| KAYALIKLAR | |
|
+5Harry Potter Emma Spinley Pheobê Jane Weasley Hermione Granger G.Tarja Grenier 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR C.tesi Kas. 17 2007, 23:26 | |
| Hazal'da Harry'nin ardından göl kenarına gitti |
|
| |
Harry Potter Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (60/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Salı Kas. 20 2007, 22:47 | |
| harry oraya geldi.Hayatın anlamsız olduğunu düşünüyordu uçurumla arasında 1 CM vardı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Salı Kas. 20 2007, 22:48 | |
| Hazal Harry'nin kayalıklara gidebileceğini düşündü.Gittiğinde onu gördü.Ned'e olanları hatırladı.Ve Harry'e bağırdı."Ne yapmaya çalışıyorsun.Eğer düşündüğüm şeyse sakın.!" |
|
| |
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Salı Kas. 20 2007, 22:54 | |
| harry
''bana yaklaşmayın hayatın beinm için önemi yok artık''
dedi bir adım attı. tam düşecekti ki dengesini sağladı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Salı Kas. 20 2007, 22:58 | |
| "Harry dur!!Bir daha bunu görmeye katlanamam.Bir öğrencimin daha gözlerimin önünde ölmesine izin veremem!!" diyerek yere çöktü.Ağlıyordu. |
|
| |
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Salı Kas. 20 2007, 23:00 | |
| harry
''profesör ama ben istemiyroum yaşamak artık herşey üstüme geliyor madem istemiyorsunuz kütfen gidin''
dedi bir adım geri geldi duygulanmıştı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Salı Kas. 20 2007, 23:02 | |
| "Dur, yapma.Lütfen...Bana acı çektirme..." |
|
| |
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Salı Kas. 20 2007, 23:04 | |
| harry
''profesör beni öldürün lütfen''
dedi asasını hazala uzatarak. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Salı Kas. 20 2007, 23:07 | |
| "Sen deli misin?Bir daha böyle bir şey duymak istemiyorum senden!Sen benim zor günümde hep yanımdaydın.Şimdi bu senin zor günün.Bak bunu birlikte atlatacağız.Lütfen Harry..." diyerek yere çöktü Hazal.Ağlıyordu yine. |
|
| |
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Salı Kas. 20 2007, 23:18 | |
| harry
''peki aam buraya kadar geldim herkes sonra ne düşünür''
dedi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Salı Kas. 20 2007, 23:19 | |
| Profesör Hazal "Kimse bilmiyor.Senden ve benden başka kimsede bilmeyecek." diyerek Harry'ye sarıldı. |
|
| |
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Salı Kas. 20 2007, 23:20 | |
| harry 'de hazala dost bir şekilde sarıldı ve oradan gittiler. | |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 18:37 | |
| gothella geldi oturdu...muggle kıyafetleri vardı üstünde...sonra geçmişini hatrlamak içn kendini zorladı... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 18:41 | |
| Daren sakin sakin yasak ormanın yakınındaki kayalıklara geldi büyük kayaların arasında kimseye görünmeden insan şekline büründü tam hogwarst'a geri dönüyordu ki biraz ilerisinde Gothella'yı görünce yanına giderek
"Merhaba . Muggle kıyafetleriyle ne işin var ?" dedi böyle biraz gülünç duruyordu. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 18:44 | |
| bn mugglelarla yaşıyorum,yani yaşıyodum...pirsing ne biliomsn?? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 18:46 | |
| Daren biraz durdu ardından şaşkınlıkla
"Pir ne ..?" diyerek kayanın üzerine oturdu.Pir.. muggle icadı bir acaip bir şey olduğunu tahmin edebiliyordu. |
|
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 18:52 | |
| Daren şaşkınlıkla
"Muggle lar acaip dicem ama sende acaiplere giriyon o zaman ." dedi ardından Gothellanın eline yüzüne baktı bir demir parçası göremedi ekleyerek.
"Sende yok ya." dedi ardından birinin geleceğini hissetti. |
|
| |
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 18:54 | |
| gothella kahkülünü(perçem desk)kaldırdı ve kaşını gösterdi; şu çivimsi şey...ve muggle hayatı çok eğlenceli,ve muggle kıyafetleri çok süperler! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 18:57 | |
| Daren gülümsemeye çalıştı kaşına takılan demiri görünce şaşırdı
"Neyse , o senin zevkin sen bilirsin ." kayada otururarak bağdaş kurdu |
|
| |
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 18:59 | |
| hatta dövem bile var ama,herkez gülüyo zaten.muggle dünyasını görmeden bnc ölme,harika bi yer...hatta bnc bi ara hazal,bn,sen gidelim...çok eğleniriz! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 19:02 | |
| Daren gülümsedi şimdi merakı daha da artmıştı acaba o kadr güzelmiydi ama ne farkı olacaktıki bizden sadece normal mallar olabilirdi ama Hazal lafını duyunca birden dondu özlediğini iyi biliyordu ama bugün onu bulamamıştı
"Bu arada Hazal nerede?"
derken yüzünün içi gülüyordu Hazal aklına geldikçe dahada mutlu olduğunu anlamaya başladı. |
|
| |
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 19:06 | |
| ayy sen yine ormantikleşion,bilmem nerdeki...büyük bi ihtimalle ödev ders ve daren üçlüsünde biri... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 19:13 | |
| Daren biraz durdukttan sonra havaya baktı bir tane hipogrif üstlerine hızla geliyordu hatta öldürmek istercesine havada kanat çırpıyor üstelire geliyordu Daren hemen asasını çıkarttı Hipogrife doğrultarak
"Wingardium Leviosa. " dedi sakin bir sesle hipogrif anında durdu havada asasının hareketini izliyordu ardından Daren onu yere bırakarak
"Sen bena ne demek istedin." dediç. |
|
| |
| Konu: Geri: KAYALIKLAR Çarş. Kas. 21 2007, 19:15 | |
| hiç,hiç bişi,biliorm böle şeylerde en son yorum yapçak kişi bnm ama AŞK denen şey saçma,sizn hazalla...neyse... | |
|
| |
| KAYALIKLAR | |
|