| Göl Kenarında | |
|
+18Sea Luna Lovegood Rihanna Wizard Melodia Spinley Fred Tom Weasley Senta Weasley Hermione Granger Pheobê Jane Weasley Clarie Jane D. Reeser Melissa Lilith Armstrong Barış Potter Jiména W. L'moné Pelin V. Karahan Emma Spinley Bill C.Weasley G.Tarja Grenier Carter R. Schwetzen Nickholas Ryan Scofield Harry Potter 22 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:04 | |
| Ned birden dona kaldı bu güzellikte bir kızın baloya davet edilmediğini öğrenince şaşırmıştı kendiside zaten kimseyle gitmiyordu acaba davet etsemiydi utanmaya başlamış aklı birden karıştı düşünmeye daldı ve "Gerçektenmi?Acaip." dedi gülümsiyerek acaba şimdi davet edebilirmiydi ama ne yapacaktı daha önce hiç baloya gitmemişti. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:05 | |
| "Ned, Emma'yı davet etsene baloya?" dedi Profesör gülerek. |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:11 | |
| Ned aniden gülümsemeye başladı hatta sırıtıyordu neredeyse davet edecekti bu güzelliği ancak şimdi olabilirmi diye düşünüyordu ve aniden "Baloya benimle gelmek istermisin , lütfen.Böyle güzel bir kızın benimle baloya gelmesi beni çok mutlu eder." demişti. Şimdi yanakları kızarmıştı birazda. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:12 | |
| out: ohh bide öpseydin kızı |
|
| |
Emma Spinley Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:14 | |
| Emma kalakalmıştı.Ne diyeceğini bilmiyordu.Sonuçta ned i pek fazla tanımıyordu.Ama birden ne olduysa oldu ve birden" Evet neden olmasın" dedi gülerek | |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:16 | |
| Ned mutlu olmuştu hatta sevincinden bir koşup okulun bahçesini turladı ve geldi. geldiğinde "Teşekkürler ." Demişti şimdi eli ayağına dolanmıştı ne yapacağını bilememye başladı. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:18 | |
| "Emma artık üzülmene gerek yok.Ned gibi birini buldun.Çok şanslısın. " dedi gülerek. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:22 | |
| emma gülümsemekle yetindi "Prof. sormayı unuttum Harry o iyimi?" dedi endişeyle | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:24 | |
| Profesör Hazal "Akşamdan sonra hiç görmedim ama muhtemelen iyidir.Merak etme sen.Ben bir ara gider bakarım." dedi ciddi bir şekilde. |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:28 | |
| "Peki bu şey daha sonrada olucak mı?" dedi tedirgin bi halde | |
|
| |
Misafir Misafir
| "Bilmiyorum ama olmamaı için uğraşıcam" dedi kararlılıkla |
|
| |
Harry Potter Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (60/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| harry göl kenarına geldi çok sıkındı canı hiç bişey umrunda değildi.Oradakilere ''selam nasılsınız''dedi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:30 | |
| "Sen misin Harry.Ben iyiyimde sen nasılsın.Dünden sonra kendini nasıl hissediyordun?" dedi profesör endişeli bir ifadeyle. |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:31 | |
| Ned gelen çocuğa "Merhaba" diyerek selam verdi ardından Emma'ya bakıyordu. |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:31 | |
| Emmada endişeyle harry e baktı | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:32 | |
| harry herkesin ona bakmasını anlayamadı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:32 | |
| "Harry iyi misin sadece bunu bikmek istiyoruz" | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:38 | |
| Harry gülümseyerek ''hiç olmadığım kadar''dedi.Herkes içinde lord varmı diye sormadığıdnan şanslıydı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:40 | |
| "İşte bu benim tanıdığım harry" dedi içnden bi oh çekerek | |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:41 | |
| Ned şaşkınlıkla çocuğa baktı Harry buydu demek biraz gözleriyle çocuğu süzdü ve ardından "Kim-Olduğunu-bilirsin-sen bilerek mi senin içine giriyor yoksa zorunda olduğu için olabilirmi ?" diyerek lafa karıştı. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:46 | |
| "Bu sefer benimde içime girip duygularımı karıştırdı." dedi profesör üzgün bir surat ifadesiyle. |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:50 | |
| Ned şaşkın bir tavır ile "Nasıl yani , şimdimi." demişti bir eliylede asasını sımsıkı tutmaya başlamıştı. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:51 | |
| "Hayır dün akşam Harry ile beraberken" dedi profesör |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:53 | |
| harry '' bilerek benim içime giri ned bana acı vermek için ''dedi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 19:54 | |
| "Benim içime girmesini anlayamıyorum.Sence neden olabilir Harry?" |
|
| |
| Göl Kenarında | |
|