| İlk ve son söz | |
|
+16Harry Simpson Lisa Mina Lysse Michelle Angelina Simpson Miley Lynn Weasley Harry Potter David Kevin Malfoy Melissa Amy Armstrong Jiména W. L'moné Deborah P. Scarlett Nickholas Ryan Scofield Samantha Daria R. Wind Carter R. Schwetzen Pheobê Jane Weasley Michelle Laura Whisper Amy Lynn Lee Clarie Jane D. Reeser 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rochelle Emilie Simpson Eski Yazılar & Zihinbend Profesörü
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: İlk ve son söz Perş. Nis. 24 2008, 18:08 | |
| | |
|
| |
Michelle Angelina Simpson İksir Profösörü
Mesaj Sayısı : 2604 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Aile : Simpson RP Partneri : Nickholas Ronald Scofield=) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 25/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (30/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: İlk ve son söz Perş. Nis. 24 2008, 18:11 | |
| İlk:(Her zamanki sabah muhabbeti...Konu bn!) Annem:Meltem!Hadi artık geç kalacaksın... Babam:Bırak!Geç kalsın...Belki akıllanır...Yürüsünde akıllansın...Saat kaç olmuş... Ben:Öfff...Benim saatim var burda tamam mı?Saatin kaç olduğunu gayet iyi biliyorum...Geç kaldığım falanda yok...Ve son olarak çıkıyorum!...
Son:(Melisime:D) -E...Bn başlayayım ozaman çalışmalara:D... | |
|
| |
Rochelle Emilie Simpson Eski Yazılar & Zihinbend Profesörü
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 2604 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Aile : Simpson RP Partneri : Nickholas Ronald Scofield=) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: İlk ve son söz Perş. Nis. 24 2008, 18:24 | |
| İlk:(Her zamanki sabah muhabbeti...Konu bn!) Annem:Meltem!Hadi artık geç kalacaksın... Babam:Bırak!Geç kalsın...Belki akıllanır...Yürüsünde akıllansın...Saat kaç olmuş... Ben:Öfff...Benim saatim var burda tamam mı?Saatin kaç olduğunu gayet iyi biliyorum...Geç kaldığım falanda yok...Ve son olarak çıkıyorum!...
Son:(Anneme..) -Sus lan:D... -Kalk çabuk! | |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: İlk ve son söz Paz Nis. 27 2008, 19:20 | |
| İLk : [AnnemLe kavga ediyoruz ...] Ben: Anne seni bana işkence diye mi gönderdiLer...Kalkmicam ya saat daha 11.. Annem : Kes gevezeliği kalk yemek ye..Allah^ım bunu bna bela niyetine mi gönderdin? Ben:Belkide öyledir...Afiyet olsun ben doydum Annem:Allah'ım açlıktan ölücek kız ya Ben:Ne güzeL işte Son:[Cemle konuşuyoruz...] Ben: Cem ben ne suç işledim Cem: Neden? Ben: Ya Allah niye beni seninLe cezalandırıyor defol sana yanımdan... | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: İlk ve son söz Paz Nis. 27 2008, 19:37 | |
| İlk: Uyan babaaa! Maç var lan bu gün !
Diye bağırıp çağırmak suretiyle babamı uyandırdım XD
Son: Evin içinde bağırıp çağırmak suretiyle Almora Söyledim...
dinle (!dinle!) bu acının masalını seyret (!seyret!) o utanç tarlalarını mahşer (!mahşer!) yağıyor gökten düşüyor (!düşüyor!), düşüyor yıldızlar...
Bu şarkıyı bilenler, artık evde nasıl bir facia yaşandığını bilirler XD | |
|
| |
| |
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| |
| |
| Konu: Geri: İlk ve son söz Paz Nis. 27 2008, 20:31 | |
| İlk: Günaydın demiş olabilirim:D... Son:(Zepple konuşuyoruz...) Ben:You are Russian girl,aren't you?.. Zepp:Yesss,I'm Natasha! Zepp:She is whore,isn't she?..(Bu cümle editlenmiş kişiye:P:D) Ben:Ops...Relax:P:D...Aaa senin gibi cici kıza yakışıyor mu böyle şeyler ama:D... (Ylnış anlaşılmasın İng.çalışıyoruz:P:D) | |
|
| |
Clarie Jane D. Reeser Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 944 Savaş Tarafın : En karanLık En Ateşli YerlerDen ;) Aile : POTTER... RP Partneri : HYR YOK... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (10/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| |
| |
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: İlk ve son söz Perş. Haz. 05 2008, 00:00 | |
| İlk: Annem:Kalk ve ders çalış Ben:Bir gün şu OKS illeti bitcek ..Ben sana o zaman göstercemm ders çalışı Annem:Mırıldanma..En az 50 soru Ben:Arkadan baksamm(mırıldanma tonu) Annem:Seni duyuyorumm Son:(Evden misafirler yeni gitmiş) Ben:Salak Misafirlerin acaba ikramlardan bıraktı mı Annem:Nerdeeee!Ben bile yiyemedim Ben:O zaman fazla yapsaydın(yine mırıldanma) | |
|
| |
| İlk ve son söz | |
|