Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu

4. Dönem 23 Haziran'da başlıyor!

AnasayfaPortalliGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Göl Kenarında

+18
Sea Luna Lovegood
Rihanna Wizard
Melodia Spinley
Fred Tom Weasley
Senta Weasley
Hermione Granger
Pheobê Jane Weasley
Clarie Jane D. Reeser
Melissa Lilith Armstrong
Barış Potter
Jiména W. L'moné
Pelin V. Karahan
Emma Spinley
Bill C.Weasley
G.Tarja Grenier
Carter R. Schwetzen
Nickholas Ryan Scofield
Harry Potter
22 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Sonraki
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Göl Kenarında - Sayfa 13 Empty
MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 13 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 22:51

"Sadece Voldemort neden bana acı veriyor onu öğrenmek istiyorum ama öğrenemiyorum buna çok sinirlendim!"
Anonymou
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 13 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 22:55

Ned "Bunu bilmeyecek ne var ..? " dedi ardından "O iyi kimseleri sevmez değilmi ? tabiki sevmez . Sizde onun sinir olacağı kadar iyi birisiniz. Yani iyileri yok etmeye yada acı çektirmeye çalışacak. Bana kalırsa şuan fazla güçlü değil o yüzden öldüremiyor daha büyümeden onu yok etmeliyiz. hehe göremediğimiz birini nasıl yokedebilirizki ?" dedi ve oturdu.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 13 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 22:58

"Her neyse sen nasılsın?" dedi profesör.
Anonymou
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 13 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 23:00

Ned "İyiyim Harry'i yasak ormana doğru gittiğinde takip ettim yasak ormana gitmedi. Tam olarak bilmiyorum nereye gittiğini."
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 13 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 23:21

"Tamam." dedi Profesör Hazal Kaya.
Anonymou
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 13 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 23:25

Ned biraz gülümsiyerek "acaba ." dedi "Acaba . ama yok ya boşverin özelinize girmek istemiyorum." dedi sonra tekrar önüne döndü.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 13 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 23:26

"Noldu Ned?Söyle canım." dedi Profesör.
Anonymou
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 13 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 23:32

Ned "Özelinize giriyo boşverin." dedi ancak hayla merak ediyordu.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 13 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 23:32

"Canım noldu söyle." dedi Profesör sabırsızlanmışçasına.
Anonymou
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 13 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 23:35

Ned "Ya şey dicektim eea..hoşlandığınız bir varmı sizin gibi güzel bir proffesörün vardır herhalde." demişti.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 13 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 23:37

"Burada erkek profesör yok.Seherbazda tanımıyorum.O yüzden yok canım." dedi Profesör gülümseyerek.Neden bu soruyu sorduğunu anlayamaıştı.
Anonymou
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 13 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 23:39

"Tamam ."diyerek kestirdi ve sustu.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 13 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 23:40

"Ee senin kız arkadaşın var mı bakalım?" dedi Profesör sıcak gülümsemesiyle.
Anonymou
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 13 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 23:46

Ned "Malesef." dedi ve gülümsiyerek "Nerdee. Ama şu kız şeyy Emma" Diyerek sırıtmaya başladı.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 13 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 23:48

"Emma'nın sanırım sevdiği bir çocuk varmış.Ama galiba.Öyle şeyler duymuştum.Ama güzel kız.Baloya onunla gidiceğin için çok şanslısın." dedi Profesör Hazal Kaya.Yarınki baloyu gerçekten merak ediyordu.Ama şunu biliyorduki çok güzel olacaktı.
Anonymou
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 13 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 23:51

"Sadece hoşlandım ." dedi gülümsiyerek "Zaten Baloya tek gidecek olmasına şaşırmıştım ." dedi ardından "Okulda niye sadece erkek proffesör var?" diyerek ekledi.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 13 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 23:53

"Okulda sadece bir tane erkek profesör var?" dedi Profesör.
Anonymou
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 13 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 23:54

"Tamam." dedi ardından "Hogwarst'ın kapalı olduğu zamanlarda neler yapıyorsunuz proffesör."
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 13 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 23:55

"Biliyorsun ki bir barım, kitapçı dükkanım ve aktar dükkanım var.Onlarla uğraşıyorum." dedi Profesör.
Anonymou
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 13 Icon_minitimePaz Kas. 04 2007, 00:00

"Bilmiyordum , siz okuldayken kim bakıyor oralara?" diyerekşaşkınlık ifadesini takındı.Proffesörün güzel yüzüne bakıyordu.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 13 Icon_minitimePaz Kas. 04 2007, 00:00

"Yardımcılarım var." dedi Profesör.
Anonymou
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 13 Icon_minitimePaz Kas. 04 2007, 00:02

"Tamam anladım , off gene başladım çok sorularıma . Birazda siz anlatın." dedi gülümsiyerek.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 13 Icon_minitimePaz Kas. 04 2007, 00:04

"Ne anlatmamı istersin?" dedi Profesör Ned'e gülümseyerek.
Anonymou
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 13 Icon_minitimePaz Kas. 04 2007, 00:06

"Bilmem . Zaten bilsem sormazdım ki." diyerek gülümsedi.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 13 Icon_minitimePaz Kas. 04 2007, 00:14

Profesör Hazal Kaya "Canım benim gitmem lazım.Sonra görüşürüz." dedi ve koşarak oradan uzaklaştı.

Göl Kenarında
13 sayfadaki 40 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Sonraki
 Similar topics
-