| Şikayetleriniz | |
|
+22Pénolopé Tiffany Weasley Miley Lynn Weasley Michelle Laura Whisper Michelle Angelina Simpson Lisa Mina Lysse Carmen Elizabeth Garcia G.Tarja Grenier Deborah P. Scarlett Harry Simpson Rok Simpson Amy Lynn Lee Carter R. Schwetzen Reese Hilary Garcia Clarie Jane D. Reeser Melodia Spinley Rachel Krista Valancé David Kevin Malfoy Melissa Lilith Armstrong Nickholas Ryan Scofield Fred Tom Weasley Harry Potter Pelin V. Karahan 26 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Çarş. Ocak 30 2008, 00:04 | |
| Bence 2. sınıftan bir başkan seçilmeli sadece, Çünkü 1. sınıftaki bir öğrenci daha çaylak olur yani | |
|
| |
Rachel Krista Valancé 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 196 Savaş Tarafın : Los Angeles Aile : Valancé Ailesi RP Partneri : İsteyen mi var sanki :( Kayıt tarihi : 19/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Çarş. Ocak 30 2008, 14:35 | |
| - Prof.Erasmus M. Sinistra demiş ki:
- Bence 2. sınıftan bir başkan seçilmeli sadece, Çünkü 1. sınıftaki bir öğrenci daha çaylak olur yani
Evet çok haklısın.Bende katılıyorum.Büyük sınıflardan seçilmesi çok daha iyi olacaktır.Ayrıca bir kız bir erkek olursa büyük sınıflardan, daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. | |
|
| |
Amy Lynn Lee 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1193 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lee ailesi RP Partneri : yoq... Kendimi mesleğime verdim x) Kayıt tarihi : 30/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Çarş. Ocak 30 2008, 18:21 | |
| ben sınıf başkanını 1.sınıflardan seçtim... sorun oluşturacaksa değiştirebilirim... | |
|
| |
Rok Simpson Hufflepuff 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 33 Savaş Tarafın : İstanbul Aile : yok RP Partneri : yooooooook. Ne olduysa. Kayıt tarihi : 27/01/08
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Çarş. Ocak 30 2008, 20:09 | |
| okula alım cok erken kapatıldı. | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Perş. Ocak 31 2008, 15:17 | |
| | |
|
| |
David Kevin Malfoy Hogwarts Müdür Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Perş. Ocak 31 2008, 16:11 | |
| bencede niye kapandı ki hem | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Perş. Ocak 31 2008, 17:50 | |
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 33 Savaş Tarafın : İstanbul Aile : yok RP Partneri : yooooooook. Ne olduysa. Kayıt tarihi : 27/01/08
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Perş. Ocak 31 2008, 18:59 | |
| ii tmm onu ogrendigim ii oldu | |
|
| |
Harry Simpson Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 442 Yaş : 30 Savaş Tarafın : LoNDRa Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Roberta Colucci Kayıt tarihi : 12/11/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Paz Şub. 03 2008, 22:27 | |
| Prof. Gökhan Özen bana özel mesaj atarken site reklamıy yapıp üye olmamı istedi.... | |
|
| |
Harry Simpson Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 442 Yaş : 30 Savaş Tarafın : LoNDRa Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Roberta Colucci Kayıt tarihi : 12/11/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Paz Şub. 03 2008, 22:41 | |
| ona gıcık olduğum içiin şaka yaptım.kimse bana reklam yapmadı.... | |
|
| |
Deborah P. Scarlett Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 2171 Yaş : 31 Savaş Tarafın : ist Aile : Scarlett RP Partneri : Gaspard Ulliel Armstrong Kayıt tarihi : 21/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| |
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Şub. 04 2008, 00:56 | |
| gercekten ben ogrenci olmak istiyorum yha ogrencilik gibisi yoq valla hic diilse simdilik beni alın admin duy sesimi al beni sihir bakanlıgında calıstıgım yerden ben ogrenci olcam | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Şub. 04 2008, 11:21 | |
| Michael Sirious Simpson: Sen öğrenci alımları bittiği zaman üye oldun ve bir sonraki dönemi beklemen gerekiyor... Öğrenci alımları bir sonraki döneme kadar kapatılmıştır.Açılması da düşünülmüyor... |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Şub. 04 2008, 11:28 | |
| - Michael Sirious Simpson demiş ki:
- okula alım cok erken kapatıldı.
- Ronald Weasley demiş ki:
- bencede...
- David U. Potter demiş ki:
- bencede niye kapandı ki hem
Size cevap olarak yine bir başkasının sözünü uygun görüyorum: - Prof.Daren Grace demiş ki:
- Yetişkin az diye.
|
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Mesaj Sayısı : 2171 Yaş : 31 Savaş Tarafın : ist Aile : Scarlett RP Partneri : Gaspard Ulliel Armstrong Kayıt tarihi : 21/11/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Şub. 04 2008, 11:38 | |
| 3 fln olmalı yetmezmi profesörlerde var yetişkinlerden ayrıca ben zaten hem seherbaz alımı hemde öğrenci alımı olsun diyorum merak etme siteyi senin kadar takip ediyorum ve seherbaz sayısınıda hmn hmn biliyorum
En son tarafından Ptsi Şub. 04 2008, 11:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Şub. 04 2008, 11:41 | |
| - Pearl Aslee Simpson demiş ki:
- 3 fln olmamalı yetmezmi profesörlerde var yetişkinlerden ayrıca ben zaten hem seherbaz alımı hemde öğrenci alımı olsun diyorum merak etme siteyi senin kadar takip ediyorum ve seherbaz sayısınıda hmn hmn biliyorum
Ama öğrenci alımları açıldı diyelim. Profesörler 2. dersi işlerken yeni üye olan öğrenciler hop diye derse dalıyorlar ki 1. derse girmemelerine rağmen. Sence bu adil bir şey mi? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Şub. 04 2008, 11:42 | |
| Ayrıca bu sitenin seherbazlara ihtiyacı var... |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Şub. 04 2008, 11:43 | |
| Ama henüz dersler başlamadı dimi yani 10 şubata kadar bayağı öğrenci alınacağından eminim yani Hogwarts açıldıktan sonra öğrenci alımları kapatılabilir.Ben zaten seherbaz alımı durdurulsun fln demedimki. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Şub. 04 2008, 11:46 | |
| Melisa tatil bitene kadar burada değil.Biz bu kararı ikimiz almıştık. Öğrenci alımlarını başlatmak için tek başıma karar almak istemem. Hem Melisa'nın hem de diğer üyelerin tek başımak karar aldığım için uyarılarına mağruz kalabilirim... |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Şub. 04 2008, 11:49 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Şub. 04 2008, 11:51 | |
| Seçmen Şapkaya Melisa bakıyor.Ve bu tatil boyunca burada değil.Seçmen Şapkaya benim bakma yetkim yok.Bu yüzden öğrenci alımlarını kapattık. |
|
| |
| Şikayetleriniz | |
|