| İlk ve son söz | |
|
+16Harry Simpson Lisa Mina Lysse Michelle Angelina Simpson Miley Lynn Weasley Harry Potter David Kevin Malfoy Melissa Amy Armstrong Jiména W. L'moné Deborah P. Scarlett Nickholas Ryan Scofield Samantha Daria R. Wind Carter R. Schwetzen Pheobê Jane Weasley Michelle Laura Whisper Amy Lynn Lee Clarie Jane D. Reeser 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Deborah P. Scarlett Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 2171 Yaş : 31 Savaş Tarafın : ist Aile : Scarlett RP Partneri : Gaspard Ulliel Armstrong Kayıt tarihi : 21/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: İlk ve son söz C.tesi Nis. 19 2008, 21:35 | |
| İlk: Anne beni nie uyandırmadın Son :(annemin bilgisayarı kapat demesi üzerine)Banane | |
|
| |
Michelle Angelina Simpson İksir Profösörü
Mesaj Sayısı : 2604 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Aile : Simpson RP Partneri : Nickholas Ronald Scofield=) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 25/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (30/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| |
| |
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: İlk ve son söz Paz Nis. 20 2008, 19:04 | |
| İlk: (Babanemin artık kahvaltıya başlicaklarını sölemesi üzerine) Afiyet olsun...
Son: Coğrafya çalışacağım; beni bırakın, siz devam edin... | |
|
| |
Gaspard Ulliel Armstrong Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi ve Denetimi Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 392 Savaş Tarafın : Londra Aile : Armstronglar RP Partneri : Deborah P. Scarlett Kayıt tarihi : 16/04/08
| Konu: Geri: İlk ve son söz Paz Nis. 20 2008, 19:06 | |
| ilk(uyanır uyanmaz telefon çaldı ve evde yalnızdım) : ALO !!! son : işim var sanırım çıkıcam birazdan | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: İlk ve son söz Paz Nis. 20 2008, 19:11 | |
| - Hazalico Whisper demiş ki:
- İlk:
(Babanemin artık kahvaltıya başlicaklarını sölemesi üzerine) Afiyet olsun...
Son: Bensiz gitmeye gönlünüz razıysa gidin, ama bidaha geri dönemezsiniz | |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: İlk ve son söz Paz Nis. 20 2008, 20:29 | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2604 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Aile : Simpson RP Partneri : Nickholas Ronald Scofield=) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: İlk ve son söz Paz Nis. 20 2008, 20:46 | |
| İlk:(babamla diyalog içerisindeiz...) -Erkenciyiz bakıyorum... -Saat kaç baba... -Hani 12 dn önce kalkmazdın yha ondn sordum...Erken kalktığına göre ders çalışabilirsin değil mi kızım... -Vazgeçtim uyuyorum! Son:(zepple konuşuoruz...) Zepp:Kızım var ya bugün sinemaya gittik! -Eee,noldu? -Çok kötü şeyler oldu:D... -Ne gibi:D:D:D... -Noldu? -Yok bişi... | |
|
| |
| Konu: Geri: İlk ve son söz Paz Nis. 20 2008, 21:20 | |
| İlk: (Babanemin artık kahvaltıya başlicaklarını sölemesi üzerine) Afiyet olsun...
Son: ark:Bu resmde bn nie yokum?? bn:Varsın işte kolun gözüküo ya ark:Nie bni tam çekmedn?Hani kızlara göstercektn bu fotoyu... bn:En güsel yerin kolun yha o bakımmm:P
*grçekten irencim bn yha =P | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: İlk ve son söz Paz Nis. 20 2008, 21:28 | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: İlk ve son söz Ptsi Nis. 21 2008, 13:17 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İlk ve son söz Ptsi Nis. 21 2008, 22:33 | |
| İlk: (Sabah kalkar kalkmaz Anneme)=>Saçım iğrenç olmuş! Son: (Özgür'e...) -Senin hakkında inan çok şey biliorum... -Bak bak bak... | |
|
| |
| Konu: Geri: İlk ve son söz Salı Nis. 22 2008, 19:23 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İlk ve son söz Çarş. Nis. 23 2008, 20:38 | |
| İlk:(Anneme...) -Anne,ben giyinip çıkıcam... -Nereye? -Dün ne dedim... -Olmaz gece kötü bir rüya gördüm bugün benim yanımda durucksın hep!(Kadıncağız giderek bna benzemeye başladı...Ya da ben ona benziyorum:D) Son:(Zepp-imle kişisel iletisi hakkında konuşuyoruz...) Bn:Ne yaptı yine İlgim!?.. Zepp:Off ya bacağımı bir görsen kafam kadar morluk var!.. Bn:Hadi ya,kötüymüş... | |
|
| |
| Konu: Geri: İlk ve son söz Çarş. Nis. 23 2008, 20:48 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İlk ve son söz Çarş. Nis. 23 2008, 20:55 | |
| out:Aaa,snnde mi cemin var yoksa:P:D... İlk:(Anneme...) -Anne,ben giyinip çıkıcam... -Nereye? -Dün ne dedim... -Olmaz gece kötü bir rüya gördüm bugün benim yanımda durucksın hep!(Kadıncağız giderek bna benzemeye başladı...Ya da ben ona benziyorum:D) Son:(İzelle konuşuyoruz...) İzel:Meltem,ben sna birşey söylücem...Bak kızmıcaksın...Sakin misin şu an? Ben:İzelciğim...Snn şuanki tavırların bni yeteri kadar gerdi ztn...Çok geveleme de söle... İzel:Sakin misin? Ben:Sakinim! İzel:Şey...Ben tangoda Cemle eşlemişim... Ben:İi ... yemişsin!..(Tango bu sonuçta yha:S...) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| |
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: İlk ve son söz Çarş. Nis. 23 2008, 22:07 | |
| İlk Söz: Ya saat daha 9 bu sabahın köründe kaldırıyon beni yaa! Tatil günümde bile rahat yok:(
^^Annem zorla kaldırıyodu beni. Tatil günümde yapılır mı bu bana yaaxD
Son söz: Dur şu başlığa bide ben yazıyımxD
Bu raya yazmak için yıklarken söyledim:D | |
|
| |
Gaspard Ulliel Armstrong Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi ve Denetimi Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 392 Savaş Tarafın : Londra Aile : Armstronglar RP Partneri : Deborah P. Scarlett Kayıt tarihi : 16/04/08
| Konu: Geri: İlk ve son söz Çarş. Nis. 23 2008, 22:19 | |
| İlk Söz : Yuh saat akşamın 5i olmuş(Daha yeni uyanmışım)
Son Söz : Karşı taraf ezildi sanırım ben onlara geçiyim(BaTTLe.NeT' serverında takım arkadaşlarıma diyorum) | |
|
| |
| Konu: Geri: İlk ve son söz Çarş. Nis. 23 2008, 22:20 | |
| İlk: Lan tatil mi harbiden bu gün?
Son: Kahrolsun nezle emperyalizmi!.. | |
|
| |
| Konu: Geri: İlk ve son söz Perş. Nis. 24 2008, 08:34 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İlk ve son söz Perş. Nis. 24 2008, 17:53 | |
| İlk:(Her zamanki sabah muhabbeti...Konu bn!) Annem:Meltem!Hadi artık geç kalacaksın... Babam:Bırak!Geç kalsın...Belki akıllanır...Yürüsünde akıllansın...Saat kaç olmuş... Ben:Öfff...Benim saatim var burda tamam mı?Saatin kaç olduğunu gayet iyi biliyorum...Geç kaldığım falanda yok...Ve son olarak çıkıyorum!... Son:(Melisime:D) -Damla gelirse beni öpücek yalnız:D... | |
|
| |
Rochelle Emilie Simpson Eski Yazılar & Zihinbend Profesörü
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
| |
| |
| Konu: Geri: İlk ve son söz Perş. Nis. 24 2008, 17:59 | |
| İlk:(Her zamanki sabah muhabbeti...Konu bn!) Annem:Meltem!Hadi artık geç kalacaksın... Babam:Bırak!Geç kalsın...Belki akıllanır...Yürüsünde akıllansın...Saat kaç olmuş... Ben:Öfff...Benim saatim var burda tamam mı?Saatin kaç olduğunu gayet iyi biliyorum...Geç kaldığım falanda yok...Ve son olarak çıkıyorum!...
Son:(Melisime:D) -...(Aramızda:D) | |
|
| |
Rochelle Emilie Simpson Eski Yazılar & Zihinbend Profesörü
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
| Konu: Geri: İlk ve son söz Perş. Nis. 24 2008, 18:01 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İlk ve son söz Perş. Nis. 24 2008, 18:06 | |
| İlk:(Her zamanki sabah muhabbeti...Konu bn!) Annem:Meltem!Hadi artık geç kalacaksın... Babam:Bırak!Geç kalsın...Belki akıllanır...Yürüsünde akıllansın...Saat kaç olmuş... Ben:Öfff...Benim saatim var burda tamam mı?Saatin kaç olduğunu gayet iyi biliyorum...Geç kaldığım falanda yok...Ve son olarak çıkıyorum!...
Son:(Melisime:D) -bncede!...(Gerisi aramızda:D) | |
|
| |
| İlk ve son söz | |
|