Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: > 2. ve 3. Sınıflar Ortak 1. Ders C.tesi Mayıs 10 2008, 10:24 | |
| Nickholas Uçuş sahasına geldi... Onun geldiğini gören öğrenciler toparlandı ve kafalarını ona çevirdi...
"Ben Uçuş Profesörünüz Nickholas Ronald Scofield."
Bu cümle üzerine, ortam iyice sessizleşti... Ve Nickholas başlayabilirdi artık...
"Bu yıl ve bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki yıllarda da Uçuş Dersini birlikte işleyeceğiz. Geçen seneler neler işlediğiniz şuanda beni ilgilendirmiyor... Bu nedenle 'biz bunu daha önce işlemiştik' şeklinde ifadelerle dersimizde sorun çıkarmanızı istemiyorum... Uçuşu sevdiğinizi ve seveceğinizi umuyor, dersime başlamadan önce birkaç şeyi daha açıklığa kavuştumak istiyorum ;
Sizlere verdiğim ödevleri yapmanız gerektiğini , aksi takdirde binanızdan puan kıracağımı ve yine ödevinizi beğenip beğenmeme göre binanıza + veya - puan kazandırcağınızın bilincinde olarak girin derslerime...
Ayrıca söz almadan konuşulmasından ve ukala öğrencilerden hoşlanmam...
Kendine güven ile ukalalık arasındaki çizgiyi koruyun çocuklar..."
"Bu kadar yeter, Artık derse başlıyoruz..."
Yutkundu... Derince bir nefes alıp devam etti
"Süpürgelerinize Hakim olmayı becerebildiğinizi umuyor ve bugün sizlerle Quidditch hakkında konuşmak istiyorum"
"Hepimizin bildiği gibi Quidditch'te kullanılarn 3 çeşit top var"
"Sizlerden istediğim Quidditch'te kullanılan topların neler olduğunu , ne işe yaradıklarını açıklayan bir ödev yapmanız..."
Sınıfa baktı... Öğrencilerin hemen hemen hepsi Parşömenlerini açmış ödevlerini not alıyorlardı...
"Bugünlük bu kadar yeter... " diyerek toplandı..
"Sihirli günler çocuklar!" dedi ve uçuş sahasını terketti... | |
|