| Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı | |
|
+26Michelle Laura Whisper Harry Potter Almina Lysse Melodia Spinley Justin Tımberlake Bellatrix Black Samantha Daria R. Wind Reese Hilary Garcia Carrion Crawler Melis Özen Onur Kırış Karahan Pelin V. Karahan Prof.Gökhan Özen Carter R. Schwetzen Melissa Amy Armstrong Harry Simpson Hermione Granger Clarie Jane D. Reeser Pheobê Jane Weasley Senta Weasley Gülçin Chang Holly Rachel Chang Lisa Mina Lysse Shakira Weasley Rachel Krista Valancé Melissa Lilith Armstrong 30 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rachel Krista Valancé 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 196 Savaş Tarafın : Los Angeles Aile : Valancé Ailesi RP Partneri : İsteyen mi var sanki :( Kayıt tarihi : 19/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Kas. 24 2007, 11:49 | |
| Avril Hazal'ı ve Ashley'i görünce hemen yanlarına gitti.'Selam Ashley selam Hazal nasılsınız? diye sordu.Eh bu çay dükkanında konuşacak birine çok ihtiyacı vardı.'Şey oturabilirmiyim?' dedi tedirgin tedirgin. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Kas. 24 2007, 11:50 | |
| Hazal gülümsedi."Tabi geç otur canım." dedi. |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Kas. 24 2007, 11:52 | |
| ''Selam profesör Avrıl''dedi ve gülümsedi.Prof.Hazal'ın söylediklerinden sonra rahatlamıştı.Profesör Hazal ve Profesör Avrıl en sevdiği öğretmenler arasındaydı onlarla konuşmayı çok seviyordu. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Kas. 24 2007, 11:53 | |
| out: ay sahiden mi çok mutlu oldum şimdi |
|
| |
Mesaj Sayısı : 196 Savaş Tarafın : Los Angeles Aile : Valancé Ailesi RP Partneri : İsteyen mi var sanki :( Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Kas. 24 2007, 11:54 | |
| Avril sevinçle sandalye çekti ve oturdu.Sonra Hazal ve Ashley'e döndü 'Eee nasıl gidiyor bakalım.Ashley senin derslerin nasıl gidiyor canım ?' | |
|
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Kas. 24 2007, 11:56 | |
| Hazal "Dün konuşmuştuk.Daha bir değişme olmadı." dedi hüzünle. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Kas. 24 2007, 11:58 | |
| Ashley profesör Avrıl'ın sorusuna cevap verdi ''Mümkün oldukça ödevlerimi yapmaya ve derslere katılmaya çalışıyorum ders programımda eksikler var bazı derslerii kaçırdığım oluyo ama genelde iyi.Ama aritmanside çok şaşırıyorum işlemlerim genelde doğru çıkmıyor ona daha fazla çalışmam gerek''dedi Ashley ve profesör Hazal'la konuşmalarını bölmemek için sustu. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Kas. 24 2007, 11:59 | |
| Hazal "Ashley benim dersimde çok iyi." dedi gülümseyerek. |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Kas. 24 2007, 12:00 | |
| Avril 'Ashley benim dersimdede çok iyi' dedi neşeyle. | |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Kas. 24 2007, 12:01 | |
| ''Teşekkür ederim efendim''dedi Ashley gülümseyerek. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Kas. 24 2007, 12:10 | |
| Daren bakanlıktan çıkıp Hogsmeade'e gelmişti hava birazda olsa soğuktu Madam Puddifoot'un çaydükkanı'na bir sıcak çay içmek için gelmiştiki içeride Hazal'ı görünce şok olmuş gibi hissetti kendini yanına giderek gayet içetn bir gülümsemeyle
"Merhaba , oturabilirmiyim ?" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Kas. 24 2007, 12:12 | |
| Hazal "Tabiki canım otur." diyerek gülümsedi. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Kas. 24 2007, 12:15 | |
| Daren sandalyesini çekerek yavaşça oturdu ve Avril ile öğrenciye bakarken
"Merhaba , Nasılsınız." dedi ama onun aklı Hazal'dan başkasını düşünmüyordu. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Kas. 24 2007, 12:17 | |
| Hazal bir anda hüzünlendi.Daren'ı ne kadar özlemişti oysaki.Onun yanında mutlu gözükmek istiyordu."Çok iyiyim" diyebildi. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Kas. 24 2007, 12:21 | |
| Daren gözlerini Hazal'dan alamıyordu ama biranda dün akşam olanları anlatmak istediğini anladı anlatsamıydı acaba ama gösteriş yapmak ta istemiyordu kendi kendine 'boşver' dedi . Ardından Avril'e bakarak
"Ben bir çay alabilirmiyim." dedi . |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Kas. 24 2007, 12:31 | |
| Ashley Bakanlık çalışanı Daren'in o tarafa geldiğini gördü bir süre konuşmuşlardı.Ashley yetişkinlerin konuşucak şeyleri olduğunu düşünerek ''Profesör Hazal ben en iyisi kalkim sizlerin konuşacak şeyleri vardır''dedi ve yanıt bekledi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Kas. 24 2007, 12:31 | |
| Daren çayını aldıktan sonra Hazal "Bu aralar hiç görüşemiyoruz.Seni çok özledim" dedi utanarak. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Kas. 24 2007, 12:32 | |
| Hazal "Tamam canım" diyerek Ashley'e gülümsedi. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Kas. 24 2007, 12:33 | |
| Daren biraz durdu çocuğa ne demeliydi acaba ama bir şey söylemedi ve Hazal'a dönerek
"Bende seni çok özledin , hergün Hogwarst'a geliyorum seni bulamıyorum ." dedi biraz hüzünle. Ve çayından bir yudum aldı. |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Kas. 24 2007, 12:36 | |
| Ashley bu konuşmalar üstüne kesin gitmeliyim diye düşünmüştü.''İiyi günler profesör Hazal,iyi günler profesör Avrıl ve iyi günler Mr Grace''dedi gülümseyerek oradan ayrıldı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Kas. 24 2007, 12:43 | |
| Avril sevinçe Hazal'a döndü 'Canım bak Daren'la konuşmaın tam zamanı ben daha sonra yine gelirim siz konuşun.Sonra görüşürüz.' dedi ve Hazal'a göz kırparak müşterilerle ilgilenmeye koyuldu. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Kas. 24 2007, 12:44 | |
| Daren biraz durduktan sonra Hazal ile konuşacak şeyleri olduğunu biliyordu ve çayını bitirerek
"Biraz yürüyelimmi?" dedi ve gözucuyla Avril'e baktı. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Kas. 24 2007, 13:17 | |
| Hazal gülümsedi."Tabi." dedi. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı C.tesi Kas. 24 2007, 13:19 | |
| Daren ayağa kalkarak Hazal kapıya doğru yönelmeden önce bar'a giderek parayı ödedi ve
"İyi günler Avril." diyerek Hazal ile birlikte oradan çıktılar . |
|
| |
| Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı | |
|