| söğüt ağacının altında | |
|
+17Shakira Weasley Fred Tom Weasley Melissa Amy Armstrong Carter R. Schwetzen Sea Luna Lovegood Bill C.Weasley Emma Spinley Beyonce Weasley alns armstrong Hillary Duff Nickholas Ryan Scofield Harry Potter Pelin V. Karahan Amy Lynn Lee Jiména W. L'moné G.Tarja Grenier Prof. Amy Bluff 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 02 2007, 22:45 | |
| " evet Harry onu öpmüş ve kaçırmış " dedi tedirginlikle | |
|
| |
Emma Spinley Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 02 2007, 22:45 | |
| Emma arkasındaki bağırışmaları duyarak geri döndü
"AYNEN ÖYLE" | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 02 2007, 22:46 | |
| " yha sen niye bağırıon" dedi. | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 02 2007, 22:47 | |
| "AMA OLAMAZ YANİ O BİR PROF. " sonra sesini alçaltarak "harry neyse ama yani o hazal ne yaptığını sanıyor?" | |
|
| |
Emma Spinley Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 02 2007, 22:50 | |
| "Hiç bilmiyorum" dedi önündeki bir taşı tekmeleyerek | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 02 2007, 22:50 | |
| " ama bilmeyerek öpmüş, aslında Harry'de Harry değilmiş" dedi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 02 2007, 22:51 | |
| "ne diyosun sen anlamadım"dedi samara louise | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 02 2007, 22:53 | |
| out:gidiyorum ben pardon görüşürüz sonra | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 02 2007, 22:53 | |
| " bende anlamadım dediğimden ama Haryy'nin içindeki Harry'e ait değişmiş" dedi. | |
|
| |
Sea Luna Lovegood Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Fransa Aile : Lovegood RP Partneri : yok Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 02 2007, 22:58 | |
| Luna karanlık araziye çıkıp göle doğru yürümeye başladı.O sırada birilerinin ilerde konuştuklarını duydu.Sessice dinledikten sonra beklenmedik bir anda:"MERHABA!!"diye bağırdı,sonra hafifçe omzunu silkip gülümsedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 02 2007, 23:00 | |
| " ya bugünde bağıran bağırana, meraba" dedi Louis. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Fransa Aile : Lovegood RP Partneri : yok Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 02 2007, 23:02 | |
| Luna hemen konuya hakim olarak:"Harry aslında Harry değil miymiş?O nasıl oluyor..."dedi.Sonra düşüncelere daldı.Kendini tanıtmayı bile unutmuştu.Olduğu yere çöküp düşünmeye başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 02 2007, 23:07 | |
| " bilmiyorum ben öyle duydum, ve bu arada ben Louis " dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 02 2007, 23:20 | |
| Louis fazla durmadan oradan ayrıldı. | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 02 2007, 23:30 | |
| Luna baya düşünceli bir şekilde sanki uykudan uyanmış gibi etrafına bakındı.Birşey söylemek ister gibi ağzını açtı ama ayağa kalktı ve koşarak okula girdi... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 02 2007, 23:45 | |
| out:arkadaşlar biz rp yaptık ve rpyi dikkatli okusaydınız harrynin içine voldemortun girdiğini bilirdiniz.bilmeden yorum yapmayın lütfen... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Paz Kas. 04 2007, 23:24 | |
| Profesör Hazal Kaya balodan bir hışımla çıkmış, kendini buraya atmıştı.Çok sinirliydi.Çok ağlamıştı.Siyah göz makyajı akmıştı.Gözleri kıpkırmızıydı ve şişmişti.Hiç bir şey düşünemiyordu.Ama karar vermişti ki bir daha haketmeyen öğrencilerine iyi davranmayacaktı.Durumu hatırladıkça sinirden kendini yerden yere vuruyordu.Asasını aldı.Bileklerini kesti.Kanlar yavaş yavaş bileklerinden akıyordu. Bir süre sonra kanların akışı hızlandı.Elbisesi kan içinde kalmıştı.Sinirden ne yaptığını bilmiyordu.Aklına hep o geliyordu.Bu acı bitmek bilmedi.Uzanıp yattı, bir daha uyanmamak niyetiyle uyuyakaldı... Ölmeyi hiç bu kadar istememişti.Voldemort'un kendisini bulup gebertmesi için dua ediyordu.Ama bu dua yarıda kesildi.Uyuyakaldı... Gözlerini bir daha açıp açmayacağı neye bağlıydı bilinmez ama bu gerçekten çok ciddiydi. |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Paz Kas. 04 2007, 23:43 | |
| gothella b.bden gelmişti kolu kanlar içindeydi hazl'ı görünce"aman tanrım ne yaptın sen hazal saçmalama onlar kaybeder senin kaybetmen gerekmez.." | |
|
| |
Harry Potter Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (60/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Paz Kas. 04 2007, 23:45 | |
| harry oraya geldi Prof.Gothella yı kenara iterek ''aman tanrım profesör hazal iyimisiniz'' dedi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Paz Kas. 04 2007, 23:47 | |
| potter bu yaptığın artık fazla oluyor dedi
hazal'ın zihnine girdi onu bu kadar üzen şeyi buldu çok şaşırmıştı sonra"potter ne yapabiliriz??" | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Paz Kas. 04 2007, 23:50 | |
| harry ''profesör olan sizsiniz ne yapabilirim ki ben'' dedi. ''ve sizin ölüm yiyen olduğunzuu unutmadım bununla sonra ilgileneceğim'' dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Paz Kas. 04 2007, 23:51 | |
| potter çok artistik yapıosn senden korktuğumu mu sanıyorsun bu arada ben ksks pro.uyum bunalımdaki intihar edenleri iyileştirme prof.u diil... | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Paz Kas. 04 2007, 23:54 | |
| harry
''sonuçta profesör sünüz ve hatta karanlık büyüleri çözüyorsunuz''
dedi sinirlice. | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Paz Kas. 04 2007, 23:57 | |
| şu anda inanki aklıma bişi gelmio strese girdiğimde beynim durur tamam elbisesini yırttı ve bileklerine(hzalın)sardı kanama azda olsa durmuştu... out:onu odasına götürmüş bulunmaktayım... | |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Kas. 08 2007, 20:33 | |
| Ned biraz gezindikten sonra göl kıyısında büyük söğüt ağacının yanına geldi ve ağacın dibine oturdu düşünmeye başladı kendi kendine ardından yerden bir dal aldı çıt diyerek kırdı asasıyla "Reparo." diyerek dalı tamir etti sevmişti bu büyüyü. |
|
| |
| söğüt ağacının altında | |
|