| söğüt ağacının altında | |
|
+17Shakira Weasley Fred Tom Weasley Melissa Amy Armstrong Carter R. Schwetzen Sea Luna Lovegood Bill C.Weasley Emma Spinley Beyonce Weasley alns armstrong Hillary Duff Nickholas Ryan Scofield Harry Potter Pelin V. Karahan Amy Lynn Lee Jiména W. L'moné G.Tarja Grenier Prof. Amy Bluff 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Salı Ekim 02 2007, 21:56 | |
| Ginny ''bnce kaçalım başka'' die cevap verdi |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Salı Ekim 02 2007, 22:00 | |
| gothella yasak ormandan ışkları görp koşarak yanlarına geldi.delirmiş gibiydi.kolyeyi ginnynin elinden sertçe aldı ve ona sakın dokunma dedi.gothella onu eline adktan 10-20 sn snra ışıklar kesildi.gothella bunu onlara bir ara özel bir yerde anlatacağını söledi ve uazklaştı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 03 2007, 17:14 | |
| Ginny çok şaşırmıştı biran önce ordan uzaklaşmak istiordu hızlı adımlarla şatoya doğru ilerledi |
|
| |
Prof. Amy Bluff 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 409 Yaş : 31 Savaş Tarafın : LoNdRa Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 03 2007, 17:18 | |
| amy gölde dolaşıyodu brden ginny yi gördü hzlıca koşuşturuyodu... amy arkasından bağırdı "nie koşturuyosn"ddi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 03 2007, 17:29 | |
| Giiny çok şaşırmıştı ne diiceni bilemedi ve ''hiç üşüdüm de '' diere ordan uzaklaştı |
|
| |
Amy Lynn Lee 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1193 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lee ailesi RP Partneri : yoq... Kendimi mesleğime verdim x) Kayıt tarihi : 30/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 03 2007, 17:40 | |
| "üüf hava bayağı soğuk" die düşündü amy lynn göle doğru yürürken ilerde ginny i gördü onun yanına doğru yürümeye koyuldu ama ginny çok hızlı yürüordu en sonunda arkasından bağırmaya karar verdi "GİNNY" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 03 2007, 17:44 | |
| Ginny birinin ona bağırdığını farketti ve arkasını döndü Amy Lee di bu |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1193 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lee ailesi RP Partneri : yoq... Kendimi mesleğime verdim x) Kayıt tarihi : 30/09/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 03 2007, 17:47 | |
| amy lynn ginny e doğru koşmaya başladı "sana yetişmeye çalışıorum ama imkansızz! noldu nereye böle hızlı hızlı?" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 03 2007, 17:50 | |
| Ginny ne diceni bilemedi ''ııı şey yok bişi biraz dalgınım bu aralar'' die yine yalan söledi aslında yalanda diildi gerçekten dalgındı ama koşmasının sebebi bu diildi tabii |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 03 2007, 17:54 | |
| "ii öleyse" amy lynn ginny i bu aralar pek ii görmüordu" bişiler vardı sanki bna sölemediği bişiler"die düşündü snra kendini topladı ve "ginny bnimle herşeyini paylaşabilirsin biliorsun dimi" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 03 2007, 17:57 | |
| Gİnny ''ewet tabi ki de biliorum ama gerçekten bişi yok dedim ya sadece birz dalgınım '' |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 03 2007, 17:59 | |
| "peki"dedi amy lynn "yaa eminim öledir" dememek için kendini zor tuttu "biraz yürüyelimmi?" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 03 2007, 18:01 | |
| ''olur'' dedi Ginny içinden de ''olanları onla paylaşsam mı o bnim en ii arkim'' diordu ama çok kararsız kalmıştı |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 03 2007, 18:04 | |
| durdu kafasını ginny ye çevirdi "bak ginny bişiler olduğunun farkındaım sni prof. amy bluff ile konuşurken gördümm" bunu söleyip ginny bakmayı sürdürdü | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 03 2007, 18:09 | |
| Ginny durdu düşündü ve olanları ona anlaymaya karr verdi ''tamam sana herşeyi anlatıcam'' |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 03 2007, 18:11 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 03 2007, 18:15 | |
| ''bn göl kenarında bi kolye buldum'' die başladı ve olanları bir bir anlattı ''çokk kötüydü ne olduunu anlamdım dçok sarsıldım ne olduunu anlamadım '' dierek sözlerini bitirdi |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 03 2007, 18:21 | |
| elini ginny nin omzuna koydu teselli edercesine ona baktı ve "çok ilginç gerçekten çok şaşırdım korkmuş olmalısın " dedi amy lynn çok şaşırmıştı "demek prof. gothella baslee olanları size özel olarak anlatacağını söledi ha?" "vay bee merak ettim doğrusu" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 03 2007, 18:27 | |
| 'Ewet böle işte yaa bni dinlediin için çok saol ve nolur olanları kiseye anlatma'' die cevap verdi Ginny Any'nini yüz ifadesinden ne kadar şaşırdığı anlaşılıodu |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 03 2007, 18:30 | |
| "tabikide kimseye anlatmayacağım bunu sölemene bile gerek yok" "geç oldu akşam yemeği saati gelmek üzerede bn büyüksalona gidiorum" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 03 2007, 18:33 | |
| ''okey bn biraz burada dolşıcm yemekte görüşürüz''dedi Ginny |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 03 2007, 18:36 | |
| "hoşçakal"dedi amy lynn arkasını döndğ ve şatoya doğru yürümeye başladı | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 03 2007, 20:36 | |
| samara profesör gothellanın verdiği sert tepkiye şaşırmış ama bir o kadarda meraklanmıştı... Ginny de uzaklaşınca samara da düşüne düşüne büyük salona gitti | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 04 2007, 19:34 | |
| Ginny'e dışarı çıkmak iyi gelmişti göl kenarına doğru ilerledi Ammy'nin de orda olduunu farketti ve yanına gidip''selam''dedi |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 04 2007, 19:36 | |
| amy lynn dün olanları düşündü acaba profösör gothella ginnyle konuşmuşmuydu? bunları düşünerek göle doğru yürümeye koyuldu tam o sırada arkasnda bi ses duydu "slm" arkasına döndü ve "aa senmiydin ginny slm" die cvp verdi | |
|
| |
| söğüt ağacının altında | |
|