| söğüt ağacının altında | |
|
+15Melis Özen Hermione Granger Emma Spinley Pheobê Jane Weasley Deborah P. Scarlett Harry Potter Nickholas Ryan Scofield Rachel Krista Valancé Carter R. Schwetzen G.Tarja Grenier Jiména W. L'moné Melodia Spinley Holly Rachel Chang Fred Tom Weasley Melissa Amy Armstrong 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 19:51 | |
| Eet yok ama bnde gidiyim istenmeddğm yerde durmak gibi bi adetm yoktur.
sonra ağaçtan indi üstünü temizleyip...(gidişş) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:06 | |
| Daren herkezin gittiğine sevinmiş halde ağaca sırtını yaslamıştı Hazal'ın gelmesini hayal ediyordu onu düşünüyordu aslında onu hiç aklından çıkaramasada şimdi sadece ona yoğunlaşmıştı kendi kendine gelse deiyordu Hazal'ı çok seviyordu.
Daren gözünü açtı ve etrafına baktı hava kararmak üzereydi . Yasak ormandaki cılız yaprak hışırtsı kesilmemişti bu günlerde çok olay oluyordu. Bugünde geleceklermiydi acaba Ruh emiciler. |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:09 | |
| Samara hiç istemese dahi ayakları onu yine aynı yere getirmişti.Evet Hogwarts üyük bir yerdi ama gidecek yer o kadar azdı ki. Samara yine az ileride oturan birini gördü. Yanına gidip:"Selam" dedi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:13 | |
| Daren yanına gelen Samara'ya gülümseyerek
"Meraba Samara." diyerek yüzüne baktı bgün gerçekten sessiz olacak gibiydi belkide bu fırtınadan önceki sessizlikti ama bu sessizliği hiç sevmiyordu hava sıcaktı yeterince birini üşütecek kadar soğuk olmaması güzeldi. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:17 | |
| "Bu gün hava güzel"dedi Samara "Biraz serin ama, Ruh emicilerin yaptığı gibi değil"dedi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:21 | |
| Daren gülümseyerek
"Bugünde gelirlerse çok kötü olacak." dedi ikide bir yasak ormana göz atıyordu . Orada olan herşeyi öğrenecekmiş gibi bakıyordu . |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:23 | |
| "Ya pardon ama Bakanlık onlara hakim olamıyor mu? " | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:25 | |
| Daren biraz durdu aslınsa söylesemiydi biraz ciddileşerek
"Onlara hakim olmamalıyız aslında yani onlar Azkaban'da serbestler ve oradan gelebiliyorlar buraya ." dedi biraz kısa keserek. Ardından birinin geldiğini hissediyordu. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:27 | |
| gothella geri geldi.sırf daren onu istemiyo die gidicekmiydi,hayır bunu yapmıycaktı.kararlı adımlar geri... ama bidaa düşndümde öle bi adetm var,samara sen nasılsın dünden... | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:27 | |
| "İyiyim Siz." dedi Samara dikkatle bakarak. | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:28 | |
| ii bundan daha kötüleride olmuştu 2 tane ruh emiciden daha beterleri
rüzgardan dolayı uçuşan saçlrını tuttu...kan kırmızı gölgelerine baktı,anılarına daldı.
En son tarafından C.tesi Kas. 24 2007, 20:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:29 | |
| Daren biraz durdu acaba çok mu sert davranmıştı onun sinirlerine hakim olamayacağını biliyordu yada aklına girmesine izin vereceğini hiç sanmıyordu. Bir şey söylememişti. |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:32 | |
| "Eee... Biraz sessizlik oldu sanki"dedi Samara sıkıntıyla etrafına bakınarak | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:32 | |
| out:gir canm kendi malınmış gibi kullan=)) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:39 | |
| Daren biraz durduktan sonra Samara'ya anlamlı anlamlı baktı ona sorsamıydı neyse banane dercesine yaslandı ağaca ve gözlerini kapattı aslında Hazal'dan başkasını görmek istemiyordu . |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:41 | |
| out:hazalında sanada abi bu ne yha=)) | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:41 | |
| Samara Daren'a bakarak "Bir şey mi soracaksın?"dedi şaşkınca. | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:47 | |
| goth anılarından kurtuldu,kan kırmızı anılardan daren'a baktı acaba kendisini needn istemiodu zihnine girsemiydi ama belkide yok girmemeliydi yok yha gircekti... samara şeyy...dersler evet dersler nası gdio
out:giriim mi daren??=)) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:47 | |
| Daren gözlerini açmadan
"Hayır ."
dedi şimdi gözünü açmış Hazal'ın geleceği yolu gözlüyordu. |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:48 | |
| Samara ona bakarak "iyi" diye kestirip attı. Derslerden konuşmayı pek istemiyordu içi sıkılıyordu o zaman. | |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:49 | |
| Lou yürüyüşe çıktı ve söğüdün yanına geldi.İlerde aynı kişileri görünce yanlarına giderek " selam " dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:52 | |
| "Selam Lou."dedi Samara ona gülümseyerek cidden Tom ile çok benziyorlardı. "Naber iyi misin?" | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:53 | |
| " iyiyim sen nasılsın " dedi Lou | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:54 | |
| Daren lou'nunda geldiğini görünce biraz da olsa mutlu olmuştu yani burada durmayı pek istemiyordu ancak burada ruhemicilerin gelip gelmeyeceğini bilmeliydi. "Merhaba Louis." dedi Gothella'ya hiç bakmadan. |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:56 | |
| " iyiyim Daren sen nasılsın", dedi ve Gothella'ya döndü" profeösr siz naılsınız " dei Lou. | |
|
| |
| söğüt ağacının altında | |
|