonra bir banka oturdu ardından az ileride Proffesör Hazal Kaya'yı gördü ve yanına giderek "Merhaba Proffesör ." demişti ama proffesörün yüzünden çok kızgın olduğunu anladı ve "Ne oldu proffesör neden sinirlisiniz?" demişti meraklı bir biçimde. |
|
| |
| Göl Kenarında | |
|