| Açık Büfe | |
|
+6Jiména W. L'moné Clarie Jane D. Reeser Bill C.Weasley Pheobê Jane Weasley Hermione Granger Pelin V. Karahan 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Açık Büfe Cuma Ara. 07 2007, 20:19 | |
| Yiyecekler
Makarna Pizza Döner Pilav Köfte Balık
Çorbalar
Mercimek çorbası Tarhana çorbası Domates çorbası
İçecekler
Kola Fanta Portakal Suyu Su Elma Suyu Bira Kırmızı Şarap Şeftali Suyu | |
|
| |
Hermione Granger Hogwarts Şifacısı
Mesaj Sayısı : 422 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : yok RP Partneri : Aranıyorr :) isteyen öm atabilir. :) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 28/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Açık Büfe Cuma Ara. 07 2007, 20:34 | |
| Hermione büfeye geldi ve ''ßen bir bira,kırmızı şarap ve pizza istiyorum.'' dedi. | |
|
| |
Hermione Granger Hogwarts Şifacısı
Mesaj Sayısı : 422 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : yok RP Partneri : Aranıyorr :) isteyen öm atabilir. :) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: Açık Büfe Cuma Ara. 07 2007, 20:42 | |
| bir süre sonra görevli siparişleri getirdi.Hermione "Teşekkürler." diyerek masasına doğru yürümeye başladı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Açık Büfe Cuma Ara. 07 2007, 21:15 | |
| Daren masasında sakince kalkıp açık büfeye doğru ilerledi karnı aç değildi sadece bir içecek alıp gidecekti hayla Hazal gelmemişti düşündükçe kahroluyordu ardından kimseye çaktırmamaya çalışarak
"Kırmızı şarap alabilirmiyim." dedi . Arkasını dönüp gülen yüzlere mutlu çiftlere baktı gayet güzel bir parti idi herkez için ama Hazal olmayınca Daren partinin zevkini çıkaramıyordu ardından kırmızı şarap dolu kadehini alıp masasına gitti. |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Açık Büfe Cuma Ara. 07 2007, 21:40 | |
| Ashley ağlayarak açık büfeye geldi.''Bir su alabilir miyim lütfen''dedi Daren'i gördü ''Merhaba''dedi ağlayarak ''Ona hiç güvenmemeliydim''diyordu bir yandanda | |
|
| |
Bill C.Weasley Slytherin Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 410 Savaş Tarafın : Ölümyiyen Aile : WEASLEY RP Partneri : ♥♥ Melis Özen♥♥ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: Açık Büfe Cuma Ara. 07 2007, 21:51 | |
| kayba yarım saat geçtikten sonra içeri girdi gözleri ağlamaktan şişmişti açık büfede ashleyi gördü ve ona doğru yaklaştı kayba sinirle çıkınca dışarıda biryerde baya içmişti sarhoş olmuş birşeiklde ona baktı ve "beni affet aşkım seni kırmak istemedim ben sadece....ben sadece..."diye mızmızlıyordu | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: Açık Büfe Cuma Ara. 07 2007, 22:08 | |
| Ashley etrafına bakındı.Ardından sahnede Daren'i gördü.Fakat Kayba yanına doğru gelmişti.''İğrenç kokuyorsun Kayba.Artık umrumda değilsin''dedi Ashley ve dans pistine doğru gitti. | |
|
| |
Clarie Jane D. Reeser Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 944 Savaş Tarafın : En karanLık En Ateşli YerlerDen ;) Aile : POTTER... RP Partneri : HYR YOK... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (10/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Açık Büfe Cuma Ara. 07 2007, 22:31 | |
| Amy açık büfeye geldi. Görevliye balkabağı suyu ve kola istiyorum dedi. istediklerini aldı ve çıktı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Açık Büfe Cuma Ara. 07 2007, 22:49 | |
| ashley büfeye doğru yaklaştı çok acıkmıştı yemek yiyicek kimsesi de yoktu " border="0" alt=""/>yanlız başına yemek yiyicekti büfedeki görevliye kola ve pizza istiyorum dedi[/img] |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Açık Büfe Cuma Ara. 07 2007, 22:50 | |
| biras bekledikten sonra istedikleri geldi ve yavaşca uzaklaştı |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Açık Büfe Cuma Ara. 07 2007, 23:01 | |
| ashley 2 kola alabilirmymm |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Açık Büfe Cuma Ara. 07 2007, 23:02 | |
| 2 koılasını alıp gülümseyerk masaya doğru yürüdü |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Açık Büfe Cuma Ara. 07 2007, 23:26 | |
| Daren hızlı hızlı açık büfeye gelmişti hemen
"İki tane kırmızı şarap." dedi heyecanla sonra arkasına Hazal'a baktı önüne döndüğünde görevli ona iki kadeh dolusu kırmızı şarap uzatıyordu. Daren iki bardağı alıp 2. Masaya doğru ilerledi. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Açık Büfe Cuma Ara. 07 2007, 23:32 | |
| Hazal
"Teşekkürler aşkım"
diyerek kendisine uzatılan kırmızı şarabı aldı.İlk yudumu içtikten sonra bütün bardağı dikti. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Açık Büfe C.tesi Ara. 08 2007, 19:29 | |
| Daren hızlı adımlar ile açık büfeye gelerek iki bardak kırmızı şarap istediğini söyledi ve ardından kendisine uzatılan bardakları alarak masaya doğru yöneldi . |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Açık Büfe C.tesi Ara. 08 2007, 19:49 | |
| Samara çok mutluydu ama aynı zamanda açtıda.
Masanın arkasında duran görevliye "İyi günler nasılsınız?" dedi gülümseyerek. Görevliden beklediği gibi cevap gelmedi sadece ne istiyorsun bakışlarıyla karşılaştı. Ama Samara istifini bozmadan aynı mutlulukla
"Ben bir tabak makarna alabilirmiyim!" dedi ve önüne gelen tabağı alarak oradan uzaklaştı.Tabii ki görevliye teşekkür etmeyi unutmadı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Açık Büfe C.tesi Ara. 08 2007, 20:07 | |
| ''Samara yüzünde güller açıo''dedi ve güldü Ash ''Bir cola alabilir miyim''dedi görevliye ve Samara'ya döndü ''Tom la konuştunuz mu''dedi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: Açık Büfe C.tesi Ara. 08 2007, 20:08 | |
| "Konuştuk"dedi mutlulukla bir yandanda makrnasını yiyordu. "Ash... Biz çıkıyoruz galiba " dedi gülümseyerek. | |
|
| |
| Konu: Geri: Açık Büfe C.tesi Ara. 08 2007, 20:10 | |
| ''Eee sonunda yanii''dedi Ash gülerek ''Bizimki kesin birşey becerememiştir ben çok aptalım-iğrencim filan demiştir yanılmıyosam.Ama adınıza çok sevindim.''dedi gülümseyerek | |
|
| |
| Konu: Geri: Açık Büfe C.tesi Ara. 08 2007, 20:17 | |
| "Teşekkür ederim" dedi Samara aynı mutlulukla sonrada "Aslına bakarsan Tom öyle dedi ama neler oldu bir bilsen!" diye sinirle mırıldandı. Sınıfa o kızın girişi sonra Tom'u öüşü aklından çıkmıyordu. Sinirle makarnasını yameye devam etti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Açık Büfe C.tesi Ara. 08 2007, 20:19 | |
| ''Anlatsana tüüh kaçırım be'''dedi Ash yüzünü buruşturarak merakla Samara'yı dinliyordu | |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Açık Büfe C.tesi Ara. 08 2007, 20:23 | |
| prof.pelin açık büüfeye geldi ve 2 tane kırmızı şarap istedi görevli şarapları hazırlayıp ona verdi ve pelin gülümseyerek masaya doğru ilerledi | |
|
| |
| Konu: Geri: Açık Büfe C.tesi Ara. 08 2007, 20:27 | |
| Samara Ashley'e baktı hem arkadaşım hem de Tom'un kardeşi diyerek içinden anlatmaya başladı." Şimdi biliyorsun atadam olyı çok sarstı bende baloya gelelim dedim. Geldik dans ettik felan sonra sıkıldık bahçeye çıktık e havada soğuktu, boş sınıfa gittik. O sırada içeri Sea midir Lunamıdır öyle bir kız geldi. Bize 'naber çifte kumrular'dedi. bende 'biz çifte kumru falan değiliz' dedim. Sonra o Tom'a benle çıksana dedi. Tom'da başından savmak için Samara ile çıkıyoruz dedi. Sonra kız delirdi resmen. Ayrıl bundan cart curt konuştu.Sonra çıktı gitti. 5 dk ggeçmeden geri geldi 'özür diledi' sonra Tom'u öptü.Tom'da kovdu kızı ama görmeliydin! O kızı..." Samara bir solukta anlatmıştı bütün her şeyi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Açık Büfe C.tesi Ara. 08 2007, 20:29 | |
| ''İnanmıyorum bilio musunuz o kız Kayba ile çıkıo''dedi Ashley Kayba umrunda değildi fakat kızı öldüresi gelmişti.Hem kardeşine sarkmıştı hemde eski sevgilisiyle çıkmaya başlamıştı | |
|
| |
| Konu: Geri: Açık Büfe C.tesi Ara. 08 2007, 20:31 | |
| Samara Ash'e bakarak "benim kuzenimle! Bu kız ne yapmaya çalışıyor! Hem gel bu gün Tom'a seni seviyorumlar , öpücükler!! BEni delirtmeyemi çalışıyor acaba?" dedi cidden merak etmişti. | |
|
| |
| Açık Büfe | |
|