| söğüt ağacının altında | |
|
+17Shakira Weasley Fred Tom Weasley Melissa Amy Armstrong Carter R. Schwetzen Sea Luna Lovegood Bill C.Weasley Emma Spinley Beyonce Weasley alns armstrong Hillary Duff Nickholas Ryan Scofield Harry Potter Pelin V. Karahan Amy Lynn Lee Jiména W. L'moné G.Tarja Grenier Prof. Amy Bluff 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 04 2007, 19:40 | |
| ''ee ne düşünüodun böle'' die cevap verdi Ginny |
|
| |
Amy Lynn Lee 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1193 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lee ailesi RP Partneri : yoq... Kendimi mesleğime verdim x) Kayıt tarihi : 30/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 04 2007, 19:43 | |
| "hiiiiiiiççç hiç bişi düşünmüodum" "aslında merak ediorum ginny ; o gün olanları , o gün olanların nedeniniı" "ee prof. gothella snle konuştumu" | |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 04 2007, 19:45 | |
| gothella sanki amy'nin düşüncesini duymuş gibi"seni ilgilendrmeyen olaylara burnunu sokma"dedi.yüzünde öğr.cilern ders dışnda asla göremeyeceği bir ifade vardı.sinirliydi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 04 2007, 19:46 | |
| ''hayır'' die cewap verdi Gİnny birden yüzü düşmüştü o gün olanlar gelmişti aklına morali bozuldu |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 04 2007, 19:47 | |
| gothella ginny'e "olanların aramızda kalacağını sanıyordum ama gördğm kadaryla kalmmş" | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1193 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lee ailesi RP Partneri : yoq... Kendimi mesleğime verdim x) Kayıt tarihi : 30/09/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 04 2007, 19:48 | |
| "anladım" dedi ginny e baktı bi süre bakledi snra: " bna anlatmanı beklemiorum zaten" dedi ve sitem dolu bakışlarla ginny e bakmayı sürdürdü | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 04 2007, 19:53 | |
| ''Bn o gün olanları sana anlattım değil mi eer sana güvemeseydim hiç bişi anlatmazdım şimdi de doruları sölüorum inanmak istemiosan bu snin sorunun'' dedi çok sinirlenmişti zaten olanları hatırlayınca morali bozuluodu tam bikaç gündür morali düzelmişken bi de bu çıkmıştı |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 04 2007, 19:54 | |
| gothella güldü tmm nese en ii arkine anlablrsn ama başka kimsye olmaz | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 04 2007, 19:56 | |
| ''gothella ginny'e "olanların aramızda kalacağını sanıyordum ama gördğm kadaryla kalmmş"'' şey profesör moralim çok bozuktu da o yüzden o bnim en iyi arkim ondablaf çıkmaz özür dileirm''Ginny kendinden utanıodu moralman çökmüştü oysa tam mutlu olmaya başladım diodu şimdi olnlarsa... |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 04 2007, 19:58 | |
| amy lynn sertçe "bn acıktım gidiorum" dedi.Hışımla arkasını döndü bu arada az kalsın prof. gothella ya çarpacaktı "ahh profesör sizi görmedim özür dilerim" hızlıca şatoya doğru yürümeye başladı yürümüyordu koşuyordu aslında ginny ona nie bağırmıştı ona ne hakla bağırmıştı "bn ona kötü bişi sölemedim" die düşündü amy lynn ve yürümeye daha doğrusu koşmaya devam etti | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 04 2007, 19:58 | |
| tmm abartmaya gerk yok.güldü.sadece ne cevap vereeceni mrk etmiştim ama başka kimseye sakın söleme bundan snra bzşrz ona göre güldü.ve göz kırptı | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 04 2007, 20:00 | |
| Ginny hocasının bu dawranışı üzerine azıcıkta olsa rahatlamıştı''merak etmein efendim başka kimseye sölemicm'' dedi''amyy'nin yanına gitsem iyi olacak''yalandı aslında onun yanına falan gitmicekti |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 04 2007, 20:09 | |
| gothella tekrar güldü o anda bir rüzgar hızlı bir şekilde esti.o rüzgar sanki gothela nn güleryüzlülüğünü almıştı birden yüzü asldı | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 04 2007, 20:12 | |
| samara tekrar gölün yanına gelirken profesör gothella' yı ve asık suratını gördü ve yanına doğru ilerledi soracağı şeyler vardı "profesör bana anlatacağınız bir şey var mı?" | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 04 2007, 20:16 | |
| bekle dedi ginny ile birlikte söliycem kulaana sölediim şeyi biliosn şimdi orya git ve beni bekle | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Ekim 05 2007, 19:23 | |
| Ginny çok düşünceliydi gölün kenarında söğüt ağcının altına oturdu ve gölü seyretmeye bşladı |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Ekim 05 2007, 19:24 | |
| amy göl kenarına geldiğinde etraf pek bi sessizdi yürüdü yürüdü ve yürüdü snra kendini söğüt ağacının altına attı ve sessizliği dinlemeye başladı | |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Ekim 05 2007, 19:38 | |
| prof.pelinde biraz kafa dağıtmak için amy'nin yanına geldi ve oturdu | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Paz Ekim 07 2007, 15:38 | |
| Ginny kahvaltıdan sonra dışarıda dolaşmaya çıkmak istemişti gitti ve göl kenarına oturdu dışarıda hafif ve tatlı bi meltem esiodu Ginny'nin yüzüne bi gümseme oturdu bu hava çok hoşuna gitmişti |
|
| |
Harry Potter Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (60/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Paz Ekim 07 2007, 20:04 | |
| Harry tuvaletlere doğru gidiyordu.Sonragöle gitmeye karar verdi gölde yürüyordu.Aklına yine annesi ve babası gelmişti. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Paz Ekim 07 2007, 20:07 | |
| Ginny göl kenarında oturmuş gölü izliodu birden birinin geldiini duydu arkasına dönüp baktı geln Harry'di Ginny heyecanlanmıştı am önüne dönüp onu hiç görmemiş gibi dawrndı |
|
| |
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Paz Ekim 07 2007, 20:12 | |
| Harry ginny'i gördü yanına gidip ''merhaba oturabilirmiyim acaba sakıncası yoksa'' dedi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Paz Ekim 07 2007, 20:20 | |
| Lily sonunda ginny i bulabilmişti.Harry i görmeden bağırmaya başladı."Hey Giny burdamıydın her yerde seni arıyordum" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Paz Ekim 07 2007, 20:23 | |
| Ginny ''tabi ki Harry oturabilirsin''die cevap verdi daha sonra Lily'nin ona bağırdıını duydu ve ''burdaım Lily biraz oturordum noldu'' die sordu
En son tarafından Paz Ekim 07 2007, 20:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Paz Ekim 07 2007, 20:24 | |
| Harry lily'i görünce şaşırmıştı. ''Merhaba napıyorsun gecenin bir vaktinde karanlık ormandan çıktın'' dedi. | |
|
| |
| söğüt ağacının altında | |
|