| söğüt ağacının altında | |
|
+15Melis Özen Hermione Granger Emma Spinley Pheobê Jane Weasley Deborah P. Scarlett Harry Potter Nickholas Ryan Scofield Rachel Krista Valancé Carter R. Schwetzen G.Tarja Grenier Jiména W. L'moné Melodia Spinley Holly Rachel Chang Fred Tom Weasley Melissa Amy Armstrong 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:59 | |
| Daren gözlerini tekrar kapatarak "İyiyim ." dedi ve gülümseyerek neredeyse görüyorcasına kafasını Louis'e çevirmişti. |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 20:59 | |
| goth de iim,daren bilmezsn ama muggle gruplarından brnn bi şarkısı var "itildik" die bnce dinle,
out:mangann | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 21:05 | |
| Daren sakinliğini hiç bozmadan gülümsedi ve ardından "Muggle'ları sevmem." dedi garip bir şekilde gülümsüyor belkide birilerini ürkütüyordu. dm : Yasak ormandan gelen sesler artmaya bir hipogrifin gaklama sesleri geliyordu ve hipogrif'in sesi yaprak hşırtısını geçiyordu birden bağırma sesi kesilmişti ama ağaçların arasından bir hipogrif koşarak çıkmış ve onlardan uzak bir yerlerde havalanıp gözden kaybolmuştu yasak ormandaki sesler kesilmişti. out = başlıyoruzz:D |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 21:06 | |
| Samara irkilmişti. "Bunca sesi yapan bir hipogrifmiydi yani." diye inanmazcasına sordu. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 21:06 | |
| biliorm,heyy noluyo??
normalde olsa darena gücenerek onn arkasına fln geçrdi ama şimdi olmassdı?? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 21:12 | |
| Daren ayağa kalkarak hipogrifin havada yok oluşuna başladı ve ayakta gözünü yasak ormana dikmişti orada başka biriyle kavga ettiğini biliyordu çünkü hipogrifteki yara izlerini görebilmişti yasak ormana doğru bir adım attı ve Samara'ya bakmadan "Evet o sesleri hiipogrif çıkarıyordu." dedi sakince gözlerini hiç ayırmadan yasak ormana doğru koştu. out = Ben birazdan gelirim inş. belkide gelemem |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 21:15 | |
| "Ya offf yine mi?" Samarada Daren'in peşinden koştu yalnız bırakacak değildi ya onu. | |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 21:15 | |
| " Samara koru beni "dedi Lou
~out~ne hazırcıyım yha...zuahahhahahzuıahahaha | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 21:16 | |
| "Gell" diye Lou'nun kolunu çekiştirmeye başladı. "Yardıma ihtiyacı olabilirr!" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 21:17 | |
| out = benimmi ? herneyse yasak ormanda devam |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında C.tesi Kas. 24 2007, 21:17 | |
| out:yasak ormann neresi abi beni koruyun asasız fln zati zihnim voldi altında | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Paz Kas. 25 2007, 20:37 | |
| Hazal dünkü olaydan sonra ilk kez dışarı çıkıyordu.Biraz hava almak ve olanları düşünmek için söğüt ağacının altına, çimlerin üzerine yattı.Gözleri kapadı. |
|
| |
Rachel Krista Valancé 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 196 Savaş Tarafın : Los Angeles Aile : Valancé Ailesi RP Partneri : İsteyen mi var sanki :( Kayıt tarihi : 19/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Paz Kas. 25 2007, 20:57 | |
| Avril söğüt ağacına kafasındaki karmaşık olayları başından atmak için gelmişti.Raslantı bu ya Hazal'da oradaydı.Avril çimenlerin üzerine uzanmış gözleri kapalı olan en iyi arkadaşının gözlerini elleriyle kapatıp 'Bil bakalım ben kimim?' dedi gülerek. | |
|
| |
Harry Potter Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (60/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Paz Kas. 25 2007, 20:57 | |
| harry oraya geldi
''selam nasılsın profesör''
dedi gülümseyerek. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Paz Kas. 25 2007, 20:58 | |
| "Hıı sen misin Harry?İyiyim sağol sen?" diyerek yattığı yerden doğruldu. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Paz Kas. 25 2007, 21:00 | |
| harry
''ewet bende iyiyim ya siz Prof.Avril''
dedi gülümseyerek. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Paz Kas. 25 2007, 21:01 | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 196 Savaş Tarafın : Los Angeles Aile : Valancé Ailesi RP Partneri : İsteyen mi var sanki :( Kayıt tarihi : 19/09/07
| Avril 'Bende iyiyim.Eh son zamanlarda çok yoruluyorum.Olamaz yaşlanmayamı başladım yoksa' diye şaka yaptıkatan sonra gülmeye başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Paz Kas. 25 2007, 21:02 | |
| out: Avril söğüt ağacına kafasındaki karmaşık olayları başından atmak için gelmişti.Raslantı bu ya Hazal'da oradaydı.Avril çimenlerin üzerine uzanmış gözleri kapalı olan en iyi arkadaşının gözlerini elleriyle kapatıp 'Bil bakalım ben kimim?' dedi gülerek.
yazıo yukarıda | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
|
| |
| - Prof.Hazal Kaya demiş ki:
- out:ay burda mıydın cnm
evt biraz öyle oldu | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Paz Kas. 25 2007, 21:03 | |
| harry
''sizmi asıl ben''
dedi kendini göstererek güldü. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Paz Kas. 25 2007, 21:05 | |
| Hazal dostu Avril'ı yanına çekerek çimlerin üstüne yatırdı oda onun yanına yattı."Şimdi gözlerini kapat ve güzel şeyler düşün.Kendini çok rahat ve huzurlu hissedeceksin.Harry sende gelmek istersen yanım boş" dedi. |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Paz Kas. 25 2007, 21:10 | |
| Avril dostunun sözünü dinleyip gözlerini kapattı.Eski anıları aklına gelmişti.Herşeyi yeniden yaşıyor gibi olmuştu.Aslında biraz garip hissetmişti. | |
|
| |
| söğüt ağacının altında | |
|