| Göl Kenarında | |
|
+18Sea Luna Lovegood Rihanna Wizard Melodia Spinley Fred Tom Weasley Senta Weasley Hermione Granger Pheobê Jane Weasley Clarie Jane D. Reeser Melissa Lilith Armstrong Barış Potter Jiména W. L'moné Pelin V. Karahan Emma Spinley Bill C.Weasley G.Tarja Grenier Carter R. Schwetzen Nickholas Ryan Scofield Harry Potter 22 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 01:37 | |
| Ned'in arkasından giderek omzuna dokundu."Kızmadın ya, biliyorsun ki bu aralar çok yoruluyorum.Birde 3 gün önceki olay var..." |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 01:40 | |
| out= Ben daha gitmemiştimki neyse
Ned biraz yavaşlayıp "Hayır proffesör tabiki kızmadım , sadece aklımda bir muziplik var." diyerek gülümsedi ardından aniden çantasını açıp içini kurcalamaya başladı ve bir asa bulup çıkardı Ardından bir "ohh" çekerek devam etti çantasından çıkardığı asayı ucuyla tutuyordu. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 01:41 | |
| "Acaba ne düşünüyorsun? " |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 01:44 | |
| "Önemli bir şey değil." dedi sonrada asayı tuttuğu elini proffesöre çarptırdı ve asa yere düştü."Pek ilgileneceğinizi sanmıyorum." dedi daha yerden asayı almamıştı. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 01:45 | |
| Profesör eğilip asayı alırken bir şey oldu ve bayıldı.Yine 3 gün önceki gibi kafasını yere vurmuştu düşerken, kanlar akıyordu.Rüyası kabuslarla dolmuş ve terlemye başlamıştı. |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 01:48 | |
| Ned hemen cebinden mendil çıkartarak Proffesörün yarasının kanını durdurmaya çalışıyor ama kendisinin yaptığı bir şey olmadığını anlamıştı vede ne yapması gerektiğini bilmiyordu acaba bir şey olmuşmuydu . Diğer eliyle proffesörün yüzünü siliyodu. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 01:51 | |
| Hazalın gözleri açıldı.Sanki bir haftadır uyuyor gibi gibi hissetti.Başucunda Ned'i gördü.Kalktı.Ne olduğunu hala bilmiyordu.Ned'in elindeki mendildeki kanı gördü. Yine aynı yerdi yarası.Ne'in elindeki mendili alacakken bacakları artık onu taşımıyordu düşücekken Ned'e tutundu.Fakat onuda düşürmüştü. |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 01:53 | |
| Ned yapıştığı yerde daha çok Proffesörü tutmaya çalışıyordu "Oturun ,oturun." diyordu ve Proffesörü tutarken oturması için yardım etmeye çalışıyordu. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 01:55 | |
| "Ne oluyor bana..." Beni odama kadar götürür müsün Ned?" diyerek koluna girdi.Ona dayanıyordu. |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 01:57 | |
| Ned tüm gücüyle Proffesörü tutuyordu yerden numaralı asayı alıp beline takarken "Tabiki ." dedi ve yürümeye başladı yürükende ne olduğunu anlatıyordu "ben asayı yere düşürürmüş gibi yaptım ve sizde o asayı almayı denediniz asa şaka asasıydı normal tutulunca fare ye dönüşüyordu ancak siz tutunca direk yere düştünüz." demişti arada bir soluklanıyordu. |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 12:29 | |
| Louis sabah göle geldi ve ağacın altına çökerek yeni aldığı kitabı okumaya başladı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 18:25 | |
| Profesör Hazal Kaya sıkıntıdan patlıyordu.Can sıkıntısıyla gölün kenarına geldi.Oturdu.Ve derin bir nefes aldı. |
|
| |
Emma Spinley Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 18:33 | |
| Emma sıkıntılı sıkıntılı gölün kenarına geldi ve Prof. Hazal ı gördü.Dün gece verdiği tepkiden biraz utanmıştı.Yani sonunda harry kendinde değilmişki.Yavaş yavaş prof e yaklaştı."Şey ben dün gece için özür dilerim" dedi isteksizce.Özür dilemek hayatta en sevmediği şeylerdendi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 18:34 | |
| "Önemli değil canım.Dün gerçekten zor bir gündü." dedi Profesör dün yaşananları hatırlayarak. |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 18:38 | |
| Ned ortalıklarda koşuşturuyor Proffesörü arıyordu aramaktan bıkmış gölün kenarına gelmişti belki burada bulabilirdi sonunda Prof.Hazal'ı gördü ve koşarak yanına geldi ardından "Merhaba ,İyimisiniz proffesör." demişti soluk soluğa "Başınız acıyormu ? Ben hayla anlıyamadım ne olduğunu ." dedi alel acele. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 18:40 | |
| "İyiyim canım.İyiyim.Merak etme.Bende anlamış değilim ne olduğunu.Sen içini rahat tut canım.İyiyim:)" dedi Profesör sıcak gülümsemesiyle. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 18:43 | |
| Emma gelen çocuğu tanımıyordu."mrb!tanışmamıştık sanırım.Ben emma" dedi elini uzatarak | |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 18:45 | |
| Ned Proffesörün iyi olduğunu duyunca rahatlamıştı ama proffesörün yanındaki çocuğu farketmemişti çocuğun sözleriyle orada olduğunu anladı ve "Bende Ned ." diyerek gülümsedi. |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 18:46 | |
| "Tanıştığımıza memmnun oldum öyleyse" diyerek gülümsedi ardındanda çimlerin üstüne oturdu | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 18:47 | |
| "Eee okul nasıl gidiyor?" dedi Profesör. |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 18:49 | |
| Ned gülümsiyerek "Güzel bugun derslerden zaman bulabilseydim çalışmaya gidecektim ama yoğundu." dedi zoraki bir gülümsemeyle . |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 18:52 | |
| Emma "çok iyi olduğunu söyleyemiycem bide şu balo çıktı başıma" dedi mutsuz mutsuz | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 18:52 | |
| "Noldu ki?Balo güzel olmayacak mı sizin için?" dedi Profesör şaşırmışçasına. |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 18:56 | |
| "Baloları pek sevmem hep tek başıma gitmişimdir.Eskiden çok koymazdı ama şimdi herkes birileriyle gidiyo.Hem öyle süslenmek püslenmek falan bana göre değil" dedi göle bir taş atarak | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 03 2007, 18:58 | |
| "Bence sen çok güzelsin.Eğer seni biri baloya birlikte girmek için davet etmediyse onun kafasızlığıdır.Sen üzme canını.Hem bence yakınd biri seni davet eder.Merak etme." dedi Profesör gülerek. |
|
| |
| Göl Kenarında | |
|