| Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı | |
|
+26Michelle Laura Whisper Harry Potter Almina Lysse Melodia Spinley Justin Tımberlake Bellatrix Black Samantha Daria R. Wind Reese Hilary Garcia Carrion Crawler Melis Özen Onur Kırış Karahan Pelin V. Karahan Prof.Gökhan Özen Carter R. Schwetzen Melissa Amy Armstrong Harry Simpson Hermione Granger Clarie Jane D. Reeser Pheobê Jane Weasley Senta Weasley Gülçin Chang Holly Rachel Chang Lisa Mina Lysse Shakira Weasley Rachel Krista Valancé Melissa Lilith Armstrong 30 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Ara. 29 2007, 22:36 | |
| ash çay dükkanından içeri girdi.. yanlız oturan çoçuğu gördü ve yanına gidip oturabilirmiyim dedi gülümseyerek |
|
| |
Carrion Crawler Hufflepuff 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 32 Savaş Tarafın : İzmir Aile : Yok RP Partneri : Müzik Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Ara. 29 2007, 22:38 | |
| Carrion gülümsüyerek tabiki dedi ve ona geldiği için teşekkür etti | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Ara. 29 2007, 22:39 | |
| ash gülümseyerek bişeyler içtinmi bnm canm bir böğürtlen çayı istiyor dedi.. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 32 Savaş Tarafın : İzmir Aile : Yok RP Partneri : Müzik Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Ara. 29 2007, 22:41 | |
| bende onu istedim zaten birinci bardağımdı içiceksen içebilirim yani dedi Carrrion Crawler | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Ara. 29 2007, 22:42 | |
| ash gülümseyerek bn bir tane içerim dedi bu arada isim neydi _ dedi |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Ara. 29 2007, 22:45 | |
| benim isimim Carrion Crawler birşey söylicem seçmen şapka çok geç seçiyor neden ben gryfinndor olmak istiyorum işallah öyle olurum dedi carrion | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Ara. 29 2007, 22:48 | |
| ash gülümseddi tanıştığıma memnun oldum bende ashley chang dedi ash gülümseyerek bu arada gryffindora bende çq istiyordm ya ama ne olcagıın hiç belli olmuo ama bn gryffindor oldm ve çok mutluyum...dedi çok konuştuğu için yorulmuştu sandalesine gömüldü ve hızlı hızlı nefes almaya başladı.
out: bak rp dışı şeyler sölerken out yazcaksın sonrada rp ye geçerken in yazcaksın bu arada seçmen şapka için bir prfin girmesi lazım prfler bazen unutuyorlar ondan olablir girince sen hatırlat bencei |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Ara. 29 2007, 22:50 | |
| ben hogwarts'a dönüyorum dedi carrion
out:tşk ben bilmiodum | |
|
| |
Reese Hilary Garcia Biçim Değiştirme Profesörü & Şifacı Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 401 Savaş Tarafın : Ölüm Yiyoruz xD Aile : Garcia RP Partneri : Yok!.. Aranıyor!.. Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Ocak 05 2008, 17:17 | |
| Rihanna içeri girdi. Bir çay içip kendine gelecekti. Daha sonra kararsız kaldığı için "Bana önerebileceğiniz bir çayınız var mı?" diye sordu. | |
|
| |
Samantha Daria R. Wind Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1040 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Aile : Wind Ailesi RP Partneri : Teklifleri deerlendirebülürüm... xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Ptsi Ocak 07 2008, 17:11 | |
| Ginny yavaşça içeri sokuldu.Uzakta Rihanna'yı gördü.Ona doğru ilerledi.''Selam canım.Ne içeceksin?'' diye sordu sırıtarak...=) | |
|
| |
Bellatrix Black Slytherin 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 33 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Şimdilik yok RP Partneri : YOK Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Ptsi Ocak 07 2008, 18:22 | |
| Bella soluk soluğa içeri girdi biraz yorulmuştu çünkü hemen kendine boş masa aradı gözleriyle ve buldu sonunda hemen masaya oturup kendine bir çay söyledi... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 401 Savaş Tarafın : Ölüm Yiyoruz xD Aile : Garcia RP Partneri : Yok!.. Aranıyor!.. Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Ocak 10 2008, 20:11 | |
| Rihanna içeri girmişti. Pek fazla kişi yoktu. Kendine bir böğürtlen çayı söyledi. | |
|
| |
Justin Tımberlake Gryffindor 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 31 Savaş Tarafın : EDİRNE Aile : Şimdilik yok RP Partneri : Rihanna R. Lysse Kayıt tarihi : 10/01/08
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Ocak 10 2008, 20:14 | |
| Justin buraya ilk kz geliyordu.Etrafına baktı boş görünüyor.Yanında duran masada gördüğü Kızla tanımak için yanına oturdu ve "Merhaba ben Justin senin adın ne?"dedi... | |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Ocak 10 2008, 20:18 | |
| Rihanna çayını beklerken derin düşüncelere dalmıştı. Birden birinin sesiyle kendine geldi. Biri ona "Merhaba ben Justin senin adın ne?" demişti. Rihanna şaşırmıştı ve etkilenmişti. "Şeyy.. Bende Rihanna. Otursana!" dedi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 31 Savaş Tarafın : EDİRNE Aile : Şimdilik yok RP Partneri : Rihanna R. Lysse Kayıt tarihi : 10/01/08
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Ocak 10 2008, 20:21 | |
| Justin "otur"dediğini duyduğu an oturdu."Neden şaşırdın bu kadar Rihanna"dedi.Kendisinede Rihanna gibi bir böğürtlenli çay döyledi.Bir yandan da şalırmış görünen Rihanna'ya gülümsüyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Ocak 10 2008, 20:28 | |
| "Yoo yoo şaşırmadım, şeyy sadece.. Herneyse. Şey galiba burada yenisin." dedi. Gülümsüyordu. Bir süre sonra çayı geldi. Çayından bir yudum aldıktan sonra "Nerde kalmıştık? Hah! Bana biraz kendini tanıtır mısın? diyecektim." dedi. Biraz utanmıştı. Erkeklerle konuşmasını pek bilmezdi. Ve karşısında onu çok etkilemişti nedense. | |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Ocak 10 2008, 20:34 | |
| "Evet yeniyim"dedi gülümseyerek.Oda çayını içtikten sonra Rihanna'ya"Ne anlatıyım gördüğün gibiyim.Sen mugglemı yoksa büyücü ailesinden misin?"dedi.Etkilenmişti Rihanna'nın tavırlarından.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Ocak 10 2008, 20:43 | |
| "Ben mi?" diye sordu Rihanna. İçinden 'Ahh! Bu çok aptalcaydı. Tabi ki de oydu.' dedi. Toparlamaya çalıştı "Ben büyücü ailesindenim. Lysse ailesi. Peki sen hangi ailedensin?" dedi. Gülümsüyordu. Ama aslında içinde bir sevinç patlaması gibi bişey vardı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Ocak 10 2008, 20:55 | |
| "Evet sen. Bende büyücü ailesindenim."dedi.Gülümsüyordu oda ona.Gerçekten güzel bir kızdı.İçinden ona "Çok güzelsin ve benimle çıkar mısın?"demek geldi ama yapamadı onun yerine "Saçların çok güzel"dedi gülümseyerek. | |
|
| |
Melodia Spinley Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Ocak 10 2008, 20:59 | |
| Melodia oturmak ve belki yeni birileriyle tanışırım diye buraya gelmişti. Okuldan iki kişinin oturmuş konuştuklarını gördü. Onları tanımıyordu. Yanlarına gidip "Merhaba, ben Melodia." dedi sevecen bir yüzle. | |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Ocak 10 2008, 20:59 | |
| Rihanna bu söze karşılık küçük bir kahkaha attı. "Ehehe. Şey..." dedi. Ağzından başka laf gelmedi. Aslın 'Senden çok hoşlanıyorum." diyecekti ama utanıyordu. Eğer böyle bişey varsa karşıdan beklerdi. Çünkü çok utangaçtı. Bir süre sonra "Senin de gözlerin çok güzel." dedi yüzünde utangaç bir gülümseme vardı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Ocak 10 2008, 21:01 | |
| out: Benide taksaydın keşke | |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Ocak 10 2008, 21:06 | |
| Tam"Benimle çıkar mısın"diyecekken arkadan bir ses duyup arkasını döndü ve onlara doğru gelen kıza "merhaba ben Justin"dedi.Sonra Rihanna.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Ocak 10 2008, 21:10 | |
| Rihanna şaşırmıştı. Rihanna "Merhaba!" dedi.
En son tarafından Perş. Ocak 10 2008, 21:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Ocak 10 2008, 21:11 | |
| "Merhaba, tanıştığımıza sevindim. Senin adın ne?1" diye sordu oradaki kıza. Aslında biraz utanmıştı çünkü neyi böldüğünün farkındaydı. "Şey, isterseniz ben gidebilirim." deedi onlara. | |
|
| |
| Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı | |
|