| söğüt ağacının altında | |
|
+17Shakira Weasley Fred Tom Weasley Melissa Amy Armstrong Carter R. Schwetzen Sea Luna Lovegood Bill C.Weasley Emma Spinley Beyonce Weasley alns armstrong Hillary Duff Nickholas Ryan Scofield Harry Potter Pelin V. Karahan Amy Lynn Lee Jiména W. L'moné G.Tarja Grenier Prof. Amy Bluff 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Emma Spinley Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Kas. 08 2007, 20:35 | |
| Emma bir şarkı mırıldanarak gezinirken ned i gördü ve yanına oturdu "Mrb" | |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Kas. 08 2007, 20:48 | |
| out = mrb bencede aa
in = Ned yanına gelen Emma'ya "Bencede Merhaba ."dedi gülümsiyerek ardından "Nasılsın ." diye ekledi. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Kas. 08 2007, 20:51 | |
| "Eh işte herzamanki gibi ya sen nasılsın?"
out:bi gidiosun yarım saat gelmiosun aaa | |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Kas. 08 2007, 20:54 | |
| "Herzamanki gibi derken , yani kötümü."
diye sordu merakla ardından
"Ben iyiyim." diyerek kestirdi. |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Kas. 08 2007, 20:57 | |
| "Boşver şimdi beni.Güzel bi balo değildi dimi?" dedi göle bir taş atarak | |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Kas. 08 2007, 20:58 | |
| "Ben pek beğenmedim ." dedi birazda olsa somurtarak ardından "Seni neden boşveriyim söyle bir sorunun varsa lütfen." diyerek gülümsemeye çalıştı. |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Kas. 08 2007, 20:59 | |
| "Yok bişeyim sadece sıkılıyorum.Okul bana göre bi yer değilll!!" | |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Kas. 08 2007, 21:02 | |
| Ned "Doğru söylüyorsun ancak bana büyü yaomak zevkli geliyoda şu ödevler bayıyo baya , istersen yardım edim ." dedi ve gülümsemeye başladı . |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Kas. 08 2007, 21:03 | |
| "Hayır yani ben hep başına buyruk yaşadım.Şimdi böyle kuralllara bağlı kalmak beni çıldırtıyo" | |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Kas. 08 2007, 21:06 | |
| Ned biraz sırıttı "Kuralları dinleyen kim ? "dedi ardından "İstersen yasak ormana gidelim"diyerek sırıttı ve "Ama bir proffesör yakalar istersen başka bir şey yapalım ." dedi düşündü düşündü ve "Ha buldum Hogsmade'e gidelimmm ." demişti. |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 09 2007, 18:30 | |
| öhhöm pardon ama kurallar sizin için iyiliğnz için dim? | |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 09 2007, 19:23 | |
| out = sen burda değilsinki |
|
| |
Bill C.Weasley Slytherin Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 410 Savaş Tarafın : Ölümyiyen Aile : WEASLEY RP Partneri : ♥♥ Melis Özen♥♥ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 09 2007, 20:18 | |
| kayba hogrwartstan çıktı ve söğüt ağacının altına doğru ilerledi...vardığında nedi gördü "selam"dedi | |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 09 2007, 20:22 | |
| Ashley yorgundu.Göle gitti.Söğüt ağacının altına doğru ilerledi.Kaybe ve Ned'de oradaydı.''Selam çocuklar''dedi.Ve el salladı.Yanlarına vardığında Kayba'ya göz kırptı. | |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 09 2007, 20:23 | |
| out = sen beni tanımıyon ki ufffff
in = Ned yanına gelen çocuğa bakarak "Merhaba ." dedi ardından "Ben Ned." dedi zorla gülümsemeye çalışarak çünkü çocuğun slytherin olduğunu cüppesinden anlıyabiliyordu slytherinlilerin hiçbiri sevemezdi ama ön yargı yapmaması gerektiğini söyledi kendine. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 410 Savaş Tarafın : Ölümyiyen Aile : WEASLEY RP Partneri : ♥♥ Melis Özen♥♥ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 09 2007, 20:24 | |
| kayba ashleyi görünce heyecanlanmıştı sanki ashley herkezden farklıydı ...kiokoda zaten okuldan ayrılmıştı ama anlamıştı onunki bi anlık hoşlanmaydı..ashley farkloydı ashleye baktı "merhaba ashley nasılsın"dedi | |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 09 2007, 20:27 | |
| Ned yeni gelen kıza bakarak "Merhaba ." demişti yanındaki slytherinlininde çok heycanlandığını anlamıştı herhalde seviyordu diye düşündü ardından tekrar "Ben Ned ." dedi oturduğu yerden kalkarak. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 09 2007, 20:32 | |
| Ashley'in biran dalgınlığına gelmişti.''Ahh,Ned pardon.Ben seni tanıyorumda sen beni tanımıyorun tabi''dedi.Ve güldü.''ben Ashley.Hufflepuff 1.sınıf öğrencisiyim''dedi.Ve elini uzattı.Kaybayada ''merahaba Kayba''dedi.Ve tekrar güldü. | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 09 2007, 20:33 | |
| kayba birşey söylemyirodu sadece onu izliyordu birini bu kadar çok seveceğini tahmin etmiyordu.. | |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 09 2007, 20:38 | |
| Ned biraz şaşırmıştı nasıl kız onu tanıyıpta Ned'in onu tanıyamayacağını bilmiyordu ve "Acapa , nerden tanıyorsunuz beni ?" dedi şaşkınlıkla sonra tekrar söğüt ağacına yaslanarak oturdu. |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 09 2007, 20:42 | |
| Ashley duraksadı.Kayba'nın onu dikkatlice seyrettiğinin farkındaydı.''Kaybaa orda mısın acaba''demişti.Sonra Ned'e dönerek ''Aa yatakhanedeki kızlar seni görmüşlerde konuşurlarken duydum''dedi Ashley güldü ve tekrar Kayba'ya döndü.Kayba'ya bakarken gözlerinin içi parlıyordu | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 09 2007, 20:43 | |
| "hmm evet burdayım ashley şeyy ben sadece sana bakarken...biraz dalmşım herlade"dedi kayba utanarak | |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 09 2007, 20:45 | |
| Ned çocuğun hayla ona ismini söylememişti slytherinli çocuğa dönerek "Sen ?" dedi şaşkın bir ifadeyle ama kızın söyledikleri garibine gelmişti ama kızı adını öğrenmişti Ashley . Gözlerini kapatmış onları dinliyordu. |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 09 2007, 20:46 | |
| Ashley utanarak gülmüştü.Başını yere eğerek ''Farkındayım ama şimdi pek sırası değil galiba''dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 09 2007, 20:46 | |
| | |
|
| |
| söğüt ağacının altında | |
|