| Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı | |
|
+26Michelle Laura Whisper Harry Potter Almina Lysse Melodia Spinley Justin Tımberlake Bellatrix Black Samantha Daria R. Wind Reese Hilary Garcia Carrion Crawler Melis Özen Onur Kırış Karahan Pelin V. Karahan Prof.Gökhan Özen Carter R. Schwetzen Melissa Amy Armstrong Harry Simpson Hermione Granger Clarie Jane D. Reeser Pheobê Jane Weasley Senta Weasley Gülçin Chang Holly Rachel Chang Lisa Mina Lysse Shakira Weasley Rachel Krista Valancé Melissa Lilith Armstrong 30 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Holly Rachel Chang Hufflepuff 3. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 30 Savaş Tarafın : istanbul Aile : yok RP Partneri : ARANIYOR Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Kas. 15 2007, 15:46 | |
| Selam dedi Holly. Buraya gelsenize.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 30 Savaş Tarafın : istanbul Aile : yok RP Partneri : ARANIYOR Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Kas. 15 2007, 15:47 | |
| Lisa'cım benimde değişik bir durum yok dedi Holly.. Ashley'de Hufflepuff'tan biliyorsun değil mi dedi.. | |
|
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Kas. 15 2007, 15:48 | |
| Lisa "tabi oturabilirsiniz" dedi Daren'e dönerek sonra Ashley'e döndü "Selam" dedi çayıda gelmişti. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Kas. 15 2007, 15:49 | |
| Daren biraz durdu ardından bir kaymak birası isteyerek sandayeye oturdu ve "Nasılsınız ben Daren." dedi. |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Kas. 15 2007, 15:50 | |
| Holly önce çayını yudumladı sonra: İyiyiz Daren sen nasılsın? dedi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Kas. 15 2007, 15:52 | |
| Daren holly'e dönerek "Güzel , siz şu 'Ned'i tanırmıydınız?" dedi üçünede bakarak.Ardından gelen kaymak birasından bir yudum aldı ellerini bir birine kavuşturup onları dinledi. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Kas. 15 2007, 15:54 | |
| Lisa "Ben tanırım Ned'i ama artık hiç göremiyorum sen nerden tanıyorsun?" dedi çayından bir yudum alarak. | |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Kas. 15 2007, 15:55 | |
| Holly Daren'a " Ned mi?" dedi.. Holly Ned diye birisini tanımıyordu ama oldukça merak etmişti.. | |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Kas. 15 2007, 15:57 | |
| ''Evet ben tanıyorum kendisi arkadaşım.Bu aralar bende onu göremiyorum''dedi Daran'e dönerek.Sonra bir çay istedi kendine | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Kas. 15 2007, 15:57 | |
| Daren suratına bir somurtma yaparak "Bir hafta içinde kayalıklarda intihar etti de ondan görmüyorsundur bende o yüzden sordum onun davasını yürütüyorum." dedi kaymak birasını iki eliyle tutarak onun için burası en güvenli yerdi ve kaymak birasını yudumladı. |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Kas. 15 2007, 16:00 | |
| Holly şaşırarak: "İntihar mı?" dedi.. Oldukça şaşırmıştı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Kas. 15 2007, 16:03 | |
| Ashley biran şok oldu.Olduğu yerde kalakaldı.1-2 dakika sessiz olduğu yere baktı.Daren'e döndü ve kekeleyerek ''İ-i--in--int--inti--inti--intihar mı?''dedi Ashley | |
|
| |
Misafir Misafir
| Daren biraz durduktan sonra etrafa bir göz attı ve "Evet intihar , büyük sorunları var bende onları çözmeye çalışıyorum ." dedi etrafda ö.y. varmı diye iyi gözlüyordu çünkü bu sıralarda savaş çıkacağını iyi biliyordu. |
|
| |
| Lisa çok şaşırmıştı.Bundan hiç haberi yoktu.N asıl olmuştuda bunu duymamıştı.Şaşkınlığının yanında çokda üzülmüştü.Öylece durmuştu.Konuşamıyordu.Biraz bekledikten sonra ağzından sadece şunlar çıkmıştı."Neden yaptı ki böyle birşeyi?" dedi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Kas. 15 2007, 16:05 | |
| Daren "Dediğim gibi büyük sorunları var dı.Zaten çocuk çok gizemliydi ve kayalıklardaki intiharını sadece iki kişi gördü ve kimse engelliyemedi." dedi artık bu onu incitmiyordu çünkü alışmıştı ölümlere. |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Kas. 15 2007, 16:06 | |
| Ashley ''Peki öldü mü?''diye sordu.Sadece yaralanmışta olabilirdi.Titriyordu.Eğer evet derse bağılmamak için kendini tutmicak direk bayılacaktı.Çünkü Ned onun arkadaşıydı | |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Kas. 15 2007, 16:07 | |
| Holly merakla: " O İKİ KİŞİ KİMDİ DAREN" dedi.! | |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Kas. 15 2007, 16:11 | |
| Lisa üzüldüğünü belli etmeye çalışıyordu ama çok belli oluyordu.Yanağından birkaç damlanın süzüldüğünü hissetmişti.Ned ile çok iyi anlaşırdı.daha fazla dinlemek istemiyordu."Ben gitsem iyi olacak kusura bakmayın sizinle sonra görüşürüz" dedi ve hızla oradan ayrıldı.Gerçekten çok üzülmüştü. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Kas. 15 2007, 16:12 | |
| Daren biraz durduktan sonra "O gryffindorlu bir öğrenciydi bayada iyi bir öğrenciydi ." dedi ardından cam bardaktan bir yudum alıp boğazını temizledi ve "Bunu söylemek istemezdim ama ordan kurtulması 100 de 1 olabilirdi ve hiç bir kanıt bırakmadan öldü ." |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Kas. 15 2007, 16:12 | |
| Holly Lisa'nın arkadasından: " Lisa Dur Bekle Nereye Gidiyorsun?" diye seslendi.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Kas. 15 2007, 16:13 | |
| Fakat anlaşılan Lisa çoktaann uzaklaşmıştı.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Kas. 15 2007, 16:14 | |
| Ashley bunuduyduktan sonra kendini tutamadı ve bayıldı.Olduğu yere yığılı vermişti.Gözlerindeki yaşlarla birlikte bayıldı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Kas. 15 2007, 16:15 | |
| Holly ne yapacağını şaşırdı.. Ashley'i hastaneye götürmek için Daren'dan yardım istedii.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Kas. 15 2007, 16:17 | |
| Daren'dan ses çıkmıyordu.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Perş. Kas. 15 2007, 16:19 | |
| Daren biraz durduktan sonra asasını çıkararak "Dur." dedi ayağa kalkıp çocuk suratındaki saçları çekip Ennervate diye mırıldandı ve çocuk yavaşca gözlerini açmıştı. |
|
| |
| Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı | |
|