| Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 1 | |
|
+12Harry Potter Prof. Amy Bluff G.Tarja Grenier Emma Spinley Hillary Duff Pelin V. Karahan Amy Lynn Lee Melissa Amy Armstrong Jiména W. L'moné Bill C.Weasley Carter R. Schwetzen Nickholas Ryan Scofield 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 1 Salı Ekim 23 2007, 19:21 | |
| - Louis Robert Weasley demiş ki:
- Louis masaya birinin daha geldiğini gördü' slm' dedi ve gelen kız kendini tanıttı' memnun oldum, bende Louis Weasley, Ronald'ın kardeşiyim' dedi ve bardağından büyük bir yudum aldı.
En son tarafından Salı Ekim 23 2007, 19:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 1 Salı Ekim 23 2007, 19:22 | |
| Samara suratını çarpıttı "İlk defa bu kadar karışık ama boş verin beni sizin nasıl?" | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 1 Salı Ekim 23 2007, 19:22 | |
| out: robert kim abi robert in kardeşiyim demişin | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 1 Salı Ekim 23 2007, 19:23 | |
| "nie noldu" dedi ron samaraya | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 1 Salı Ekim 23 2007, 19:23 | |
| |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 1 Salı Ekim 23 2007, 19:24 | |
| hmm ne oluyo samara nie karışıksın |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 1 Salı Ekim 23 2007, 19:25 | |
| Samara "bi şey olmadı"dedi kanın yüzüne hücum ettiğini hissediyordu yeni bi gerçeği farketmişti ron denilen çocuk fredin kardeşiydi! "sadece biraz başım ağrıyo o kadar" | |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 1 Salı Ekim 23 2007, 19:26 | |
| out:fred le robert ne alaka bnce yanlış yazmış olabilir yada biz ne demek istediğini anlamadık in:ron soran gözlerle samaraya baktı ve sorusunu yineledi "noldu" | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 1 Salı Ekim 23 2007, 19:27 | |
| hımm tmm o zmn dedi pearl ısrar etmek istemiyordu daha sonra nasılsa gerçeği öğrenirdi samaradan |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 1 Salı Ekim 23 2007, 19:27 | |
| Samara inatla "bi şey olmadı ya!" cebinden bi paket çıkardı "Çikolata?" | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 1 Salı Ekim 23 2007, 19:28 | |
| hmm ben hayır demem biliyosun dedi samaraya |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 1 Salı Ekim 23 2007, 19:29 | |
| Samara konunun değişmesine sevinerek pearl'e çikolataları uzattı "ee..sizden naber "dedi | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 1 Salı Ekim 23 2007, 19:30 | |
| pearl önce ronalda baktı sonra samaraya dönüp ben çok iyiyim cnm dedi |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| ~out~off ayrıntıya takılıyorsunuz adımı yazmıştım cümleyi değiştirince Ronald silindi Robert kaldı, aslında Ronald olcak o; değiştirdim ama...
in:
'Eee ben sessiz kaldım, nasılsınız daha daha?' dedi ortalığı yeniden açmak için. | |
|
| |
| "tamam anlatmak zorunda diilsin" anlatmıyorda zaten die düşündü snra belki pearl la konuşmak ister bnde bi centilmenlik yapayım dedi kendi kendine ve "bn gidiim siz kız kıza konuşun" dedi pearla köz kırptı "snra görüşürüz" "çikolata için teşekkürler samara, hoşçakal"dedi ve dışarı çıktı | |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 1 Salı Ekim 23 2007, 19:33 | |
| "önemli değil"dedi samara ronun ardından neşeyle el salladı acaba robertta çıkarmıydı? | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 1 Salı Ekim 23 2007, 19:33 | |
| pearl ronaldın ardından el salladı hoş çocuk diye düşündü hoşlanıyomuydu ronalddan bilmiyordu ama ronald ne düşünüyordu acaba onun için neyse samaracım sen şu olayı bana anlat bakim dedi sırıtıyordu resmen |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 1 Salı Ekim 23 2007, 19:34 | |
| Samara gözlerini devirip "Fred ile tanıştın mı?" dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 1 Salı Ekim 23 2007, 19:37 | |
| 'aaa Rnald nereye ' dedi Louis meraklandı.. | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 1 Salı Ekim 23 2007, 19:37 | |
| out:rp dışı tanışdıkta öyle tanışmadım cnm
in:hayır ama duydum dedi pearl suratındaki gülümseme tamamen büyümüştü ee ne olmuş frede dedi sonra |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 1 Salı Ekim 23 2007, 19:38 | |
| "ben şey yani şey oldum ben şeyden dolayı şey...ufff neyse işte ama zaten okul dışından bi kızdan hoşlanıyomuş" | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 1 Salı Ekim 23 2007, 19:40 | |
| nasıl yani pearl bişey anlamamıştı |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 1 Salı Ekim 23 2007, 19:42 | |
| Louis anlamıştı...'aaa Samara yoksa sen Fred'den hoşlanıyormusun?' dedi açık açık yüzüne karşı ve herkesin ortasında. | |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 1 Salı Ekim 23 2007, 19:43 | |
| Samara derin bi nefes aldı " ben var ya hani fred ronla louisin abisi işte ben ondan hoşlanıyorum galiba"dedi "oh be anlattım sonunda birine! Ama o bana bakmaz bile zaten hogwarts dışında birini seviyomuş" | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 1 Salı Ekim 23 2007, 19:44 | |
| ne kdr açık sözlüsün sen robert süper pearl samara bozulur diye çok kızmıştı roberta sakın kimseye bişey söyleme dedi |
|
| |
| Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 1 | |
|