Pénolopé Tiffany Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts # İzmir Aile : LYSSE Ailesi Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 21/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (20/100)
| Konu: Cho Lysse $$ Örnek Rp Perş. Haz. 05 2008, 12:41 | |
| "Tıpkı dün gibi hatırlıyorum okula başladığım günü.Bilinçsiz,çocuksu ama bir o kadar da duygusal günler yaşadım.Ailem cadı olmamı güçlükle benimsemiş hatta önce beni reddetmişti.Şimdi Hogwarts'ta 3. senemi yaşıyorum günlüğüm.Yaşıyor ve günlerle beraber bende büyüyorum.Her geçen gün yanlızlığıma yeni bir gün ekliyorum.Sadece sıkılıyorum.Mutsuz değilim.Çünkü kendimi derslerime verdim.Yorgunum çünkü sadece uykusuz geceler yaşıyorum.Özlem..aileme duyduğum özlem..Ne zaman bitecek bu??" Cho günlüğünü bu sözlerle bitirmiş ve yeniden ağlamaya başlamıştı.Günlerdir umutsuz,mutsuz,yorgun yaşamak onu yıldırmıştı.Bu aralar kendini derslere vererek gününü normal yaşıyordu ama yaa geceleri...Onlar ne olacaktı?Cho gecenin en sessiz zamanlarında yani sabaha karşı 03.00 sularında Hufflepuff Ortak Salonunda pencerenin dibindeki eskimiş,kumaşı hasar görmüş deri koltuğun üzerine sinmiş dışarıyı seyrediyordu.Ama sıkılmıştı.Ne kadar zamandır burada oturduğunu bilmiyordu.Sonunda kalktı.Geçenlerde kenarını çatlattığı aynasına baktı.Bitkin gözüküyordu.Ama artık buna son vermeliydi.Yüzüne saçına çekidüzen verdi ve yeni haline , alışılmışın tersine kahkahalara boğularak baktı.Değişmiş,çok değişmişti. "Bu bensem,ben bu kadar güzelsem..Güzelliğimi annemden almış olmalıyım.Babamda yakışıklı ama.."Aşağıya inip temizleyiciden giysilerini aldı ve "Giysilerimi geceden aldım.Umarım kızmazsınız."diye not bırakarak bahçeye çıktı.Göl kenarına ulaştığında yorgunluğu doruk noktasına ulaşmıştı.Çimlerin üstüne yöneldi ve çimlere oturup düşünmeye başladı.Son günlerde arkadaşsız kalmasının nedeni bu bitkin haliydi .. Çimlere uzandı ve hayal kurmaya başladı.Okuldan mezun olduğu zamanı , meslek sahibi olduğu zamanı..Herşeyi düşündü.Düşünürken uyuyakaldı.Uyandığında gün doğmurştu.Başında Hayléy duruyordu. -Uyuyordun.Uyandırmak istemedim -Başımdasın... -İstemiyor musun? -Yoo ben artık neşe doluyum... Uzun bir sohbetten sonra Cho ders için giyinmeye gitti... | |
|
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Cho Lysse $$ Örnek Rp Perş. Haz. 05 2008, 12:51 | |
| -Değerlendirme- *Rp kısa olmuş. *Renk kullanımı güzel. *Yazım hataların yok göze çarpacak kadar. *Betimleme çok yapmamışsın daha fazla yapmalısın. Sonuç:Ne diyebilirim ki rp pratiklerinde kendini daha fazla geliştirmelisin. | |
|