| Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı | |
|
+26Michelle Laura Whisper Harry Potter Almina Lysse Melodia Spinley Justin Tımberlake Bellatrix Black Samantha Daria R. Wind Reese Hilary Garcia Carrion Crawler Melis Özen Onur Kırış Karahan Pelin V. Karahan Prof.Gökhan Özen Carter R. Schwetzen Melissa Amy Armstrong Harry Simpson Hermione Granger Clarie Jane D. Reeser Pheobê Jane Weasley Senta Weasley Gülçin Chang Holly Rachel Chang Lisa Mina Lysse Shakira Weasley Rachel Krista Valancé Melissa Lilith Armstrong 30 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rachel Krista Valancé 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 196 Savaş Tarafın : Los Angeles Aile : Valancé Ailesi RP Partneri : İsteyen mi var sanki :( Kayıt tarihi : 19/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Salı Kas. 20 2007, 20:11 | |
| - Jack Weasley demiş ki:
- out:Arkadaşlar o cho ve gökhan özen aynı kişiler bittin sen
rp out:ya cho bak seni kötülemek değil niyetim ama gökhan özenle IP adresiniz aynı ve cho içeri girdi demiş yada demişsin.Yani işin doğrusunu bilemiyorum tabi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Salı Kas. 20 2007, 20:13 | |
| out = rivayete göre kuzenlermiş ama ip leri uyuyorsa bilemiyorum. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Salı Kas. 20 2007, 20:31 | |
| Daren uçarak Hogsmead'e geldi kayanın arkasında insan şeklini alarak dükkanlara doğru ilerledi herhalde Öğrenciler gelmişti ki heryer neşe dolu kıpır kıpırdı hava kararmak üzereydi biraz düşündükten sonra sıcak bir şeyler içmek için Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı'na gelmişti bir tane masaya oturarak çay istedi. Ve Avril'in yanına giderek "Merhaba." dedi. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 196 Savaş Tarafın : Los Angeles Aile : Valancé Ailesi RP Partneri : İsteyen mi var sanki :( Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Salı Kas. 20 2007, 20:35 | |
| Avril birden Daren'ı karşısında görünce şaşırdı.Kendisi daha çok müşterilerle uğraşıyordu ama gülümseyerek Daren'a 'Hoşgeldin Daren şöyle oturalımmı' dedi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Salı Kas. 20 2007, 20:38 | |
| Daren masadan bir sandalye çekip oturarak "Nasıl gidiyor ? " dedi etrafa bir bakarak işler hayli iyi gibiydi tabi böyle güzel bir yere tabiki herkez gelmek isterdi küçük bir yerdi ancak genede gayet güzeldi. |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Salı Kas. 20 2007, 20:43 | |
| 'Eh işte ne olsun böyle konuşacak birine ihtiyacım oluyor.Tabiki daha çok burda sevgililerin kavga etme ve öpüşmelerine şahit olmak bazen insanın canını sıkıyor.Eee senin hayat nasıl gidiyor Hazal ile bir ilişkiniz olduğunu duydum.' dedi Avril, Daren'ı köşeye sıkıştırmak istermişcesine. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Salı Kas. 20 2007, 20:46 | |
| Daren kafasını kurcaladı bir an büyük bir darbe yemiş gibi hissetti kendini şimdi savunmaya geçmeliydi kalkanlarını açıp korunmalıydı düşman kötü saldırıyordu birden silkelendi ve 'Ne diyorum ben yaa.' dedi kendine ardından konuyu değiştirmek istercesine
"Hem okulu hemde burayı nasıl idare ediyorsun?" dedi. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Salı Kas. 20 2007, 20:46 | |
| Daren kafasını kurcaladı bir an büyük bir darbe yemiş gibi hissetti kendini şimdi savunmaya geçmeliydi kalkanlarını açıp korunmalıydı düşman kötü saldırıyordu birden silkelendi ve 'Ne diyorum ben yaa.' dedi kendine ardından konuyu değiştirmek istercesine
"Hem okulu hemde burayı nasıl idare ediyorsun?" dedi. |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Salı Kas. 20 2007, 20:51 | |
| Avril zafer kazanmışcasınva sevinçle gülümsedi ve 'Ben Hazal'dan bahsettiğimizi sanıyordum.Yoksa bir sorun mu var? Hadi Daren anlatabilirsin dinlerim merak etme.' dedi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Salı Kas. 20 2007, 20:54 | |
| Daren biraz durdu ardından "Hiiç." dedi geçiştirircesine "Yalan değil ." gülümseme gelmişti şimdi yüzüne çayını alarak bir yudum içti içi ısındı ardından konsantre olup Avril'in aklındakinleri okumaya çalıştı. |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Salı Kas. 20 2007, 20:59 | |
| Avril biraz duraksadı sanırım özel ve Daren'ı üzebilecek bir meseleye benziyordu o da 'Neyse Hazal konusunu kapatalım.Bakanlıkta işler nasıl gidiyor?' diye geçiştirdi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Salı Kas. 20 2007, 21:01 | |
| Daren biraz derinlere dalmıştı sonra kendine gelip "İyi iyi." diyerek geçiştirdi ve devam etti "Ned Narion'un intiharıyla uğraşıyorum birkaç bir şey daha var boşver." diyerek çayından bir yudum daha aldı ve içi ısındı. |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Salı Kas. 20 2007, 21:07 | |
| Avril'in biraz morali bozulmuştu.Hazal konusunu açmamalıydı.Ama nerden bilebilirdi ki.Oda çağresiz 'Daren, ben özür dilerim seni üzmek istememiştim.' dedi.Gözleri öpüşen iki çifte takılmıştı.Sonra dikkatini toplayarak çayından bir yudum aldı ve gözlerini Daren'a dikti. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Salı Kas. 20 2007, 21:10 | |
| Daren aslında kendiside Hazal'konusunu neden kapattığını bilmiyordu ama Hazal hakkında başka bir kadınla konuşmak ona garip geliyordu biraz durduktan sonra "Ne için. Amaan aslında sen haklısın . " dedi gülümseyerek ardından çayını içerek kendine geldi. |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Salı Kas. 20 2007, 21:14 | |
| Avril Daren'ın mutlu olduğuna sevinmişti ama kendisini hala suçlu hissediyordu.'Ben gerçekten özür dilerim belki derdin varsa paylaşmak istersin diye düşünmüştüm.Ama bu arada Ned Narion'un intiharı gerçekten herkesi şaşırttı.' dedi merakla.Yani son günlerde kafasına takılan soru işaretlerinden biride bu olmuştu. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Salı Kas. 20 2007, 21:18 | |
| Daren biraz durduktan sonra "Hazal olduktan sonra hiç bir derdim kalmadı?" dedi gülümseyerek ve ekleyerek "Ned'in ailevi sorunları varmış ." dedi kendine çay doldurarak . Etrafına bir baktı millet yavaş yavaş dağılıyordu. Havada kararmış gibiydi camın buğulanmış olması dışar görememsini sağlıyordu. |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Salı Kas. 20 2007, 21:24 | |
| 'Hmm gerçekten de çok üzüldüm.Çok iyi-' ama sözünü tamamlayamamıştı.Nedenini bilmiyordu ama içinden konuşmak gelmemişit o an.Zaten pek de fazla müşteri kalmamıştı.Öpüşen çift sarılmış birşeyler konuşuyordu.Onun dışında tek başına yavaş yavaş çayını yudumlayan bir yaşlı kadın vardı.Aslında bu Avril'in garibine gitmişti.Çünkü burası daha çok gençlerin uğradığı bir yerdi.Yaşlı kadın garip ve şüpheli görünüşüyle dikkatleri üzerine çekiyordu.'Hey Daren sence de bu yaşlı kadının hali ve buraya gelmesi biraz garip değil mi?' | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Salı Kas. 20 2007, 21:28 | |
| Daren biraz durduktan sonra çaktırmadan arkasını dönüp Cüppeli yaşlı kadına baktı önüne dönerek "Aslında pek fazla garip bir şey değil ." dedi . Aklına birden Hazal'ın olabileceği geldi ardından düşünceye daldı hissediyordu Hazal onu izliyordu biryerlerden ve ayağa kalkarak çayını bitirdi ve "Ben gidiyorum.Biraz işim var." diyerek kalktı ve birkaç galleon masaya bırakarak kapıdan çıktı etrafına bir göz gezdirdikten sonra dağa doğru koştu. |
|
| |
Hermione Granger Hogwarts Şifacısı
Mesaj Sayısı : 422 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : yok RP Partneri : Aranıyorr :) isteyen öm atabilir. :) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 28/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Salı Kas. 20 2007, 22:09 | |
| dr.hermione içeri girdi ve boş bir masaya oturdu | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Çarş. Kas. 21 2007, 00:17 | |
| Jack Geldi Ve Yanınıza Oturabilirmiyim Dedi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Çarş. Kas. 21 2007, 16:54 | |
| Daren biraz sıkkın bir şekilde çay dükkanının önüne cisimlendi ardından biraz silkelenip içeri girdi içerisi gayet sıcaktı siyah cüppesini sallayarak boş bir masaya doğru yöneldi oturup bir çay söyledi kendisine ardından gelen çaydan bir yudum alarak etrafına baktı şimdi fazla konuşmak istemiyordu Hogwarst'a gitmiş Hazal'ı bulamadan gelmişti. |
|
| |
Hermione Granger Hogwarts Şifacısı
Mesaj Sayısı : 422 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : yok RP Partneri : Aranıyorr :) isteyen öm atabilir. :) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Çarş. Kas. 21 2007, 17:37 | |
| Hermione Jack'e ''tabiiki oturabilirsin JAck'' dedi | |
|
| |
Harry Simpson Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 442 Yaş : 30 Savaş Tarafın : LoNDRa Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Roberta Colucci Kayıt tarihi : 12/11/07
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Çarş. Kas. 21 2007, 19:07 | |
| Çağkan içeri girdi ve herkese merhaba dedi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Kas. 22 2007, 14:29 | |
| Jack Diğer Masadan AYRICLDI çAĞKANI gÖRDÜ vE yANINA gİTTİ bİRAZCIK kONUŞMAYA |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Cuma Kas. 23 2007, 20:58 | |
| prof.pelin ve prof.gökhan beraber içeri girdiler ve bir masaya oturdular prof.pelin ona bir süre baktı "ee nasılsın canım"dedi ve ondan yanıt bekledi | |
|
| |
| Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı | |
|