| Şikayetleriniz | |
|
+22Pénolopé Tiffany Weasley Miley Lynn Weasley Michelle Laura Whisper Michelle Angelina Simpson Lisa Mina Lysse Carmen Elizabeth Garcia G.Tarja Grenier Deborah P. Scarlett Harry Simpson Rok Simpson Amy Lynn Lee Carter R. Schwetzen Reese Hilary Garcia Clarie Jane D. Reeser Melodia Spinley Rachel Krista Valancé David Kevin Malfoy Melissa Lilith Armstrong Nickholas Ryan Scofield Fred Tom Weasley Harry Potter Pelin V. Karahan 26 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Şub. 04 2008, 12:56 | |
| - Prof.Hazal K. Grace demiş ki:
- Melisa tatil bitene kadar burada değil.Biz bu kararı ikimiz almıştık. Öğrenci alımlarını başlatmak için tek başıma karar almak istemem. Hem Melisa'nın hem de diğer üyelerin tek başımak karar aldığım için uyarılarına mağruz kalabilirim...
şimdiye kadar kendi başında bir sürü karar aldın...onlar hiç mi sorun oluşturmadı?Üstelik bu kararda yalnız olmayacaksın bizlerde arkanda olacağız çünkü bizim isteğimizle olan bişey...Bence 10 şubata kadar öğrenci alımları açılmalı... Yeterli öğrenci olduğunu üşünmüyorum... Enazından her binadan sık sık online olabilecek 7 kişi olmalı...Öğrenci seçme yetkin yok belki ama şuan melisa yok onun yerine bakman için sen varsın yani o yokken öğrencileri binalara yerleştirebilirsin...Melisaya gelince anlatırız topluca karar aldık deriz...Sert çıkacağını sanmıyorum... | |
|
| |
Rok Simpson Hufflepuff 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 33 Savaş Tarafın : İstanbul Aile : yok RP Partneri : yooooooook. Ne olduysa. Kayıt tarihi : 27/01/08
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Şub. 04 2008, 15:14 | |
| - Ronald Weasley demiş ki:
- Prof.Hazal K. Grace demiş ki:
- Melisa tatil bitene kadar burada değil.Biz bu kararı ikimiz almıştık. Öğrenci alımlarını başlatmak için tek başıma karar almak istemem. Hem Melisa'nın hem de diğer üyelerin tek başımak karar aldığım için uyarılarına mağruz kalabilirim...
şimdiye kadar kendi başında bir sürü karar aldın...onlar hiç mi sorun oluşturmadı? Üstelik bu kararda yalnız olmayacaksın bizlerde arkanda olacağız çünkü bizim isteğimizle olan bişey... Bence 10 şubata kadar öğrenci alımları açılmalı... Yeterli öğrenci olduğunu üşünmüyorum... Enazından her binadan sık sık online olabilecek 7 kişi olmalı... Öğrenci seçme yetkin yok belki ama şuan melisa yok onun yerine bakman için sen varsın yani o yokken öğrencileri binalara yerleştirebilirsin... Melisaya gelince anlatırız topluca karar aldık deriz... Sert çıkacağını sanmıyorum... cok haklı gercektende seni savuncas .Eger bisi olursa her saman arkandayız.Arkandayıs senin korkun olmasın.Sen ac alımları. Ögrenci olmak istiyorum. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 33 Savaş Tarafın : İstanbul Aile : yok RP Partneri : yooooooook. Ne olduysa. Kayıt tarihi : 27/01/08
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Şub. 04 2008, 15:19 | |
| - Prof.Hazal K. Grace demiş ki:
- Pearl Aslee Simpson demiş ki:
- 3 fln olmamalı yetmezmi profesörlerde var yetişkinlerden ayrıca ben zaten hem seherbaz alımı hemde öğrenci alımı olsun diyorum merak etme siteyi senin kadar takip ediyorum ve seherbaz sayısınıda hmn hmn biliyorum
Ama öğrenci alımları açıldı diyelim. Profesörler 2. dersi işlerken yeni üye olan öğrenciler hop diye derse dalıyorlar ki 1. derse girmemelerine rağmen. Sence bu adil bir şey mi? yapacagın sey su Yeni uye olan herkese oto. msj yap herkese gereken talimatları ver.Saten daha acılmadı Hogwarts daha var bir hafta falan Bir kısım uyeleri ogrenci alımlarına bir kısmını da seherbazlık alımlarına yonlendirirsin olur biter.Ama bi de daha seherbazın ne oldugunu bilmeyen uyeler olabilir onlara da gereken acıklamayı yap Seherbaz alımlarına yeni konu ac oraya tanımını yap ok? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Şub. 04 2008, 16:29 | |
| Eren...İlk sözüm sana.Ben tek başıma aldığım karar varsa bir iki tanedir.Onlarıda Melisa'ya bildirerek yaptım.Haberi olsun diye.Burada belli olmasa da msnde ortak karar alıyoruz.Hiç şüphen olmasın.Tamam seçmen şapkayı açacağım.Ama şu beni üzüyor.Üye olup sonradan girmeyen, 3 ay sonra buraya üye olduğunu hatırlayanlar var.Ben bunlardan hoşlanmıyorum.Sitede bir sürü öğrenci var ama giren yok.Özelliklede Slytherin denilince aklıma sadece Samara geliyor.Slytherin'e online olucak çok öğrenci girmiyor.Bizde kafamızdan yerleştiremiyoruz.O çok sıkıntı.Neyse...Konuyu uzatmayayım.Konuyu açacağım. |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Şub. 04 2008, 20:07 | |
| Öncelikle söylediklerimizi dikkate aldığın için teşekkürler... Ve slytherin hakkında haklısın gerçekten... Samaradan başka kimse yok... Var ama girmiyorlar... Aslında girmemelerinin nedeni slytherini istemiyor olabilirler... slytherini isteyip başka binalara yerleştirilenlerde olabilir... Kısacası bazen üyeler istemedikleri binalara yerleştiriliyorlar bunun sonuncunda da siteyi bırakabiliyorlar... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Şub. 04 2008, 20:32 | |
| yha siz de giris yapmayanları BANLAYIN bundan kolay ne var ki en az 7 gunde 4 kez acması gerek. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Şub. 04 2008, 21:24 | |
| - Ronald Weasley demiş ki:
- Öncelikle söylediklerimizi dikkate aldığın için teşekkürler...
Ve slytherin hakkında haklısın gerçekten... Samaradan başka kimse yok... Var ama girmiyorlar... Aslında girmemelerinin nedeni slytherini istemiyor olabilirler... slytherini isteyip başka binalara yerleştirilenlerde olabilir... Kısacası bazen üyeler istemedikleri binalara yerleştiriliyorlar bunun sonuncunda da siteyi bırakabiliyorlar... İşte sorun burda.Biz kafamıza göre yerleştiremiyoruz.Özel bir yöntemi var.Bu yöntemle de nedense Slytherin'e online öğrenci pek düşmüyor.Çok kötü bir durum.Neyse...Hiç online olmayanları banlamaya (Melisa gelip fikrini alınca) başlarız. |
|
| |
Melodia Spinley Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Salı Şub. 05 2008, 13:34 | |
| Hiç online olmayanları banlayın ama bence Michael Sirious Simpson dediği biraz fazla. 1 haftada 4 gün açamayabilirler. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Salı Şub. 05 2008, 13:37 | |
| yha o saten ornekti degise bilir. | |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Salı Şub. 05 2008, 15:08 | |
| ya hazalcim ben bayen online olmayanlari siliorum sende silebilirsin... | |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Salı Şub. 05 2008, 17:15 | |
| lily evans bile hala duruyor | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Çarş. Şub. 06 2008, 20:21 | |
| yha bizim profildeki yazılar kalın deilde ince yazılsa daa ii olmazmı ? ince olunca daha hoş duruyor... | |
|
| |
Melissa Lilith Armstrong Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 337 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Pff sanane yha... Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Keşke olsaydı... Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 23/09/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Perş. Şub. 07 2008, 22:26 | |
| Ben birşey söylemek istiyorum.Neden Profesörlerin Nickinde ''Prof.'' kısaltması var ki? Bence çok gereksiz.Çünkü yalnış anlamayın ama gerçek adınızda Prof. olmadığına göre Nickinizde de olmamalı.Zaten Grup renklerinden ve tütbelerden kimin ne olduğu belli oluyor.Prof kısaltması kaldırılmalı bence.Daha doğrusu kısaltmalar.Tbaii siz bilirsiniz ben sadece fikrimi söyledim... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Cuma Şub. 08 2008, 22:22 | |
| cnm sna katilmiorm ytn o Prof. kisaltmasi isteyenlerin oluyor ve bu durum boyle.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Cuma Şub. 08 2008, 22:38 | |
| bencede prof. ve benzeri kısaltmalara gerek yok... tabiki siz bilirsiniz... bide profillerimizdeki yazılar kalın olarak yazılmasa olmazmı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Cuma Şub. 08 2008, 22:54 | |
| Canim bunlari avusturyadab dndukten sonra yapicam bu arda Prof kisaltmalari kalicaktir.. | |
|
| |
| |
| |
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Paz Şub. 10 2008, 14:00 | |
| yha arkadaşlar prof. kısaltması kullanmak zorunlu değil ama bence herkesin ayrılması için böyle şeylerin olması lazım yinede ben çok iyi bilmiorum buna adminler karar versin | |
|
| |
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Paz Şub. 10 2008, 14:02 | |
| süpürge almak için en az ama en az 75 mesaj olması lazımmış uçuş sınıfındakiler ne yapıcak yada 75 mesajı bile olmayan ve uçuş sınıfında olanlar | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Paz Şub. 10 2008, 15:15 | |
| 75 mesaj yapacaklar... uçuş dersi alıpda süpürgesi olmayanlar okul süpürgelerinden yararlanıyor diye biliyorum... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Paz Şub. 10 2008, 16:09 | |
| teşekkür ederim sonunda bir cewap geldi | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Paz Şub. 10 2008, 16:36 | |
| bu gün adminlerin hiçbiri online olmadı okul yarın açılcak nasıl olsa o zaman cewaplar gelir =)) | |
|
| |
Melissa Lilith Armstrong Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 337 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Pff sanane yha... Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Keşke olsaydı... Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 23/09/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Paz Şub. 10 2008, 22:02 | |
| Ya bişey dicem.Ya bazı okuldaki kurallar dışarda da geçerli.Benc eöyle olmasın saçma oluyor. | |
|
| |
| |
| |
| Şikayetleriniz | |
|