| Dans Alanı | |
|
+7Fred Tom Weasley Deborah P. Scarlett Prof.Gökhan Özen Nickholas Ryan Scofield Pheobê Jane Weasley Bill C.Weasley Pelin V. Karahan 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Prof.Gökhan Özen Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 308 Savaş Tarafın : LondRa Aile : Özen Ailesi Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 17/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Dans Alanı C.tesi Ara. 08 2007, 20:49 | |
| gökhan ve pelin masadan ayrılarak dans alanına geldiler | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Dans Alanı C.tesi Ara. 08 2007, 21:13 | |
| dm : Ortam zifiri karanlık olmuştu hiç bir şey gözükmüyordu lumos yada başka bir büyü karanlığı delemiyordu ama yavaş yavaş yanık kokusu geliyordu masaların ucu yanmaya başlamıştı bir sürü ses bağırıyor çağırıyordu çığlık atıyordlardı. Ve ortam ısınmaya bazı yerler yanmaya başlasada hiç bir ışık yoktu. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Dans Alanı C.tesi Ara. 08 2007, 21:52 | |
| "Aquementi!" giriş salonundan ortalığa cız cız sesleri geliyordu dumanlar artmaya başlamıştı Daren bir oraya bir buraya
"Aquementi!" diye haykırıyordu millet çığlık atıyordu. Masalar yavaş yavaş sönüyordu. |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Dans Alanı Paz Ara. 09 2007, 16:24 | |
| out:herşey düzeldi arkadaşlar herkes eski neşeyle baloya dwm etsin! | |
|
| |
Bill C.Weasley Slytherin Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 410 Savaş Tarafın : Ölümyiyen Aile : WEASLEY RP Partneri : ♥♥ Melis Özen♥♥ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Dans Alanı Paz Ara. 09 2007, 20:53 | |
| Kayba ve Holly dans asalnına geldiler ...piste çıkınca dans etmeye başladılar..kaybanın gözünün ödnünde adeta eski anıları canlanıyordu..kendi kendine "çıkart aklından şunlarıi"diyordu.Mutlu olmalıydı bugün...en azından öyle gözükmeliydi herkese | |
|
| |
Holly Rachel Chang Hufflepuff 3. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 30 Savaş Tarafın : istanbul Aile : yok RP Partneri : ARANIYOR Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Dans Alanı Paz Ara. 09 2007, 20:55 | |
| Holly bu müzik güzel değil canlı bişeyler Çal DJ dedi Gülerek. | |
|
| |
Holly Rachel Chang Hufflepuff 3. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 30 Savaş Tarafın : istanbul Aile : yok RP Partneri : ARANIYOR Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Dans Alanı Paz Ara. 09 2007, 20:57 | |
| rp out:birazdan gelirim yemek yicem Kayba | |
|
| |
Bill C.Weasley Slytherin Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 410 Savaş Tarafın : Ölümyiyen Aile : WEASLEY RP Partneri : ♥♥ Melis Özen♥♥ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: Dans Alanı Paz Ara. 09 2007, 20:57 | |
| aslında kayba içinde daha iyi olucaktı hareketli ve canlı müzikte kendini daha çok rahatlatabilirdi..masadan tam ayrılırken önüne ashley çıkmıştı zaten samarayada cevap verememişti ..dans ederken aklında herşeyi silmek istedi ama bir anda yapamazdı | |
|
| |
Shakira Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Londra Aile : weasley RP Partneri : barış potter:) Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: Dans Alanı Paz Ara. 09 2007, 21:32 | |
| shakira dans pistine doğru ilerlerken gözleride choyu arıyordu | |
|
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Dans Alanı Paz Ara. 09 2007, 21:34 | |
| Cho dans alanına geldi ve bağırarak HEY DJ ÇAL HADİ CANLI Bİ PARÇA dedi ve ardından MÜMKÜNSE -DAN SONRA OLSUN dedi.Şarkı başladığında adeta kopmuştu. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Londra Aile : weasley RP Partneri : barış potter:) Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: Dans Alanı Paz Ara. 09 2007, 21:37 | |
| shakiraq choyu görünce yanına gitti choyu önceden hiç böyle görmemişti cho resmen kopmuştu buna sevindi ve oda dans etmeye başladı choyle arada choya şarkı gerşekten çok güzel dedi cana yakınca | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Dans Alanı Paz Ara. 09 2007, 21:38 | |
| Cho Shakira'yı görünce senin Sesin güzeldir Senin bestelediğin bi şarkı vardı Shakira - Hips don't lie'yi söylesene dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Alanı Paz Ara. 09 2007, 21:41 | |
| shakira önce mırın kırın etsede sonra choyu kırmak istemedi ve mikrofonun yanına gitti çoook heyecenlıyı daha önce hiç başkalarının önünde şarkı söylememişti .sonra sarkıyı söylemeye başladı başta ürkekçe olsada sonra buna alıştı .... ve dans eden choya göz kırptıı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Alanı Paz Ara. 09 2007, 21:43 | |
| Cho'da Dayanamayarak oryantal bir dansa başladı ve gayet başarılıydı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Alanı Paz Ara. 09 2007, 21:45 | |
| şarkı bittiğinde shakira çoook mutluydu ve sahneden uzaklaşıp chonun yanına gitti cho müzüğe dalıp gitmişti...bu onu çokkk mutlu etti | |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Alanı Paz Ara. 09 2007, 21:49 | |
| Cho Shakira çok iyiydin dedi keşke Profösösr Avril veya Gökhan olsaydı onlar çok güzel söyler.Hatta bi keresinde Profösör Gökhan'ın odasının yakınlarındayken duymuştum dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Alanı Paz Ara. 09 2007, 21:51 | |
| aa gerçekten merak ettim dedi shakira gülümseyerek keşke olsalar...ben hiç duymadım dedi umutsuzca | |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Alanı Paz Ara. 09 2007, 21:54 | |
| Bende o kadar müthiş bir sestiki tadı damağımda kaldı denebilir dedi Cho. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Alanı Paz Ara. 09 2007, 21:57 | |
| merak ettim valla acaba bugün gelirmi dedi shakira gülerek çağkan gelmicekmi dedi shakira dans ederken choya | |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Alanı Paz Ara. 09 2007, 22:04 | |
| Cho üzgün bir şekilde büyük ihtimalle gelmez bu aralar beni çok ekiyor dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Alanı Paz Ara. 09 2007, 22:05 | |
| sana öyle geliyordur bence çağkan seni çook seviyor dedi shakira choyu teselli edercesine | |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Alanı Paz Ara. 09 2007, 22:11 | |
| Hadi masaya geri dönelim burada yoruldum ayak üstü konuşmayalım masa 7 ye gidelim dedi cho | |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Alanı Paz Ara. 09 2007, 22:12 | |
| tmm dedi shakira ve birlikte yürümeye başladılar | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Dans Alanı Ptsi Ara. 10 2007, 19:05 | |
| Daren dans alanına geldi sandalyeyi çekerek gitarının kabını açtı biraz akordunu ayarladıktan sonra çalmaya başladı bir süre sonra ritmi tutturduğunda asasını boğazına dayadı ve bir şeyler mırıldandı ve sesi yükseldi ve güzel sesiyle konuşmaya başladı.
"Bu kez anladım Kuru dallardan yapma Bi köprüden geçiyorum
Ben ordaydım Erbabı yalnızları Yutan kentler biliyorum
Bu kez anladım Hüzünlerden bozma Mutluluklar yaşıyorum
Ben ordaydım Acemi aşıkları Boğan sular biliyorum
Ne müttefik belli Ne sığınakların yeri
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz...
Bu kez anladım Kartonlardan yapma Siperlere pusuyorum
Ben ordaydım Huzurlu zamanları Yıkan sorular biliyorum
Ne müttefik belli Ne sığınakların yeri
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz...
Bu kez anladım Kuru dallardan yapma Bi köprüden geçiyorum
Ben ordaydım Erbabı yalnızları Yutan kentler biliyorum..." bu ikinci kez şarkıda kendinden geçişiydi Hazal aklını başından almıştı ama güzel bir şarkıydı . |
|
| |
| Dans Alanı | |
|