| KAYALIKLAR | |
|
+5Harry Potter Emma Spinley Pheobê Jane Weasley Hermione Granger G.Tarja Grenier 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 19:44 | |
| Daren gülümsemeye çalışarak
"Pardon unuttum." dedi ardından kayadan inerek aslında bu konuyu açmayı istemiyordu sustu ve
"E cüppeni giymiyecekmisin ?" dedi gözlerini kapatarak . |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 20:48 | |
| unutmuşum
dedi ve yerden cüppesini aldı... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 20:50 | |
| Daren biraz durdu kafası karışmıştı tekrar neyi unutmuştu ki ama hemen ardından cüppesini alınca anladı kafası azcık karışıktı.
"Neyse ." diyerek gülümsedi. |
|
| |
Hermione Granger Hogwarts Şifacısı
Mesaj Sayısı : 422 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : yok RP Partneri : Aranıyorr :) isteyen öm atabilir. :) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 20:57 | |
| Hermione kayalıklara geldi ve bir kayaya bağdaş kurarak oturdu.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 21:00 | |
| Daren biraz ileride gelip oturan Hemione'ye bir baktı kayaya sessiz sessiz bağdaş kurmuş oturuyordu Daren
"Merhaba." dedi iğneleyici bir sesle çünkü geldiğini iç belli etmiyordu. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 422 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : yok RP Partneri : Aranıyorr :) isteyen öm atabilir. :) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 21:02 | |
| HErmione Daren'i gördü '' meraba kusura bakma dalmışım'' dedi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 21:07 | |
| Daren biraz durduktan sonra
"Tamam .Nasılsın ?"
diyerek gülümsemeye çalıştı etrafına bir bakındı bugün çok hareketli bir gündü ormanın karanlıklarında hareketlenmeler oluyordu ki daha bugün kendisine saldırmaya çalışan hipogrif ormandan çıkageldi biraz ilerisinde durdu. Daren bir baktıktan sonra birkaç adım ilerledi ve eğilerek selam verdi.Güzel bir hipogrifti.
Hipogrif bir "Gak." sesi çıkardıktan sonra dizlerinin üzerine çöktü ve arkasına dönerek
"Hipogrif'e binmek isteyen ." diyerek gülümsedi. |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 21:21 | |
| Samara kayalıklara doğru gelmişti. İleride duran iki kişiyi gördü ve kim olduklarını görmek için yanlarına yaklaştı. "Selam?" dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 21:27 | |
| Hermione ''ben binerim hipogrife eğer isterse Samara'Da binsin'' dedi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 21:28 | |
| Daren gelen öğrenciyi gördüğünde hemen hipogrifi boynundan tuttu yoksa çocuğa saldıracak gibiydi ardından hipogrifi tutmakta güçlük çekerek
"Merhaba . da senin için burası dehlikeli değilmi . AMaan boşver hipogrife binecekmisin."
derken hipogrifin önüne geçmişti biraz uysalaşmıştı hayvan . Beyaz kalın tüyleri güzel güzel parlıyordu. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 21:30 | |
| "Hipogrif?" Samara anlayamamıştı sonra o cüsseyi nasıl göremediğini fark etti ve "Ah! Ne hayır"dedi biraz şaşırarak "Daha önce,yani Sihirli hayvanların Bakımında binmiştim"dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 21:31 | |
| Hermione hipogrifin yanına geldi ve tüylerini okşamaya başladı.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 21:32 | |
| Daren biraz durarak tamam dercesine başını salladı ve Hermione ye bakarak
"Buyur." dedi asasını bir salladı ve hayvanın beyaz tüylernin üzerinde kahverengi yumuşak bir oturacak yer ve iki tane ayaklık belirdi kontrol ederek . |
|
| |
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 21:35 | |
| Hermione hipogrife bindi ve Samara ya ''sende binecekmisin'' diye tekrar sordu | |
|
| |
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 21:36 | |
| SAmara etrafa bakınıyordu. Buraya daha önce gelmemişti. Kayalıkların aşşağısı uçurum gibi duruyordu. Sonra ilgisini hipogrife binmekte olan Hermione'ye yöneltti. İlk bindiği anı hatırladı çok zevkliydi bir o kadar da korkutucuydu.Hayır manasında başını iki yana salladı "sen bin"dedi
En son tarafından Çarş. Kas. 21 2007, 21:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 21:37 | |
| Daren hipogriften biraz uzaklaştı ama korkuyordu bu biraz deli gibi görünüyordu yani havadayken Hermione'yi düşürebilirdi birden
"Hermione." dedi ardından duraksayarak devam etti " Sıkı tutun." dedi sabırlıca aynı zamanda asasını çıkardı ve Samara'nın yanına oturdu. |
|
| |
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 21:42 | |
| Merakla etrafına bakınıyordu bu gün biraz dalgındı bu yüzden aklını veremiyordu. Hermione'nin uçuşunu izlemek için başını kaldırdı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 21:49 | |
| Daren biraz durduktan sonra hipogrife bir eliyle vurarak gitmesini sağladı bir süre hızını almak için koştu ardından kanatlarını açıp süper bir görünüşle uçmaya başladı Daren Samara'ya dönerek
"Uçmak istemediğinden emin misin ?" dedi cesaretlice. |
|
| |
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 21:51 | |
| "Süpürge haricinde uçmak ne bileyim biraz... Değişik" dedi uygun ifadeyi bulup bulmadığına emin değildi ama değişikti sonuçta. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 21:54 | |
| Daren hipogrife bakarak nokta gibi görünüyordu ve Samara'ya
"Bence bir bin ." dedi ısrarlıca ardından ekleyerek
"Senin adın neydi bu arada." |
|
| |
Harry Potter Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (60/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 21:54 | |
| harry oraya geldi mutlu görünüyordu.
oradakilere
'' selam gençlik''
dedi espiri yaparak. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 21:58 | |
| Daren gelen Harry'ye bir baktıardından gülümseyerek "Hoşgeldin bakıyorum neşeler yerinde." diyerek gülümsedi hayatında ilk defa Harry'yi bu kadar mutlu görmüştü. |
|
| |
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 21:59 | |
| "Selam"dedi Samara Harry'e ters ters . Geçen akşam Harry'nin davranışlarına ifrit olmuştu. Şimdide buraya gelip 'SELAM GENÇLİK' diyordu Sonrada Daren'e "Samara benim adım."dedi ve "Ben sizi tanıyorum ama toplantıda görmüştüm"dedi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 22:04 | |
| Daren Samara'nın sözünden kötü bir olay yaşadıklarını anlayabilmişti nasıl olsa artık bir zihinfendar sayılırdı ardından
"Aranızda kötü ne oldu ."dedi merakla acaba özel konularamı giriyordu. |
|
| |
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 22:07 | |
| Samara "Ya beyfendi kendini herkesten üstün sanıyor"dedi. "Yani ne bileyim geçen akşam resmen Vol..voldemort gibi davrandı" dedi Samara hala Potter'dan bir özür bekliyordu. Harry'nin konuşmasını taklit ederek "Nasılsınız Bulanıklar"dedi yüzünü buruşturarak. | |
|
| |
| KAYALIKLAR | |
|