| KAYALIKLAR | |
|
+5Harry Potter Emma Spinley Pheobê Jane Weasley Hermione Granger G.Tarja Grenier 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: KAYALIKLAR Salı Ekim 23 2007, 19:10 | |
| Profesör Hazal Kaya kayalılara geldi ve oturdu. |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 10 2007, 21:31 | |
| Ned yavaş ve sakin adımlarla kayalıklara geldi şuanda hiçbir şey onu ilgilendirmiyordu sadece düşünüyordu arkasından gelecekleri ne yapabilirdiki zaten hayatta boş boş duracağına hiç durmaması daha iyiydi zamanın stresinden kurtulmak için.
out = Görevim Gryffindor'u kurtarmaktı bunu başardım artık gerek yok. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 10 2007, 21:33 | |
| Profesör Hazal içindeki karamsarlıkla kayalıklara geldi.Kayalıkların orda Ned'i gördü.Ne yaptığını anlamaz bir halde ona yaklaştı. |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 10 2007, 21:33 | |
| goth ned'in düşüncelerini fark etmişti ve koşarak gelmişti... "bunu yapmakta kararlı mısın?geri dönüşü yok biliyorun dimi?" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 10 2007, 21:34 | |
| out: en iyi öğrencimsin sen yaaa |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 10 2007, 21:35 | |
| out.bnde en çok seni svom öğr.arasında gry.olman hrç tabee:D | |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 10 2007, 21:38 | |
| out = boşver asla tam olarak gitmiyorum . Zaten görevim bitti geçiciydim.
in = Ned proffesörün geldiğini görünce şaşırdı profun nerden bileceğini bilmiyordu çünkü kimseye söylememişti böyle bir şeyi sadece proffesör Hazal bliyordu."Anlamadım proffesör neyi ?" dedi biraz hiç bir şey yokmuş gibi davranarak. |
|
| |
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 10 2007, 21:38 | |
| "zihinfendarım bilginize arz ederim!!" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 10 2007, 21:39 | |
| "Ned neler oluyor?!" dedi profesör endişeyle. |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 10 2007, 21:41 | |
| Ned birden şaşırdı zihinfendar'a yalan söylemeye çalışmıştı herhalde ama ardından "Tamam kabul ediyorum." dedi ardından bir iç çekerek "Asla ayrılmayacağım tam olarak." dedi ve kayalıklara doğru adım atmaya devam etti. |
|
| |
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 10 2007, 21:41 | |
| bişi olduğu yok sadece brilieri kendini GEBERTÇEKMİŞMİŞ...şimdi bunun o kadarda koaly olmadığını anlatması lzm birinn | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 10 2007, 21:42 | |
| "Ned gerçekten buna değer mi?Hayatına veda etmen bu kadar zorken..." |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 10 2007, 21:44 | |
| Ned birden Proffesör Hazal'ı karşısında görünce şaşırmıştı ama ciddiliğini yüzüne takmış bir şekilde devam etti "Kolay değil ama bu acılarda kolay değil !" dedi ve hiç durmaksızın devam etti asasını eline alıp sım sıkı tutuyordu. |
|
| |
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 10 2007, 21:44 | |
| goth onn zihnie girmye çalıştı ama o kadar yorgunduki olmadı sonra "kendi kararın geber git bni alakadar etmez...çünkü bunu asla yapamzsın o kadar cesur olabileceğini tahmin etmiyorum... hem ne acısı sen acı çekmek ne demek bilemzsn...
En son tarafından C.tesi Kas. 10 2007, 21:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 10 2007, 21:46 | |
| Ned biraz gülümsedi ve "Tamam."dedi gülümsiyerek kayalıkların ucuna gelmişti arkasına proffesör hazal baktı." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 10 2007, 21:46 | |
| "Ned dur lütfen" dedi profesör.Gözleri dolmuştu. |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 10 2007, 21:48 | |
| Ned elinde asası "Şaka yaptım." diyerek kahkahayı koyuverdi arkasına döndü ve "Ben hiç böyle atlarmıyım. Gothella Proffesörümün dediği gibi." diyerek gülümsedi ve kayalıkların ucundan aşşağı bakarak kendini boşluğa saldı. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 10 2007, 21:49 | |
| "Hayırrrrr!!!!!" diyerek kayalıklara koştu. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 10 2007, 22:03 | |
| Profesör Hazal gözyaşlarına boğulmuştu.Öğrencisi gözlerinin önünde kayalıklardan atlamıştı.Yere yığıldı. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Paz Kas. 11 2007, 01:22 | |
| Hazal Ned'i aklından hala çıkaramamıştı.Ned'in ölümünden sonra odasına gidip uyumaya çalışmış ama uyuyamamıştı.Biraz yürümek istemişti ve Ned'in öldüğü yere "kayalıklara" gelmişti.Hala gözyaşlarını tutamıyordu.Gözleri şişmiş kızarmıştı.Yere çöktü ve hıçkırıklara boğuldu. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Paz Kas. 11 2007, 01:25 | |
| Daren kayalıklara cisimlenmişti bakanlıktan bir intihar olayı haberi gelmişti ve onu buraya göndermişlerdi ama iş işten geçmiş gibiydi . Çünkü çok geç haber verilmişti kendisine çocuğun kayalıklardan atladığı yere geldiği anda bir bayanın ağladığını görmüştü yanına giderek "Merhaba ."dedi sempatik bir tavır takınarak. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Paz Kas. 11 2007, 01:27 | |
| Yakışıklı bir adamın kendisine yaklaştığını görünce gözyaşlarını sildi.Gülümseyerek "Merhaba" dedi. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Paz Kas. 11 2007, 01:29 | |
| Daren hanımefendinin güzel yüzü karşısında hayran kalmış dona kalmıştı biraz kendisine gelmeye çalışarak "Ben Daren. 'Ned' adlı çocuğun intihar girişimi olayı amacıyla buradayım olayı gördünüzmü." dedi gülümsiyerek ardından "Acaba niye ağladığınızı sormamın bir sakıncası varmı ?" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Paz Kas. 11 2007, 01:31 | |
| "Olay tam gözümün önünde gerçekleşti.Ağlamamın nedeni ise o öğrencimi çok sevmemdi." diyerek gözyaşlarına tekrar boğuldu.AMA KENDİNE GELDİ VE GÖZYAŞLARINI SİLDİ. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Paz Kas. 11 2007, 11:31 | |
| Daren bayanın yanına oturarak nasıl olduğunu anlatmasını istiyecekti ama bayanın çok güzel gözlerinin ağlamasına dayanamıyordu "Acaba öğrenciniz size daha önce intihar girişiminde bulunacağını söylemişmiydi." dedi bayanın güzel gözlerine bakarak. |
|
| |
| KAYALIKLAR | |
|