| Şikayetleriniz | |
|
+22Pénolopé Tiffany Weasley Miley Lynn Weasley Michelle Laura Whisper Michelle Angelina Simpson Lisa Mina Lysse Carmen Elizabeth Garcia G.Tarja Grenier Deborah P. Scarlett Harry Simpson Rok Simpson Amy Lynn Lee Carter R. Schwetzen Reese Hilary Garcia Clarie Jane D. Reeser Melodia Spinley Rachel Krista Valancé David Kevin Malfoy Melissa Lilith Armstrong Nickholas Ryan Scofield Fred Tom Weasley Harry Potter Pelin V. Karahan 26 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Harry Potter Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (60/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Perş. Nis. 10 2008, 20:31 | |
| Canım birde biliyorsun zaten Eragon James Black i banlar mısın...Benim özel eşyalarımı çalmaktan özel eşyadan kastım avatar imza + isim...Bu şahsa aittir...Ve kimse kullanamaz.En azından benim kini | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Perş. Nis. 10 2008, 20:34 | |
| - Harry Potter demiş ki:
- Canım birde biliyorsun zaten Eragon James Black i banlar mısın...Benim özel eşyalarımı çalmaktan özel eşyadan kastım avatar imza + isim...Bu şahsa aittir...Ve kimse kullanamaz.En azından benim kini
Biliyorum hatta o şahsı tanıyorum. Bazı sitelerde de bu nicki kullanıyor ve herkes ona soruyor: "Sen Efe misin?" Çocuk bıkınca bu sorulardan nickini değiştirdi. Ona bir sorayım nickini ve kullandığı ünlüyü değiştirmesini. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Perş. Nis. 10 2008, 22:35 | |
| Sormak mı bin defa söyledim dalga geçiyor herif benle yha resmen...kusura bakma banlanmakla uçtum belki ama | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| |
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Paz Nis. 13 2008, 16:10 | |
| Moderatörü olduğum forumda, konu sabitlemesi yapamıyorum... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Paz Nis. 13 2008, 16:26 | |
| | |
|
| |
David Kevin Malfoy Hogwarts Müdür Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Paz Nis. 13 2008, 16:44 | |
| Bende yapamıyorum. Ayrıca Duyuru da açamıyorum ama öyle olur zaten. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Paz Nis. 13 2008, 17:04 | |
| evet hem konu sabitlemesi hemde duyuru... yani seçenekler bölümünde çıkmıyor hiçbiri... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Nis. 14 2008, 17:55 | |
| Severus Snape'de bana reklam yaptı. Aynı taktikle... Bunu söyledğim için istediğim binaya 30 puan kazandırabilir miyim? | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Nis. 14 2008, 19:19 | |
| | |
|
| |
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Nis. 14 2008, 22:20 | |
| Ben Pelin'e uzun zaman önce söylemiştim..ama neysee | |
|
| |
Melodia Spinley Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Şikayetleriniz C.tesi Nis. 19 2008, 10:49 | |
| Ben hala "Sihir Tarihi" dersliğinde moderater görünmüyorum | |
|
| |
Michelle Angelina Simpson İksir Profösörü
Mesaj Sayısı : 2604 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Aile : Simpson RP Partneri : Nickholas Ronald Scofield=) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 25/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (30/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| |
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Paz Nis. 20 2008, 08:29 | |
| Beni D.O. ve düello klübünün moderatörlüğünden alırsanız sevinirim... sonıçta artık bir profesörüm... | |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Nis. 21 2008, 18:39 | |
| Ya nerdeyse bütün üyeler bana bu olay yüzünden pm attı.. | |
|
| |
Deborah P. Scarlett Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 2171 Yaş : 31 Savaş Tarafın : ist Aile : Scarlett RP Partneri : Gaspard Ulliel Armstrong Kayıt tarihi : 21/11/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Nis. 21 2008, 18:42 | |
| David'in Müdür Yardımcısı olmasını hakedecek emeklerini bende öğrenmek istiorum ?
EDİT: Melisa kendi başına karar vermiş. Sorumluluk onda. Bana da admin olmak istediğini belirten bir pm atmış. Ben istemedim; çünkü ondan daha eski ve emek veren kişiler var bu sitede. Melisa da bana bir admine daha gerek yok bence dedi. Bilemiyorum ne amaçla admin yapmış onu. F.V.S.G | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2171 Yaş : 31 Savaş Tarafın : ist Aile : Scarlett RP Partneri : Gaspard Ulliel Armstrong Kayıt tarihi : 21/11/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Nis. 21 2008, 18:51 | |
| İyi o zmn Melisa'yı beni aydınlatmaya davet ediorum eğer bir admin alınacaksa bizede haber verilmeliydi snn olmandaki gibi sorulmalıydıki bu sitede Oğuzhan'dan daha çok online olan ve emek veren insanlar var | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Nis. 21 2008, 18:52 | |
| kesinlikle katılıyorum... ondan daha eski ve ondan daha fazla online olan üyeler var... tamam önemli olan eski olmak deil ama davidin ne gibi emekleri var? hadi emeği geçtim, site için kaçtane parlak, yaratıcı, güzel fikri oldu?
__
Melisa siteye duyurmalıydı, oylama sunmalıydı... hadi onu geçtim enazında büyücü konseyinde ele alınmalıydı bu konu... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Nis. 21 2008, 19:02 | |
| Ya herkesten özür diliyorum çok erken bir karar oldu ama ben David'in bu konuda başarılı olabileceğini düşündüğümden dolayı bu yetkiyi ona verdim ..Yani bbiraz ani oldu ,emek derken rplerini ve bana verdiği önerleri kast etmiştim...Ben tartışma ortamının yaratılmasını istemiyorum..Lütfen herkes saygı duysun.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Nis. 21 2008, 19:05 | |
| Zaten saygı duymaktan başka çaremiz yok düşüncelerimize önem verseydin bize sorardın | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Nis. 21 2008, 19:05 | |
| saygı duyulacak bir karar değil! oğuzun rpleride öyle ahım şahım rpler değil! yaptığın şey yanlış melisa! haketmeyen birini admin yaptın... hakeden onca insan varken... oğuzun ne gibi fikirleri varmış çok merak ediyorum... aslında merak etmeme gerek yok çünkü ouzun yaptığı şey farklı sitelerde gördüğü parlak fikirleri, kendi fikriymiş gibi başka sitelerde göstermek...
tepkiliyim!... tepkiliyiz!... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Nis. 21 2008, 19:08 | |
| Tamam Melisa'cım. Ama verdiğin karara asla saygı duymayacağım. Adminliğim hiçe sayılarak, bana fikir danışılmayarak, Büyücü Konseyinde tartışılmayarak siteye yeni admin alındı. Bu sınırda benim adminlik yetkim lafta kalıyor. Siteye benim neredeyse bir yıllık bir emeğim var ve müdür yardımcısı oldum; ama siteye iki ay önce -emin değilim- üye olmuş ve hiç emek vermemiş biriyle aynı mevkideyim. Bu sadece bana değil, admin olabileceklere de haksızlık. Bu yüzden adminlik yetkimden istifa ediyorum. Sana zahmet Melisa'cım bir admin daha buluver. Kolay zaten, kendi kafana göre bul birini. |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Nis. 21 2008, 19:10 | |
| İkinizdende bu kadar tepki beklemiyordum..!!Ama Deborah P. Scarlett demişsin ki bize saygı duymaktan başka bir şey düşmüyor zaten ne demek istiyorsun görende beni çok kötü biri sanıcak..Ben ne yaptımm ki bana bu kadar tavır alıyorsunuz..!!!!Ya Francesca bari sen yapma tamam ben yaptım bir aptallık bari sen bırakma beni ya tamam büyücü konseyine bir konu açtım lütfen konseydikiler bir baksın..
En son Prof.Pelin Özen tarafından Ptsi Nis. 21 2008, 19:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Nis. 21 2008, 19:11 | |
| Başka sitelerde gödrüğüm şeyleri kendi fikrim gibi sunmadım hiç bir zaman. Bunu şurda gördüm ve güzel bir fikir dedim. Hiç bir zaman başka siteden aldığım fikri bu benim fikrim diye göstermedim. Admin olmama gelince, ben Melisa'ya bazı önerilerde bulundum, sonra da admin oldum. Hepinizin de bilidği gibi diğer admin OKS'ye hazırlanıyor ve sitenin bir admine daha ihtiyacı olduğunu söyledim. Hatta ilk pm'de öyle bir şey yapılırsa adayım diye de belirttim. Heralde fark etmediniz; ama site eskisinden kötüye gidiyordu ve ben önlem için önerilerde bulununca Prof. Pelin Özen beni admin yaptı. Bence adminliği bırakma, bu kadar hoş karşılanmayacağını bilsem hiç demezdim. En iyisi beni adminlikten alın... | |
|
| |
| Şikayetleriniz | |
|