| Açık Büfe | |
|
+6Jiména W. L'moné Clarie Jane D. Reeser Bill C.Weasley Pheobê Jane Weasley Hermione Granger Pelin V. Karahan 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Açık Büfe C.tesi Ara. 08 2007, 21:23 | |
| Samara Ashley'i takip etti. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Açık Büfe C.tesi Ara. 08 2007, 21:24 | |
| out = Pelin'nin hatası |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Açık Büfe C.tesi Ara. 08 2007, 22:05 | |
| Louis yangindan korkarak yolunu sasirdi.Acik Bufe tarafina geldi.Heryerde yangin vardi ve yaninda asasi yoktu.Her tarafinda yangin vardi.Korkuyordu. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Açık Büfe C.tesi Ara. 08 2007, 22:11 | |
| "Aquementi!" giriş salonundan ortalığa cız cız sesleri geliyordudumanlar artmaya başlamıştı Daren bir oraya bir buraya
"Aquementi!" diye haykırıyordu millet çığlık atıyordu. Masalar yavaş sönüyordu. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Açık Büfe C.tesi Ara. 08 2007, 22:12 | |
| Hazal süpürgesiyle buraya indi.
"Buradakiler!Beni izleyin.Hemen çıkalım buradan.Yangın daha büyümeden.Çabuk süpürgeme binin." diye bağırdı. |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Açık Büfe C.tesi Ara. 08 2007, 22:14 | |
| Bill sonen atesler arsindan yavas yavas ilerliyordu bir o kadarda alevlerinin boyu yukseliyordu.Bill cikis kaipsina dogru giderek. Dısari cikti.Uzun koridorlardan kosarak dısari cikti.Ve oradan uzaklasti. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Açık Büfe C.tesi Ara. 08 2007, 22:17 | |
| "Aquementi!" diye bağırmayı sürdürüyordu Daren , ateş gittikçe azalıyordu neredeyse bazı yerler hariç bitmişti.Hazal'da yardım edince daha iyi oluyor gibiydi. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Açık Büfe C.tesi Ara. 08 2007, 22:21 | |
| Hazal dışarı uçup geldi.Daren'i gördü.Ona birşey olmasından çok korkuyordu.
"Aquementi!" diye bağırdı.yangın biraz söndü.Tekrar tekrar söylüyordu bu sihirli sözcükleri.Sonra Daren'a yaklaştı.
"Yangın sönecek gibi değil.Yardım mı bulalım?Devam mı edelim?" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Açık Büfe C.tesi Ara. 08 2007, 22:23 | |
| Daren asasını sallamayı durdurmadan
"Birilerini bulalım biz söndüremeyeceğiz gibi. Hadi ." dedi . |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Açık Büfe C.tesi Ara. 08 2007, 22:34 | |
| Profesör Hazal Kaya buraya geri döndü.Kimsenin umrunda değildi yangın.Tüm hırsıyla "Aquementi!" diye bağırdı.Asasından mavi bir ışık çıktı.Ve bütün balo salonunu kapladı.Sonra ışık söndü ve etrafına baktı.Yangın sönmüştü.Buruk bir gülümsemeyle yere yığıldı.Çünkü çok yorgundu...Sonra derin ama tatlı bi uykuya daldı.....
out:ölmedim sadece bayıldım. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Açık Büfe C.tesi Ara. 08 2007, 22:47 | |
| Daren hemen HAzal'ın yanına geldi onun yüzünü okşayarak
"Hazal kendine gel kendine Gelll!!!" dedi gözleri dolmaya başlamıştı bir kaç damla süzülmüştü bile. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Açık Büfe C.tesi Ara. 08 2007, 22:48 | |
| out:baygınım uyanamam odama götür beni:D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Açık Büfe C.tesi Ara. 08 2007, 22:54 | |
| Daren Hazal'ı yerden kaldırmadan önce ankaya dönüştü kuyruğu ile bir kolunu tutarak puff diye oratadan kayboldu. |
|
| |
Bill C.Weasley Slytherin Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 410 Savaş Tarafın : Ölümyiyen Aile : WEASLEY RP Partneri : ♥♥ Melis Özen♥♥ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: Açık Büfe Paz Ara. 09 2007, 20:35 | |
| kayba açık büfeye geldi ve "bir pizza,cola ve şeftali suyu istiyorum"dedi görevli ona istediği malzemelri uzattı ve "afiyet olsun "dedi kayba hafifce gülümsedi ve masaya doğru ilerledi | |
|
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Açık Büfe Paz Ara. 09 2007, 20:37 | |
| Cho Ben bir kola ve pilav ve köfte alayım dedi.Aldıktan sonra masaya doğru yöneldi. | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Açık Büfe Paz Ara. 09 2007, 21:58 | |
| ron kendine içecek bişeyler aldı daha snra boş bi masa bulmak üzere ilerledi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Açık Büfe Paz Ara. 09 2007, 23:05 | |
| ASHLEY BÜFEYE YAKLAŞIP BİR PORTAKAL SUYU ALIYIM DEDİ VE ALDIKTAN SONRA HIZLI ADIMLARLA MASAYA GİTİİ |
|
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Açık Büfe Paz Ara. 09 2007, 23:36 | |
| Cho büfeden bir kola ve makarna aldıktan sonra oradan uzaklaştı. | |
|
| |
Dr.Eren Bakıcı Hogwarts Şifacısı
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 29 Savaş Tarafın : erenin olduğu her yerden Aile : şimdilik yok RP Partneri : yok Kayıt tarihi : 08/11/07
| Konu: Geri: Açık Büfe Ptsi Ara. 10 2007, 18:47 | |
| eren büfeye geldi ve bol yeşil bi salata istedi istediklerini saldıktan sonra masasına yöneldi | |
|
| |
| Açık Büfe | |
|