| KAYALIKLAR | |
|
+5Harry Potter Emma Spinley Pheobê Jane Weasley Hermione Granger G.Tarja Grenier 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Cuma Kas. 16 2007, 22:38 | |
| Daren bir an durdu kafası binbir soruyla dolmuştu ama bunlar nereden geldi niçin ve nasıl geldi hiç aklı ermiyordu nedense ne yapacaktı kafası karıştı bir şey söyleyemedi bir ana ama kendisini dünyanın en güzel yerinde hisseti ve
"Bende seni seviyorum , Başını omzuma yaslayıp beni en mutlu ettiğin anda dünyada ve heryerde tek bir düşmanım vardır oda geçip giden zaman." dedi bir anda bunları nasıl söylüyordu acaba. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Cuma Kas. 16 2007, 22:40 | |
| Hazal çok mutluydu.Yüzünü kaldırıp Daren'e baktı.Ondan çok hoşlanıyordu.Daren'e doğru yaklaşarak onu öptü. gerisi +18 |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Cuma Kas. 16 2007, 22:42 | |
| out:içimde kalır patlarım süper söz | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Cuma Kas. 16 2007, 22:45 | |
| out = sanki sen - 18 sin in = Daren biraz durdu şuan çok mutluydu onu hiçbirşey mutsuz edemezdi ama aklına birden bir şey geldi kendisini mutsuz edecek bir şey kendi kendine hayır dedi Hazal'a baktı ama olmaz diye düşündü çünkü aklına Hazal'ın gözleri önünde öldüğü geldi birden gözlerinin dolduğunu farketti daha önce hiç ağlamamıştı Hazal'a sarıldı. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Cuma Kas. 16 2007, 22:51 | |
| Hazal çok şaşırmıştı.Ama Daren'in ona sarılması çok mutlu etmişti.Ona daha sıkı sıkı sarıldı.Sonra "Daren iyi misin?" diye sordu. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Cuma Kas. 16 2007, 22:56 | |
| Daren biraz durdu gözyaşlarını silmeye durdurmaya çalışıyordu ama birden kendini topladı ama asla ondan ayrılmak istemiyordu . Kendini toparlaması pek zor olmamıştı . Ardından "Çok güzel birisin." dedi onun yüzüne bakarak. |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Cuma Kas. 16 2007, 22:57 | |
| out:offfffff çok sıkcı ama cnm sıkldı kusçam artık:D | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Cuma Kas. 16 2007, 23:01 | |
| Hazal çok mutlu olmuştu.Yorgunluğu geçmiş aklında sadece Daren vardı.Çok geç olmuş artık ayrılmaları gerekiyordu.Bunu istemesene "Daren çok geç oldu.Gitmem lazım." dedi.Kayalığın üzerinden kalktı.Onun kalkmasına yardım etti.Elinden tutarak "Seni çok seviyorum" dedi. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Cuma Kas. 16 2007, 23:03 | |
| Daren biraz gülümsedi ayağa kalkarak "İyi geceler.Seni Çok seviyorum ." dedi odasına kadar uğurlayarak hogsmeade gitti ve oradan eve cisimlendi. |
|
| |
Harry Potter Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (60/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Cuma Kas. 16 2007, 23:44 | |
| out:biraz mantıklı ol cisimlenemezsin | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 17 2007, 00:39 | |
| out = Hogsmeade hogwarst arazisine girmiyor. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 17 2007, 18:24 | |
| Profesör Hazal sıkılmış ve yürüyüşe çıkmıştı.Yorulduğunu anladığında kayalıklardan birinin üstüne oturdu. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 17 2007, 18:27 | |
| Daren odasında bunalmış buraya gelip Hazal'ı görmek istemişti Hogwarst'a doğru giderken kayalıklarda Hazal'ı görünce bir mutlu olmuştu hemen mutlu bir havayla yanına gitti ve
"Nasılsın canım." dedi gülümseyerek. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 17 2007, 18:32 | |
| Hazal Daren'ı görünce sevinmişti."İyiyim sen nasılsın?" dedi. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 17 2007, 18:41 | |
| Daren biraz durduktan sonra "Bende iyiyim.Saol." dedi etrafa bir göz gezdirdi Harry'nin buralarda olmadığını görünce sevinmişti . "Bana biraz kendinden bahsedermisin ?" dedi merakla ama söylemek istediği tamda bu değildi. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 17 2007, 18:49 | |
| out: ben benim işte ya:P
in:Hazal "Uçmayı çok severim.Tarih ve iksirlere bayılırım.Srytherin binasından mezun oldum.Bu yüzdende biraz kurnazımdır.Araştırmalar yapmayı çok severim ve Quidditch vazgeçilmezimdir." dedi. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 17 2007, 18:54 | |
| harry oraya geldi daren ondan çok korkmuştu galiba lord olduğu zaman yanlarına gidip ''selam merak etme lord yok bu gün gelemmiş''
dedi kahkaha atarak. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 17 2007, 18:56 | |
| out: daren şuanda burda deil.bilgisayarı açık ama o bilgisayarın başında değil
in:"Hoşgeldin Harry" diyerek Harry'ye doğru döndü. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 17 2007, 19:08 | |
| Daren Harry'nin gelişinden zaten anlayabilmişti o yüzden bir tepki göstermedi ama şimdi kendi kendine daha kötü olmuştu bu çocuğu görmek istemiyordu ardından
"Aman çok komik." dedi ve inadına sırıtarak "Espri yapmadan haber ver." dedi dalga geçercesine .
out = Harry beni yönetemezsin yani benim kokup korkmayacağımaben karar veririm. |
|
| |
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 17 2007, 19:09 | |
| harry ''hoşbuldum profesör nasıl sınız'' dedi daren 'i iktirerek. | |
|
| |
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 17 2007, 19:10 | |
| out: ustandan aldığını ustna satma bunu küçükler söyler ama neyse | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 17 2007, 19:13 | |
| Hazal "Ben iyiyim sen nasılsın Harry?" diyerek endişeli bir halde Daren'a doğru yaklaştı. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 17 2007, 19:13 | |
| Hazal "Ben iyiyim sen nasılsın Harry?" diyerek endişeli bir halde Daren'a doğru yaklaştı. |
|
| |
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 17 2007, 19:16 | |
| harry ''her zamna ki gibi ''dedi. ''inşallah Quidicth seçmelerinde seçilirim'' dedi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 17 2007, 19:17 | |
| "Başvurular zaten az.Ama daha devam ediyor.İyi olan kazansın:)" |
|
| |
| KAYALIKLAR | |
|