| Dans Alanı | |
|
+7Fred Tom Weasley Deborah P. Scarlett Prof.Gökhan Özen Nickholas Ryan Scofield Pheobê Jane Weasley Bill C.Weasley Pelin V. Karahan 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Dans Alanı Cuma Ara. 07 2007, 20:08 | |
| | |
|
| |
Bill C.Weasley Slytherin Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 410 Savaş Tarafın : Ölümyiyen Aile : WEASLEY RP Partneri : ♥♥ Melis Özen♥♥ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Dans Alanı Cuma Ara. 07 2007, 20:46 | |
| kayba ve ashley beraber dans etmeye başladılar...şarkıda şebnem ferahtan-sil baştandı..kayba gerçekten çok duygulanmıştı | |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Dans Alanı Cuma Ara. 07 2007, 20:48 | |
| Ashley uçuyor gibiydi.Hem gülümsüyor hem etrafına bakıyonıyordu.Kayba'nın gözlerinin içine baktığında utanıyordu ''Bu an keşke hiç bitmese''diye geçiriyordu içinden. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 410 Savaş Tarafın : Ölümyiyen Aile : WEASLEY RP Partneri : ♥♥ Melis Özen♥♥ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: Dans Alanı Cuma Ara. 07 2007, 20:50 | |
| kaybada hiç bitmese diye düşünüyordu..sonra ashleye baktı onu seyretmek ona güzel geliyordu.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: Dans Alanı Cuma Ara. 07 2007, 20:54 | |
| Ashley Kayba'nın ona baktığını farketti ''N'oldu yoksa elbisem mi kırıştı.''diye endişelenerek elbisesine baktı.Sonra birşey olmadığını anlayınca dansına devam etti artık kayba'nın gözlerine bakabiliyordu | |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Alanı Cuma Ara. 07 2007, 20:56 | |
| kayba ashley'in bu telaşına çom gülüyordu.kendini tutamadı ve kahka patlattı ardından "ya ashley ne bu telaş sakin ol rahatla biraz"dedi ve ona sımsıkı sarıldı | |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Alanı Cuma Ara. 07 2007, 21:01 | |
| ''Siz erkekler ne anlarsınız ki.Ayy neler saçmalıyorum ben.''dedi ve kendi haline oda çok gülüyordu.''Bu arada kaç gündür nerdeydiniz beyefendi.''dedi Ashley yüz çevirerek. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Alanı Cuma Ara. 07 2007, 21:06 | |
| "ya nerde olabilirm der..ders..ders... hangisine katılıacaımı şaşırdım aşkım napyıım bu arada sen nereldersin hanımefendi?"dedi kayba sırıtarak | |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Alanı Cuma Ara. 07 2007, 21:08 | |
| ''Kendimi kayalıklardan atıp öldürmeyi planlıyordum.Yeterince açık mı''dedi ve tekrar ''HIH''diyerek yüz çevirdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Alanı Cuma Ara. 07 2007, 21:09 | |
| "aa şaka mı yoksa gerçekmi eğer gerçekse neden?"dedi kayba ona bakarak | |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Alanı Cuma Ara. 07 2007, 21:14 | |
| ''Nedenini boşver.Ölümyiyenler ve ailemle ilgili.''dedi ve ''Bu seferlik affediyorum sizi beyfendi''dedi konuyu dağıtmak isteyerek. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Alanı Cuma Ara. 07 2007, 21:18 | |
| "yaa boşveremmem ashley biz sevgililiyiz benden gizleme bunları artık açık konuş lütfn "dedi kayba dikkatleşerek | |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Alanı Cuma Ara. 07 2007, 21:20 | |
| ''Bende bu mutlu günde moralimi bozamam Kayba.Eğer tartışmak istiyorsan burası yeri değil.Eğer daha fazla uzatırsanda gidicem haberin olsun''dedi ve suratını astı Ashley | |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Alanı Cuma Ara. 07 2007, 21:22 | |
| "ya suratını asma artık ashley lütfen anlatır mısn benden daha ne kdr gizxliyiceksin bu olaylarını her zmn kabul ettm tmm dedm ama ytr artık"dedi kayba | |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Alanı Cuma Ara. 07 2007, 21:25 | |
| ''Balodan sonra herşeyi anlatıcaktım ama sınırı fazla aştın.Sana güvenmekle hata mı ettim acaba.''dedi ve Kayba'nın elini bırakarak masaların birine gitti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Alanı Cuma Ara. 07 2007, 21:27 | |
| kayba "off"diye bağırdı.çok sinirliydi ve oradan hızla çıktı | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Dans Alanı Cuma Ara. 07 2007, 21:37 | |
| ron ve pearl masadan kalkıp dans pistine geldi ron pearlün elini bıraktı öbür eliyle beraber onun belini kavradı ve onu kendine doğru çekti | |
|
| |
Prof.Gökhan Özen Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 308 Savaş Tarafın : LondRa Aile : Özen Ailesi Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 17/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Dans Alanı Cuma Ara. 07 2007, 21:43 | |
| Gökhan ve Pelin masadan ayrılıp dans pistine geldiler.. Müziğe uyarak hemen dans etmeye başladılar.. | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Dans Alanı Cuma Ara. 07 2007, 21:44 | |
| out : işe bak bea pearl çıkmışş
in : ron pearlle danslarının ardından dans pistinden indi ve masasına daoğru ilrledi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Dans Alanı Cuma Ara. 07 2007, 21:49 | |
| Daren masasına gitar çantasını koydu açıp içindeki gitarı çıkardı ve çantayı masaya koyarak gitar ile dans pistine doğru ilerledi dans pistine geldiğinde asasını çıkartıp yankılanan şarkıyı kesti ve asasını cebine koyarak gitarı çalmaya başladı ritimi tutturduğunda şarkı sözlerini söylemeye başladı ve tabiki asası ile kendi sesini yükseltmeyi unutmamıştı :
"Bugün biraz gerginim yine, sesim değişik gelebilir biraz, ama sen anlarsın,bana katlanırsın... tuhaf laflar edebilirim, seni belki üzebilirim, ama sen susarsın,çünkü beni tanırsın... öyle çabuk kızma derdin hep, bu kadar da kolay alınma, o zaman beni sar, hadi sarıl bana, değişmez huylar bilirsin, bir kere de sen dene alışmayı! ben göğsüne yatarken böyle derin nefes alma bu ara ihtiyacım var sana ellerimi sakın bırakma bana huzur veren tek yer senin yanın unutma gün varıncaya kadar sabaha sakın hiçbir yere kalkma fazla bişey istemem sadece dur burda... " |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Alanı Cuma Ara. 07 2007, 21:52 | |
| Ashley müziği duyunca gözyaşlarını sildi ve dans pistine geldi.Merdivenlerden birine oturdu.Ve şarkıya eşlik etti.Gözyaşları biranda sevinçle dolmuştu.Artık elbise bile hiçbirşey umrunda değildi | |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Dans Alanı Cuma Ara. 07 2007, 21:55 | |
| pelin gökhanla dans ederken sanki havalrda uçuyordu o anda çok mutluydu ve kimse bozamazdı | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Dans Alanı Cuma Ara. 07 2007, 21:55 | |
| Daren şarkıyı söylerken kendinden geçmişti şuanda Hazal'ın burada olmasını çok istiyordu herzaman yanında olmasını istesede şuan daha çok istiyor gibiydi gitara biraz daha sert vurmaya başlamıştı kendide ritim tutuyordu gördüğüne göre millet başlamıştı eylenmeye. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Dans Alanı Cuma Ara. 07 2007, 21:56 | |
| out = Pelin ben bile bozamazmıyım ? mutluluğunu? |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Alanı Cuma Ara. 07 2007, 21:59 | |
| kayba dans pistine doğru ilerledi eline mikrafonu aldı ve "seni seviyorum ashley nolurr konuşlaımm "diye mırıldanmaya başladı | |
|
| |
| Dans Alanı | |
|